Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σελήνη στον Σκορπιό & στον Τοξότη/Προβλέψεις τριημέρου


Κριός: Παρασκευή και Σάββατο η σελήνη από τον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά. Στο δρόμο για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, αποφύγετε τις περιττές δαπάνες καθώς θα έχετε μία τάση να ξοδέψετε το εν λόγω διήμερο. Ο ερωτισμός σας συντροφεύει, τα συναισθήματα είναι έντονα και παθιασμένα, αποφύγετε την πικρία και τα πικρόχολα σχόλια. Η Κυριακή με την σελήνη στον Τοξότη τονίζει την εξωστρέφεια, την καλή διάθεση και τις μετακινήσεις. Οργανώστε μία μίνι απόδραση και απολαύστε την παρέα φίλων ή στενών συγγενών. Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές με τον/τη σύντροφο σας στο μενού του τριημέρου. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, καλή διάθεση και μετακινήσεις.



Ταύρος: Φορτισμένες ημέρες η Παρασκευή και το Σάββατο καθώς η σελήνη απέναντι σας τονίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο/η σύντροφος σας γίνεται προτεραιότητα και επιθυμείτε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αποδεχτείτε προτάσεις είτε από φίλους, είτε από συνεργάτες είτε από το ταίρι σας. Η συντροφικότητα σας αβαντάρει και θα περάσετε καλύτερα στοχεύοντας στο «εμείς». Η Κυριακή είναι πιο εσωστρεφής, πιο κλειστή και η διάθεση σας είναι κάπως μαζεμένη. Αποφύγετε τις πικρίες και τις αρνητικές σκέψεις, είναι έντονα ερωτική ημέρα, απολαύστε την συντροφιά του έτερου σας ήμισυ, ερωτισμός, πάθος και σεξουαλικότητα στο μενού της Κυριακής.

Δίδυμοι: Η Παρασκευή και το Σάββατο θυμίζουν ρουτίνα, υποχρεώσεις αλλά η διάθεση σας δεν είναι άσχημη, έχετε καλή διάθεση, είστε ερωτικοί, γοητευτικοί και αισιόδοξοι. Οι υποχρεώσεις και η διευθέτηση τους είναι στο μενού της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου. Ωστόσο, την Κυριακή η σελήνη εισέρχεται απέναντι σας και ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου μπορείτε να οργανώσετε κάποια απόδραση με τον/τη σύντροφο σας. Η Κυριακή είναι πιο αισιόδοξη, είστε περισσότερο εξωστρεφής και η διάθεση σας εκτοξεύεται στα ύψη. Ερωτική διάθεση, περιπέτειες, κοινωνικότητα και πολλές δημόσιες σχέσεις, ευνοείται το socializing.

Καρκίνος: Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι έντονα ερωτικές, δημιουργικές και αισιόδοξες ημέρες, ποντάρετε περισσότερο αυτό το διήμερο, βρεθείτε με τον/τη σύντροφό σας, οργανώστε μία έξοδο ή μία απόδραση. Ευχάριστη η συμβολή των παιδιών σας, σας δίνουν ιδιαίτερη χαρά. Βγείτε, διασκεδάστε και νιώστε πάλι παιδιά. Η Κυριακή είναι πιο κουραστική, θυμίζει κάτι από ρουτίνα και υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε και να τακτοποιήσετε. Αφιερώστε χρόνο για εσάς, απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού στον ελεύθερο χρόνο που θα εξασφαλίσετε.

Λέων: Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν πιο εσωστρεφείς και απορροφημένους σε θέματα οικογενειακά, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις σας στερούν λίγη ξενοιασιά ενώ η διάθεση σας είναι κάπως πιο συννεφιασμένη. Παρόλα αυτά οι προσκλήσεις από φίλους δεν λείπουν και μάλιστα την Κυριακή μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά είτε με φίλους είτε με τον/τη σύντροφό σας. Η Κυριακή σας ταιριάζει πιο πολύ, είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι, γεμίζετε μπαταρίες, απολαμβάνετε τη διασκέδαση, το ξενύχτι, τις γλυκές απολαύσεις της ζωής. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, οργανώστε μια μίνι απόδραση και ανακουφιστείτε.

Παρθένος: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κατατρέχουν  ακόμα αλλά καλό είναι να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες ρουτίνας από την Παρασκευή ώστε να είστε ελεύθεροι. Η Παρασκευή και το Σάββατο προσφέρονται για μετακινήσεις ή μικρές αποδράσεις, βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναντήστε φίλους και εκφραστείτε. Η Κυριακή είναι πιο εσωστρεφής, το σπίτι γίνεται η εστία σας, η φωλιά σας, αφιερώστε ώρες για ύπνο και απολαύστε ιδιωτικές στιγμές με την οικογένειά σας ή όσους θεωρείτε οικογένεια σας.

Ζυγός: Θέματα οικονομικά στο προσκήνιο την Παρασκευή και το Σάββατο, τρέχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις την Παρασκευή, υπομονή στις υποχρεώσεις ρουτίνας ή στην ουρά στην τράπεζα. Το Σάββατο το πρωί μην ξοδέψετε μία περιουσία στην αγορά, έρχονται και εκπτώσεις, λίγη εγκράτεια. Η Κυριακή τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας, επικοινωνήστε, πραγματοποιείστε μία απόδραση σε κοντινό προορισμό με φίλους και περάστε όμορφες στιγμές μακριά από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις. Μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με το ταίρι σας λίγο πριν σας πολιορκήσει ο Άρης.

Σκορπιός: Πρωταγωνιστές του τριημέρου για άλλη μία φορά. Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν συγκινησιακά φορτισμένους με το ενδιαφέρον στραμμένο στην προσωπική σας ζωή και στις δικές σας επιθυμίες. Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο, καλό είναι να επιδιώξετε την πιο στενή επαφή με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τον περίγυρό σας. Εξωστρέφεια, καλή διάθεση αλλά και έντονη κυκλοθυμία. Η Κυριακή δεν χαλάει το κλίμα απλά, ενδέχεται να ξοδέψετε αρκετά για την δική σας καλοπέραση και τις απολαύσεις σας.

Τοξότης: Παρασκευή και Σάββατο είστε κάπως πιο εσωστρεφείς, πιο μαζεμένοι και κάνετε σκέψεις για την συνέχεια των ημερών ή του καλοκαιριού. Φυσικά, οι προσκλήσεις από τους γύρω σας, από τους φίλους, τους συνεργάτες σας αλλά και από το ταίρι σας έχουν την ρεβάνς. Η Κυριακή σας βρίσκει με την σελήνη στο ζώδιο σας και φτιάχνει τη διάθεση σας κατακόρυφα. Είστε ερωτικοί, εξωστρεφείς, κεφάτοι και το χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη σας. Απολαύστε την παρέα φίλων, συγγενών, δικών σας ανθρώπων αλλά και του/της συντρόφου σας. Επιτέλους ο εαυτός σας αποτελεί και προτεραιότητα σας. Ξεκουραστείτε πολύπαθοι Τοξότες.

Αιγόκερως: Στοχεύστε περισσότερο στην Παρασκευή και στο Σάββατο καθώς είναι ημέρες πιο ιδανικές και πιο εύκολα μπορείτε να βρείτε προστασίες ώστε να απολαύσετε τις δημόσιες σχέσεις και την συναναστροφή σας με φίλους και συλλόγους. Οργανώστε μία μίνι απόδραση και απολαύστε την χαρά της ζωής. Η Κυριακή σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς, πιο μαζεμένους, σκέφτεστε ένα θέμα που σας ταλανίζει την τελευταία περίοδο ενώ και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν λείπουν.

Υδροχόος: Η Κυριακή είναι χαρά Θεού για το δικό σας ζώδιο, σας προσφέρει ξεκούραση, έρωτα, διασκέδαση, φλερτ, περιπέτειες, ήλιος, θάλασσα και φως. Απολαύστε την παρέα των φίλων σας και ξεκουραστείτε δίπλα σε όσους σας γεμίζουν. Είστε εξωστρεφείς, κοινωνικοί και αισιόδοξοι. Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν στην επιφάνεια κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ίσως αυτό σας κλέψει χρόνο από την διασκέδαση, ακολουθήστε σωστή τακτική και εξασφαλίστε ώρες για διασκέδαση και ξεκούραση.

Ιχθείς: Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν πιο κεφάτους, πιο αισιόδοξους και επιθυμείτε τις επαφές, τις συνομιλίες αλλά και ένα σύντομο ταξίδι. Όσοι μπορείτε, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας, πάρτε αντηλιακό και πετσέτα και φύγατε για παραλία. Την Κυριακή η Σελήνη από τον Τοξότη σας στερεί λίγη από την καλή διάθεση και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα επαγγελματικά ή οικογένειας. Στον ελεύθερο χρόνο σας απολαύστε στιγμές με την οικογένειας σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας και φυσικά;;; Διασφαλίστε ώρες ύπνου και ξεκούρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου