Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο/ Η Βασίλισσα του ζωδιακού


Πέμπτη 19/07/2012 και τις πρώτες πρωινές ώρες σχηματίζεται η νέα σελήνη στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, στον Καρκίνο. Σχηματίζει μία αποκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Ζυγό και εμπεριέχει αγώνες, κοπιαστικές καταστάσεις, μόχθο για αρκετούς από εμάς. Κριοί/Καρκίνοι/Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στις 15/16/17/18/19 του Απρίλη, 17/18/19/20/21 του Ιούλη, 19/20/21/22/23 του Οκτώβρη αλλά και 15/16/17/18/19 του Ιανουαρίου έχετε εξελίξεις μέσω ενός αγώνα, μέσω μιας επίπονης διαδικασίας. Ευνοημένοι οι Σκορπιοί αλλά και οι Ιχθείς, ενώ από κοντά πριμοδοτούνται και οι Ταύροι με τους Παρθένους των τρίτων δεκαημέρων. Ευνοούνται θέματα οικογένειας, της ενασχόλησης με τα του οίκου αλλά και ακίνητης περιουσίας, ας δώσουμε έμφαση στις βαθιές μας ανάγκες, στις πιο μύχιες πτυχές του εαυτού μας και ας έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο αλλά και με τα συναισθήματά μας. Ιδανικές ημέρες για να αποδείξουμε την αγάπη και τις ευαισθησίες μας προς τους άλλους. 



Κριός: Τίθενται επί τάπητος θέματα οικογενειακής ζωής, νέες εξελίξεις, οι ενδοοικογενειακές σχέσεις τίθενται σε νέα βάση. Ενασχόληση με τα του οίκου, με αγοραπωλησίες ακινήτων. Αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Κατάκτηση μέσα από αγώνα, μάχη για τους Κριούς που είναι γεννημένοι στις 19/04. Δύο ημέρες συν, δύο ημέρες πλην.

Ταύρος: Ο λόγος αποκτά δύναμη, επαφές, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, αποστολές βιογραφικών, μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που σας ταιριάζουν. Βελτίωση σχέσεων με αδέλφια ή και στενούς συγγενείς, προσοχή στα σκληρά λόγια και την άσκηση κριτική. Ο έρωτας κρύβεται σε μία απόδραση, κανονίστε μίνι διακοπές.

Δίδυμοι: Ο οικονομικός τομέας στο προσκήνιο, ενασχόληση με οικονομικά θέματα, αναζήτηση συμπληρωματικής εργασίας, νέες σταθερές στη ζωή σας, νέες αξίες. Οδεύουμε προς απόκτηση αυτοπεποίθησης. Αισθηματικός τομέας σε νέες βάσεις, πιο σταθερές και αναζήτηση της ασφάλειας. Απόφαση για επισημοποίηση μιας σχέσης, μην εμπλέξετε οικονομικό με ερωτικό τομέα.

Καρκίνος: Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, πίεση ωστόσο σε θέματα οικογενειακά, ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας χρειάζεται βοήθεια, μάλλον πατρικής φιγούρας. Νέα πορεία προσωπικής ζωής, κατακτήσεις μέσω αγώνα, επιτυχίες αισθηματικού περιεχομένου αλλά και επαγγελματικές δίοδοι. Ανανέωση και κατάκτηση μέσω αγώνα.

Λέων: Ενασχόληση με τα εσώψυχα, κλείσιμο ενός κύκλου και άνοιγμα ενός άλλου. Αποτοξίνωση, ενασχόληση με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, με τα βαθύτερα θέλω σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Επαγγελματικές διεργασίες και ετοιμασίες πλεύσης νέων σχεδίων. Προσοχή στις στενές συγγενικές σχέσεις, στις σχέσεις με τα αδέλφια αλλά και στον σκληρό λόγο.

Παρθένος: Φιλίες σημαντικές ανανεώνουν τη ζωή σας και νέοι άνθρωποι ή ομοϊδεάτες σας στηρίζουν. Υλοποίηση μακροπρόθεσμων σχεδίων και επιτυχία δια της ομαδικότητας και όχι του ατομισμού. Εξωστρέφεια, διασκέδαση, έρωτας και φιλία, προσοχή στην εμπλοκή των δύο προαναφερθέντων. Έρωτας αντισυμβατικός ή από το εξωτερικό, προσοχή στις δαπάνες και τα έξοδα.

Ζυγός: Επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα μέσω των σκληρών εργασιών, κόπος, μόχθος αλλά και καταξίωση. Άνοδος, προαγωγή και τιμές. Πίεση, περιορισμός, επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα και άνοιγμα ενός νέου κύκλου ζωής, γεμάτου αισιοδοξία και πρόοδο. Ευκαιρίες για εύρεση εργασίας στους εκτός εργατικού δυναμικού.

Σκορπιός: Αισιοδοξία, επέκταση, τύχη, ανανέωση σκέψης αλλά και ψυχικής διάθεσης, νεότητα και φρεσκάδα. Ταξίδι εξπρές στο εξωτερικό αποδεικνύεται σανίδα σωτηρίας αλλά και έρωτα. Αναθεωρήσεις ιδεών, αξιών και σταθερών στη ζωή σας, κλείσιμο ενός κύκλου, πιο εσωστρεφή κύκλου και νέα πορεία προς μια πιο αισιόδοξη πορεία. Νομικές επιτυχίες.

Τοξότης: Ποθώ, θέλω, επιθυμώ, αναζητώ την ταύτιση, την απόλυτη ένωση. Ερωτισμός, πάθος, ανανέωση ερωτικής-σεξουαλικής ζωής αλλά και βαθιά-παθιασμένα συναισθήματα ή θέλω. Επιθυμία για την απόλυτη ένωση ψυχών. Ενασχόληση με κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, διατροφές, τράπεζες και έντονες οικονομικές συμφωνίες ή διακανονισμοί. Η ζωή σου μου ανήκει και θα την πάρω.

Αιγόκερως: Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, εξέλιξη σε θέματα σχέσεων αλλά και συντροφικότητας ή του μαζί. ένας χωρισμός, μία ανατροπή σε μία σχέση λειτουργεί εξιλεωτικά αλλά χρειάζεται συνειδητοποίηση και ωριμότητα. Οι σχέσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης και συνέχειας προς την επιτυχία. Νέοι άνθρωποι σας ανανεώνουν αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κατατρέχουν, γενικότερη ένταση και ανατροπή αλλά και εύνοια στις σχέσεις, επισημοποίηση ή συμβίωση.

Υδροχόος: Νέες εργασιακές ευκαιρίες, γεμάτη καθημερινότητα και αρκετό τρέξιμο λόγω υποχρεώσεων. Εύρεση εργασίας για τους εκτός εργατικού δυναμικού. Βελτίωση της υγείας, αναζήτηση πιθανών παθήσεων και υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής ή lifestyle.Αποφύγετε τις μετακινήσεις αλλά και την σκληρή κριτική.

Ιχθείς: Έρωτας, δημιουργία, παιδί, χαρά, διασκέδαση και ανάφλεξη συναισθημάτων. Δημιουργικότητα και ανάδειξη ταλέντων, πάθος, ένταση, αισθησιασμός αλλά και μία ροπή για σταθεροποίηση ή επισημοποίηση, η απόλυτη δέσμευση. Ανανέωση, αισιοδοξία, η χαρά της ζωής προσωποποιημένη. Παιδικότητα, νεανικότητα ή αφέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου