Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις(4έως10 Ιουνίου)

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου αποτελεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για δυνατούς παίχτες, για δυνατούς οργανισμούς και γερά νεύρα. Μια σειρά από αστρολογικά γεγονότα, από έντονους αστρολογικούς σχηματισμούς είναι προ των πυλών και έρχονται να ταράξουν τα νερά της ζωής όλων μας, ανεξαρτήτως ζωδίου. Πρωταγωνιστές φυσικά των ημερών χρήζουν τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθείς καθίστε αναπαυτικά στον θρόνο σας και ακολουθήστε τις επιταγές των καιρών. Έντονα συναισθηματική και συναισθηματικά συγκινησιακά φορτισμένη αναμένεται η εν λόγω εβδομάδα καθώς οι πλανήτες του έρωτα(Άρης&Αφροδίτη) αλλά και τα φώτα(Ήλιος&Σελήνη) δημιουργούν μία πλειάδα από αστρολογικές όψεις που λειτουργούν σαν ένα πυροτέχνημα μεγατόνων.        Πιο συγκεκριμένα, μέρα με τη μέρα:   


Δευτέρα 04/06 και ο Ερμής από τους Διδύμους φλερτάρει σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Ζυγό, η ημέρα ευνοεί τις υπογραφές συμβολαίων νομικού-οικονομικού περιεχομένου, την επικοινωνία αλλά και την δόμησή της σε ένα σταθερό και στέρεο πλαίσιο. Η ανάγκη για διανοητική συμμόρφωση, η συγκέντρωση αλλά και η διευθέτηση υποχρεώσεων ρουτίνας είναι στο μενού της ημέρας, η οποία συνοδεύεται και από την μερική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη(διαβάστε αναλυτικά πως μας επηρεάζει στο άρθρο περί πανσελήνου και έκλειψης σελήνης στον Τοξότη).

Τρίτη 5 Ιουνίου και το καλοκαίρι έχει μπει με άγριες και ερωτικές διαθέσεις. Οι δύο εραστές, Αφροδίτη και Άρης συναντώνται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου και αυτό δημιουργεί διάχυτο ερωτισμό και ένα κλίμα εύφλεκτο. Έντονη δυσκολία στις σχέσεις, ανισορροπία, εγωισμοί, υπερβολικός ερωτισμός και μία απόκλιση του συναισθήματος με την σαρκική ένωση δημιουργούν ένα κλίμα ασταθές που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στις σχέσεις. Το συναίσθημά μας και ο τρόπος που διεκδικούμε το άτομο που μας γοητεύει αποκλίνουν και αυτό τραυματίζει τις σχέσεις. Ας αποφύγουμε τις παρορμήσεις, τα πάθη και ας υπολογίσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες του ατόμου που έχουμε δίπλα μας. Μπορούμε να κυριαρχήσουμε της όψης και των αρνητικών συναισθηματικών δονήσεων εφόσον επιβληθούμε στον εαυτό μας.  Πιο ευάλωτοι δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.

Στον χορό, σέρνει βήμα η Τετάρτη 6 Ιουνίου όπου ο Ήλιος στην καρδιά της Αφροδίτης στους  Διδύμους χαρίζει ένα κλίμα ευαισθησίας, αγάπης, επικοινωνιακής διάθεσης αλλά και σύσφιξης των εντάσεων που προηγήθησαν. Ο Ήλιος συναντάει την Αφροδίτη σε σύνοδο στους Διδύμους και αυτό τονίζει την ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Η γοητεία, ο συναισθηματισμός, ο έρωτας ακμάζουν και οι σχέσεις μας διακατέχονται από εξαιρετική επικοινωνία και άφθονη αγάπη. Ο έρωτας περνάει από τη λογική ενώ παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να κρατήσουμε τις ισορροπίες καθώς η όψη λειτουργεί αντίρροπα στην χθεσινή δυσαρμονία Άρεως-Αφροδίτης. Η ανάγκη να δημιουργήσουμε μία σταθερή σχέση είναι έντονη και το αίτημα για συντροφικότητα πάγιο. Δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι/Ιχθείς έχετε την μεγαλύτερη εύνοια ενώ από κοντά ευνοείστε Υδροχόοι/Ζυγοί/Λέοντες και Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου Άρης και Ήλιος έρχονται αντιμέτωποι σε όψη τετραγώνου, ο μεν πρώτος από την Παρθένο, ο δεύτερος από τους Διδύμους. Ο Ήλιος από τους Διδύμους συναντάει τον Άρη από την Παρθένο σε δυσαρμονία και αυτό δημιουργεί εντάσεις, πάθη και ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η ανυπομονησία, η εριστικότητα, η ανησυχία, η βιαιότητα, η εριστικότητα, οι λεκτικές αντιπαραθέσεις, η εργασιομανία, ο εγωκεντρισμός και οι έντονες σεξουαλικές ορμές είναι στο παιχνίδι των ημερών. Νιώθουμε ανήμποροι στο να επιβληθούμε του εαυτού μας και οι ορμητικότητά μας μπορεί να αποτελέσει τον δρόμο προς την οριστική ρήξη με ένα πρόσωπο είτε ερωτικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό. Καλό είναι να περιορίσουμε την παρόρμησή μας και να ελέγξουμε τα θέλω μας, την σεξουαλικότητά μας και τις επιθυμίες μας. Ο έρωτας αποτελεί συμπόρευση, όχι αντιδικία. Στο μενού των δυσαρμονιών Δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.


Η εβδομάδα μας κλείνει αρκετά θετικά καθώς το Σάββατο 9 Ιουνίου σχηματίζεται μία θετική γωνία του Ερμή από τον Καρκίνο και του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς που χαρίζει έμπνευση, ιδέες, οραματισμό, φαντασία και πνεύμα. Η ημέρα ευνοεί τους συγγραφείς, τους καλλιτέχνες και γενικότερα όσους ασχολούνται με την τέχνη. Πιο αναλυτικά θα μελετήσουμε πως μας επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις ανά άξονες: (εκτός της σεληνιακής έκλειψης, η οποία αναλύεται σε ξεχωριστό άρθρο):


Κριός&Ζυγός: Έντονη, αντιφατική αλλά όχι άσχημη η εν λόγω εβδομάδα για το δικό σας ζώδιο καθώς ο λόγος σας γοητεύει, έχει κάτι το ιδιάζον και αυτό προσελκύει τον περίγυρό σας ενώ αυξάνει την κοινωνικότητά σας. Έντονες συζητήσεις, αρκετές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια κυριολεκτικά είτε μεταφορικά δια του νου χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μία υπόθεση νομικού-οικονομικού περιεχομένου, μία διαπραγμάτευση φαίνεται να είναι σταθεροποιητική ενώ παράλληλα εύνοια δέχεστε από συνεργάτες ή μέσα από τον τομέα της σχέσης σας. Μπορείτε να οικοδομήσετε ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό υπόβαθρο στις σχέσεις σας είτε με τα αδέλφια είτε με τους στενούς συγγενείς είτε με τον/τη σύντροφό σας. Ο λόγος σας είναι γοητευτικός και αυτό σας χαρίζει πόντους ώστε να διεκδικήσετε δια του λόγου, ακολουθήστε τακτική ειρήνης, όχι πολέμου και επωφεληθείτε, οι ιδέες σας είναι κομψές και έχουν κάτι που τις καθιστά πλεονεκτικές. Κινηθείτε προσεκτικά στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ή με άτομα καθημερινής συναναστροφής καθώς οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι εγωισμοί έχουν την τιμητική τους και μπορούν να δώσουν έκταση σε αντιπαραθέσεις, οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν εφόσον ελέγξετε τον παρορμητισμό σας. Προσεκτικά στον τομέα της υγείας, αποφύγετε τα εξαντλητικά ωράρια και διασφαλίστε ώρες ξεκούρασης και ύπνου. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την εργασία καθώς τα όρια μεταξύ των δύο τομέων είναι δυσδιάκριτα. Η διαίσθησή σας κυμαίνεται σε πολύ αυξημένα επίπεδα, εμπιστευτείτε την και επιλέξτε σε ποιους πρέπει να ανοιχτείτε, μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, η οικογένειά σας αποτελεί καταφύγιο και εκεί μπορείτε να ακούσετε μία καλή κουβέντα ενώ προς το τέλος της εβδομάδας οι σκέψεις σας είναι πιο προσωπικές και μπορείτε να απολαύσετε όμορφες συζητήσεις με οικείους ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Κινητικότητα στον τομέα ακίνητης περιουσίας. Επιτυχία και εύνοια σε ζητήματα εργασιακά και καριέρας, προωθήστε τις ιδέες σας και αυτό θα αποφέρει κοινωνική άνοδο, εργασιακές ευκαιρίες αλλά και κοινωνική καταξίωση. Φροντίστε την υγεία σας, οι ημέρες ενδείκνυνται για φροντίδα του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Οι δε Ζυγοί, αποφύγετε τις εμπλοκές σε παράνομες υποθέσεις είτε ερωτικού περιεχομένου είτε οικονομικού/επαγγελματικού καθώς το "βρώμικο παιχνίδι" ενδέχεται να βγει στη φόρα, διαφυλάξτε το κύρος σας και μην κοινοποιείτε τις σκέψεις σας.

Ταύρος&Σκορπιός: Μέσα από την εργασία, τις καθημερινές σας δραστηριότητες μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη και κέρδη οικονομικού, ηθικού αλλά και συναισθηματικού χαρακτήρα. Η εργασία σας είναι άκρως αποδοτική και αυτό σας καθιστά πρωταγωνιστές καθώς είστε αδιαμφισβήτητα δύναμη υπολογίσιμη. Το κλείσιμο μιας εργασιακής σύμβασης με όρους αρκετά επωφελείς σας ικανοποιεί καθώς αποφέρει νότες αισιοδοξίας στην τσέπη σας. Αργά, σταθερά και σταδιακά χτίζετε ένα νέο σύστημα σταθερών και αξιών στη ζωή σας, αναθεωρείτε σχετικά με τα κεκτημένα σας και αναζητάτε την ασφάλεια, το αίτημα της οποίας έχει γίνει εμμονικό. Προσκόλληση στο παρελθόν δείχνουν οι ημέρες αλλά καλό είναι να αφήνεστε στο τώρα και να παίρνετε τα μαθήματά σας. Η υγεία σας κυμαίνεται σε πάρα πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και αυτό σας χαρίζει ευρωστία σωματική αλλά και διαύγεια πνεύματος. Παρόλα αυτά, η κρίση αξιών είναι στο μενού της εβδομάδας, το αίσθημα ασφάλειας διαδέχεται εκείνο της ανασφάλειας και τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης είναι έντονα. Αποφύγετε περιττές αγορές καθώς θα βγείτε ζημιωμένοι από οικονομικής πλευράς, σε καμία περίπτωση μην τζογάρετε καθώς μπορεί να υποστείτε απώλειες. Καταλάβετε πως οι αντιθέσεις και οι αντιπαραθέσεις με τον/τη σύντροφό σας αλλά και τα παιδιά σας είναι μάταιες, δείξτε ένα πιο διαλλακτικό προφίλ και αποφύγετε την κτητικότητα, τα πείσματα αλλά και την υστερία σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μία δραστηριότητα, σε ένα χόμπι, φλερτάρετε, διασκεδάστε και παραδοθείτε στις φλόγες του έρωτα, κάντε έρωτα λοιπόν, όχι πόλεμο. Προς το τέλος της εβδομάδας, η κοινωνικότητά σας αυξάνετε, έχετε ευχάριστες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις. Ιδανικές ημέρες για socializing αλλά και για δικτύωση, δέχεστε εύνοια μέσα από τους φίλους ενώ απολαμβάνετε την παρέα τους. Εργαστείτε σε επίπεδο ομαδικό, συλλογικό και πολλαπλασιάστε οφέλη. Η απομόνωση είναι για τους άτολμους. Τολμήστε.  Συναντήσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς σιγοντάρουν το ευχάριστο κλίμα, ένας στόχος σας υλοποιείται και αυτό αποφέρει ικανοποίηση ηθική. Άκρως ερωτικές οι ημέρες από Παρασκευή και έπειτα, βελτιώστε το επικοινωνιακό υπόβαθρο στην ερωτική σας σχέση, ελάτε σε επαφή μα τα παιδιά σας και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Η αισιοδοξία σας συντροφεύει, είστε πιο εξωστρεφείς ενώ έχετε ευχάριστες εξελίξεις οι νεότεροι σε ηλικία από σπουδές ή ζητήματα που άπτονται της εκπαίδευσης, εξαιρετικές ημέρες για λογοτέχνες και συγγραφείς. Μία νομική υπόθεση φαίνεται να εξελίσσεται ενώ ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό καταφθάνουν στα αυτιά σας. Οι δε Σκορπιοί αποφύγετε τις εμπλοκές με φιλικά σας πρόσωπα, δείξτε διαλλακτικότητα και αφήστε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μία φιλία, ένα φίλος ή μία φίλη φαίνεται πως σας απογοητεύουν, είναι κάτι παροδικό, μην δίνετε έκταση και επωφεληθείτε. Ένα σχέδιο σας προσωρινά μπλοκάρει, μην χάνετε την ψυχραιμία σας, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και θα κλείσει.

Δίδυμος&Τοξότης: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής, φορέστε τα καλά σας, γιορτάζετε, έχετε την τιμητική σας. Οι ημέρες είναι έντονες, αντιφατικές, όχι άσχημες, κρύβουν επιτυχίες και σταθεροποίηση σχεδίων επαγγελματικής-οικονομικής και προσωπικής φύσεως απλά χρειάζεται να παραμείνετε ψύχραιμοι στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και εύκολα μπορούν να ανάψουν τα αίματα. Κάποια ένταση ή διαφωνία με ένα πολύ οικείο σας πρόσωπο σας απασχολεί, πολύ πιθανόν ένα άτομο της οικογένειάς σας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και εσείς καλείστε να του/της συμπαρασταθείτε. Η γοητεία σας στα ύψη, η ομορφιά και η χάρη φλερτάρουν με το ζώδιό σας, αποφύγετε τις παρορμήσεις, τις υστερίες και στρέψτε το κλίμα υπέρ σας. Προωθήστε τις ιδέες σας, την γοητεία σας και βάση ομορφιάς και χάρης διεκδικήστε προς επαγγελματική ή οικονομική κατεύθυνση. Φίλοι και έρωτες του παρελθόντος χτυπούν την πόρτα ή έρχεστε σε επαφή μαζί τους, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει αυτό μία επανασύνδεση. Μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί με άτομα της οικογένειάς σας, η οικογένεια αποτελεί πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς σας εξάλλου, ας είστε λιγότερο παρορμητικοί στις εκφράσεις και πιο συγκρατημένοι στον λόγο. Μία προσωρινή ένταση σχετικά με ένα ακίνητο στο μενού των ημερών. Ιδανικές ημέρες για να προωθήσετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό στίβο, να ξεχωρίσουν και να ευνοηθείτε από ανωτέρους και προϊσταμένους, όλα αυτά χαρίζουν φυσικά και ενίσχυση της ψυχολογίας αλλά και του οικονομικού τομέα. Μέσα από ένα χόμπι σας ή μέσα από καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, συμπληρωματικά του μισθού σας. Τα οικονομικά σας φαίνονται να βελτιώνονται από την Παρασκευή και έπειτα, άτομα της οικογένειάς σας, οι γονείς σας ή ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο σας στηρίζουν οικονομικά και σε επίπεδο ηθικό. Ιδανικές ημέρες για αν βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους, με όσους θεωρείτε οικογένειά σας ή με τον/τη σύντροφό σας. Ένα θέμα ακινήτου, δάνεια, χρεώσεις, οφειλές ή διατροφές φαίνονται να τρέχουν και αυτό επιταχύνει άγχη και αγωνίες, κάποια έκτακτα έξοδα δεν λείπουν αλλά έσοδα καταφθάνουν και μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά. Οι άνθρωποι σας στηρίζουν, εκπέμπετε γοητεία και αυτό σας καθιστά πρωταγωνιστές καθώς η συνδρομή τους δρα καταλυτικά ώστε να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας και οι στόχοι σας. Ο τομέας των επαγγελματικών είναι απαιτητικός φίλοι μου Τοξότες, η κούραση έντονη και οι υποχρεώσεις υπερβάλλουσες. Όλη αυτή η πίεση δρα κατασταλτικά για τις επιδιώξεις σας, χειριστείτε την ψυχολογική αναστάτωση, επιστρατεύστε τη λογική σας και με ευελιξία φέρετε εις πέρας τον φόρτο εργασίας.


moon sign compatibility capricorn cancer
Καρκίνος&Αιγόκερως:  Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές υποθέσεις είτε επαγγελματικού, είτε ερωτικού είτε επαγγελματικού περιεχομένου καθώς οι αποκαλύψεις ή κάτι αναπάντεχο θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Έντονη η επικοινωνιακή σας δεινότητα αλλά και ο λόγος σας είναι καυτός, προκαλεί δονήσεις και καψίματα καθώς είστε επιθετικοί, εριστικοί ή σοκαριστικοί. Αποφύγετε τις τυμπανοκρουσίες και μην κοινοποιείτε τις ιδέες σας καθώς αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Όσο λιγότεροι γνωρίζουν τα σχέδια σας, τόσο περισσότερο ωφελημένοι βγαίνετε εσείς. Η ηρεμία, η γαλήνη είναι στο μενού των ημερών, περιορίστε την έντονα κυκλοθυμική σας διάθεση και αποφορτιστείτε από πιέσεις της περασμένης περιόδου. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις σας, στις αγορές ηλεκτρικών συσκευών και σε συσκευές ηλεκτρικές καθώς οι βλάβες ενδείκνυνται. Βελτίωση μπορείτε να απολαύσετε στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ή σε εκείνες με άτομα που θεωρείτε οικογένειά σας, αυτό λειτουργεί εξιλεωτικά καθώς η οικογένεια για εσάς είναι σημείο αναφοράς σας. Ένα θέμα ακινήτου ρυθμίζεται ευμενώς και αυτό σας ηρεμεί, παρόλα αυτά η ψυχολογική φόρτιση και τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης αποτελούν γεγονός καθώς κάθε σεληνιακή έκλειψη σας επηρεάζει. Προς το τέλος της εβδομάδας γίνεστε πιο εξωστρεφείς, πιο επικοινωνιακοί και μπορείτε να αισιοδοξείτε αλλά και να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, πιο προσεκτικοί έως την Πέμπτη, εν συνεχεία το κλίμα ομαλοποιείται και ένα ταξιδάκι μπορεί να σας ανανεώσει ή εκεί ενδέχεται να δημιουργηθεί μία ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να ενέχει πινελιές έρωτα ή πλατωνικού έρωτα. Κάντε παιχνίδι με τον λόγο καθώς σαγηνεύετε και χαρακτηρίζεστε από θελκτικότητα. Ιδανικές ημέρες προς το Σάββατο για τους λογοτέχνες και τους συγγραφείς που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, κερδίστε μάχες δια του λόγου, προωθήστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας από Παρασκευή και έπειτα. Η κοινωνικότητά σας στα ύψη, μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, ο λόγος σας έχει γοητεία και εκπέμπει σαγήνη ενώ παράλληλα οι άλλοι γίνονται προτεραιότητά σας(φίλοι Αιγόκεροι). Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους είτε από φίλους είτε από τον/την σύντροφό σας και ελάτε σε στενότερη επαφή. Οι δε Αιγόκεροι ενδέχεται να έχετε μία εμπλοκή νομικής υπόθεσης, διατηρείστε την ψυχραιμία σας ενώ ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε σε μία μετακίνηση ή σε ένα ταξίδι σας,  προσεκτικά στην οδήγηση.

Λέων&Υδροχόος: Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε σε χώρους συλλογικής διαπραγμάτευσης, μέσα σε συλλόγους και ομάδες καθώς ο λόγος σας μπορεί να είναι σοκαριστικός και οι εντάσεις ή οι αντιπαραθέσεις μπορούν να προκαλέσουν πύρινη λαίλαπα. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με φίλους και ακόμα αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με τον τομέα των οικονομικών. Κάποια έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και το ταμείο είναι μείον, αποφύγετε περιττές αγορές. Ωστόσο, η σύνοδος σας χαρίζει γοητεία στους συλλογικούς χώρους γι’ αυτό αποφύγετε τα πείσματα, τις εμμονές και επωφεληθείτε δια της ομαδικότητας, δια των ομάδων και ιδιαίτερα δια των φίλων, οι οποίοι σας στηρίζουν θερμά. Ιδανικές ημέρες για να συναντήσετε φίλους από το παρελθόν, ένας στόχος σας φαίνεται να υλοποιείται και αυτό σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης. Μέσα από την συλλογική διαπραγμάτευση και την συναναστροφή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, μέσα από την ομαδική εργασία μπορείτε να βρείτε ικανοποίηση και χαρά, ένας στόχος σας ή ένα σχέδιό σας φαίνεται να υλοποιείται ενώ παράλληλα οι φίλοι σας στηρίζουν, απολαύστε στιγμές μαζί τους και μην απομακρύνεστε ή μην δίνετε έκταση σε παρεξηγήσεις της στιγμής, είναι ο χώρος που δέχεται αντιφατικές επιρροές αλλά εφόσον διατηρήσετε την ψυχραιμία σας θα στρέψετε ένα αποτέλεσμα υπέρ σας. Από την Παρασκευή και έπειτα είστε πιο εσωστρεφείς, αυτό δεν σημαίνει πως κλείνεστε στον εαυτό σας, απλά κάνετε κάποιες σκέψεις, τις οποίες κρατάτε εμπιστευτικά για εσάς, καλό είναι να τις μοιραστείτε μόνο εφόσον με κάποιους εφόσον είστε σίγουροι για την φερεγγυότητα τους. Οι ιδέες αυτές αργότερα μπορούν να επιφέρουν εισοδηματική ανάκαμψη ή ίσως σκέφτεστε να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα πιο καλλιτεχνική που αναδεικνύει τα ταλέντα σας και λειτουργεί συμπληρωματικά για το εισόδημά σας, δίνοντας ανάσα. Η εργασία αποφέρει οφέλη οικονομικά και αυτό στηρίζει και την ψυχολογία σας, το πρόγραμμα σας γίνεται πιο απαιτητικό(φίλοι Υδροχόοι) αλλά αυτό φέρνει εργασιακές ευκαιρίες, ευκαιρίες για εύρεση εργασίας και καλύτερες προοπτικές στον οικονομικό τομέα. Ασχοληθείτε με θέματα υγείας, κάντε ένα τσεκ απ και ακολουθήστε ένα πιο ελαφρύ διατροφικό πρόγραμμα. Ο άξονας αυτός καλό είναι να αποφύγει τις υπερβολικές οικονομικές καταχρήσεις καθώς ρέπει προς μία ασύδοτη σπατάλη αυτήν την εβδομάδα. Θέματα οικονομικά τρέχουν και ζητούν άμεση ρύθμιση.

Παρθένος&Ιχθείς: Στην αρένα των αψιμαχιών φίλοι μου Παρθένοι, σχέσεις προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις καθώς θα είναι εις βάρος σας και είτε θα απομακρυνθείτε από έναν συνεργάτη είτε από τον/τη σύντροφό σας. Διοχετεύστε όλη την ενέργεια για έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις, η ζωή δεν είναι πόλεμος, είναι έρωτας και για να κερδίσετε μάχες θέλει συνδιαλλαγή, διαπραγμάτευση. Ισορροπία, λιγότερη παρόρμηση μπορούν να σας χαρίζουν επαγγελματική πρόοδο και εξαιρετικό υπόβαθρο όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Μία επαναπροσέγγιση με έναν συνεργάτη στο μενού των ημερών, προωθήστε τη δράση σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς ο λόγος σας και οι ιδέες σας γοητεύουν και σας χαρίζουν κοινωνική ανάκαμψη και ένα καλύτερο image. Παρόλα αυτά μέσα από τον επαγγελματικό χώρο αναμένετε θετικές εξελίξεις-ειδήσεις που θα χαρίσουν πόντους στην τσέπη σας, κάποια έσοδα είναι ορατά και ταυτόχρονα τονίζεται και ενισχύεται και η αυτοπεποίθηση σας. Από τα τέλη της εβδομάδας και ειδικότερα το Σάββατο μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες επαφές με φίλους ή να απολαύσετε χαρούμενες συζητήσεις με τον/τη σύντροφο σας αλλά και τους συνεργάτες σας. Το κλίμα, το επικοινωνιακό κλίμα σε σχέσεις, συνεργασίες φιλικές, επαγγελματικές και ερωτικές αποκαθίσταται και μέρα με τη μέρα η επιρροή των εκλείψεων αποτελεί ανάμνηση. Οι αλλαγές σε σχέσεις αλλά και συνεργασίες ήταν απαραίτητες, αφομοιώστε τες και προχωρήστε ακάθεκτοι στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Ο έρωτας είναι εδώ, φλερτάρει με το ζώδιό σας, ο νους σας είναι πιο δημιουργικός και μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή μεγάλα σχέδιά σας, είστε αρκετά εξωστρεφείς, προωθήστε τις δημόσιες σχέσεις σας, δικτυωθείτε. Ευκαιρίες για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αλλά και με τα παιδιά σας προσφέρουν η Παρασκευή και πιο κάτω. Προσεκτικά στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στον/στη σύντροφό σας.

                                                           








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου