Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Κριός: Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να σας απασχολούν θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά. Τρέχετε για οικονομικούς διακανονισμούς και διευθετήσεις συμφωνιών οικονομικού περιεχομένου. Η διάθεσή σας είναι πιο μαγκωμένη και εσείς πιο εσωστρεφείς. Παρόλα αυτά, ο ερωτισμός, οι δυνατές επιθυμίες και η αναθέρμανση της σχέσης όσων είστε δεσμευμένοι δεν λείπουν. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βιώσετε ιδιαίτερα έντονες στιγμές. Στο δεύτερο μισό του μήνα Ερμής και Αφροδίτη από τον Τοξότη σας κάνουν πιο εξωστρεφείς, πιο αισιόδοξους και προσεγγίζετε τη ζωή βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι, είτε στο εξωτερικό είτε εντός της χώρας. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών ενώ κρύβονται και νομικές επιτυχίες εντός μηνός. Επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κατατρέχουν, βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Από τις 26 του μήνα δίνετε έμφαση στην φιλία και στην κοινωνική δικτύωση.


Ταύρος: Ιδιαίτερα κοινωνικούς σας βρίσκει ο Δεκέμβριος, με σχέσεις και συνεργασίες να βρίσκονται στο προσκήνιο ενώ παράλληλα ο τομέας «εμείς και οι άλλοι» απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες ώστε να επισυνάψετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι Στοχεύστε στην αναθέρμανση της υπάρχουσας σχέσης σας. Από τις 15 του μήνα και έπειτα οι πλανήτες στον Τοξότη κάνουν την διάθεσή σας πιο εσωστρεφή, εσάς πιο αινιγματικούς ή μυστηριώδεις. Ο ερωτισμός και το ταξίδι δια των αισθήσεων καλά κρατούν, επιθυμείτε την ουσιαστικότητα στην επικοινωνία και αποφεύγετε την επιφάνεια. Έντονες οικονομικές ανησυχίες, ανασφάλειες ή φόβοι. Τακτοποιείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας, έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν αλλά δεν λείπουν και τα έσοδα. Έως τις 25 του μήνα βαδίζετε πιο αισιόδοξα και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Έρωτας και ταξίδι πάνε μαζί. Από τις 26 θέματα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας.

Δίδυμοι: Το καλό πάει χέρι χέρι με το δύσκολο αλλά σταδιακά υπερισχύει το καλό και το πνεύμα των γιορτών σας παρασύρει σε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με το ταίρι σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο και ειδικότερα το πρώτο δεκαήμερο, οι υποχρεώσεις, η ρουτίνα και η ενασχόλησή σας με την καθημερινότητα βάζουν φρένο στην φρενίτιδα των ημερών. Παρόλα αυτά η αισιοδοξία, η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα δεν απουσιάζουν καθώς εσείς και οι άλλοι φαίνεται να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό. Σταδιακά οι σχέσεις εξομαλύνονται και νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας. Οικονομικά άγχη και αγωνίες σας στρεσάρουν κάπως ενώ η ενασχόλησή σας με τα οικονομικά ζητήματα είναι έντονη. Ο ερωτισμός, το πάθος και τα έντονα συναισθήματα σιγοβράζουν μέσα σας. Από τις 26 και έπειτα η διάθεσή σας γίνεται ακόμα πιο αισιόδοξη, πιο ανέμελη. Πιθανά ταξίδια με φίλους στο μενού του τέλους του μήνα, ο έρωτας και τα συναισθήματα απελευθερώνονται και εκτονώνονται.

Καρκίνος: Ο μήνας είναι σύνθετος και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς ενώ παράλληλα άλλοι μπορεί να βιώνετε τον έρωτα σε κάθε μορφή. Η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία, η εξωστρέφεια και η δικτύωση ξεδιπλώνονται εντός του μήνα. Οι άλλοι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσάς και αυτό σας κουράζει, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Μετά τις 15 οι ημέρες γίνονται πιο απαιτητικές, οι υποχρεώσεις και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας στερούν ανεμελιά. Από τις 26 του μήνα σας απασχολούν θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά ενώ παράλληλα αναζητάτε στιγμές «ένωσης» με τον ή την σύντροφό σας. Ο ερωτισμός, το πάθος κορυφώνονται αλλά χρειάζεται να μην γίνετε υστερικοί ή εμμονικοί με το ταίρι σας, κατανοήστε τις δικές του ανάγκες και υποχρεώσεις.

Λέων: Οι αρχές του μήνα και ειδικότερα το πρώτο δεκαήμερο σας βρίσκει κάπως πιο εσωστρεφείς και νοσταλγικούς. Η «μνήμη» φαίνεται πως είναι το κύριο όνομα στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σας λείπει η ζωτικότητα, απλώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή η ενασχόλησή σας με τα του οίκου κόβουν την δυναμική της ανεμελιάς. Ωστόσο, παρόλα αυτά σταδιακά το κλίμα γίνεται πιο ζεστό, φιλικό, αισιόδοξο και οι όμορφες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας κλέβουν την παράσταση. Το μικρό παιδί βγαίνει από μέσα σας ενώ άλλοι μπορείτε να έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τον τομέα παιδί. Οι υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια δεν λείπουν, μεριμνήστε για την υγεία σας. Βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Οι υποχρεώσεις δεν είναι ικανές να περιορίσουν την διάθεσή σας ή να την βάλουν σε καλούπια. Διασκεδάστε, ξεκουραστείτε όσο μπορείτε με αυτούς που σας δίνουν χαρά. Αποφύγετε ένα ταξίδι στο τέλος του μήνα.

Παρθένος: Ο μήνας στο πρώτο δεκαήμερο με δεκαπενθήμερο είναι πιο συμβατός με την προσωπικότητά σας. Η διάθεσή σας είναι πιο εξωστρεφής, εσείς πιο κοινωνικοί ή επικοινωνιακοί. Μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι, μία απόδραση είτε με τα αδέλφια σας, είτε με τα παιδιά σας είτε με τον ή την σύντροφό σας. Ο έρωτας δεν σας εγκαταλείπει και η διάθεσή σας εναρμονίζεται με την γιορτινή περίοδο. Στην συνέχεια και από τις 15 οι πλανήτες στον Τοξότη σας κάνουν κάπως πιο εσωστρεφείς, πιο νοσταλγικούς ενώ ένα πισωγύρισμα στο παρελθόν μπορεί να σας κάνει μελαγχολικούς. Οι σχέσεις με την οικογένεια βελτιώνονται, απολαύστε την συντροφιά τους. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα πολύ οικεία σας πρόσωπα, αυτό θα τονώσει τη διάθεσή σας. Παρόλες τις προτάσεις για προσκλήσεις που θα δεχτείτε, θα έχετε και ένα αίσθημα για αποτοξίνωση και ανάπαυση. Συνδυάστε την προσωπική ηρεμία-γαλήνη με την διασκέδαση, βρείτε τη χρυσή τομή και η εσωτερική σας κρίση θα καταλαγιάσει.


Ζυγός: Έντονες οικονομικές ανησυχίες φέρνει η είσοδος του Δεκέμβρη καθώς η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι στο πρόγραμμα του πρώτου δεκαημέρου του μήνα. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση, τα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού αλλά έχετε ευκαιρίες για κέρδος και έσοδα. Τα ταξίδια, οι αποδράσεις δεν λείπουν και σταδιακά, όσο μπαίνουμε στα βαθιά του μήνα η ανάγκη να αποδράσετε γίνεται πιο έντονη. Η κοινωνικότητα, η διπλωματία σας στο κόκκινο. Περίοδος επισύναψης νέων σχέσεων ή συνεργασιών και δικτύωσης. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν λείπουν και οι απαιτήσεις των οικείων είναι έντονες, ενδέχεται να χρειαστεί να σταθείτε δίπλα σε ένας αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο, από τις 26 του μήνα η διάθεσή σας καλυτερεύει, μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι με την οικογένειά σας ή με τον ή την σύντροφό σας. Χαρά, διασκέδαση, ζωτικότητα στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.

Σκορπιός: Τον μήνα αυτόν είστε από τους πρωταγωνιστές του ζωδιακού καθώς ο Ερμής μέχρι τις 11 του μήνα χαρίζει επικοινωνιακή δεινότητα και η Αφροδίτη ομορφιά, γοητεία και ικανότητα να σας συμπαθούν λείαν ευκόλως. Η ενασχόληση με τα οικονομικά δεν λείπει, τα έξοδα φαίνονται να κάνουν δυναμική εμφάνιση αλλά τα έσοδα ακόμα πιο δυναμική. Η ενασχόληση με τον οικονομικό τομέα είναι ιδιαίτερα έντονη, εσείς αποφύγετε τις αλόγιστες δαπάνες. Οργανώστε μία απόδραση σε κοντινό προορισμό με φίλους, ο λόγος σας γοητεύει. Ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί μετά τις 26 και η διάθεσή σας γίνεται πιο εσωστρεφής ή μαζεμένη.

Τοξότης: Το ζώδιο του μήνα! Χρόνια σας πολλά! Ο Ήλιος σας γεμίζει ενέργεια και φως. Ο Ερμής από τις 11 και η Αφροδίτη από τις 15 σας χαρίζουν ρητορεία, γοητεία, ομορφιά, χάρη, φινέτσα ώστε να κλέψετε τις εντυπώσεις και να κερδίσετε ανθρώπους με το μέρος σας. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες ξεπροβάλλουν και ο εαυτός σας μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Επιτέλους ελπίδα. Έως τα μέσα του μήνα και ειδικότερα έως τις 11 είστε πιο εσωστρεφείς αλλά διακατέχεστε από πύρινα συναισθήματα. Οικονομικά άγχη και ανασφάλειες σας ταλανίζουν. Τα έξοδα είναι στο μενού του μήνα και ειδικότερα κοντά στην πανσέληνο. Από τις 26 του μήνα και έπειτα είστε οι πρωταγωνιστές με την πρωτοχρονιά να έχετε όλους τους προβολείς στραμμένους επάνω σας.

Αιγόκερως: Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει πιο ήρεμους. Δεν έχετε πλέον την ανάγκη για τόσες εξόδους, αναζητάτε ουσιαστικές στιγμές δίπλα στους φίλους ή σε πολύ δικούς σας ανθρώπους. Παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις, οι αγώνες για την προσωπική σας κατάκτηση συνεχίζονται. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα κοντά σε φίλους αλλά παράλληλα κάνετε τον προσωπικό απολογισμό σας για το 2012. Οι σκέψεις σας είναι μύχιες, αρκετά μυστικές αλλά η γαλήνη σας ξεκουράζει. Ο Άρης από τον Υδροχόο μετά τις 26 εντείνει τις οικονομικές σας ανασφάλειες αλλά σας καθιστά ικανούς να αντλήσετε έσοδα από τα ταλέντα σας και τις δεξιότητές σας. Προσοχή κοντά στις 28, με την πανσέληνο καθώς διαταράσσονται οι σχέσεις σας με συνεργάτες, με οικείους αλλά και με τον ή την σύντροφό σας.

Υδροχόος: Ερμής και Αφροδίτη έως τις 11 και 15 αντίστοιχα φέρνουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ευθύνες και κούραση αλλά παράλληλη καταξίωση και αναγνώριση της αξίας σας. Παρόλα αυτά μέσα στον μήνα είστε η ψυχή της παρέας και μέρα με τη μέρα η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα, η αισιοδοξία σας, σας καθιστούν πρωταγωνιστές εντός των φίλων. Νέα σελήνη και οι πλανήτες από τον Τοξότη σας βοηθούν να δικτυωθείτε ενώ παράλληλα δέχεστε διαρκώς προσκλήσεις να παρευρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και  event. Φροντίστε την υγεία σας και μην εξουθενώνεστε. Στις 26 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας και σας γεμίζει ενέργεια ή δράση. Κυνηγήστε τους στόχους σας, προωθήστε τα σχέδιά σας αλλά χωρίς πείσματα και ξεροκεφαλιά, διαλλακτικότητα ημών.

Ιχθείς: Οι πλανήτες από τον Σκορπιό σας στηρίζουν ιδιαιτέρως στο πρώτο μισό του μήνα και εξασφαλίζουν όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και με την οικογένειά σας. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι μέσα στις γιορτές για να δείτε τους συγγενείς σας. Η νέα σελήνη στις 13 του μήνα εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο για τα επαγγελματικά σας και για την δημόσια εικόνα σας, προδιαγράφει μία μοναδική περίοδο, η οποία ανατέλλει και αναμένεται και στο 2013. Μην εμπιστεύεστε τους συναδέλφους σας, κρατήστε τις κινήσεις σας κρυφές από αυτούς καθώς θέλουν να σας χτυπήσουν πισώπλατα. Ιδιαίτερα κοινωνικός ο μήνας και σας αποζημιώσει σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο, δικτύωση.

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου