Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Προτεινόμενες Ημερομηνίες Διακοπών Καλοκαιριού/Έρωτας


Στο εν λόγω άρθρο θα κάνουμε μία διεξοδική αναφορά στην αστρολογική ατζέντα του καλοκαιριού, στις διελεύσεις των πλανητών και στις μεταξύ τους αστρολογικές αλχημείες. Για λόγους πρακτικότητας και ευνόητους θα αναφερθούμε και στους μήνες Μάιο και Σεπτέμβριο καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τους επιλέγουν για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν την ηρεμία και την ξενοιασιά.


Αφροδίτη: Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, των συναισθημάτων και των οικονομικών από τις αρχές Μαΐου έως τις 07/08 διανύει το ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει ανάδρομη από τις 15/05 έως τις 27/05. Από εκεί ευνοεί τις ζωές Διδύμων/Ζυγών/Υδροχόων/Τοξοτών ενώ από κοντά εύνοια δέχονται Κριοί και Λέοντες. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου χρειάζεται να δείξουν προσοχή στους τομείς εκείνους του έρωτα και των οικονομικών κατά την ανάδρομη πορεία της με έμφαση μάλιστα για τα ζώδια τα μεταβλητά. Δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι και Ιχθείς προσοχή στους προαναφερθέντες τομείς. 


Από τις 07/08 έως τις 06/09 κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου και ο έρωτας αποκτά μία πιο ευαίσθητη μορφή, η διάθεσή μας γίνεται πιο ρομαντική ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις με περισσότερη σοβαρότητα και είμαστε πιο κτητικοί. Θα την χαρακτήριζα ιδανική θέση αλλά καθώς εισέρχεται στον Καρκίνο συναντάει τους πλανήτες Ουρανό, Κρόνο, Πλούτωνα και Άρη σε δύσκολες γωνίες και αυτό δημιουργεί εντάσεις, πάθη, ζήλιες, εγωισμούς και προσπάθειες επιβολής του ενός πάνω στον άλλον. Τα παιχνίδια εξουσίας ελλοχεύουν στους τομείς του έρωτα και των οικονομικών. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι/Σκορπιοί/Ιχθείς/Αιγόκεροι και από κοντά Ταύροι και Παρθένοι. 

Από τις 06/09 έως τα τέλη του μήνα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα και αυτό κάνει τον έρωτα λαμπερό και γοητευτικό. Γινόμαστε άκρως ερωτικοί, δραματικοί, μεγαλόψυχοι, γενναιόδωροι αλλά συνάμα και πολύ απαιτητικοί. Ο έρωτας φοράει φωτοστέφανο και η καρδιά μας φλέγεται παρόλο που το καλοκαίρι σταδιακά μας αποχαιρετά. Εύνοια δέχονται Κριοί/Λέοντες/Τοξότες/Υδροχόοι και από κοντά συμμετέχουν Δίδυμοι και Ζυγοί. 

Ημερομηνίες Διακοπών:

Μάιος έως 7 Αυγούστου: Κριοί/Ζυγοί/Δίδυμοι/Τοξότες/Λέοντες και Υδροχόοι φροντίστε να πάρετε τις άδειες σας. Ακόμα πιο ιδανική περίοδος μετά τις 27/06, όλον τον Ιούλιο και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Από τις 07/08 έως την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη λέμε ναι στις διακοπές για Καρκίνους/Σκορπιούς/Ιχθείς/Αιγόκερους/Ταύρους και Παρθένους.

Τον λοιπό Σεπτέμβριο ευνοούνται σε συναισθηματικό/ερωτικό και οικονομικό επίπεδο Λέοντες/Τοξότες/Κριοί/Υδροχόοι/Ζυγοί και Δίδυμοι. Κρατήστε κάποιες ημέρες άδειας και για τον Σεπτέμβριο.

Άρης: Από τις αρχές Μαΐου έως τις 03/07 από την Παρθένο πιέζει τις ζωές Διδύμων/Τοξοτών/Παρθένων και Ιχθύων. Παρόλη την εύνοια που χαρίζει η Αφροδίτη από τους Διδύμους για Τοξότες/Διδύμους ο Άρης πιέζει με υποχρεώσεις και ευθύνες. Συνεπώς, για όσους ανήκουν στον άξονα Διδύμων/Τοξότη ο Ιούλιος μοιάζει ιδανικότερος.

Από τις 03/07 έως τις 23/08 ο Άρης εισέρχεται του Ζυγού, παραδοσιακή θέση αδυναμίας για αυτόν και πιέζει Κριούς/Ζυγούς/Καρκίνους και Αιγόκερους. Εύνοια δέχεστε Δίδυμοι/Τοξότες/Υδροχόοι/Λέοντες, στοχεύστε ψηλά και οργανώστε τις διακοπές σας.

Από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτέμβρη ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης, σε εκείνο του σκορπιού και σημαίνει ένα απαιτητικό διάστημα για Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο αγώνας δρόμου μόλις ξεκίνησε, κερδίστε τα στοιχήματα της ζωής και διεκδικείστε τα συμφέροντά σας.

Ερμής: Ανάδρομος από 15/07 έως 08/08 στον Λέοντα, προκαλεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας και αφηρημάδας για Λέοντες/Υδροχόους/Ταύρους και Σκορπιούς. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και στις αποσκευές σας, τσεκάρετε τα αντικείμενά σας, το μεταφορικό σας όχημα, τα εισιτήρια σας και ότι σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μεταφορές και τις μετακινήσεις.

Μάιος και Ιούνιος: Οργανώστε εξορμήσεις-διακοπές Κριοί/Ζυγοί/Λέοντες/Υδροχόοι, πιο ζορισμένοι Δίδυμοι/Τοξότες καθώς οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας περιορίζουν. Τα μικρότερα ταξίδια σας ευνοούν περισσότερο.

Ιούλιος: Οργανώστε τις διακοπές σας ανενόχλητοι Δίδυμοι/Τοξότες καθώς αναμένεται ένας σούπερ ερωτικός μήνας.
Πιο πιεσμένοι Κριοί/Ζυγοί/Καρκίνοι και Αιγόκεροι με τις υποχρεώσεις να φλερτάρουν με τα ζώδιά σας. Παρόλα αυτά Κριοί/Ζυγοί δέχεστε την εύνοια της Αφροδίτης και έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μικρές αποδράσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό.
Ταύροι/Σκορπιοί/Παρθένοι και Ιχθείς στα επάνω τους τον μήνα Ιούλιο. Ο Άρης στηρίζει τις αποδράσεις σας και την ενέργειά σας.

Αύγουστος: Ιδανικός μήνας Ταύρους/Σκορπιούς/Διδύμους/Τοξότες/Λέοντες και Υδροχόους. Κριοί και Ζυγοί έως τις 23/08 έχετε και υποχρεώσεις ενώ την τελευταία εβδομάδα του μήνα οι υποχρεώσεις κατατρέχουν Λέοντες και Υδροχόους.

Σεπτέμβριος: Δίδυμοι/Τοξότες/Κριοί και Ζυγοί οργανώστε μίνι διακοπές. Λέοντες και Υδροχόοι θα έχετε υποχρεώσεις οικογενειακού-επαγγελματικού χαρακτήρα που βάζουν φρένο στην χαρά και τη διασκέδαση, ευνοούνται οι μικρές εξορμήσεις για τους δύο τελευταίους αναφερθέντες.


Κριός: Εξαιρετικά διαστήματα από 27/06 έως 03/07 , από 06/09 και όλον τον Σεπτέμβριο. Τι σημαίνει; Πως μόνο αυτές είναι οι ιδανικές ημερομηνίες; Όχι βέβαια!!! Ολόκληρος ο Ιούνιος και ο Ιούλιος προσφέρονται για μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, με φίλους, αδέλφια, στενούς συγγενείς ή με του/τη σύντροφό σας. Εξαιρετικό δίμηνο για φλερτ, διασκέδαση και περιπέτεια. Τον Ιούλιο μπορεί να δέχεστε πιέσεις από συνεργάτες σας ή να υπάρχουν τάσεις για διαπληκτισμούς στην ερωτική σας σχέση. Κρατήστε ημέρες για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, θα απολαύσετε και την δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου κοντά στην εκπνοή του καλοκαιριού.

Ταύρος: Εξαιρετικός ο Αύγουστος από τις 08 και έπειτα, ποντάρετε και στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Ιδανική περίοδος από 07/08 έως 06/09. Ο έρωτας κρύβεται σε μικρές αποδράσεις, σε ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς. Οργανώστε διακοπές με τα αδέλφια σας, τους φίλους σας, τους στενούς συγγενείς σας. Η καρδιά σας φλέγεται. Τι σημαίνει αυτό; Πως μόνο εκεί ποντάρετε;;; Όχι φυσικά!!! Ο Ιούλιος σας χρήζει πρωταγωνιστές καθώς η αυτοπεποίθησή σας έχει χτυπήσει κόκκινο στην καρδιά του καλοκαιριού. Εξίσου ιδανικοί μήνες τόσο ο Μάιος όσο και ο Ιούνιος καθώς ο Άρης από την Παρθένο αβαντάρει τον ερωτικό τομέα με νέες γνωριμίες. Ο Δίας όλον τον Μάιο στο ζώδιό σας φέρνει δίπλα σας νέους ανθρώπους ενώ από τον Ιούνιο και έπειτα χτίζει περαιτέρω την αυτοπεποίθησή σας.

Δίδυμοι: Ολόκληρος ο Ιούνιος σας ανήκει, στην καρδιά του καλοκαιριού η ερωτική σας αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη, η καρδιά σας φλέγεται και ο έρωτας σας ξετρελαίνει. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας και ο Άρης από το κομμάτι των ερώτων σας συνηγορούν στο να περάσετε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς μήνες του καλοκαιριού και ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια της τελευταίας πενταετίας. Ποντάρουμε στον Ιούλιο για μία γνωριμία για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε την συντροφιά του άλλου σας μισού και τα παιδιά σας. Ο Αύγουστος επίσης σας βρίσκει αρκετά καλά έως συμπαθητικά καθώς η Αφροδίτη φέρνει εισοδηματική ευελιξία και αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι σας ανήκει, πιο ζορισμένοι από τις 15/05 και όλον τον Ιούνιο. Τα λόγια είναι περιττά, ένα καλοκαίρι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος.

Καρκίνος: Σύνθετο το καλοκαίρι για το δικό σας ζώδιο, αρκετά νοσταλγικοί και αναπολείτε στιγμές περασμένων καλοκαιριών. Ιδανική περίοδος κατά την οποία είστε σχεδόν απολύτως ξένοιαστοι αποτελεί το διάστημα από 23/08 έως 06/09. Όλον τον Ιούλιο έχετε άγχη, αγωνίες που επικεντρώνονται στους τομείς της οικογένειας και των επαγγελματικών. Ο Ιούνιος πιο ξένοιαστος, έχετε ευκαιρίες για αποδράσεις και μικρά ταξιδάκια σε κοντινούς προορισμούς, τα weekend σας πηγαίνουν και φορτίζουν τις μπαταρίες σας. Ιδανικός μήνας και ο Σεπτέμβριος καθώς ο Άρης κατατρέχει το κομμάτι των ερώτων σας και αυτό φέρνει άτομα ερωτικού περιεχομένου στο πλευρό σας. Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου που ακόμα καλοκαίρι θεωρείται σας αποζημιώνουν δεόντως, η Αφροδίτη στον Λέοντα τον Σεπτέμβριο βελτιώνει τα εισοδήματα, την αυτοπεποίθησή σας και σταθεροποιείται μία σχέση της προηγούμενης περιόδου που ήταν ασαφής.

Λέων: Ο Ιούλιος σας συμπαρασύρει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τα έξοδα περιορίζονται, η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται και ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Οργανώστε τις διακοπές σας για τον Ιούλιο και ειδικότερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο που ο Ερμής ακόμα δεν έχει γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως από τις 15/07 έως τις 08/08 πτοείστε; Ένας ανάδρομος είναι και οι ηγετικές προσωπικότητες του ζωδιακού δεν τον φοβάστε, απλά να είστε πιο συγκεντρωμένοι, να προσέχετε τις αποσκευές σας και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις που λίγο θα σας νευριάζουν. Ο Αύγουστος σας βρίσκει στο κέντρο της προσοχής καθώς γιορτάζετε τα γενέθλιά σας και αυτό σας φωτίζει ολόπλευρα. Εξασφαλίστε ημέρες για διακοπές από τις 06/09 και έπειτα καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας χαρίζει ομορφιά και γοητεία παρόλες τις οικογενειακές-επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το δυνατό σας χαρτί αποτελεί ο Ιούλιος, ποντάρετε εκεί καθώς και ο Άρης από τον Ζυγό συνηγορεί στα ταξίδια και στις μικρές αποδράσεις, ο Αύγουστος προσφέρεται για αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, αποδράσεις της τελευταίας στιγμής.

Παρθένος: Αποκλείουμε τους μήνες Μάιο και Ιούνιο καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας, σας κατατρέχει. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος σας πάνε περισσότερο ενώ ποντάρετε περισσότερο από τις 23/08 έως τις 06/09 καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σας αβαντάρουν δεόντως. Φυλάξτε ημέρες από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ενώ και ο Σεπτέμβριος δεν σας αδικεί. Αύγουστος και Σεπτέμβριος τα δυνατά σας χαρτιά καθώς ο έρωτας σας συντροφεύει είτε από προξενιά φίλων σας είτε στις μετακινήσεις σας και σε μικρά ταξίδια εντός Ελλάδας σε κοντινούς προορισμούς.

Ζυγός: Ιδανική περίοδος από 27/06 έως 03/07 καθώς η Αφροδίτη κινείται ορθόδρομη στους φιλικούς Διδύμους και παράλληλα ο Άρης δεν έχει εισέλθει στο ζώδιό σας. Ο Ιούλιος σας βρίσκει με ένταση και αρκετές υποχρεώσεις, έχετε να κερδίσετε μάχες ή οι συμπτώσεις και οι περιστάσεις σας επωμίζουν με ευθύνες, παρόλα αυτό ο έρωτας, τα ταξίδια και οι μετακινήσεις δεν λείπουν. Μπορείτε να βρείτε θαλάσσιο στρώμα σε κοντινούς προορισμούς και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα. Από τις 23/08 και έπειτα οι ημέρες είναι λιγότερο απαιτητικές, φροντίστε να κρατήσετε ένα μέρος της άδειά σας για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ή για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Ποντάρετε και στον Ιούνιο αρκετά, λέμε ναι στις διακοπές του Ιουνίου καθώς έχετε λιγότερες έγνοιες και δυσκολίες να αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στο μεγαλύτερο μέρος του Καλοκαιριού. Οργανώστε τις διακοπές σας από τις 07/08 έως τις 23/08 καθώς η Αφροδίτη από πλεονεκτική θέση αβαντάρει τη διάθεσή σας και το κομμάτι εκείνο του έρωτα. Ερωτικοί μήνες εξίσου ο Μάιος και ο Ιούνιος, ο μεν πρώτος με λιγότερη εσωστρέφεια και περισσότερη αισιοδοξία, ο δε δεύτερος με τις κεραίες σας τεταμένες και σηκωμένες καθώς έχετε τα ξεσπάσματά σας ή κάτι σας ενοχλεί/κατασκοπεύει. Αποκλείουμε την περίοδο από τις 23/09 και όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου καθώς οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και εσείς θέλετε να κατακτήσετε στόχους σας και να εκπληρώσετε όνειρά σας. Ένα αρκετά καλό καλοκαίρι, το οποίο σας χαρίζει άφθονο ερωτισμό και πολλές γλυκές περιπέτειες. Συνοπτικά; Ποντάρουμε Ιούλιου και έως τις 23 Αυγούστου, ενώ και ο Ιούνιος είναι αρκετά συμπαθητικός.

Τοξότες: Τόσο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο μπορείτε να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για διακοπές με απόλυτη ελευθερία καθώς όλα συνηγορούν υπέρ σας. Τον Ιούλιο η Αφροδίτη απέναντι σας φέρνει στο πλευρό σας νέους ανθρώπους, μερικοί/ές εκ των οποίων θα αποτελέσουν υποψήφιους/ες συντρόφους/εραστές/ερωμένες. Μάλιστα καθώς ο Άρης έχει περάσει στον φιλικό ζυγό στηρίζει ακόμα περισσότερο τις ερωτικές σας κατακτήσεις που μπορούν να προέλθουν από έναν χώρο με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινές πεποιθήσεις ή μέσα από την συνεύρεση σας με φίλους. Ο Ιούνιος είναι sos καθώς ο Άρης σας κατατρέχει στον τομέα των επαγγελματικών ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη προκαλεί σουλατσάρισμα στις σχέσεις σας και προβλήματα. Τον Αύγουστο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχετε και οικονομική πλεονεκτική θέση ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας με περισσότερη άνεση και πολυτέλεια. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ενδυναμώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, οι αδέσμευτοι σίγουρα θα γίνετε διπλοί(όχι σε πάχος) αλλά από άποψη συντρόφου. Ευνοϊκός και ο Σεπτέμβριος μόνο που είστε πιο εσωστρεφείς και λιγότερο εκδηλωτικοί, παρόλα αυτά ένα τερέν τριμήνου σας αβαντάρει. Απολαύστε ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια των τελευταίων ετών.


Αιγόκερως: Το διάστημα που σας αβαντάρει σημαντικά ώστε να ξεκουραστείτε εκτείνεται από τις 23/08 έως τις 06/09, εκείνη την περίοδο θα είστε αρκετά ξένοιαστοι και ήρεμοι. Σε καμιά περίπτωση δεν ενδείκνυται για διακοπές ο Ιούλιος καθώς ο Άρης σας βάζει σε ένα τερέν επαγγελματικών και προσωπικών διεκδικήσεων, είναι μήνας απαιτητικός, κουραστικός και αρκετά έντονος. Τους μήνες Μάιο και Ιούνιο η εργασία απορροφά μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας σας και ο χρόνος σας, ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος. Πάντως μέχρι τις 10/06 και σε όλη τη διάρκεια του μήνα οι πιθανότητες για μία νέα σταθεροποιητική γνωριμία είναι στο μενού της αστρολογικής κουζίνας. Εξαιρετικός και ο Σεπτέμβριος καθώς ο τομέας των οικονομικών δέχεται τονωτικές ενέσεις και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας ενώ παράλληλα ο ερωτισμός σας είναι διάχυτος. Δεν είναι άσχημη και η περίοδος από τις 07/08 έως τις 22/08 καθώς είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και οι σχέσεις σας ανανεώνονται αλλά παράλληλα θέματα επαγγελματικά απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας και αυτό σας καταπονεί.

Υδροχόος: Φτιαγμένο για εσάς αυτό το καλοκαίρι μιας και ο έρωτας φλερτάρει έντονα με το ζώδιό σας. Από την πρωτομαγιά και έως τις 15/05 ο έρωτας είναι μαζί σας, από τις 27/05 έως τις 07/08 βρίσκεστε σε εξαιρετική φόρμα και όλα συνηγορούν υπέρ σας ώστε να ζήσετε το όνειρο και να διασκεδάσετε. Μπορείτε να οργανώσετε ανενόχλητοι τις διακοπές μας καθώς δεν υπάρχουν δυσαρμονίες. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 15/05 έως τις 26/06 καθώς η Ανάδρομη Αφροδίτη από τον τομέα των ερώτων προκαλεί αναθεωρήσεις, παρεξηγήσεις και πιθανή απομάκρυνση ενώ παράλληλα σύντροφοι από το παρελθόν σας χτυπούν την πόρτα και αυτό σας ταράζει γλυκά. Οι αδέσμευτοι δεν δείχνετε προβληματισμένοι αλλά για τους δεσμευμένους είναι ένα δίλημμα που ίσως δημιουργήσει εντάσεις στην νέα σχέση που σας συντροφεύει. Ο Δίας από τις 12/06 σας αβαντάρει ακόμα περισσότερο ενώ ο ανάδρομος Ερμής από τις 15/07 έως τις 08/08 σας καλεί να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και με τις αποσκευές σας. Ερωτικός μήνας και ο Σεπτέμβριος με θέματα επαγγελματικά να σας τρέχουν ωστόσο. Ποντάρουμε περισσότερο μέχρι τις 07/08 να οργανώσουμε τις διακοπές μας. Γενικότερα το ζώδιό σας είναι από τα ευνοημένα του καλοκαιριού. Επωφεληθείτε!!!

Ιχθείς: Sos αποτελεί ο Ιούνιος καθώς η σεληνιακή έκλειψη και ο Άρης από την Παρθένο δημιουργούν ένα κλίμα ρευστό, νευρικό, γεμάτο εντάσεις και ανακατατάξεις. Το κλίμα βελτιώνεται από τις 23/06 έως τις 23/07 καθώς ο Ήλιος από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου χαρίζει πινελιές χαράς και διασκέδασης μέσα στις απαιτήσεις της εποχής. Το κομμάτι της ερωτικής σας ζωής τονίζεται ιδιαιτέρως και αυτό σας ευνοεί σημαντικά. Καθώς ο Άρης από τις 03/07 και έως τις 23/08 εισέρχεται στον Ζυγό η αδρεναλίνη σας, η λίμπιντό σας χτυπάνε κόκκινο και εγκαινιάζεται μία σούπερ ερωτική/σεξουαλική περίοδος για το δικό σας ζώδιο. Φυσικά από τις 07/08 και έως τις 06/09 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο αναζωπυρώνει τον τομέα των αισθηματικών και αυτό σας ανανεώνει και σας βοηθάει να ξεκουραστείτε από ένα σχιζοφρενικό επτάμηνο που σας εξουθένωσε. Ο Σεπτέμβριος με την σειρά του κρίνεται αρκετά συμπαθητικός, βελτιώνει την καθημερινότητά σας αλλά σας βρίσκει απορροφημένους σε θέματα εργασιακά, παρόλα αυτά έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ταξίδια είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Αποφύγετε για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο, ποντάρετε πιο άνετα στον Ιούλιο, στον Αύγουστο ιδιαιτέρως αλλά και στον Σεπτέμβριο.







                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου