Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Ζώδια Χριστουγέννων


Κριός: Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω μπορεί να στρέφει το μυαλό σας σε θέματα επαγγελματικά και στις υποχρεώσεις αλλά το εορταστικό ρεβεγιόν μπορεί να σας βρει σε ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. Οργανώστε την απόδραση σας με αδέλφια, στενούς συγγενείς και γιατί όχι και με τα πεθερικά σας οι παντρεμένοι. Το κλίμα είναι αισιόδοξο, εξωστρεφές, κοινωνικό και μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες συζητήσεις. Ζώδιο της περιπέτειας, της κίνησης, της πρωτοβουλίας είστε, ξεχάστε τις ευθύνες και απολαύστε το πρώτο ρεβεγιόν, συσφίξτε τις σχέσεις σας καθώς ο λόγος σας γοητεύει και οι ιδέες σας κερδίζουν τις εντυπώσεις.


Ταύρος: Έντονα στρεσαρισμένοι για θέματα οικονομικά είστε φίλοι μου Ταύροι αλλά δεν χρειάζεται να εξαρτάστε από την ύλη. Εφόσον επιδείξετε ανοιχτό και πρωτοποριακό μυαλό, εφόσον ενστερνιστείτε έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να περάστε όμορφα τα Χριστούγεννα σας. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σας ωθεί να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να συνευρεθείτε με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας, κυνηγήστε το. Οργανώστε μία απόδραση με τον ή την σύντροφό σας, το συναίσθημα σας κυριεύει, αφεθείτε στον έρωτα και βελτιώστε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αποφύγετε να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά και κυνηγήστε την είσπραξη των οφειλόμενων προς το πρόσωπό σας.

Δίδυμοι: Εσείς, ο κόσμος σας και οι άλλοι στο μενού του ρεβεγιόν. Οι επιθυμίες σας, τα θέλω σας σε προτεραιότητα φίλοι μου Δίδυμοι για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Η διάθεσή σας στα ύψη, η εξωστρέφεια σας κυμαίνεται στο κόκκινο, ο λόγος σας γοητεύει. Ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις με φίλους, με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους άλλους είτε αυτοί είναι η οικογένειά σας είτε οι συγγενείς σας επιφυλάσσουν μοναδικές στιγμές. Το πάθος, ο ερωτισμός δεν λείπουν και κρύβουν αξέχαστες στιγμές για τους δεσμευμένους ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα. Αποφύγετε να ξοδέψετε μεγάλα ποσά γιατί θα μείνετε πανί για πανί. Έρωτας, χρήμα, διασκέδαση και επιθυμίες πάνε μαζί. Διεκδικήστε οφειλόμενα ποσά από τρίτους. Από τους πρωταγωνιστές, εκμεταλλευτείτε το και χαρείτε.

Καρκίνος: Υποχρεώσεις ρουτίνας, εκκρεμότητες σας κουράζουν και απορροφούν κομμάτι της ενέργειας σας. Παρόλα αυτά, η καθημερινότητά σας βελτιώνεται ενώ τα άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση φαίνεται να σας κρύβουν ευχάριστες στιγμές άρα οι υποχρεώσεις είναι γλυκές. Είστε ήρεμοι, νοσταλγικοί αλλά σίγουροι για τα συναισθήματά σας και του ή της συντρόφου σας. Δεν είναι και τα πιο εντυπωσιακά Χριστούγεννα καθώς είστε εσωστρεφείς, κρατάτε σκέψεις για τον εαυτό σας ή ποθείτε πράγματα και καταστάσεις. Οι σχέσεις σίγουρα έρχονται στο προσκήνιο και σε πρώτο πλάνο οι επιθυμίες τους ή της συντρόφου σας. Αποφύγετε τις εμμονές, τις διεκδικήσεις και την ασφυκτική πίεση, δώστε ελευθερία, δείξτε κατανόηση. Οργανώστε ένα ρεβεγιόν με το ταίρι σας ή με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους.

Λέων: Παρόλες τις υποχρεώσεις ρουτίνας, το σκληρό πρόγραμμα που ακολουθείτε τις τελευταίες ημέρες έρχονται τα Χριστούγεννα να αποκαταστήσουν το κλίμα καθώς σας βρίσκουν με τον ή την σύντροφό σας. Η αισιοδοξία, η χαρά, το χαμόγελο σχηματίζονται στο πρόσωπό σας και εσείς απολαμβάνετε ένα πολύ όμορφο ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Η επικοινωνία και η συναισθηματική αρμονία φλερτάρουν με τα παιδιά σας αλλά και με το ταίρι σας. Παράλληλα, οι επαφές με τους φίλους μοιάζουν ιδανικές και μπορείτε να οργανώσετε μία σύναξη μαζί τους. Έρωτας ή φιλία; Σύντροφος ή φίλοι; Που ξέρετε; Μπορούν όλα να συνδυαστούν. Κέφι, περιπέτεια, αίσθημα απεγκλωβισμού σας συντροφεύουν και οι ημέρες προσφέρονται για επαναφόρτιση μπαταριών.

Παρθένος: Οργανώστε ένα ρεβεγιόν με την οικογένειά σας ή τους ανθρώπους που θεωρείτε οικογένεια καθώς το συναίσθημα ρέει άφθονο και η επικοινωνία μοιάζει με αστερόσκονη. Επαγγελματικές υποχρεώσεις κατατρέχουν την σκέψη σας αλλά μπορείτε να τις κάνετε στην άκρη, ευχάριστα θα περάσετε εφόσον οργανώσετε ένα ρεβεγιόν με συναδέλφους σας από τον επαγγελματικό σας χώρο. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας, ο Ήλιος φωτίζει τη σχέση σας με τον ή την σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι κάπως εσωστρεφής αλλά δέχεται τονωτικές ενέσεις και υπάρχει ένα κλαδί ώστε να κρατηθείτε. Νούμερο ένα επιλογή η οικογένεια, μην στεναχωρηθείτε εάν βρεθείτε αναγκαστικά σε μία σύναξη με συνεργάτες, θα περάσετε εξίσου καλά.

Ζυγός: Οργανώστε ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό με την οικογένεια σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Η κίνηση, η μετακίνηση και η επικοινωνία στα φόρτε της. Οργανώστε ένα ρεβεγιόν με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας, οι στιγμές θα είναι ιδιαίτερα όμορφες. Ευτυχία μπορεί να εισπράξετε και από τα πεθερικά σας οι παντρεμένοι, μην διστάσετε να περάσετε μαζί το φετινό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Ο λόγος σας γοητεύει, η ρητορεία σας καλπάζει και μπορείτε να ηγηθείτε των συζητήσεων. Αποφύγετε τις εμπλοκές με τους οικείους ή τα άτομα της οικογένειάς σας, ελάτε κοντά τους και μην τους αμελείτε.

Σκορπιός: Έντονα οικονομικά άγχη και αγωνίες εμποτίζουν το νου σας. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε καθώς μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι, αποφύγετε από τις περιττές αγορές καθώς η καταναλωτική σας μανία ίσως χτυπήσει κόκκινο. Ιδανικές ημέρες για να πάρετε ένα μπόνους εορτών ή για να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά. Η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα ενώ μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι με τον ή την σύντροφό σας και να περάσετε εξαιρετικά καθώς η διάθεση θα είναι νεανική, ευχάριστη και επικοινωνία μεταξύ σας εξαιρετική. Όμορφες στιγμές επιφυλάσσει και το ρεβεγιόν με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς, εισπράττετε αγάπη και ζεστασιά, αποφύγετε ωστόσο να γίνετε δεσποτικοί, αυταρχικοί μαζί τους, μην προσπαθείτε να τους χειραγωγήσετε. Ένα ταξίδι εντός συνόρων, μία μίνι απόδραση είναι στο μενού του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Τοξότης: Οι πρωταγωνιστές του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Με τόσους πλανήτες στον άξονά σας πώς να μην λάμπετε; Δικαιωματικά καθώς έχετε περάσει πολλά. Η Αφροδίτη σας κάνει γοητευτικούς, λαμπερούς, διπλωμάτες ενώ ο Ερμής εξομαλύνει τις επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις και ο λόγος σας εκπέμπει σαγήνη. Οι δικές σας επιθυμίες, τα θέλω σας έρχονται σε πρώτο πλάνο αλλά παράλληλα συμπίπτουν χρονικά και με εκείνα του ή της συντρόφου σας. Αγάπη, όμορφες στιγμές, χιούμορ και ζωτικότητα επιφυλάσσουν οι σχέσεις σας με φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και με το ταίρι σας. Αποφύγετε τη γκρίζα σκέψη, είναι ανήμπορη να σας επηρεάσει αρνητικά. Μην ξοδέψετε υπέρογκα ποσά, περάστε όμορφα και ποιοτικά, όχι με τρόπο πομπώδη. Διεκδικήστε ένα μπόνους, τα έξοδα πολλαπλασιάζονται αλλά παρουσιάζονται ευκαιρίες για κέρδη και έσοδα. Εδώ και τώρα έρωτας, φλερτ, διασκέδαση! Η διάθεσής ας στα ύψη και αυτοπεποίθηση σας σιγοντάρουν!

Αιγόκερως: Ο Ήλιος πλέον φωτίζει το δικό σας ζώδιο έτσι διαθέτετε ενέργεια και λάμψη. Φυσικά οι σκέψεις, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις σας κατατρέχουν αλλά η διάθεσή σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, είστε ήρεμοι, γαλήνιοι και μπορείτε να περάσετε όμορφα με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Ευχάριστες οι επαφές, οι συζητήσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες, μην δυσανασχετήσετε καθώς θα περάσετε όμορφα και εκεί. Δεν είναι και τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα αλλά δεν είστε έρμαιο της ατυχίας, διαθέτετε την σοφία, την εμπειρία ώστε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο σας χρόνο προκειμένου να αντλήσετε ικανοποίηση και όμορφες στιγμές από τους αγαπημένους σας. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι κάπως απαιτητική αλλά προσφέρεται και για δυνατές συγκινήσεις.

Υδροχόος: Ο Ήλιος μπορεί να σας βάζει σε μία διαδικασία απολογισμού και ενδοσκόπησης καθώς έχει εισέλθει στον Αιγόκερω αλλά Ερμής και Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη σας ωθούν σε συναντήσεις με φίλους, οργανώστε ένα ρεβεγιόν μαζί τους. Γιατί όχι; Σελήνη και Δίας μαζί στους Διδύμους εξασφαλίζουν υπέροχες στιγμές και ζουμερές συζητήσεις με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας. Το τιτίβισμα, η αισιοδοξία, η χαρά σχηματίζονται στο πρόσωπό σας. Το δίλημμα είναι έρωτας ή φιλία; Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, εξάλλου το ταίρι σας είναι στατιστικά πάντα αποδεκτό από τους φίλους σας. Χρόνια σας πολλά!

Ιχθείς: Μπορείτε να οργανώσετε ένα ρεβεγιόν με την οικογένειά σας ή να περάσετε εξαιρετικές στιγμές με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Τοπ επιλογή για το δικό σας ζώδιο είναι και οι φίλοι, από τους οποίους αντλείτε ζεστασιά και ικανοποίηση, αποφύγετε να γίνετε όμως απόλυτοι ή δογματικοί μαζί τους καθώς θα υπάρξουν παρεξηγήσεις άνευ λόγου και αιτίας. Φυσικά δεν είναι και τα ιδανικά Χριστούγεννα, είστε κάπως μαγκωμένοι, σκεπτικοί ή νοσταλγικοί αλλά και ήρεμοι ώστε να ξεκουραστείτε. Σε ένα πιθανό ρεβεγιόν με συναδέλφους ή συνεργάτες πείτε ναι και μην δυσανασχετείτε, μπορεί να είναι έξω από τις προτιμήσεις σας αλλά θα περάσετε ιδιαίτερα ζεστά και φιλικά μιας και οι συζητήσεις μοιάζουν άκρως γοητευτικές.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου