Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2013 – Αιγόκερως



Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Το 2013 αναμένεται σαφώς μία καλύτερη χρονιά συγκριτικά με το προηγούμενο αλλά και γενικότερα με την περασμένη τριετία. Ο ασφυκτικός Κρόνος σταμάτησε να σας πιέζει δυσαρμονικά, να περιορίζει τον ελεύθερό σας χρόνο. Πλέον, βαδίζετε σε μία νέα πορεία πραγμάτων και ανασυγκροτείστε. Ο Δίας από το δεύτερο εξάμηνο έρχεται να σας στηρίξει και να προσφέρει προστασία σε μία περίοδο που βάλλεστε από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Γενικότερα, υπάρχουν εργασιακές-επαγγελματικές ευκαιρίες, πλούσια αισθηματική ζωή και αρκετά έντονη κοινωνικοποίηση. Φαίνεται πως σταδιακά εντάσσεστε στο κοινωνικό σύνολο και κατανοείτε την δύναμη της ομαδικότητας ή της συμπόρευσης.


Υγεία & Ψυχολογία
Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο από τους Διδύμους χαρίζει ένα πέπλο προστασίας όσον αφορά τον τομέα της υγείας. Πολλοί φίλοι Αιγόκεροι θα νιώσετε πιο εύρωστοι, πιο δυνατοί και η άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος θα ανακάμψει σημαντικά καθώς τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν είχατε περάσει και εύκολα. Φροντίστε για την υγεία σας, ασχοληθείτε με το σώμα σας, επισκεφτείτε τον προσωπικό σας γιατρό καθώς αναμένεται με ευκολία να διαγνωσθεί κάποια πάθησή. Λύσεις; Υπάρχουν και ο Δίας έρχεται ως ασπίδα προστασίας στα χειρότερα. Καλό είναι να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, πιο φυσικό και κοντά στα μεσογειακά πρότυπα. Καθώς όμως ο Δίας φέρνει και υπερβολές καλό είναι να αποφύγετε τις καταχρήσεις σε φαγητό και αλκοόλ καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα ή μία αποδυνάμωση. Ο Κρόνος έχει αποχωρήσει από τον Ζυγό και αυτό φέρνει ενίσχυση της άμυνάς σας. Ιδιαίτερα προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις περιόδους που συγκλίνει η δυσαρμονική γωνία τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί άγχος, εντείνει το αίσθημα αγωνίας αλλά και τις φοβίες σας, συν του ότι προκαλεί διανοητική εξουθένωση. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε τον μήνα Ιούνιο και στο πρώτο μισό του Ιούλη που ο Άρης διατρέχει τους Διδύμους και σε συνδυασμό με τον Δία φέρνει υπερβάλλουσες υποχρεώσεις, ελεύθερο χρόνο μηδέν και εξουθένωση. Διασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα. Οι μήνες Ιανουάριος, Μάιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι ιδανικοί καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους (9/5 έως 3/6) φέρνει ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και θετικότερες επιρροές ενώ στα υπόλοιπα προαναφερθέντα διαστήματα η Αφροδίτη από το ζώδιό σας χαρίζει υγεία, ομορφιά και λάμψη. Το διάστημα από τις 7/10 έως τις 5/11 με την Αφροδίτη στον Τοξότη βελτιώνει την ψυχολογία σας σημαντικά. Σε γενικές γραμμές, παρατηρείτε μία ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Σπίτι & Οικογένεια
Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό φέρνει αλλαγές, ανατροπές και ουρανοκατέβατες αναθεωρήσεις σε θέματα που άπτονται της οικογένειας για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις στον οικογενειακό σας χώρο έρχονται και σας αναταράσσουν, πιθανό είναι το σενάριο της μετανάστευσης ενός προσώπου της οικογενείας σας είτε για λόγους δουλειάς είτε επειδή αποφασίζει να φτιάξει την προσωπική του ζωή. Πολλοί Αιγόκεροι περνάτε από μία φάση δοκιμασίας των ενδοοικογενειακών σας σχέσεων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα έναν χωρισμό. Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε γερές βάσεις δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και απολύτως. Πολλοί Αιγόκεροι ενώ συμβιώνετε ή έχετε επισημοποιήσει μία σχέση ερωτεύεστε αίφνης και διαλύετε την προηγούμενη εστία που δημιουργήσατε. Οι εκπρόσωποι γένους θηλυκού προσέχετε μία πιθανή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ενώ όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου αναμένετε τα ευχάριστα. Ειδικότερα στα διαστήματα που συγκλίνει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα η πίεση θα είναι ασφυκτικοί και θα τεστάρεστε σε επίπεδο αντοχής και υπομονής. Το διάστημα από τις 12/3 έως 20/4 είναι αρκετά σύνθετο καθώς Άρης και Αφροδίτη από τον Κριό πυροδοτούν εντάσεις, ανατροπές, πάθη και θυελλώδεις καταστάσεις στα του οίκου. Καλό είναι να βρείτε τη χρυσή τομή και να φέρετε την ισορροπία στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ο Άρης πιέζει και πυροδοτεί εστίες φωτιάς ενώ η Αφροδίτη λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας και τις καταλαγιάζει. Με ψυχραιμία, σύνεση, υπομονή και επιμονή χειριστείτε τις αντιπαραθέσεις. Ο μήνας Δεκέμβριος είναι απαιτητικός και χρήζει προσοχής καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι υπερβάλλουσες και εσείς μπορεί να κληθείτε να σταθείτε σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας, έτσι θα αναγκαστείτε να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας-καριέρας. Βελτίωση αναμένεται στα του οίκου και στο διάστημα από τις 16/8 έως τις 11/9. Επηρεάζεστε σημαντικότερα των αντιξοοτήτων οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου ενώ οι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου βαδίζετε πιο αγέρωχοι.

Οικονομικά & Καριέρα
Ο τομέας των επαγγελματικών σας ανακάμπτει σημαντικά καθώς βαδίζετε χωρίς την επιρροή του Κρόνου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Μπορεί να είναι ο κυβερνήτης σας και να σας φέρθηκε με σχετική επιείκεια συγκριτικά με τους άλλους αλλά δεν έπαψε να φέρνει υποχρεώσεις και ευθύνες τα δύο προηγούμενα χρόνια. Φυσικά, πολλοί Αιγόκεροι καταξιωθήκατε και αναλάβατε ένα πιο επίσημο πόστο, ανεβήκατε κοινωνική ιεραρχία στην κλίμακα. Ο Δίας από τους Διδύμους στο πρώτο εξάμηνο του 2013 φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και σας χαρίζει υψηλή παραγωγικότητα. Καλό είναι να εργαστείτε σκληρά ώστε να είστε μέγιστα αποδοτικοί και να αναδείξετε την δύναμή σας, την ισχύ σας στον εργασιακό τομέα. Αποφύγετε την ραθυμία και την τεμπελιά καθώς θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε μοναδικές ευκαιρίες για να βρείτε μία νέα θέση εργασίας ενώ κάποιοι Αιγόκεροι θα βρείτε μία δευτερεύουσα θέση εργασίας. Στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, η είσοδος του Δία στον Καρκίνο φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες σε επίπεδο επαγγελματικό κάτι που στηρίζει σημαντικά την δράση σας και την επαγγελματική σας πορεία στο μέλλον. Ο Κρόνος από τον φιλικό Σκορπιό επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας αξιόλογους ανθρώπους ή ομοϊδεάτες δίπλα σας. Πολλοί θα στηρίξουν τη δράση σας και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Παρόλο που ο Κρόνος επιφέρει μια συρρίκνωση στον τομέα των ομοϊδεατών σας δίνει την ευκαιρία να κρατήσετε ανθρώπους «βαρύγδουπους» δίπλα σας που θα στηρίξουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Τους μήνες Ιανουάριο, Σεπτέμβριο και στο πρώτο μισό του Οκτώβρη ο Άρης από τον Υδροχόο και τον Λέοντα φέρνει έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ το πορτοφόλι σας δέχεται απώλειες και μένετε κάπως μετέωροι. Χρειάζεται να καλύψετε ακάλυπτους λογαριασμούς, δάνεια, εφορίες και οικονομικές υποχρεώσεις-οφειλές.

Ο μήνας Φεβρουάριος με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και το διάστημα από τις 27/6 έως τις 22/7 φέρνουν έσοδα και κέρδη. Είναι ιδανικές περίοδοι για να ζητήσετε τυχόν οφειλόμενα προς το πρόσωπό σας και να κερδίσετε πόντους στο οικονομικό κομμάτι. Γιατί όχι στο να ζητήσετε μία αύξηση από τον εργοδότη σας ή να ποντάρετε και στην τύχη. Αναβάλλετε την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου κοντά στις περιόδους που συγκλίνει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα καθώς μπορεί να μην έχετε τον επιτυχή διακανονισμό. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος στο πρώτο μισό του με τον Άρη στους Διδύμους φέρνει κούραση, ευθύνες, υποχρεώσεις και εξουθένωση. Μάλιστα σε συνδυασμό ντουέτου με τον Δία όλο αυτό μεγεθύνεται και η κούραση απογειώνεται κάνοντάς σας να αναζητάτε ηρεμία, ανάπαυλα και ξεκούραση. Ο Δεκέμβριος(από τις 8/12) με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο καλείστε να τρέξετε για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού σας τομέα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους ή υφισταμένους. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στο διάστημα από τις 9/5 έως τις 3/6 που η Αφροδίτη διελαύνει τους Διδύμους και σε συνδυασμό με τον Δία από εκεί πολλαπλασιάζει την δυνατότητά σας για παραγωγή και απόδοση. Είναι ιδανικό διάστημα για να αναζητήσετε εργασία ή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες. Τέλος, από τις 16/8 έως τις 11/9 η Αφροδίτη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας και τον Ζυγό φέρνει επαγγελματική πρόοδο, θετικές εξελίξεις επί του επαγγελματικού, καλύτερες σχέσεις με ανωτέρους αλλά και συνεργάτες συν μία προαγωγή. Γενικά, υπάρχει μία σημαντική αναδόμηση και ανασυγκρότησή σας στον εργασιακό τομέα ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο που έχετε την θετική αρωγή του Δία από τους Διδύμους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τους μήνες Ιανουάριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο αποτελεί μία εξαιρετική ένδειξη για την βελτίωση του εν λόγω τομέα. Προωθήστε τη δράση σας αλλά και την δουλειά σας.

Έρωτας, Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή αναμένεται πλούσια, πομπώδης και λαχταριστή φίλοι μου Αιγόκεροι και ειδικότερα στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 που ο Δίας εισέρχεται απέναντί σας εξαιρόμενος και φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο ανθίζοντας σαν «αμυγδαλιά» την προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ άλλοι θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα και θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε ποια εκ των δύο σχέσεων να κρατήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου έχετε την μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα αναστήσει τον τομέα του έρωτα. Μάλιστα τους μήνες Ιανουάριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας φαίνεται πως η δουλειά πάει περίπατο και εσείς επιθυμείτε να βιώσετε τον έρωτα και τις ομορφιές που εκείνος προσφέρει. Είστε γλυκείς, όμορφοι, γοητευτικοί, σαγηνεύετε τα πλήθη και ετοιμάζεστε δεσμευμένοι και μη να απολαύσετε αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες. Παράλληλα η κοινωνική σας ζωή είναι πλούσια, ο κοινωνικός σας κύκλος διογκώνεται και αυξάνεται έτσι φτάνει η ώρα που θα αποκτήσετε ακόμα περισσότερη αποδοχή. Η εικόνα σας ενισχύεται και γίνεστε ακόμα πιο υπολογίσιμη δύναμη. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό έρχεται να συρρικνώσει τον κοινωνικό κύκλο των γεννημένων στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο κάπως αλλά να είστε σίγουροι πως πια θα περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους σοφούς, έμπειρους, αξιόλογους κάτι που θα σας ικανοποιήσει ηθικά καθώς είστε τα παιδιά του «σοφού» Κρόνου. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε πολλαπλές και αντιφατικές επιρροές. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας αλλά και στον τρόπο που σας κοιτάζουν οι άλλοι. Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις που σημειώνονται στον προσωπικό στίβο είναι μυθικές-θρυλικές. Άνθρωποι που δεν περιμένατε σας αποχαιρετούν και άλλοι νέοι έρχονται στη ζωή σας για αν φέρουν ανανέωση και δύναμη. Φυσικά, οι απώλειες κάποιες φορές είναι επίπονες, κάπως οδυνηρές αλλά αποσκοπούν στο να αλλάξετε ριζικά τρόπο σκέψης και προσέγγισης στη ζωή. Ένας θάνατος είναι μία νέα αρχή. Πολλοί Αιγόκεροι ενδέχεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα σκηνικό «θανάτου» κυριολεκτικά ή μεταφορικά κάποιας πολύ άμεσης σχέσης σας. Ειδικότερα στις περιόδους που κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα η πίεση είναι ασφυκτική και νιώθετε σαν να έχετε αλυσίδα στο λαιμό σας. Οι υποθέσεις της προσωπικής σας ζωής έρχονται σε οξεία αντιπαράθεση με τις οικογενειακές και καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή αποφεύγοντας τις ρήξεις και τους διαπληκτισμούς. Ο Ποσειδώνας δρα άκρως θετικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε πιο μαλακοί στην επικοινωνία με την άποψη του ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε λιγότερο ρεαλιστικά-ωμά και να κοιτάξετε τη ζωή με κάπως πιο ρομαντική διάθεση.

Μέσα στις αλλαγές που βιώνετε πολλοί Αιγόκεροι ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή να οργανώνετε ταξίδια εντός συνόρων με τον ή την σύντροφό σας. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δρουν καταλυτικά και φέρνουν αλλαγές στην γκάμα των φιλικών σας σχέσεων αλλά στην προσωπική ή αισθηματική ζωή σας. Πολλοί φίλοι Αιγόκεροι θα αποφασίσετε να δράσετε σε συλλογικούς χώρους και η δράση σας θα γίνει ιδιαίτερα αποδεκτή έτσι θα αποκτήσετε έναν ακόμα πιο ευρύ κοινωνικό κύκλο. Νέοι φίλοι έρχονται δίπλα σας, να σας στηρίξουν με τη δράση τους και με τις απόψεις τους. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως μαθαίνετε να εργάζεστε ομαδικά, συλλογικά έτσι ώστε να κατανοήσετε πως τα κέρδη και τα οφέλη θα είναι περισσότερα και πολλαπλάσια. Ένας άλλος τομέας, ο οποίος υφίσταται αλλαγές είναι εκείνος του έρωτα και των αισθηματικών. Πολλοί θα ερωτευτείτε, άλλοι θα επισημοποιήσετε μια σχέση. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές είναι ορατές και εσείς καλείστε να τις αφουγκραστείτε και να τις δεχτείτε. Οι ενδιαφερόμενοι για έναν απόγονο έχετε μεγάλες πιθανότητες ανακοίνωσης των ευχάριστων. Το διάστημα από τις 15/4 έως τις 31/5 Άρης και Αφροδίτη από τον Ταύρο υπόσχονται αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες και ένα εξαιρετικά απολαυστικό διάστημα για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Τον μήνα Ιούνιο και στο πρώτο μισό του Ιούλη μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα χωρίς εμπόδια και προκλήσεις. Από το δεύτερο μισό του Ιουλίου και σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου ο Άρης από απέναντι πυροδοτεί καταστάσεις και φέρνει ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον εν λόγω τομέα. Το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά ερωτικό-αισθησιακό και υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες με την προϋπόθεση να είστε προσεκτική στο διάστημα που αναφέραμε. Εξαιρετικά κοινωνικό και εξωστρεφές το διάστημα από τις 22/7 έως τις 16/8 με την Αφροδίτη από την Παρθένο να σας καλεί να αποδράσετε και να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπου εκεί εγκυμονεί ο έρωτας καρτέρι. Το τρίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου είστε ιδιαίτερα παθιάρηδες, αινιγματικοί, μυστήριοι με τονισμένη λίμπιντο και εκεί κοντά στα μέσα Οκτώβρη όλο αυτό απελευθερώνεται και εσείς εντυπωσιάζετε τους πάντες γύρω σας. Ιδιαίτερα κοινωνικοί μήνες ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος και ο Σεπτέμβριος. Δικτυωθείτε και επεκτείνετε την δύναμή σας μέσα από το πρίσμα τους εμείς και του συνυπάρχω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου