Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Καλοκαίρι και Έρωτες/Ερωτικές Ημερομηνίες


Με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού και προς τιμή του έρωτα, ο οποίος αποτελεί την μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη του ανθρώπου παραθέτουμε το εν λόγω άρθρο. Μαζί αναλύουμε σπιθαμή προς σπιθαμή τις ερωτικές ημέρες του καλοκαιριού, είτε αυτές αποτελούν αρμονικούς συνδυασμούς πλανητών είτε λιγότερο αρμονικούς συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι να συμπαρασυρθούμε στα μονοπάτια του έρωτα και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές δίπλα σε ανθρώπους που μας ελκύουν και που παράλληλα μοιάζουν σημαντικοί στα μάτια μας, στις ζωές μας. Για λόγους ευνόητους συμπεριλαμβάνουμε τους μήνες Μάιο και Σεπτέμβριο καθώς η καρδιά μας ήδη φλέγεται και είμαστε πιο δεκτικοί σε ερωτικές περιπέτειες και στα χάδια του/της συντρόφου μας. Τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι έχουν κάθε λόγο να είναι περιχαρείς καθώς ο έρωτας δίνει ζωή και χαμόγελο. 


Μάιος:


1 Μαΐου: Ο Άρης από την Παρθένο συναντάει σε όψη τετραγώνου δυσαρμονίας τον βόρειο δεσμό από τον Τοξότη και αυτό δημιουργεί εντάσεις ή βίαιες αποκοπές σε σχέσεις και συνεργασίες για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των προαναφερθέντων ζωδίων. Θέματα εργασιακά ή καριέρας μπορεί να αποβούν μοιραία και αυτό δημιουργεί μία απότομη αποκοπή. Καλό είναι να είμαστε λιγότερο βίαιοι, παρορμητικοί και να αποφύγουμε την προκλητική και πολεμοχαρή συμπεριφορά. Ο πόλεμος, μόνο απώλειες προκαλεί. Η διαλλακτικότητα, η εγκράτεια και η μετριοπάθεια αποτελούν σανίδες σωτηρίας. Ένταση ελλοχεύει και για Διδύμους/Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

3 Μαΐου: Η ημέρα είναι εξαιρετική καθώς ο Ερμής από τον Κριό φλερτάρει σε θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και αυτό προωθεί την επικοινωνία, την εξομάλυνση αντιθέσεων μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ παράλληλα μπορούμε να κλείσουμε επιτυχείς οικονομικές συμβάσεις. Ο έρωτας αποκτά μία εξωστρεφή νότα και μπορούμε να προσελκύσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει καθώς εκπέμπουμε γοητεία και χάρη. Πολλοί θα δεχτούν δελεαστικές ερωτικές προτάσεις ενώ θα έχουν μία εξέλιξη σχετική με μία σχέση ερωτική ή άλλου είδους. Κριοί/Δίδυμοι/Τοξότες και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου οι κύριοι αποδέκτες της εν λόγω όψης.

6 Μαΐου: Ημέρα έντονη καθώς στον αστρολογικό ουρανό δεσπόζει η πανσέληνος του μήνα. Ένα παθιάρικο φεγγάρι έρχεται να ταράξει τις ζωές όλων μας ανεξαρτήτως ζωδιακού και ειδικότερα τις ζωές Σκορπιών/Ταύρων/Λεόντων και Υδροχόων. Η πανσέληνος στον Σκορπιό διεγείρει έντονα πάθη, εμμονές, φοβίες, κτητικές συμπεριφορές, συναισθήματα ζήλιας και παράνοιας. Τα φώτα εκ διαμέτρου αντίθετα μας φέρνουν σε εσωτερικές συγκρούσεις, ο εγωισμός μας κορυφώνεται και καθώς η Λίλιθ ή αλλιώς Μαύρη Σελήνη συμμετέχει σε όψεις συνόδου και αντίθεσης με τον Ήλιο και τη Σελήνη η δύναμή της πολλαπλασιάζεται. Τα συναισθήματά μας είναι αρκετά μπλοκαρισμένα, ο ερωτισμός διάχυτος ενώ παράλληλα βγαίνουν στην επιφάνεια αδυναμίες της προσωπικότητάς μας που μπορούν να μας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές ή στην παράνοια. Τόσο το «εγώ» μας όσο και τα συναισθήματά μας μοιάζουν έτοιμα να εκραγούν, ένα σπίρτο είναι αρκετό να αναφλέξει την εύφλεκτη ατμόσφαιρα. Καλό είναι να αποφύγουμε τις οξείες αντιπαραθέσεις, την χειριστική-εμμονική συμπεριφορά καθώς θα έχουμε απώλειες. Είναι καίριο σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως η σεξουαλικότητα είναι έντονη και η όλη ένταση μπορεί να διοχετευτεί θετικά στο παιχνίδι του έρωτα, χωρίς όμως βιαιότητες και επιβολές. Θα υπάρξει αναλυτικό άρθρο για την επιρροή της πανσελήνου και το πώς μας επηρεάζει.

14 Μαΐου: Ημέρα σημαντική και πλούσια σε αστρολογικούς σχηματισμούς. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στον ταύρο χαρίζει στιγμές αισιοδοξίας, φωτός ενώ θέλουμε να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής. Ο έρωτας και η αγάπη φορούν τα καλά τους και το κλίμα είναι άκρως ενθαρρυντικό ενώ το χιούμορ και η καλοπέραση δεν λείπουν. Ημέρα τυχερή και επεκτατική ειδικότερα για Ταύρους/Σκορπιούς/Παρθένους/Αιγόκερους/Καρκίνους και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου.
Στην όψη έρχεται να προστεθεί ένα θεματικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου. Η Αφροδίτη παραμένει στάσιμη, λίγο πριν αναδρομήσει στους Διδύμους φλερτάρει σε θετική γωνία με τον Κρόνο και αυτοί σταθεροποιεί έναν έρωτα ή μία οικονομική επιτυχία για Διδύμους/Τοξότες/Ζυγούς/Κριούς/Λέοντες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Η όψη έχει ισχύ περίπου μία εβδομάδα καθώς οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ανάδρομη τροχιά και αυτό τους φέρνει σε επαφή διαρκείας.

27 Μαΐου: Ο ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στους Διδύμους χαρίζουν ένα κλίμα εξωστρεφές, επικοινωνιακό και άκρως χαρούμενο/αισιόδοξο. Η δημιουργικότητα και η εκφραστικότητά μας κορυφώνονται ενώ παράλληλα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις και επωφελείς επικοινωνίες ή επαφές με τους γύρω μας. Η λεγόμενη φάση «καζίμι» όπου ο Ερμής βρίσκεται στην καρδιά του Ήλιου. Κάντε μία ευχή μέσα από την καρδιά σας, υπάρχουν πιθανότητες να πιάσει. Δίδυμοι/Τοξότες/Ζυγοί/Υδροχόοι/Λέοντες και Κριοί οι κύριοι αποδέκτες της όψης. Η εύνοια σας χρήζει πρωταγωνιστές.


31 Μαΐου: Ο Ερμής από τους Διδύμους φλερτάρει σε δυσαρμονία τετραγώνου με τον Άρη από την Παρθένο και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα εμπρηστικό, ο λόγος είναι έντονος, επιθετικός και παρορμητικός. Είμαστε σοκαριστικοί, και εριστικοί, με μία ροπή για εργασιομανία και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Εύκολα μπορούμε να οδηγηθούμε στην διανοητική εξουθένωση. Ας φροντίσουμε να είμαστε λογικοί, λιγότερο παρορμητικοί ώστε να αποφύγουμε ρήξεις και απώλειες. Επηρεάζονται αμεσότερα Δίδυμοι/Τοξότες/παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου. Ας διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας και ότι μας χαρίζει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή.


Ιούνιος:


1 Ιουνίου: Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοούν την εξέλιξη σε ερωτικές, επικοινωνιακές και οικονομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη φυσικά κινείται ανάδρομη και αυτό δείχνει πως επανεξετάζουμε σχέσεις και συνεργασίες είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε ερωτικές είτε φιλικές. Ο έρωτας αποκτά την τέλεια μορφή, αναζητάμε την ιδανική σχέση και έχουμε ένα μόνιμο αίσθημα ανικανοποίητου. Η ανάγκη να εκφράσουμε την τρυφερότητα και την στοργή είναι διάχυτη. Σούπερ ερωτική ημέρα, είμαστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι και ικανοί σε συναισθηματικούς χειρισμούς και εκφράσεις. Ευνοούνται σημαντικά Δίδυμοι/Τοξότες/Υδροχόοι/Ζυγοί/Κριοί και Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου.

5 Ιουνίου: Οι δύο εραστές, Αφροδίτη και Άρης συναντώνται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου και αυτό δημιουργεί διάχυτο ερωτισμό και ένα κλίμα εύφλεκτο. Έντονη δυσκολία στις σχέσεις, ανισορροπία, εγωισμοί, υπερβολικός ερωτισμός και μία απόκλιση του συναισθήματος με την σαρκική ένωση δημιουργούν ένα κλίμα ασταθές που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στις σχέσεις. Το συναίσθημά μας και ο τρόπος που διεκδικούμε το άτομο που μας γοητεύει αποκλίνουν και αυτό τραυματίζει τις σχέσεις. Ας αποφύγουμε τις παρορμήσεις, τα πάθη και ας υπολογίσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες του ατόμου που έχουμε δίπλα μας. Μπορούμε να κυριαρχήσουμε της όψης και των αρνητικών συναισθηματικών δονήσεων εφόσον επιβληθούμε στον εαυτό μας.  Πιο ευάλωτοι δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.

6 Ιουνίου: Ο Ήλιος συναντάει την Αφροδίτη σε σύνοδο στους Διδύμους και αυτό τονίζει την ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Η γοητεία, ο συναισθηματισμός, ο έρωτας ακμάζουν και οι σχέσεις μας διακατέχονται από εξαιρετική επικοινωνία και άφθονη αγάπη. Ο έρωτας περνάει από τη λογική ενώ παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να κρατήσουμε τις ισορροπίες καθώς η όψη λειτουργεί αντίρροπα στην χθεσινή δυσαρμονία Άρεως-Αφροδίτης. Η ανάγκη να δημιουργήσουμε μία σταθερή σχέση είναι έντονη και το αίτημα για συντροφικότητα πάγιο. Δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι/Ιχθείς έχετε την μεγαλύτερη εύνοια ενώ από κοντά ευνοείστε Υδροχόοι/Ζυγοί/Λέοντες και Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου.

7 Ιουνίου: Ο Ήλιος από τους Διδύμους συναντάει τον Άρη από την Παρθένο σε δυσαρμονία και αυτό δημιουργεί εντάσεις, πάθη και ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η ανυπομονησία, η εριστικότητα, η ανησυχία, η βιαιότητα, η εριστικότητα, οι λεκτικές αντιπαραθέσεις, η εργασιομανία, ο εγωκεντρισμός και οι έντονες σεξουαλικές ορμές είναι στο παιχνίδι των ημερών. Νιώθουμε ανήμποροι στο να επιβληθούμε του εαυτού μας και οι ορμητικότητά μας μπορεί να αποτελέσει τον δρόμο προς την οριστική ρήξη με ένα πρόσωπο είτε ερωτικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό. Καλό είναι να περιορίσουμε την παρόρμησή μας και να ελέγξουμε τα θέλω μας, την σεξουαλικότητά μας και τις επιθυμίες μας. Ο έρωτας αποτελεί συμπόρευση, όχι αντιδικία. Στο μενού των δυσαρμονιών Δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.

28/29/30 Ιουνίου: Οι ημέρες είναι έντονες, αμφιθυμικές καθώς στον αστρολογικό ουρανό σχηματίζονται μία πλειάδα αστρολογικών σχηματισμών και αυτό δημιουργεί μία παθιασμένη εικόνα, ένα κλίμα έντονο, σοκαριστικό και άκρως ανατρεπτικό. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργούν ένα κλίμα χαοτικό, εκκεντρικό, πεισματάρικο ενώ θέλουμε να βιώσουμε την μοναξιά και την ανεξαρτησία. Από την άλλη οι παράνοια, οι εμμονές, η μανία μας για κοινωνική άνοδο και εξέλιξη μπορεί να φέρει σε κρίσιμο σημείο σχέσεις και συνεργασίες μας. Ο έρωτας ρέπει μεταξύ δέσμευσης και αποδέσμευσης ενώ νοιώθουμε έρμαια των προσωπικών μας θέλω και επιθυμιών. Οι ακραίες συμπεριφορές, η επανάσταση άνευ λόγου και οι ζήλιες μόνο απώλειες προξενούν. Πιο ευάλωτοι Κριοί/Ζυγοί/Καρκίνοι και αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.

Θετικό της τελευταίας εβδομάδας του Ιούνη; Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης που θα θέσει ένα τέλος σε οικονομικά και ερωτικά αδιέξοδα ενώ παράλληλα η σχεδόν συγκλίνουσα σύνοδος Αφροδίτης-Δία βοηθάει τα συναισθήματά μας να αναβιώσουν και να αναθερμανθούν. Η ανάγκη μας για επέκταση και ανάπτυξη μέσα από την αγάπη, την στοργή και τον έρωτα είναι διάχυτη. Η ατμόσφαιρα μοιάζει γοητευτική, φιλική, πρόσχαρη ενώ ο έρωτας πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο. Είμαστε γενναιόδωροι συναισθηματικά και εκπέμπουμε ερωτικά μηνύματα που σκλαβώνουν. Ο έρωτας ανθίζει και στις όποιες αντιξοότητες και εντάσεις έχουμε ένα πέπλο προστασίας. Όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου ευνοούμαστε και ειδικότερα Δίδυμοι/Τοξότες/Υδροχόοι/Ζυγοί/Κριοί/Λέοντες και κατά δεύτερη θέση Παρθένοι και Ιχθείς.

Ιούλιος:



3 Ιουλίου: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι άκρως ερωτική, παθιασμένη, ανατρεπτική και θέτει σε τροχιά κινδύνου σχέσεις και συνεργασίες είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές για Κριούς/Ζυγούς/Καρκίνους και Αιγόκερους. Ένα κλίμα χαοτικό, εκκεντρικό, πεισματάρικο δεσπόζει ενώ θέλουμε να βιώσουμε την μοναξιά και την ανεξαρτησία. Από την άλλη η παράνοια, οι εμμονές, η μανία μας για κοινωνική άνοδο και εξέλιξη μπορεί να φέρει σε κρίσιμο σημείο σχέσεις και συνεργασίες μας. Ο έρωτας ρέπει μεταξύ δέσμευσης και αποδέσμευσης ενώ νοιώθουμε έρμαια των προσωπικών μας θέλω και επιθυμιών. Οι ακραίες συμπεριφορές, η επανάσταση άνευ λόγου και οι ζήλιες μόνο απώλειες προξενούν. Πιο ευάλωτοι Κριοί/Ζυγοί/Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.
Αφροδίτη και Πλούτωνας σε χιαστή πυροδοτούν τις ερωτικές σχέσεις και οι εντάσεις, οι προσπάθειες επιβολής, ο ακραίος ερωτισμός σιγοντάρονται ακόμα περισσότερο. Δίδυμοι και Αιγόκεροι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε τις εμμονές, την κυριαρχία στις σχέσεις, ρίξτε νερό στο κρασί και υπολογίστε τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Καλό είναι να μην βιώνουμε τον έρωτα με υστερία καθώς έχουμε μία ροπή να εξαρτόμαστε συναισθηματικά από το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, ελευθερία και μέτρο σώζουν τις ερωτικές σχέσεις από αδιέξοδα και κρίσεις.

4 Ιουλίου: Ο Ερμής από τον Λέοντα και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε θετική γωνία εξαγώνου μεταξύ τους αβαντάρουν τον έρωτα και την επικοινωνία έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να λύσουμε παρεξηγήσεις και ασυμφωνίες που προκλήθηκαν λόγω της πανσελήνου. Η ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τον έρωτά μας είναι επιτακτική ανάγκη ενώ η θετικότητα των συναισθημάτων που βιώνουμε χαρίζει ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού. Ευνοημένοι Δίδυμοι/Λέοντες/Τοξότες/Υδροχόοι/Κριοί και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου.

5 Ιουλίου: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φλερτάρει με τον Ουρανό από τον Κριό σε θετική γωνία εξαγώνου και αυτό φέρνει έρωτες κεραυνοβόλους για Κριούς/Διδύμους/Τοξότες/Ζυγούς/Λέοντες και Υδροχόους στο πρώτο δεκαήμερο. Η ημέρα μας χρήζει ερωτικούς με έναν τρόπο ιδιάζοντα, είμαστε συναισθηματικά ανεξάρτητοι. Ο έρωτας αποκτά μορφή φιλίας και είναι γνήσιος/αυθεντικός. Στο όλο κλίμα προστίθεται ο Άρης από τον Ζυγό και η Σελήνη από τον Υδροχόο έτσι η ημέρα είναι εξαιρετική για να αναπτύξουμε τα επικοινωνιακά μας ταλέντα και να επιλύσουμε παρεξηγήσεις και ρήγματα που προκλήθηκαν τις προάλλες μέσα στις ερωτικές σχέσεις. Ευνοημένοι όλοι οι προαναφερθέντες ανεξαρτήτως δεκαημέρου.

8 Ιουλίου: Ο Άρης σε χιαστή με τον Ποσειδώνα μας καλούν να είμαστε προσεκτικοί στις διατροφικές μας συνήθειες καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων, δηλητηριάσεων και παθήσεων. Προσοχή κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ας είμαστε προσεκτικοί με ατυχήματα στη θάλασσα ή πιθανούς πνιγμούς. Δεν αποκλείονται ξαφνικά μπουρίνια και εξάρσεις της καιρικής δραστηριότητας. Μπορούμε να παραλληλίσουμε τις καιρικές εξάρσεις με τις εξάρσεις των συναισθημάτων μας. Ημέρα πάθους, έντασης και αποπροσανατολισμού. Ο ρομαντισμός σε περίοπτη θέση. Προσεκτικοί Ζυγοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

14 Ιουλίου: Ο Ερμής από τον Λέοντα και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε θετική γωνία εξαγώνου μεταξύ τους αβαντάρουν τον έρωτα και την επικοινωνία έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να λύσουμε παρεξηγήσεις και ασυμφωνίες που προκλήθηκαν λόγω της πανσελήνου. Η ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τον έρωτά μας είναι επιτακτική ανάγκη ενώ η θετικότητα των συναισθημάτων που βιώνουμε χαρίζει ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού. Ευνοημένοι Δίδυμοι/Λέοντες/Τοξότες/Υδροχόοι/Κριοί και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου.


15 Ιουλίου: Ο Ερμής από τον Λέοντα φλερτάρει σε θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και αυτό ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις. Ο λόγος είναι εξαιρετικά αρμονικός και έχουμε δυνατότητες να εξομαλύνουμε διαφορές και εντάσεις που προέκυψαν. Λέοντες/Δίδυμοι οι κερδισμένοι της όψης, εύνοια δέχονται Κριοί/Ζυγοί/Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

17 Ιουλίου: Ημέρα δίκοπο μαχαίρι καθώς έχουμε μία εξαιρετική όψη που φέρνει επιτυχία στον έρωτα και τις διεκδικήσεις καθώς και μία που μας οδηγεί σε παρορμήσεις και βιαστικές αποφάσεις. Το τρίγωνο Δία-Άρη χαρίζει ενθουσιασμό, πάθος, εκφραστικότητα ενώ παράλληλα μας κάνει διπλωμάτες ώστε να διεκδικήσουμε το άτομο που μας απασχολεί. Από την άλλη το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μας οδηγεί σε υπερβολική και λάθος διαχείριση ενέργειας, παρορμήσεις, οργή και ιδιοτελείς προθέσεις. Χρειάζεται να βρούμε τη χρυσή τομή και να αποφύγουμε να βγάλουμε στην επιφάνεια ζωώδη ένστικτά που μόνο αρνητικό κόστος θα έχουν επάνω μας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσοχή, η οργή και ο θυμός ενδέχεται να σας ζημιώσουν. Κριοί και Ζυγοί είστε εξίσου εκτεθειμένοι με μία δυνατότητα να εξομαλύνετε τις αντιξοότητες. Δίδυμοι/Τοξότες/λέοντες και Υδροχόοι επωφελείστε στο κομμάτι του έρωτα και απολαμβάνετε μοναδικές ερωτικές στιγμές πάθους. 

19 Ιουλίου: Ο Άρης από τον Ζυγό έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό και ατό δημιουργεί μία ατμόσφαιρα εκρηκτική. Η επαναστατικότητα, η εκκεντρικότητα, το χάος, η εριστικότητα και η ροπή για ατυχήματα είναι έντονα. Ας αποφύγουμε ακραίες ερωτικές συμπεριφορές και την τάση μας να επιβληθούμε με το έτσι θέλω. Τίθεται θέμα ενστικτώδους και ζωώδους σεξουαλικής ικανοποίησης χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου μας.  Κριοί/Ζυγοί/Καρίνοι και Αιγόκεροι να είστε προσεκτικοί καθώς οι τσακωμοί και οι ακραίοι χωρισμοί ελλοχεύουν. Μία σχέση τελειώνει απρόοπτα και ένας μεγάλος έρωτας έρχεται ως μάνα εξ’ ουρανού. 


31 Ιουλίου: Η Αφροδίτη τριγωνίζει του Κρόνου και αυτό σταθεροποιεί τον έρωτα για Διδύμους και Ζυγούς στο τρίτο δεκαήμερο. Κριοί/Τοξότες/Λέοντες και Υδροχόοι έχετε επίσης την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μία ερωτική σχέση ενώ η τρυφερότητα και η στοργικότητα εκφράζονται συγκρατημένα και αξιοπρεπώς. Ο έρωτας γίνεται μία σοβαρή υπόθεση και το πάθος μετουσιώνεται ώστε να αποφέρει καρπούς και να γονιμοποιηθεί.
Ο Ήλιος από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις και γνωριμίες για Λέοντες και Κριούς στο πρώτο δεκαήμερο. Από κοντά ευνοούνται Δίδυμοι/Τοξότες/Λέοντες και Υδροχόοι. Η ημέρα ενέχει ανεξαρτησία, αυθεντικότητα και καινοτομίες. 


Υστερόγραφο: Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί ο ιδιάζον σχηματισμός μεταξύ των παρορμητικών ζωδίων. Ο Ουρανός από τον Κριό, ο Άρης από τον Ζυγό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σχηματίζουν ένα Ταυ-Τετράγωνο άλλοτε αποκλίνουσας και άλλοτε συγκλίνουσας ισχύος. Ο έρωτας γίνεται δυναμικός, ανατρεπτικός, σοκαριστικός, εκκεντρικός και πολλές φορές εμμονικός. Η ενέργειά μας εκτοξεύεται στα ύψη και η σεξουαλικότητα χτυπάει επίπεδα καύσωνα. είναι δύσκολο να επιβληθούμε στις ορμές μας και στις επιθυμίες μας καθώς η λίμπιντο είναι αυξημένη και μπορεί να μας οδηγήσει σε ατυχήματα. Χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, σε καψίματα και κοψίματα καθώς η ατμόσφαιρα είναι εμπρηστική και φλέγεται. Η δυναμική αλλαγή είναι προ των πυλών όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η οργή, οι εκρηκτικές συμπεριφορές, ο φανατισμός, η αυταρχικότητα και η κατάχρηση της δύναμης είναι έντονες μέσα στον μήνα Ιούλιο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ακραίος και πολεμικός. Ας κάνουμε μία προσπάθεια να επιβληθούμε στις παρορμήσεις μας και στα κατώτερα ενεργειακά μας πεδία. Προσοχή σε θαλάσσια σπορ και σε ατυχήματα. Αναμένονται έντονες γεωλογικές αναταραχές και ακραία καιρικά φαινόμενα ανά τον κόσμο.

Θετική έκφανση: Το τρίγωνο μεταξύ Άρη-Δία-Αφροδίτης που χαρίζει ανανέωση, ερωτική διάθεση, επιχειρηματική ικανότητα και δράση. Ο αισθησιασμός, το πάθος, ο ρομαντισμός είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα υπάρχουν θετικές ενδείξεις πως μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με τρόπο γλυκό και τρυφερό. Ζεστή και φιλική διάθεση, εξωστρέφεια και καλή επικοινωνία εναλλάσσονται με εντάσεις και πάθη. Ο ενθουσιασμός, η ανανέωση δεν λείπουν καθώς ο Ουρανός από τον Κριό φλερτάρει σε θετικές γωνίες με τον Δία και την Αφροδίτη και αυτό χαρίζει πλήρη ανεξαρτησία και απελευθέρωση. Η δράση είναι έντονη, η λίμπιντο αυξημένη και όλα συνηγορούν υπέρ ενός από τους πιο ερωτικούς μήνες του 2012. Πικάντικος, εκρηκτικός, ενθουσιώδης, με εμμονές και ανησυχίες. Τα λόγια είναι περιττά, απλά ας βιώσουμε όσα μας συμβούν.


Αύγουστος:



2 Αυγούστου: Η πανσέληνος στον Υδροχόο όπως κάθε φεγγάρι ολόγιομο δημιουργεί ένα έντονα ερωτικό κλίμα. Ευνοημένοι Δίδυμοι/Τοξότες/Κριοί/Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, πιο δύσκολη η πανσέληνος για Ταύρους/Σκορπιούς/Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις ή καβγαδάκια και τσακωμούς.

3 Αυγούστου: Ο Άρης από τον Ζυγό σε δυσαρμονία ενάμισι τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Προσοχή σε διατροφικές διαταραχές, μολύνσεις, εντερικά, γαστρεντερίτιδες. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε για περιστατικά πνιγμών, ας είμαστε προσεκτικοί σχετικά με θαλάσσια σπορ. Ζυγοί και Ιχθείς να κινείστε προσεκτικά. Προσοχή και κατά την διάρκεια της σεξουαλικής σας συνεύρεσης καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

9 Αυγούστου: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε δυσαρμονία χιαστής με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει εμπλοκές ή απότομους χωρισμούς στις ερωτικές σχέσεις Καρκίνων/Τοξοτών του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και εντάσεις, να είστε πιο διαλλακτικοί και μετριοπαθείς στις συναναστροφές σας.


10 Αυγούστου: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε θετική γωνία τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δημιουργεί ένα ρομαντικό κλίμα. Ένα χάδι, ένα τραγούδι, μία αγκαλιά είναι αρκετά ώστε να ξεχάσουμε την καθημερινότητα και να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας. Πάγιο το αίτημα για ανιδιοτελή αγάπη ενώ η αγάπη είναι συνυφασμένη με την τέχνη. Ιδανική ημέρα για να αναθερμάνουν τη σχέση τους οι δεσμευμένοι ενώ ο έρωτας μοιάζει ιδανικός για Καρκίνους/Σκορπιούς/Ιχθείς/Ταύρους/Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

15 Αυγούστου: Ημέρα πάθους, έντασης και παράλληλα περιορισμένης δράσης ή λίμπιντο. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργούν ένα κλίμα εμμονών και εξαρτήσεων μέσα στις σχέσεις. Ο εγωισμός και οι προσπάθειες επιβολής του ενός πάνω στον άλλον χρωματίζουν την εορτάσιμη αυτή ημέρα. Τα όρια μεταξύ αγάπης-έρωτα και σεξουαλικότητας είναι δυσδιάκριτα. Χρειάζεται να αποφύγουμε παρορμήσεις, εμμονές και αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις. Η ζήλια, η μνησικακία και τα χειριστικά συναισθήματα μπορούν να αποβούν καταστροφικά για τον έρωτα. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου δημιουργεί υποτονικότητα, εμπόδια, αδυναμία, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις. Προσοχή για Κριούς/Καρκίνους/Αιγόκερους και Ζυγούς σε όλα τα δεκαήμερα καθώς οι σχέσεις βαδίζουν σε τεταμένο σκοινί.

16 Αυγούστου: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα ανατρεπτικό. Απρόβλεπτοι χωρισμοί, κεραυνοβόλοι έρωτες στο μενού της ημέρας. Έντονος ο φόβος για την δέσμευση, επικρατεί μία αμφιταλάντευση μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας. Ένα αίσθημα μοναξιάς μας καταβάλλει ενώ παράλληλα μπορεί να οδηγηθούμε σε αμφιλεγόμενες σεξουαλικές συνευρέσεις/περιπέτειες. Βάλλονται Κριοί/Καρκίνοι/Ζυγοί και Αιγόκεροι στου πρώτου δεκαημέρου. Προσέχετε τις αποκαλύψεις μυστικών ή ερωτικών τριγώνων. Οι σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.


20 έως 31 Αυγούστου: Το κλίμα αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται, οι σχέσεις ομαλοποιούνται και οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Ο ρομαντισμός, η σεξουαλικότητα, οι ορμές, οι επιθυμίες μας και ο έρωτας ανθίζουν δεόντως. Ο έρωτας αποκτά μία ιδανική μορφή και μας ωθεί σε απολαύσεις. Καλό είναι όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου να μπορέσουμε να ξεκλέψουμε μερικές ημέρες διακοπών και να ξεκουραστούμε λίγο πριν μας εγκαταλείψει το καλοκαίρι, το οποίο ρίχνει την αυλαία του με μία πανσέληνο στους Ιχθείς. Ο ρομαντισμός, η ρομαντζάδα σε στενά, σε καλντερίμια μας καλούν να απολαύσουμε το μεγαλύτερο δώρο, τον «Θείο» έρωτα.

Σεπτέμβριος:

3 Σεπτεμβρίου: Ημέρα έντονη και αμφιθυμική καθώς η Αφροδίτη φλερτάρει σε δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο και αυτό φέρνει εμπόδια στις συναισθηματικές μας εκφράσεις, το συναίσθημα δεν ρέει εύκολα και η αποστασιοποίηση από τον/τη σύντροφό μας είναι γεγονός. Πολλές σχέσεις δοκιμάζονται και όσες δεν στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια λαμβάνουν τέλος. Βιώνουμε ένα αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης στην αγάπη και τον έρωτα ενώ παράλληλα πιστεύουμε πως δεν έχουμε δικαίωμα στην αγάπη. Κριοί/Ζυγοί/Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο τρίτο δεκαήμερο διαφυλάξτε την ερωτική σας σχέση καθώς δέχεστε άμεση επιρροή και έντονες αρνητικές δονήσεις.

Την ίδια ημέρα ο Άρης παντοδύναμος από τον Σκορπιό φλερτάρει σε θετική γωνία νε τον Πλούτωνα από τον αιγόκερω και αυτό δημιουργεί ένα ερωτικό πυροτέχνημα στον αστρολογικό ουρανό. Το κλίμα γίνεται έντονα ερωτικό, τα πάθη αναδύονται μέσα από την εμπρηστική δύναμη του Άρη και τα σκοτάδια του Πλούτωνα. Ο βαθύς ερωτισμός, η κτητικότητα, η ζήλια και η ίντριγκα δημιουργούν ένα κλίμα για δυνατούς παίκτες. Ταύροι/Σκορπιοί/Λέοντες/Υδροχόοι μπορείτε να διεκδικήσετε με επιτυχία κάθε σας στόχο ή το άτομο που ποθείτε, αποφύγετε τις εμμονές και τις χειριστικές συμπεριφορές που μόνο ρήγματα προκαλούν στις σχέσεις.

6 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε θετική γωνία με τον βόρειο δεσμό από τον τοξότη φέρνει επιτυχία στον ερωτικό τομέα για Λέοντες/Τοξότες και Διδύμους/Υδροχόους σε δεύτερη φάση. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να δώσει πνοή ζωής και να φωτίσει τις ζωές σας.


10 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στην καρδιά του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου είναι παντοδύναμος. Η ημέρα ευνοεί κάθε εμπορική συναλλαγή, κάθε επικοινωνιακό πλάνο και σχέδιο ενώ χρήζει σημαντικής ισχύος καθώς μπορούμε να βρούμε λύσεις σε ασυμφωνίες και αψιμαχίες μέσα στις σχέσεις μας. Κάντε μία ευχή από μέσα σας και πιστέψτε την, μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εύνοια δέχονται Ταύροι/Παρθένοι/Αιγόκεροι/Ιχθείς/Καρκίνοι και Σκορπιοί στο δεύτερο δεκαήμερο.

13 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε θετική γωνία με τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργούν ένα κλίμα άκρως ερωτικό, γοητευτικό ενώ οι κεραυνοβόλοι έρωτες φλερτάρουν με Κριούς/Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Πολύ πιθανόν να σας γοητεύσει ένα άτομο διαφορετικής φιλοσοφίας ζωής ή κουλτούρας. Ο έρωτας βαδίζει στα χνάρια της φιλίας και απαιτεί οργανωμένη συναισθηματική ελευθερία/ανεξαρτησία. Ο έρωτας χαρίζει χαμόγελο, είτε έχει διάρκεια είτε όχι ακολουθήστε τον και βιώστε τον. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να ενδώσετε σε γλυκούς πειρασμούς, αντιθέτως αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.


21 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Λέοντα φλερτάρει σε θετική γωνία με τον Δία από τους Διδύμους και αυτό φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα, αγάπη, ρομαντισμό, κοινωνικότητα, γοητεία και γενναιοδωρία. Είναι μία ημέρα όπου μπορούμε να ξεπεράσουμε δυσκολίες, εμπόδια και ρήγματα που δημιουργήθηκαν στις σχέσεις μας την προηγούμενη περίοδο. Το χιούμορ είναι άφθονο. Εύνοια δέχονται δίδυμοι/Λέοντες/Τοξότες/Ζυγοί/Κριοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

27 Σεπτεμβρίου: Η μεγαλοπρεπής Αφροδίτη από τον Λέοντα τετραγωνίζει του παντοδύναμου Άρεως από τον Σκορπιό και αυτό δημιουργεί ένα έντονα ακραίο και μαχητικό ερωτικό κλίμα. Τα θέλω μας, οι επιθυμίες μας έρχονται σε σύγκρουση με τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου μας ενώ η εγωιστική διάθεση δεσπόζει και αυτό δημιουργεί προστριβές στον έρωτα. Το πάθος φουντώνει, οι ζήλιες έχουν την τιμητική τους και όλο το παιχνίδι φαίνεται να εκτονώνεται στην κρεβατοκάμαρα. Καλό είναι να αποφύγουμε την βία και τις τάσεις επιβολής μας απέναντι στους άλλους. Τα όρια μεταξύ συναισθήματος και σεξουαλικότητας είναι δυσδιάκριτα. Ταύροι/Λέοντες/Σκορπιοί και Υδροχόοι στο τρίτο δεκαήμερο διαφυλάξτε τα νότα σας καθώς η κατάσταση είναι εύφλεκτη.

29/30 Σεπτεμβρίου: Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του πλέον, το φθινόπωρο έχει εγκατασταθεί κανονικά και παίρνει τη σκυτάλη. Η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού και ένα αποκλίνον Ταυ-τετράγωνο στον αστρολογικό ουρανό μεταξύ των δύο προαναφερθέντων συν του Πλούτωνα δημιουργεί ένα κλίμα έντονο, ασταθές, γεμάτο ένταση, πάθος και θυελλώδη συναισθήματα. Θέλουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας ότι μας βαραίνει και να λυτρωθούμε. Η πανσέληνος εντείνει την όλη ένταση και οι σχέσεις φαίνονται να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί ιδιαιτέρως για Κριούς/Ζυγούς/Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.
   

                                      
                                             












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου