Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αστρολογικός Οδηγός Οκτωβρίου

5/10: Στις 3:35 προ μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στον Ζυγό, μία νέα σελήνη άκρως ενδιαφέρουσα καθώς σχηματίζεται στην 11η μοίρα του Ζυγού και ένας σχηματισμός ταυ-τετραγώνου μεταξύ φώτων-Ουρανού και Πλούτωνα ενεργοποιείται. Οι αλλαγές, οι ανατροπές, οι εντάσεις, το πάθος, ο ερωτισμός, οι εμμονές, οι τάσεις για έλεγχο και επιβολή αποτελούν εκφάνσεις αυτής της νέας σελήνης. Παράλληλα, η γωνία 45ο με την Αφροδίτη σηματοδοτεί κάποιες ενοχλήσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Σίγουρα πρέπει να προσέχουμε τις σχέσεις μας αλλά και τις συνεργασίες μας καθώς τα παράπονα, οι γκρίνιες αλλά και η τάση για χειραγώγηση μπορούν να τις μολύνουν ή να τις αναταράξουν. Εκτός αυτού, ο ωροσκόπος ανατέλλει στην 23η μοίρα του Λέοντα, κυβερνήτης πλανήτης; Ο Ήλιος, ο οποίος σε σύνοδο με την Σελήνη στον δεύτερο οίκο σημαίνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις στον οικονομικό τομέα για την χώρα μας. Μάλιστα το παρασκήνιο, οι ανατροπές δεν λείπουν. Καθώς ο Άρης βρίσκεται επάνω στον ωροσκόπο οι εξελίξεις αναμένονται ταχύτατες και άκρως ενδιαφέρουσες. Καλό είναι να ακολουθήσουμε έναν συντηρητισμό, μία συντηρητική οικονομική πολιτική μιας και οι ελλείψεις μοιάζουν πιθανές. Κάπως θετική ένδειξη; Η γωνία τριάντα μοιρών της νέας σελήνης με τον Κρόνο. Χρειάζεται πειθαρχία, οργάνωση, υπομονή και πρακτικότητα ώστε να υπερνικήσουμε κάποια εμπόδια. Χρειάζεται να δείξουν προσοχή Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν να αναμένουν Κριοί και Ζυγοί ωστόσο ας προσέχουν τις ανατροπές και τις εντάσεις καθώς η ανεκτικότητα τους είναι χαμηλή και έχουν μία δογματική στάση απέναντι στους άλλους. Οι Ταύροι έχουν να αναμένουν εξελίξεις στα εργασιακά τους, ας προσέχουν και την υγεία τους, πιθανές αϋπνίες. Οι Δίδυμοι είναι άκρως τυχεροί και τα σχέδια τους υλοποιούνται με ευκολία μέσα από ανατροπές, αλλαγές και ρίσκο. Οι Λέοντες και Υδροχόοι έχουν να αναμένουν κέρδη μέσα από επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις και ταξίδια. Ας αναζητήσουν εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού. Παρθένοι και Ιχθείς έχουν να ασχοληθούν με θέματα οικονομικά, με δάνεια, εφορίες, χρεώσεις και πιστώσεις. Οι οικονομικές διευθετήσεις είναι εντός πλάνου και χρειάζεται ένας συντηρητισμός ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι με μία τρύπα. Οι Σκορπιοί έχουν να αναμένουν επαγγελματικές ευκαιρίες που λίγο μετά θα εμφανιστούν, χρειάζεται όμως να προσέχουν ποιους εμπιστεύονται. Οι Τοξότες έχουν διεύρυνση του κοινωνικού τους κύκλου, ανοίγουν νέους ορίζοντες και επισυνάπτουν νέες φιλίες.


7/10: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση πιο ανάλαφρη και περιπετειώδης. Οι έντονες ζήλιες, τα πάθη, οι υστερίες και οι ασφυκτικές καταστάσεις που έφερε η Αφροδίτη στον Σκορπιό αποτελούν πλέον παρελθόν. Η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα και η ελευθερία αποτελούν κύριο μέλημα μας. Έχουμε ανάγκη από συντροφικότητα με την έννοια της φιλίας, ο έρωτας αποκτά άλλη διάσταση και οι σχέσεις ενδυναμώνουν, στηρίζονται στο πνεύμα. Στο υπόλοιπο διάστημα του μήνα και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη υπάρχει μία ροπή προς το φλερτ, κάτι που δεν συνεπάγεται την απιστία. Ναι, με αυτήν την Αφροδίτη το ηθικό μας και η αυτοπεποίθηση μας τονώνονται μέσω του φλερτ και της κατάκτησης. Καλό είναι να είμαστε πιο συνεπείς στους οικονομικούς χειρισμούς καθώς η επιπολαιότητα μπορεί να μας εκθέσει. Τυχεροί; Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί αλλά και Υδροχόοι-Ζυγοί. Επωφεληθείτε σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο!

15/10: Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και μας φέρνει σε επαφή με θέματα εργασιακά αλλά και υγείας. Τις επόμενες σαράντα πέντε ημέρες αναμένονται εξελίξεις σε τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε πιο πρακτικοί, πιο ρεαλιστές, πιο πεζοί, συγκρατημένοι, επιφυλακτικοί, πνεύμα εργατικότητα αλλά και υπομονής-επιμονής. Ενδιαφερόμαστε για την λεπτομέρεια και εκεί κρίνεται το αποτέλεσμα. Βέβαια στερούμαστε ζωντάνιας αλλά είμαστε προσγειωμένοι και αντικειμενικοί. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 20/10 καθώς η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας κάνει υποκειμενικούς ή εύκολα μπορούμε να εξαπατηθούμε. Εγκαινιάζεται ένα απαιτητικό διάστημα, με υποχρεώσεις, ευθύνες και τρέξιμο για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Δίδυμοι προσέχετε τις οικογενειακές σας σχέσεις, Τοξότες τις επαγγελματικές σας σχέσεις ενώ οι άλλοι δύο προσέχετε κάθε είδους σχέση-συνεργασία αλλά και μέσα στον γάμο σας. Πιο δυναμικοί Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προωθήστε τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας.

19/10: Έκλειψη Σελήνης στον Κριό! Αποτελεί την πρώτη έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού και συμβολίζει έναν νέο κύκλο αλλαγών και ανακατατάξεων που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την συνύπαρξη αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Αποτελεί πρόδρομο της αλλαγής της θέσης των δεσμών της σελήνης. Ο βόρειος δεσμός θα εισέλθει του Ζυγού και ο νότιος του Κριού. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται αύξηση των διαζυγίων αλλά και επανατοποθετήσεις όσον αφορά τις σχέσεις μας. Αναμένονται συνειδητοποιήσεις όσον αφορά τον εαυτό μας, το «εγώ» μας. Πρέπει όμως να αποφύγουμε την δημιουργία λανθασμένης εικόνας για τον ίδιο μας τον εαυτό. Υπάρχει ο όλος δυναμισμός ώστε να φτάσουμε στην αυτογνωσία, πρέπει όμως να αποφύγουμε τις υπερβολές. Σίγουρα, η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη σε κάθε πανσέληνο, πόσο μάλλον σε μία έκλειψη σελήνης-πανσέληνο. Επηρεάζονται αμεσότερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των εν λόγω ζωδίων. Θετική συγκυρία; Το τρίγωνο Ερμή-Δία που φέρνει αισιοδοξία αλλά και φρέσκες ιδέες που εάν εφαρμοστούν μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Εμπιστευόμενοι το ένστικτο μας και διαχωρίζοντας το συναίσθημα από την λογική μπορούμε να περιορίσουμε τις όποιες απώλειες. Τα παρορμητικά ζώδια μπαίνουν σε μία φάση αλλαγών, ανακατατάξεων στην προσωπική τους, στην επαγγελματική τους αλλά και στην οικογενειακή τους ζωή. Το καρμικό μάθημα; Ο δρόμος και η εξέλιξη μέσω των σχέσεων. Η ψυχή μαθαίνει πώς να διασφαλίζει την ισότητα στις σχέσεις και πώς να εξισορροπεί τις ανάγκες και των δύο πλευρών. Μέσα στα επόμενα δυόμισι χρόνια πρέπει να μάθουμε να παραμερίζουμε το εγώ μας και να εστιάζουμε στο εμείς. Μάλιστα, πολλοί θα νιώσουν πως η αυτοπεποίθηση τους γκρεμίζεται και κάποιοι θα κατανοήσουν πως η ουσία κρύβεται στο «εμείς».

21/10: Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στον Σκορπιό και η επικοινωνία είναι πιο εσωτερικευμένη. Η διάθεση μας είναι κάπως πιο κλειστή και κάνουμε κάποια σενάρια, τα οποία δεν βγάζουμε στην επιφάνεια. Ο νους μας είναι δυνατός, διαθέτουμε καλή μνήμη ενώ  η περιέργεια μας και η διαισθητικότητα μας αποτελούν άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εν λόγω ζωδιακής θέσης του Ερμή. Μας ελκύει το μυστήριο, αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ και σε κάθε είδους δραστηριότητα που ενέχει το στοιχείο του μυστηρίου ή της ίντριγκας. Καλό είναι να αναπτύξουμε το αίσθημα της συγχώρεσης μιας και ο Ερμής από τον Σκορπιό μας κάνει εκδικητικούς και δεν ξεχνάμε το κακό. Τα μυστικά έχουν την τιμητική τους και δεν μας αρέσει να εισχωρούν στις σκάψεις μας ή στην ιδιωτική μας ζωή, αντιθέτως αρεσκόμαστε να διεισδύουμε στην προσωπική ζωή των άλλων. Πιο ευνοημένοι σε επικοινωνιακό επίπεδο στέκονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι και Παρθένοι-Αιγόκεροι. Ωστόσο, γυρίζει ανάδρομος και προκαλεί το γνωστό του παραλήρημα. Από σήμερα έως τις 10/11 καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις, να μην δεσμευτείτε επισήμως. Αποφύγετε τις υπογραφές οικονομικών και νομικών συμφωνιών ή την επισημοποίηση μίας σχέσης. Φυσικά τι συμβαίνει εάν σας γίνει μία επαγγελματική πρόταση και δεν μπορείτε να την τρενάρετε; Υπογράφετε! Δεν είναι καιρός για να χάνετε ευκαιρίες. Απλώς, έχετε στο πίσω μέρος της κεφαλής σας πως κάποιες οροθεσίες μπορεί να τροποποιηθούν λίγο αργότερα είτε υπέρ σας είτε κατά σας. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Λέοντες και Υδροχόοι σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά αλλά και Σκορπιοί, Ταύροι στην προσωπική τους ζωή. Κάποια περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν και όσοι έχουν γενέθλιο Ερμή στα σταθερά ζώδια καθώς υπάρχει δυσκολία συγκέντρωσης και πρακτικότητας.

23/10: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό εγκαινιάζοντας την δική τους γενεθλιακή χρονιά. Σκορπιοί, χρόνια σας πολλά! Τις επόμενες τριάντα ημέρες η διάθεση μας γίνεται πιο εσωστρεφής και εμείς θέλουμε τον χώρο μας ή τον χρόνο μας. Εκφραζόμαστε μέσα από τα μυστικά μας, είμαστε αρκετά μυστικοπαθείς, έντονοι, διαισθητικοί, μυστηριώδεις, παθιασμένοι και δυνατοί. Διαθέτουμε μεγάλο σθένος και αστείρευτη υπομονή ώστε να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών αλλά και για να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας ή τις φιλοδοξίες μας. Θέματα οικονομικά, εξουσίας αλλά και αισθηματικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Εύνοια δέχονται Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς αλλά και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Πιο αναλυτικά και μέρα με την ημέρα: 

1/10: Σελήνη και Άρης σε σύνοδο στον Λέοντα. Μία όψη που μας χαρίζει δυναμισμό και ικανότητα να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Προσοχή χρειάζεται στις σχέσεις μεταξύ του αντίθετου φύλλου καθώς ο ανταγωνισμός μπορεί να προκαλέσει ρήγματα. Η ενέργεια διοχετεύεται εξαιρετικά στην κρεβατοκάμαρα, στα σπορ αλλά και σε δραστηριότητες. Πιο προσεκτικοί Λέοντες, Υδροχόοι σε σχέσεις πάσης φύσεως και Ταύροι, Σκορπιοί στα οικογενειακά και στα επαγγελματικά τους. Σούπερ ημέρα για Κριούς, Ζυγούς, Τοξότες και Διδύμους. Ευκαιρίες για δράση, διεκδίκηση και έκφραση ιδεών.

2/10: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας, Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας και Αφροδίτη ημιτετράγωνο Πλούτωνας. Ημέρα περίσκεψης και εργατικής-εργασιακής αποδοτικότητας. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα θετική, υπάρχει έφεση ιδεών και καλλιτεχνικές σκέψεις μπορούν να εφαρμοστούν. Η τάση της ημέρας μπορεί να εκφραστεί και σαν επιθυμία για απόδραση από τα καθημερινά. Η ένταση, το πάθος, ο ερωτισμός, ο βαθύς ερωτισμός, η ζήλια, η χαιρεκακία και τα ακραία συναισθήματα δεσπόζουν. Η τάση μας να επιβληθούμε και να χειραγωγήσουμε ανθρώπους και καταστάσεις μπορεί να αποβεί καταστροφική. Μην εμπλέκετε το συναίσθημα με το σεξουαλικό κομμάτι. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, η ευθιξία δεν είναι συμφέρουσα. Οι έχοντες πίστη στον εαυτό τους δεν νιώθουν τρωτοί. Ιδιαίτερα ερωτική ημέρα, πιθανές εγκληματικές ειδήσεις ανά τον κόσμο να ακουστούν. Προσοχή σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Βέβαια Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχουν κάποιες ιδέες και μέσω του διαλόγου μπορούν να ξεγλιστρήσουν των δυσκολιών, αρκεί να είναι συνεργάσιμοι και συζητήσιμοι.

3/10: Ήλιος αντίθεση Ουρανός, ήλιος ημιεξάγωνο Κρόνος και Αφροδίτη 135ο γωνία με τον Ουρανό. Οι ανατροπές, οι αλλαγές, οι μοιραίες έλξεις ή ενώσεις και οι ξαφνικοί χωρισμοί είναι στο μενού της ημέρας. Χρειάζεται ωριμότητα, σταθερή δράση και σοφή αντιμετώπιση των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ακολουθώντας το μονοπάτι της λογικής σε συνδυασμό με την διαίσθηση μπορούμε να επιτύχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στον τομέα που μας απασχολεί. Δεν πρέπει να απορρίπτουμε τις αλλαγές, πρέπει να τις ασπαζόμαστε αλλά με μέτρο.

4-5/10: Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας, Σελήνη αντίθεση Ουρανός και νέα σελήνη σε ταυ-τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα. Έχουν αναλυθεί παραπάνω οι επιρροές των σχηματισμών. Έχουμε να προσθέσουμε την γωνία 135ο του Άρη με τον Πλούτωνα, κάτι που προσδίδει ένταση στην ημέρα, πάθος, δυναμισμό που όμως πρέπει να διοχετευτεί σωστά ώστε να μην υπάρξουν απώλειες. Τίθεται το δίλημμα για δέσμευση και συντήρηση έναντι της ανεξαρτησίας και της προόδου. Οι ημέρες είναι έντονα Ουράνιες και ενεργοποιούν όσους έχουν στα γενέθλια ωροσκόπια τους όψεις μεταξύ Ουρανού και κάποιων προσωπικών πλανητών. Λόγου χάρη ένας που έχει γενέθλια σύνοδο Ερμή-Ουρανού στα παρορμητικά ζώδια ή στα υπόλοιπα δέχεται μία αφύπνιση νοητική συν μια διανοητική εξουθένωση. Οι εντάσεις στις σχέσεις και οι αιφνιδιασμοί έχουν την τιμητική τους. Χρειάζεται ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας.

6/10: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό της σελήνης. Εκτελούνται σκοποί και προωθούνται υποθέσεις εφόσον επιδείξουμε σύνεση και πρακτικό πνεύμα. Είναι μία όψη που δεν δυσχεραίνει την επικοινωνία, απλώς μας κάνει πιο επιφυλακτικούς και συγκρατημένους. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και μελέτη για να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο μας. Τυχεροί; Παρθένοι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Δεν υστερούν της τύχης Σκορπιοί και Ταύροι. Προωθούνται θέματα επαγγελματικά.

7/10: Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μία πολλαπλή πολυαστρία μεταξύ Σελήνης-Ερμής-Κρόνου και βορείου δεσμού της σελήνης στον Σκορπιό. Θέματα επαγγελματικά προωθούνται αργά και σταθερά μέσα από προσπάθεια και κόπο. Χρειάζεται να δείξουμε σύνεση, υπομονή, επιμονή και σθένος ώστε να καταφέρουμε την υλοποίηση των σκοπών μας. Η έκφραση ζήλιας ή φθόνου αποτελούν αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις που πρέπει να καταπολεμηθούν. Κάποιες ανατροπές δεν θα λείψουν για Παρθένους και Κριούς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να πάρουν ένα ρίσκο. Η τύχη είναι ένα μίγμα ρίσκου και στρατηγικής. Τυχεροί; Γήινοι και Υδάτινοι! Προωθήστε την δράση σας και τις φιλοδοξίες σας.

8/10: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε χιαστή με τον Ουρανό. Ο ρεαλισμός, ο ορθολογισμός και το πνεύμα πρακτικότητας μπορούν να μεγαλουργήσουν. Κάποια απαισιοδοξία ή ένας πεσιμισμός πρέπει να καταπολεμηθούν και εμείς χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί, χωρίς να παρασυρόμαστε από τις απόψεις των άλλων αλλά και από τα ίδια μας τα συναισθήματα. Η πρόοδος, το πνεύμα επανάστασης αλλά και οι φρέσκιες ιδέες εάν είναι γειωμένες μπορούν να ξεχωρίσουν οδηγώντας μας στην επιτυχία. Πιθανώς να υποφέρουν από ημικρανίες, πονοκεφάλους και αϋπνίες Κριοί και Σκορπιοί.

9/10: Έκφραση ελευθερίας και διευκολύνσεις στις μετακινήσεις ή στα ταξίδια. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό χαρίζουν συναισθηματική ανανέωση ενώ Ήλιος και Σελήνη σε εξάγωνο προσφέρουν ζωτικότητα, καλή ενέργεια και διάθεση. Τυχεροί; Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι ως επί των πλείστων.

10/10: Περισσότερη τύχη στις σχέσεις και επιτυχία στις επιδιώξεις μας. Χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις και σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Προσοχή, ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης οικονομικής ή συναισθηματικής. Ο ενθουσιασμός πρέπει να μετριαστεί καθώς αργότερα ίσως απογοητευτούμε από μία σχέση που επισυνάψαμε. Ο ρεαλισμός αναδεικνύεται σε όπλο απέναντι στις ωραιοποιήσεις. Προσοχή; Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου στις σχέσεις τους και στις συνεργασίες τους, σε θέματα επαγγελματικά, οικογένειας αλλά και αγοραπωλησιών ακινήτων.

11/10: Ήλιος 135ο γωνία Ποσειδώνας. Η εξιδανίκευση, η παραπλάνηση, ο αποπροσανατολισμός αλλά και ο υποκειμενισμός μπορούν να μας ζημιώσουν. Νέα απρόοπτα εμπόδια και δυσκολίες αναμένεται να παρουσιαστούν. Κινητοποιήστε την λογική σας. Προσεκτικά Ζυγοί του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου αλλά και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

12/10: Ήλιος και Δίας σε τετράγωνο! Λογική ή συναίσθημα; Υπάρχει μία δυσκολία να διακρίνουμε το αντικειμενικό και επηρεαζόμαστε από τα συναισθήματά μας. Αποφύγετε υπερβολές σε δαπάνες και έξοδα ή τις υπερβολικές αντιδράσεις στις σχέσεις. Πιο προσεκτικοί οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Το χιούμορ είναι ζωτικής σημασίας.

13/10: Σελήνη και Αφροδίτη σε εξάγωνο βοηθούν την ανάπτυξη όμορφων συναισθημάτων ενώ ευνοούνται η επικοινωνία και τα ταξίδια. Εύρεση διεξόδων και ευκαιρίες για διασκέδαση. Αργά το βράδυ το κλίμα βαραίνει, οργανώστε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.  Τυχεροί; Υδροχόοι, Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Κριοί, Ζυγοί. Πιεσμένοι Ταύροι και Σκορπιοί, το βράδυ και Λέοντες-Υδροχόοι.

14/10: Σελήνη τρίγωνο Ήλιος και Σελήνη αντίθεση Άρης συμβολίζουν αντιθέσεις που μπορούν παρόλα αυτά να γεφυρωθούν. Τυχεροί και με μία χ εύνοια πύρινοι και αέρινοι.

16/10: Η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία και το συναίσθημα. Άμεση ανταπόκριση στις
συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία. Οι ευαισθησίες, ο ρομαντισμός ανακάμπτουν, ευνοείται η οικογενειακή ζωή. Τυχεροί; Υδάτινοι και γήινοι.

17/10: Αφροδίτη και Ουρανός σε τρίγωνο. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας, την προσοχή μας και μπορεί να εξελιχθούν ακόμα και σε ερωτικές ιστορίες. Μοιραίες και ξαφνικές ενώσεις ευνοούνται. Οικονομικές συμφωνίες ιδιαίτερα επωφελείς και ως μάνα εξ ουρανού μπορούν να προκύψουν. Τύχη για Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόους και Διδύμους, Ζυγούς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου αντίστοιχα. Η συναισθηματική ανανέωση και η απελευθέρωση ενισχύουν την διάθεση μας.

18-19/10: Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς και πανσέληνος στον Κριό. Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη, αλλαγές και ανακατατάξεις στις ζωές Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων. Εκτενέστερη ανάρτηση παρουσιάστηκε παραπάνω.

20/10: Κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Η σύγχυση, η ασάφεια, ο αποπροσανατολισμός μας κάνουν υποχείρια των άλλων. Χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στην δράση μας και στην λήψη αποφάσεων μας καθώς μπορεί να μην έχουμε ξεκάθαρη εικόνα επί ενός θέματος. Ας αφήσουμε τις ημέρες να περάσουν ώστε να δούμε πιο ρεαλιστικά. Χρειάζεται προσοχή στις διατροφικές μας συνήθειες καθώς μπορεί να μολυνθεί ο οργανισμός μας, προσοχή στην κατανάλωση άφθονης ποσότητας αλκοόλ αλλά και σε γαστρικές μολύνσεις. Προσοχή στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά και σε κλοπές ή πλημμύρες εντός οικείας. Πιο προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν Δίδυμοι, Τοξότες, παρθένοι και Ιχθείς. Ευνοούνται οι καλλιτέχνες και οι προσπάθειες τους. Κρίσεις οικονομικές μπορεί να προκύψουν και αντιθέσεις συναισθηματικές. Μία δύσκολη ημέρα, η καλύτερη επιλογή είναι ο ύπνος μιας και είναι Κυριακή.

23/10: Δυσκολίες στην έκφραση των συναισθημάτων. Σελήνη στους Διδύμους και Αφροδίτη στον Τοξότη, σε αντίθεση προκαλούν ένα κλίμα αναταραχής. Η δυσκολία στο να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, στο να εκφράσουμε τις σκέψεις μας είναι διάχυτη. Προσοχή σε Διδύμους, Τοξότες αλλά και σε Παρθένους, ιχθείς.

25/10: Εύνοια στην παραγωγή, η οποία αυξάνεται αλλά και στις αγοραπωλησίες. Η σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο, Ερμή βοηθούν στις εμπορικές συνδιαλλαγές. Η σύνοδος της με τον Δία ευνοεί την οικογενειακή ζωή και την συσπείρωση των ενδοοικογενειακών σχέσεων. Τυχεροί; Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθείς. Από κοντά ευνοούνται και Ταύροι, παρθένοι, Αιγόκεροι.

26/10: Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας. Το συναίσθημα, η φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο οραματισμός ανθίζουν. Η ενασχόληση με τα προσωπικά ζητήματα αλλά και με τα οικογενειακά είναι πηγή ζωής, λύτρωσης και ξεκούρασης. Προσοχή στα έξοδα, στα περιττά έξοδα και στις υπερκαταναλώσεις. Ευκαιρίες για αποδράσεις και ταξίδια κυριολεκτικά ή μεταφορικά για υδάτινους και γήινους.

29/10: Επαναλαμβάνεται για Τρίτη φορά η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον Σκορπιό.  Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε χιαστή με τον Ουρανό. Ο ρεαλισμός, ο ορθολογισμός και το πνεύμα πρακτικότητας μπορούν να μεγαλουργήσουν. Κάποια απαισιοδοξία ή ένας πεσιμισμός πρέπει να καταπολεμηθούν και εμείς χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί, χωρίς να παρασυρόμαστε από τις απόψεις των άλλων αλλά και από τα ίδια μας τα συναισθήματα. Η πρόοδος, το πνεύμα επανάστασης αλλά και οι φρέσκιες ιδέες εάν είναι γειωμένες μπορούν να ξεχωρίσουν οδηγώντας μας στην επιτυχία.

31/10: Ήλιος σύνοδος βόρειος δεσμός σελήνης και σε στενή σύνοδο με τον Ερμή. Καρμικά γεγονότα και σημαντικές εξελίξεις έχουν οι γεννημένοι σήμερα. Ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών, περαιτέρω κατάρτιση και ειδίκευση ή απόκτηση ενός ικανοποιητικότερου βιογραφικού. Εξελίξεις σε σχέσεις, σε συνεργασίες, πιθανές επισημοποιήσεις σχέσεων ή ένας χωρισμός εφόσον η σχέση δεν προχωράει. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις είναι ταχύτατες και σίγουρες, έχουν απώτερο σκοπό την κάθαρση σας, την εξιλέωση σας αλλά και την συναισθηματική σας ενδυνάμωση. Άρης και Πλούτωνας σε τρίγωνο φέρνουν βαθιές, ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Οι αλλαγές πηγάζουν εκ των έσω και έχουν αντίκρισμα και προς τα έξω. Σίγουρα, η ζωή σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια δεν θα είναι ίδια. Αναμένονται εντυπωσιακές εξελίξεις σε θέματα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Χρειάζεται όμως ρίσκο, λήψη πρωτοβουλιών και θάρρος. Οι επαφές με το εξωτερικό προσφέρουν λύσεις και ευκαιρίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου