Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους


Την Τετάρτη 28/11/2012 και ώρα 16:47 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η μερική έκλειψη σελήνης στην έκτη μοίρα των Διδύμων. Κάθε έκλειψη σελήνης ταυτίζεται με την πανσέληνο και η επίδρασή της είναι περισσότερο συναισθηματική ή ψυχολογική. Η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη, οι άνθρωποι περισσότερο ευαίσθητοι και τείνουν να μεγεθύνουν οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Η εν λόγω έκλειψη σελήνης αποτελεί έκλειψη σταθμό καθώς με αυτήν κλείνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Τον προηγούμενο ενάμισι χρόνο παρατηρήθηκαν αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα επικοινωνίας, διάδοσης πληροφορίας, γνώσης αλλά και εκπαίδευσης. Γενικότερα, τα θέματα που σχετίζονται με τον άξονα Διδύμων-Τοξότη πέρασαν από ουσιαστική αναδιάρθρωση. Οι εκλείψεις πλέον συνεχίζονται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και έρχονται να θέσουν επί τάπητος θέματα οικονομικά με απώτερο σκοπό την πλήρη αναδιάρθρωση του καπιταλιστικού συστήματος παραγωγής αλλά και το τρέχον οικονομικό σύστημα ανά τον κόσμο. Όπως κάθε έκλειψη σελήνης έτσι και αυτή κρύβει μία φόρτιση, μία ψυχολογική φόρτιση, η οποία για κάποιους είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς κλείνει ένας κύκλος μεγάλου χρονικού διαστήματος, περίπου ίσου με ενάμισι χρόνο.


Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην έκτη μοίρα των Διδύμων, του Τοξότη, των Ιχθύων αλλά και της Παρθένου. Το φεγγάρι αυτό δεν θα το χαρακτήριζα ιδιαίτερα άσχημο καθώς ο Ήλιος (ζωοδότης) σχηματίζει κάποιες βοηθητικές γωνίες και τοιουτοτρόπως μπορούμε να επιτύχουμε ή καλύτερα να εξασφαλίσουμε θετικές εξελίξεις σε κάποιους τομείς ανάλογα με το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Οι όψεις της σελήνης είναι εκείνες που δημιουργούν μία ψυχολογική φόρτιση, ένα διάχυτο πάθος, μία ακρότητα, μία συναισθηματική δυσκαμψία και έναν περιορισμό αλλά εφόσον κοντρολάρουμε τις αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις θα καταφέρουμε να υπερνικήσουμε τις όποιες αντιξοότητες. Με αυτήν την έκλειψη συμβαίνει αυτό που λέμε «για κάθε καλό υπάρχει και ένα κακό και αντίστροφα». Το σύμπαν είναι σοφό και οι ενέργειες των πλανητών λειτουργούν όπως δύο αντίρροπα διανύσματα ώστε να αλληλοεξουδετερώνονται το κακό έναντι του καλού και αντίστροφα.

Η συμβολή του Ήλιου:   Η συμβολή του Ήλιου στον σχηματισμό της έκλειψης είναι άκρως θετική καθώς ο ζωοδότης σχηματίζει θετικές γωνίες ημιεξαγώνου με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Άρη και την Αφροδίτη. Το ημιεξάγωνο αποτελεί έναν σχηματισμό γωνίας τριάντα μοιρών που συνδέει τις ιδιότητες δύο διαδοχικών ζωδίων. Ο Ήλιος από την έκτη μοίρα του Τοξότη σχηματίζει ακριβείας ημιεξάγωνο με τον Κρόνο από την έκτη μοίρα του Αιγόκερω. Η όψη είναι υποβοηθητική εφόσον καταφέρουμε να συνδυάσουμε την διαίσθηση, τον οραματισμό, το πάθος, την στρατηγική με την αισιοδοξία, την φιλοσοφία. Η αισιοδοξία λόγω της συμβολής του Κρόνου είναι συγκρατημένη και αυτό μας κρατά προσδεδεμένους στη γη ενώ βαδίζουμε σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας συμμετέχουν λιγότερο δυναμικά καθώς βρίσκονται στην όγδοη μοίρα των ζωδίων του Σκορπιού και του Αιγόκερω αντίστοιχα. Μπορούμε να αντλήσουμε τις θετικές ιδιότητες των ζωδίων, όπως εκείνες της υπομονής, της επιμονής, της διαίσθησης, του ενθουσιασμού, της εργατικότητας και να αποτρέψουμε τις συγκρούσεις ή τις αντιπαραθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται να οργανωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά ώστε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Φυσικά, χρειάζεται να αποφύγουμε τις εμμονικές και χειριστικές συμπεριφορές, τον δογματισμό, την σκληρή κριτική αλλά και την υπεραισιοδοξία καθώς θα παρεκκλίνουμε σημαντικά του στόχου μας. Θετική; Η συμβολή του πλανήτη Ουρανού, ο οποίος από την τέταρτη μοίρα του Κριού στηρίζει θετικά τα φώτα, Ήλιο και Σελήνη έτσι φέρνει ανανέωση, αναπτέρωση του ηθικού, αισιοδοξία, αλτρουισμό και ένα πνεύμα περιπέτειας ή ταξιδιού κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Οι θετικές εξελίξεις μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους ως μάνα εξ’ ουρανού, από εκεί που δεν το περιμένουμε. Μελανό σημείο της έκλειψης; Η συμμετοχή του πλανήτη Ποσειδώνα από την μηδενική των Ιχθύων, ο οποίος συμμετέχει στην έκλειψη (ασθενικά μεν, ορατά δε) και προκαλεί σύγχυση, εξαπάτηση και αποπροσανατολισμό για αρκετούς του ζωδιακού.

Η συμβολή της Σελήνης:   Στον αντίποδα έρχεται να μας επηρεάσει δυσαρμονικά η σελήνη, η οποία από την έκτη μοίρα των Διδύμων σχηματίζει όψεις χιαστής με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Άρη και την Αφροδίτη. Ο σχηματισμός είναι ακριβείας με τον Κρόνο και αυτό δημιουργεί συναισθήματα φόβου, διεγείρει τις ανασφάλειες μας και προκαλεί συναισθηματική ψυχρότητα ή κενότητα. Τα συναισθήματά μας ξεπροβάλλουν σιγά σιγά και νιώθουμε μία συναισθηματική δυσφορία. Μπορεί να δεχτούμε σκληρή κριτική από άτομα και αυτό πρέπει να μας κάνει ανθεκτικούς στη «στείρα» κριτική. Το πάθος, οι συναισθηματικές εξάρσεις, η φόρτιση δεν λείπουν καθώς η συμμετοχή των υπολοίπων πλανητών είναι αποκλίνουσα μεν αλλά χρωματίζει την έκλειψη. Χαμηλή ανεκτικότητα και κυκλοθυμία μπορούν να μας κάνουν οξύθυμους και εκρηκτικούς. Καλό είναι να επιστρατεύσουμε την υπομονή και την επιμονή μας, να μειώσουμε την παρόρμησή μας αλλά και την επιθετική μας συμπεριφορά ώστε να δράσουμε ήρεμα και σοφά. Η συμμετοχή του Ουρανού με γωνία εξαγώνου μπορεί να φέρει συναισθήματα λύτρωσης, απελευθέρωσης και ανανέωσης μέσα από έναν συναισθηματικό θάνατο ή περιορισμό. Το δύσκολο έγκειται στην συμμετοχή του Ποσειδώνα, ο οποίος προκαλεί ψευδαισθήσεις, συναισθηματικές εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και υποκειμενισμό για πολλούς. Καλούμαστε να επιστρατεύσουμε την λογική, κάτι που μπορούμε να επιτύχουμε καθώς συμμετέχει ο Ουρανός, η ανώτερη Οκτάβα του Ερμή.

Η προστασία του Δία και η «πλεκτάνη» της Λίλιθ ή Μαύρης Σελήνης:   Ο Δίας είναι προστάτης της έκλειψης καθώς συμμετέχει άμεσα σε όψη συνόδου (με την σελήνη) και αντίθεσης (με τον Ήλιο) έτσι μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις, τύχη απρόσμενη και ευχάριστες συγκυρίες ή συμπτώσεις για πολλούς του ζωδιακού. Η αισιοδοξία, η υπερβολή δεν λείπουν από την πανσέληνο αυτήν έτσι χρειάζεται να κοντρολάρουμε την ροπή μας προς την υπερβολή, τις ασυδοσίες, τον τζόγο ή την χαρτοπαιξία. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είμαστε λιγότερο ριψοκίνδυνοι και τολμηροί καθώς μπορεί να πληγούμε σημαντικά. Η συμμετοχή του Δία είναι άκρως φιλική αλλά περιορίζεται σημαντικά από την συμμετοχή της Λίλιθ, η οποία σε σύνοδο με την Σελήνη και σε αντίθεση με τον Ήλιο μας οδηγεί σε πάθη, σε λάθη, σε θυελλώδεις συμπεριφορές, βίαιες, οι οποίες καθοδηγούνται από «δαιμόνιες» ενέργειας. Η Μαύρη σελήνη σχετίζεται με οτιδήποτε βρώμικο, μύχιο, σκοτεινό και προκαλεί συναισθηματικό τρόμο. Σκοτεινιάζει το φως του Ήλιου και προσπαθεί να το εκτοπίσει. Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι βρίσκεται σε σύνοδο με την «λευκή σελήνη» έχει σαν αποτέλεσμα τα αγνά συναισθήματα να παραγκωνίζονται και η συναισθηματική κενότητα ή ποταπότητα να κυριεύει. Πολλοί θα νιώσουν πως κατευθύνονται από αδάμαστα πάθη, από χειριστικές συμπεριφορές και οι κακές σκέψεις ή πράξεις παίρνουν το πάνω χέρι. Οι έντονες γενετήσιες ορμές, η ακόρεστη σεξουαλικότητα εκτοπίζουν το συναίσθημα. Ο Δίας απλώς, μπορεί από την άλλη να λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός και να εντείνει ακόμα περισσότερο τις σκοτεινές ενέργειες της Λίλιθ. Το καλό μάχεται με το κακό, οι σκοτεινές, μύχιες πλευρές του εαυτού μας προσπαθούν να μας κυριεύσουν και να εκτοπίσουν τις φωτεινές πλευρές της προσωπικότητάς μας. Χρειάζεται δύναμη, αυτοεπιβολή ώστε να δαμάσουμε τα πάθη μας και να ελέγξουμε τις ακραίες, απόλυτες συμπεριφορές. Καλό είναι να αποφύγουμε να γίνουμε «βαμπίρ» που έχουν μόνο κατά νου την σαρκική ικανοποίηση. Ας στραφούμε στα θετικά της έκλειψης, ας απαλλαγούμε από τις σκοτεινές και βρώμικες πτυχές της Λίλιθ ακολουθώντας το μονοπάτι της τρυφερής σελήνης αλλά και του στοιχείου του άξονα Τοξότη-Διδύμων που εστιάζει στην πνευματικότητα, στην ανάδειξη του πνεύματος και στην ορθή επικοινωνίας.

Οι ευνοημένοι της έκλειψης, οι οποίοι μπορεί να έχουν θετικές εξελίξεις είναι οι Λέοντες της 27/7, οι Υδροχόοι της 25/1, οι Κριοί της 24/3 και 26/3, οι Ζυγοί της 27/9 και 25/9, οι Σκορπιοί στις 30/10 και την 1/11, οι Αιγόκεροι στις 29/12 και 28/12. Οι ημέρες είναι κατά προσέγγιση, έχετε κατά νου ότι επηρεάζεστε και οι γεννημένοι μία ημέρα πλην ή μία ημέρα συν των προαναφερθεισών. 

Οι λιγότερο ευνοημένοι της έκλειψης είστε οι Ταύροι γεννημένοι στις 26/4, οι Καρκίνοι γεννημένοι στις 26/6 και οι Κριοί που έχετε γεννηθεί την 11/4. Συν τοις άλλοις, ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλετε να είστε και οι μεταβλητοί του ζωδιακού. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου επιστρατεύστε την υπομονή σας και την λογική σας, αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση αλλά και τον υποκειμενισμό. 

Σε προσωπικό επίπεδο:   Ο ωροσκόπος της έκλειψης σχηματίζεται στην δεύτερη μοίρα των Διδύμων και η έκλειψη σχηματίζεται στον άξονα πρώτου-εβδόμου κάτι που αναταράσσει τις σχέσεις μας αλλά και τις σχέσεις μεταξύ ανδρών – γυναικών. Χρειάζεται να επιδείξουμε ευελιξία, σύνεση, υπομονή και καρτερικότητα ώστε να αποφύγουμε εντάσεις, διαφωνίες και οριστικές ρήξεις. Αφροδίτη και Κρόνος σε σύνοδο στον έκτο ηλιακό οίκο δείχνουν πως η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα βαριά, απαιτητική, ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος και οι υποχρεώσεις υπερβάλλουσες. Ας φροντίσουμε τις άμυνες του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Οι εργασιακές συνθήκες είναι αντίξοες και εμείς καταπονημένοι. Άρης και Πλούτωνας σε σύνοδο στον οίκο του Σκορπιού παρόλα αυτά χαρίζουν φιλοδοξία, πείσμα, μαχητικότητα, εργατικότητα και μας καλούν να αγωνιστούμε σθεναρά ώστε να σηκώσουμε το παράστημα μας και να αλλάξουμε πορεία ή κατεύθυνση. Έχει επέλθει πλήρης αποσύνθεση αλλά πάντα μετά από έναν θάνατο οδηγούμαστε στην αναγέννησης.

Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και Ελλάδα:    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ωροσκόπος της σεληνιακής έκλειψης σχηματίζεται ακριβώς επάνω στον ωροσκόπο του ωροσκοπίου της χώρας μας. Τι σημαίνει αυτό στατιστικά; Πως η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης σχηματίζεται στον άξονα πρώτου-εβδόμου και αναταράσσει τις σχέσεις της Ελλάδας με τις υπόλοιπες χώρες. Διανύουμε μία περίοδο που οι σχέσεις της χώρας μας είναι ιδιαίτερα τεταμένες και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου κάποιες να λήξουν οριστικά. Ένας κύκλος πραγμάτων φτάνει στο τέλος του και η χώρα μας αποχαιρετά οριστικά κάποιες χώρες από δίπλα της. Ένα οριστικό ξεκαθάρισμα μεταξύ του Ελληνικού κράτους και των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών ή και διεθνώς. Παράλληλα, μπορεί κάποιες χώρες να εγκαταλείψουν την χώρα μας αλλά νέες θα έλθουν και θα στηρίξουν το κράτος μας. Αλλαγές αναμένονται και στις διεθνείς εμπορικές σχέσεις και στις συναλλαγές μας με τα υπόλοιπα κράτη ενώ αναμένονται και αλλαγές στις συμμαχίες του έθνους μας. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα λαμβάνει χώρα στον όγδοο ηλιακό οίκο της Ελλάδας και αυτό αντικειμενικά συνεπάγεται υλικό πλούτο. Τώρα θα πείτε τι λέει αυτός; Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο της απόλυτης εξαθλίωσης και πάντα μέσα από έναν θάνατο οδηγούμαστε σε μία εποχή καλύτερη. Αναμένουμε λοιπόν τις καλύτερες ημέρες. . . . .

Για την συνέχεια του άρθρου μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο myhoroscope, εκεί θα βρείτε διεξοδικές προβλέψεις αναλυτικά για τον καθένα:


Κριός

+ Θετικές εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική σας ζωή και πιο συγκεκριμένα στην αισθηματική καθώς ο Ουρανός συμμετέχει στην έκλειψη. Ευχάριστες εκπλήξεις, ανατροπές της στιγμής σας στεφανώνουν νικητές. Βρίσκεστε στο κατάλληλα μέρος την κατάλληλη στιγμή και επωφελείστε.

-Αποφύγετε την ανάμειξη σε παρασκηνιακές υποθέσεις καθώς οι εχθροί θα βρουν την ευκαιρία να ασκήσουν αρνητική κριτική ή να σας την φέρουν πισώπλατα.

Ταύρος

+ Η εργασία σε προσωπικό επίπεδο, πιο εσωστρεφές είναι ιδιαίτερα επωφελής. Εργαστείτε παρασκηνιακά, μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και κυρίως; Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας που θα σας οδηγήσουν στον κρυμμένο θησαυρό.

-Αποφύγετε να είστε εύθικτοι με ομοϊδεάτες ή με τους φίλους σας καθώς το κλίμα ασάφειας είναι επικίνδυνο και δεν αξίζει για μία κακιά στιγμή να χαλάσετε την διάθεσή σας ή κάποια σχέση σας.

Δίδυμοι

+ Θετικές εξελίξεις αναμένονται λόγω της ανάμειξης σας σε συλλογικούς χώρους ενώ παράλληλα και οι φίλοι είναι άκρως θετικής συμβολής στην ζωή σας την τρέχουσα περίοδο. Η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι πλέον αποδοτικές.

-Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εμπλακείτε με ένα άτομο κύρους. Εξαιρετική η επιρροή της έκλειψης για τους καλλιτέχνες.

Καρκίνος

+Ο επαγγελματικός τομέας επιφυλάσσει εκπλήξεις μέσα από ανατροπές και αλλαγές. Εκσυγχρονιστείτε, φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις και στα νέα δεδομένα.

-Αποφύγετε την εκδίκαση μίας νομικής υπόθεσης κοντά στην έκλειψη ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό καθώς μπορεί να ταλαιπωρηθείτε. Μπορείτε να λάμψετε και να διακριθείτε σε επίπεδο ιδεολογίας καθώς περιλαμβάνει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο-όραμα. Έρωτας και ταξίδι πάνε μαζί!

Λέων

+ Περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία εισέρχεται στη ζωή σας. Η έγκριση ενός βιογραφικού ή η εύρεση εργασίας σας λυτρώνουν. Καλύτερες εξελίξεις σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία επιφυλάσσει η πανσέληνος.
-
Αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες καθώς η οροθεσία θα είναι μη επικερδής ή ανακριβής. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο και ελάτε σε επαφή με τον ή την σύντροφό σας, ευνοείται το ρομάντζο.

Παρθένος

+Στον έρωτα φαίνεται να απελευθερώνεστε, να γίνεστε ιδιαίτερα καινοτόμοι και πρωτοποριακοί. Η ορμητικότητα σας, η σεξουαλικότητά σας εκτοξεύονται στα ύψη. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και κινηθείτε κυκλωτικά-στρατηγικά ώστε να κερδίσετε έσοδα και έσοδα. Πάρτε ένα λαχείο, η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει εντελώς ξαφνικά.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνας σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και ρομαντικούς, απολαύστε όμορφες συντροφικές στιγμές με το έτερον σας ήμισυ. Αποφύγετε να εξιδανικεύσετε ανθρώπους στον έρωτα αλλά και στα επαγγελματικά, ίσως απογοητευτείτε.

Ζυγός

+Σχέσεις, συνεργασίες επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις μαζί με τις εκλείψεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μέσα από τυχαίες συμπτώσεις και συγκυρίες της στιγμής μπορείτε να επισυνάψετε σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδειχθείτε μελλοντικά.

-Φροντίστε για την υγεία σας, μεριμνήστε ώστε να αποφύγετε μία αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Η καθημερινότητά σας μπορεί να είναι κάπως χαοτική και Ποσειδωνιασμένη. Κινηθείτε ευέλικτα και αποφύγετε την ασυνεννοησία, το κλίμα είναι σαν να είναι σε τροχιά ανάδρομος ο Ερμής.

Σκορπιός

+ Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της εργασίας, οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να βρείτε εργασία από εκεί που δεν το περιμένετε ενώ ο εκσυγχρονισμός στον τομέα της εργασίας επιφέρει κέρδη.

-Ο έρωτας σας συνεπαίρνει και εσείς λυτρώνεστε στην αγκαλιά του ή της συντρόφου σας. Απολαύστε τα φρου φρου και τα αρώματα, θα ξετρελαθείτε. Εφόσον, είστε επιφυλακτικοί μην επενδύετε μονομιάς καθώς θα μείνετε εκτεθειμένοι σαν ακάλυπτη επιταγή.

Τοξότης

Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας και επιφυλάσσει εκπλήξεις εν όψει της έκλειψης. Η διάθεσή σας στα ύψη, ο ερωτισμός και η περιπέτεια για σκανδαλιές είναι ιδιαίτερα έντονες. Δεν έχετε παρά να απολαύσετε τα φλερτ και τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι τα βέλη στη φαρέτρα και πετάξτε τα προς πάσα κατεύθυνση.

-Η συμμετοχή του απαίσιου Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί με τα υδραυλικά του σπιτιού σας ή με θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών.

Αιγόκερως

+ Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε θέματα ακίνητης περιουσία, μία ευχάριστη συγκυρία μπορεί να σας ωθήσει να πουλήσετε ή καλύτερα να διαπραγματευτείτε ένα ακίνητο με τρόπο επικερδή. Οι οικογενειακές στιγμές είναι απρόσμενα συναρπαστικές.

-Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Να εκφράζεστε με τρόπο ακριβή και ακριβοδίκαιο γιατί θα παρεξηγηθείτε.

Υδροχόος

+ Τύχη και ευκαιρίες αναμένονται σε ένα ταξίδι στο εσωτερικό. Οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να βρείτε εργασία λείαν συντόμως. Ωραίες στιγμές αναμένονται με τους συγγενείς σας αλλά και με τα αδέλφια σας.

-Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις οικονομικές συναλλαγές καθώς μπορεί να εγκυμονεί ο κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και βρείτε εναλλακτικές πηγές εσόδων.

Ιχθείς

+ Έκτακτα έσοδα και εισοδηματική ανάκαμψη μπορεί να φέρει η συμμετοχή του Ουρανού από εκεί που δεν το περιμένετε. Πάρτε ένα λαχείο και γιατί όχι, αναζητήστε και μία δευτερεύουσα συμπληρωματική πηγή εισοδήματος, μπορείτε να βρείτε πηγές εσόδων.

-Ο Ποσειδώνας σας καλεί να είστε προσεκτικοί τις ημέρες κοντά στην έκλειψη καθώς ο υποκειμενισμός σας επιτείνεται και εσείς μπορείτε να πέσετε θύματα του ίδιου σας του εαυτού καθώς ωραιοποιείτε ανθρώπους και καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου