Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2013


Ο πρώτος μήνας του 2013 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και συναντάει τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια δυνατά πάθη, έντονο ερωτισμό, κτητικότητα, ζήλια αλλά και ανατροπές, ξαφνικούς χωρισμούς ή κεραυνοβόλους έρωτες. Ο Ήλιος και ο Ερμής στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κοντράρονται με τον Κρόνο και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα κάπως ψυχρό, σοβαρό ή απαισιόδοξο. Καλό είναι να αποφύγουμε τη γκρίζα σκέψη και να οργανώσουμε τη ζωή μας σε ρεαλιστικά δεδομένα. Φυσικά, ο Άρης από τον Υδροχόο χαρίζει μία νότα ελπιδοφόρα, αισιόδοξη. Η ενέργειά μας είναι πρωτοποριακή, επαναστατική και καινοτόμος. Μέσα στον μήνα υπάρχει όμως και η αισιόδοξη οπτική γωνία, καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο και στην συνέχεια ο Ήλιος και ο Ερμής φλερτάρουν με τον Δία σε θετική γωνία τριγώνου, κάτι που μας κάνει θετικούς, ανοιχτόμυαλους. Οι προαναφερθείσες όψεις με τον Δία παρέχουν σημαντική προστασία στις περιόδους που διανύουμε καθώς σκεφτόμαστε αισιόδοξα ή ελπιδοφόρα.


Κριός: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθάει πολύ να κινηθείτε ευέλικτα και με επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Φέρνει καλύτερες σχέσεις με συναδέλφους αλλά και ανωτέρους. Προσοχή επιδείξτε μόνο σε πιθανές αντιδικίες όταν σχηματίσει δυσαρμονικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Μία προαγωγή, ένα μπόνους είναι στο μενού της εν λόγω επιρροής. Προωθήστε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες καθώς έχετε σημαντική εύνοια. Ο Ερμής έως τις 18 του μήνα βοηθάει ακόμα περισσότερο το κλίμα και σας χαρίζει πειθώ προκειμένου να κλείσετε ιδιαίτερα επωφελείς επαγγελματικές συμφωνίες. Οι ιδέες σας έχουν ισχύ, επωφεληθείτε. Από τις 20 του μήνα είστε πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί και σας απασχολούν πολύ οι τομείς της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης. Ιδανικές ημέρες ώστε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο αλλά και στον κοινωνικό ιστό. Μετακινήσεις, ταξίδια μπορούν να παρέχουν στήριξη στον επαγγελματικό τομέα ενώ παράλληλα ο έρωτας κρύβεται μέσα στις παρέες ή στον φιλικό σας κύκλο, αποφύγετε να εμπλέξετε τους δύο τομείς. Η νέα σελήνη στις 11 φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και αποτελεί έναν εξαιρετικό οιωνό για την εξέλιξή σας. Η πανσέληνος στις 26 είναι άκρως ερωτική, σας παρασύρει στο φλερτ και την περιπέτεια. Ένα δημιουργικό σχέδιο προχωράει δυναμικά.

Ταύρος: Βασική επιρροή του μήνα αποτελεί η πορεία του Άρη στον Υδροχόο, η οποία σας κουράζει μιας και φέρνει επιπρόσθετες ώρες εργασίας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, ανωτέρους ή με τον ή την σύντροφό σας. Ευτυχώς, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σας βοηθάνε σημαντικά ώστε να είστε κάπως πιο αισιόδοξοι, δραστήριοι και θετικοί απέναντι στη ζωή. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης ή κατάρτισης. Για όσους εκκρεμεί μία νομική υπόθεση, οι πρώτες είκοσι ημέρες του μήνα είναι εξαιρετικές ώστε να βρουν μία λύση. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό κρύβει ενθουσιασμό αλλά και ερωτική χροιά. Λέμε ναι στον έρωτα αλλά και στις επαγγελματικές προτάσεις που έρχονται από μακριά. Από τις 20 και έπειτα Ήλιος, Ερμής και Άρης στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα επαγγελματικά ενώ παράλληλα μπορείτε να διακριθείτε, να ξεχωρίσετε και να λάμψετε. Προωθήστε τα συμφέροντά σας. Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω είναι ιδανική ώστε να μελετήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή μία πρόταση που έρχεται από το εξωτερικό. Η πανσέληνος στις 25 έρχεται να δυναμιτίσει σχέσεις, συνεργασίες. Ειδικότερα, βάλετε ο τομέας της συντροφικότητας, του γάμου αλλά και της οικογένειας. Ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ενδέχεται να χρειαστεί την στήριξή σας.

Δίδυμοι: Σταδιακά το κλίμα γίνεται πιο βαρύ, πιο εσωστρεφές και φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαιτέρως η σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας. Ένα αίσθημα νοσταλγίας φλερτάρει με τη ζωή σας και αυτό ξεσηκώνει τη μνήμη. Ωστόσο, παρόλα αυτά διακατέχεστε από έντονη οικονομική ανασφάλεια ενώ τα έξοδα κάνουν δυναμικό ντεμπούτο. Μεριμνήστε επί των οικονομικών θεμάτων και αποφύγετε τις αλόγιστες δαπάνες. Είναι ιδανική περίοδος για να διεκδικήσετε τα οφειλόμενα προς εσάς, επιχειρήστε το. Σε όλη την διάρκεια του μήνα σας απασχολεί η φιλία ενώ οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι επισκέψεις σε άλλους πολιτισμούς είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Μάλιστα, από τις 20 του μήνα και έπειτα Ήλιος, Ερμής και Άρης στον Υδροχόο σας ωθούν να ταξιδέψετε και αυξάνουν το αίσθημα περιπέτειας. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχίες στον τομέα της εκπαίδευσης ενώ για όσους εκκρεμεί μία νομική υπόθεση ενδέχεται να βρεθεί κάποια λύση. Η νέα σελήνη στις 11 του μήνα φέρνει έσοδα, σας κάνει να ασχοληθείτε με τον οικονομικό τομέα αλλά και με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Πιθανώς να είστε εσωστρεφείς και να κοπιάζετε για έναν στόχο, ο οποίος μακροπρόθεσμα θα αποδώσει και οικονομικά. Η πανσέληνος στις 26 σας ωθεί να ταξιδέψετε σε κοντινούς προορισμούς και σας καλεί να δείτε συγγενικά ή αδελφικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος: Τον μήνα αυτό σας απασχολεί έντονα ο ή η σύντροφός σας. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητά σας και εσείς έρχεστε σε δεύτερη μοίρα. Η Αφροδίτη φέρνει εύνοια από σχέσεις και συνεργασίες αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί όταν σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα καθώς θα υπάρξουν ανατροπές στον επαγγελματικό στίβο αλλά και ακραίες συμπεριφορές από το ταίρι σας ή από ένα πρόσωπο, με το οποίο συνεργάζεστε. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε ευχάριστες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Θέματα οικονομικά σας απασχολούν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, μάλιστα στις αρχές τα έσοδα φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και ειδικότερα μέσα από την δική σας καταβολή προσπάθειας ή την δική σας εργασία. Μετά τις 20 του μήνα πολλαπλασιάζονται και τα έξοδα, συνεπώς καλείστε να κάνετε σωστούς οικονομικούς χειρισμούς. Αποφύγετε να δαπανήσετε ποσά για τον σύντροφό σας ή για την σύντροφό σας και ειδικότερα αποφύγετε τον τζόγο. Η νέα σελήνη στις 11 φέρνει στο πλευρό σας ένα άτομο, έναν νέο άνθρωπο που θα στηρίξει την δράση σας. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία; Ένα νέο ειδύλλιο; Ξεπροβάλλουν διστακτικά. Η πανσέληνος στις 26 πολλαπλασιάζει τα έξοδα και κινεί ένα αίσθημα ρευστότητας ή ανασφάλειας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Στα τέλη του μήνα, αποφύγετε να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, κάτι ενδέχεται να σας ενοχλήσεις, μην δημιουργήσετε θέμα. Διεκδικήστε οφειλόμενα προς το πρόσωπό σας και κυνηγήστε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες.

Λέων: Σύνθετος μήνας ο Ιανουάριος καθώς φέρνει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή στην συντροφική σας σχέση. Καθώς στις αρχές τετραγωνίζει του Κρόνου προκαλεί ασφυκτική πίεση μέσα στον οικογενειακό χώρο. Κάτι σας στεναχωρεί, κάτι σας θλίβει και σας κουράζει ψυχολογικά. Εμπόδια εμφανίζονται σε θέματα αγοραπωλησιών ή σχετικά με ένα ακίνητο, ωστόσο, λύση υπάρχει και οφείλετε να την εκμεταλλευτείτε ή να την αναζητήσετε. Ο/η σύντροφός σας είναι δίπλα σας, σας στηρίζει. Αποφύγετε τις διαμάχες μαζί του και συμπορευτείτε. Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα ενώ πολλοί Λέοντες έχετε εργασιακές ευκαιρίες. Ιδανική περίοδος για τους εκτός εργατικού δυναμικού ώστε να αναζητήσουν μία θέση εργασίας. Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τις προϋποθέσεις για μία θετική εξέλιξη στον εν λόγω τομέα. Από τις 20 και έπειτα το κλίμα καλυτερεύει σημαντικά, εσείς γίνεστε πιο εξωστρεφείς, πιο αισιόδοξοι. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, εσείς μαθαίνετε νέα και ειδήσεις που βρίσκονταν στην αφάνεια. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι ημέρες κοντά στην πανσέληνο καθώς φαίνεται πως ένα θέμα οικογενειακό σας φορτίζει συναισθηματικά και νιώθετε ανασφαλείς. Τονίζονται ιδιαίτερα οι σχέσεις σας με την οικογένεια αλλά και με τον ή την σύντροφό σας, αποφύγετε τις εμπλοκές μαζί τους, συμβιβαστείτε ή φανείτε διαλλακτικοί.

Παρθένος:  Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω εκτοξεύουν την αισιοδοξία σας και την δημιουργικότητά σας στα ύψη. Εσείς είστε πιο κοινωνικοί, πιο εξωστρεφείς και ικανοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προωθήστε την δράση σας και τα σχέδιά σας. Όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου να ξέρετε πως ο εν λόγω μήνας είναι ιδανικός. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα. Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται να αβαντάρει όλες αυτές τις εξελίξεις και να σας κάνει να αισιοδοξήσετε. Μελανό σημείο η πορεία του Άρη στον Υδροχόο, κάτι που φέρνει υποχρεώσεις, ευθύνες και κούραση. Η καθημερινότητά σας κάποιες φορές γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική, βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ εργασίας και έρωτα και μην αφήσετε τις ευκαιρίες για διασκέδαση χαμένες. Στις 26 του μήνα και κοντά στην πανσέληνο δείξτε προσοχή για ένα θέμα υγείας σας, να ξεκουράζεστε. Η ψυχολογία σας φαίνεται να περνάει από μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδανικό για να βελτιώσετε το κλίμα στον εργασιακό χώρο ή με τους συνεργάτες σας ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να αναζητήσετε εργασία.

Ζυγός: Καλύτερες οικογενειακές στιγμές υπόσχεται ο μήνας Ιανουάριος και φαίνεται να αντλείτε ζεστασιά και θαλπωρή δίπλα σε οικεία σας πρόσωπα. Φυσικά, έχετε υπόψη σας ότι κοντά στις ημέρες που η Αφροδίτη περνάει από τις συμπληγάδες του Ουρανού και του Πλούτωνα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίας ή σε σχέση με τον ή την σύντροφό σας. Ο Άρης καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στηρίζει τη δράση σας, είστε αρκετά αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, κοινωνικοί και δημοφιλείς. Από τις 20 και έπειτα η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο υπερτονίζουν την ανάγκη σας να αγαπήσετε, να αγαπηθείτε αλλά και να διασκεδάσετε. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι διεκδικήστε μερίδιο στην ευτυχία. Η νέα σελήνη στις 11 του μήνα στον Αιγόκερω επιφυλάσσει ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και θετικές εξελίξεις στον τομέα των αγοραπωλησιών. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας προωθείται δυναμικά. Η πανσέληνος στις 26 φέρνει στην επιφάνεια μία ένταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο αλλά και έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα. Μήνας ιδιαίτερα φιλικός, ζεστός και αναγεννητικός ο Ιανουάριος. Σας θυμίζει τι εστί ζωή, συνύπαρξη και σχέσεις.

Σκορπιός: Πίεση και εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες φέρνει ο μήνας Ιανουάριος. Ο Άρης πιέζει τον οικογενειακό σας βίο αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να γίνετε σκληροί, επικριτικοί ή αυστηροί τόσο με τον ή την σύντροφό σας όσο και με τους οικείους σας. Εμπόδια ή καλύτερα προκλήσεις θα αντιμετωπίσετε καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα όσον αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει κάπως πιο εξωστρεφείς, αισιόδοξους ώστε να έχετε ψυχικό σθένος. Τις πρώτες είκοσι ημέρες μπορείτε να βρείτε ασπίδα προστασίας και ζεστασιά δίπλα σε φίλους ή σε ανθρώπους που φέρουν παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Πραγματοποιήστε σύντομα ταξιδάκια σε κοντινούς προορισμούς με φίλους, αδέλφια ή με στενούς συγγενείς. Η αλλαγή παραστάσεων και οι έντονες εναλλαγές τοπίων θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο να κρατηθείτε από κάπου. Την πρώτη εβδομάδα διεκδικήστε οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπό σας, έχετε ευκαιρίες για έσοδα και κέρδη. Η νέα σελήνη στις 11 βελτιώνει τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς ενώ σας χαρίζει ρητορεία και πειθώ ώστε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να κερδίσετε πόντους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πανσέληνος στις 26 του μήνα δυναμιτίζει μία σχέση στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με έναν ανώτερό σας. Διασφαλίστε την ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε να γίνετε σκληροί και καυστικοί μιας και ισορροπίες είναι εύθραυστες, προστατέψτε τα κεκτημένα σας.

Τοξότης: Μήνας λούνα Παρκ ο Ιανουάριος καθώς σας βρίσκει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία χαρίζει γοητεία, ομορφιά, λάμψη και διπλωματία ώστε να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, κάντε μία αλλαγή. Η έμφαση στο στοιχείο του Αιγόκερω εντείνει τις οικονομικές ανησυχίας, τις αγωνίες και σας καλεί να βρείτε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Μαζέψτε χρήματα στην άκρη, καθώς τα έκτακτα έξοδα και οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν. Παρ’ όλα αυτά είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ρητορεία και δεινότητα ώστε να προωθήσετε τις ιδέες σας και την δράση σας. Ο Άρης από τον Υδροχόο σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και σας βοηθάει να δικτυωθείτε. Μία σχέση ή συνεργασία έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ώστε να στηρίξει το έργο σας και την προσπάθειά σας. Από τις 20 του μήνα και έπειτα το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο, πιο εξωστρεφές και είναι ιδανικό για την δικτύωση και τις φιλίες. Ωστόσο, φροντίστε να μην πικράνετε ένα συγγενικό ή αδελφικό σας πρόσωπο καθώς ο λόγος σας είναι ιδιαίτερα «τσουχτερός». Η πανσέληνος στις 26 σας καλεί να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τον νόμο. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε ωστόσο να αναμένετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με τις σπουδές σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα ειδύλλιο. Το μήνυμα του μήνα; Διεκδικήστε καλύτερες οικονομικές συμφωνίες, προωθήστε τα συμφέροντά σας και δημιουργήστε μία τυχερή οικονομική συμφωνία.

Αιγόκερως: Ο μήνας των γενεθλίων σας! Χρόνια πολλά! Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σας κερδίζετε τις εντυπώσεις, είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και γοητευτικοί. Προωθήστε τις ιδέες σας με διπλωματία και κερδίστε σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και οικονομικό. Ο Άρης μπορεί να βάζει φρένο στα έσοδα καθώς πολλαπλασιάζει τα έξοδα αλλά σας ωθεί να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Η νέα σελήνη του μήνα στο ζώδιό σας εγκαινιάζει έναν νέο, μοναδικό κύκλο πραγμάτων στην προσωπική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι έρχονται δίπλα σας ώστε να σας στηρίξουν και να προωθήσουν την δράση σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και οι αδέσμευτοι αναζητήστε τον έρωτα, ο οποίος φλερτάρει με το ζώδιό σας. Τα έξοδα δεν λείπουν αλλά έχετε και ευκαιρίες για να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας. Η πανσέληνος στις 26 του μήνα σας ωθεί να αναζητήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας ενώ παράλληλα διακατέχεστε από έντονα πάθη και επιθυμείτε την ουσιαστική και εις βάθος ένωση με τον ή την σύντροφό σας. Ήλιος και Ερμής στον Υδροχόο από τις 20 του μήνα και έπειτα στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά και σας καλούν να διεκδικήσετε τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας, μην ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή! Ευκαιρία να δώσετε έμφαση στον εαυτό σας!

Υδροχόος: Σύνθετος μήνας ο Ιανουάριος καθώς σας βρίσκει ιδιαίτερα ενεργούς με τον Άρη στο ζώδιό σας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και ακόρεστα σεξουαλικοί. Οι δυνατές επιθυμίες σας κινητοποιούν δεόντως και σας χρήζουν πρωταγωνιστές. Μάλιστα, την πρώτη εβδομάδα και μετά τις 20 κερδίζεστε σε ρητορεία, επικοινωνιακή δεινότητα ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την οξυδέρκειά σας αλλά και με την παρουσία σας. Ιδανικό το διάστημα για δικτύωση και διεύρυνση στον κοινωνικό ιστό. Η νέα σελήνη στις 11 σας ωθεί να μελετήσετε προσεκτικά ένα νέο επαγγελματικό σας σχέδιο, το οποίο θα βάλετε σε εφαρμογή λίγο καιρό μετά. Ιδανική περίοδος για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να ασκηθείτε. Στις 26, με την πανσέληνο απέναντί σας και καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα με τον Άρη στο ζώδιό σας χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας είτε είναι αυτές επαγγελματικές, είτε συνεργασίας είτε με τον ή την σύντροφο σας. Χαρακτηρίζεστε από χαμηλή ανεκτικότητα, κυκλοθυμία και επιθετική συμπεριφορά γι’ αυτό καλείστε να δαμάσετε λίγο τον εγωισμό σας. Μήνας ιδιαίτερα δυναμικός, ερωτικός ο Ιανουάριος, με ευκαιρίες για έρωτα και φλερτ αλλά και αντιπαραθέσεις. Διασφαλίστε την ισορροπία στις σχέσεις, μην σπεύδετε στην αναρχία.

Ιχθείς: Ο μήνας Ιανουάριος επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές μαζί με τους φίλους σας ή με ανθρώπους που ενστερνίζονται παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Η Αφροδίτη σε όλη την διάρκεια του μήνα σχεδόν, ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Αιγόκερω χαρίζουν αξέχαστες στιγμές με τα φιλικά σας πρόσωπα. Χρειάζεται να μεριμνάτε για την υγεία σας και να προστατεύεστε από φλεγμονές. Καλό θα είναι να μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και να τις εμπιστεύεστε σε λίγους. Μάλιστα οι φίλοι παίζουν καίριο ρόλο καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Η πανσέληνος στις 26 του μήνα φέρνει κούραση, ταλαιπωρίες και μία προσωρινά απαιτητική καθημερινότητα, η οποία μπορεί να έχει και αντίκτυπο στην υγεία σας. Να διασφαλίζετε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σας, προωθήστε τη δράση σας και αδράξτε οφέλη και ευκαιρίες. Από τις 20 και έπειτα το κλίμα γίνεται πιο εσωστρεφές και εσείς κάνετε τον απολογισμό σας. Μην μελαγχολείτε ωστόσο, αγωνιστείτε και κυνηγήστε καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές. Καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει κόντρα γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φροντίστε για τα οικονομικά σας και ειδικότερα μην εμπλέκετε τον τομέα της φιλίας με εκείνον των οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου