Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Νέα Σελήνη στον Ζυγό/Προβλέψεις

Τα ξημερώματα της 5/10/2013 σχηματίστηκε η νέα σελήνη στον Ζυγό και ειδικότερα στην 12η μοίρα του ζωδίου. Η επιρροή της είναι 28 ημερών αλλά το εν λόγω φεγγάρι έχει μία μοναδική χροιά καθώς η διέλευση του Άρεως από τον Ζυγό τον Δεκέμβριο θα ενεργοποιεί αλλαγές και τροποποιήσεις στις ζωές Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων. Ο βασικός σχηματισμός είναι ένα ταυ-τετράγωνο μεταξύ φώτων-Ουρανού και Πλούτωνα. Τι σημαίνει αυτό; Πως το φεγγάρι εγκυμονεί αλλαγές, ανατροπές, ξαφνικές ανακατατάξεις δεδομένων. Μυστικά (Πλούτωνας) θα βγουν στην επιφάνεια(Ουρανός). Καλούμαστε να απαλλαγούμε από εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες ώστε να εξελιχτούμε και να φτάσουμε ένα βήμα μετέπειτα. Ο ωροσκόπος ανατέλλει στην 24η μοίρα του Λέοντα και σε σύνοδο με έναν ιδιαίτερα δυνατό Άρη μας χαρίζει δυναμισμό, μαχητικότητα, πείσμα και σταθερότητα ώστε να κατακτήσουμε στόχους μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα. Κυβερνήτης από άποψη ωροσκόπου; Ο Ήλιος, ο οποίος εμπλέκεται σε ένα ταυ όπως προαναφέραμε. Εάν συνυπολογίσουμε και την Λίλιθ το ταυ μετασχηματίζεται σε έναν σταυρό. Ο σταυρός είναι μία ενέργεια δύστροπη αλλά έχει δυναμική ώστε να φέρει θετικά αποτελέσματα μέσα από εμπλοκές. Λίλιθ και Πλούτωνας σε αντίθεση (δύο Σκορπίσιες δυνάμεις) μιλούν για παρασκήνιο, υπόγειες καταστάσεις, οι οποίες ίσως χαρακτηρίζονται στο συμφέρον ή στο να ενέχουν το στοιχείο της σεξουαλικότητας. Θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα δυνατές σχέσεις ή συνεργασίες, ο έρωτας καλπάζει, η λαγνεία μας παρασύρει. Απολαύστε την ζωή!!!


Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έχετε να κάνετε με μία δυσαρμονική επιρροή. Υπάρχουν ανατροπές, δυσφορία, εμπλοκές αλλά μέσα από διπλωματικές κινήσεις και ευελιξία μπορείτε να αποκομίσετε κάποιο όφελος. Λέοντες στο τελευταίο πενθήμερο και Σκορπιοί στο τελευταίο πενθήμερο έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Θετικές εξελίξεις έχουν να αναμένουν Δίδυμοι, Τοξότες στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και Λέοντες-Υδροχόοι στα αντίστοιχα δεκαήμερα. Οι ευκαιρίες έρχονται ξαφνικά και έχουν δυναμική, ισχύ και βάθος. Οι γεννημένοι Ταύροι στις 30/4 και την 1/5 και Ιχθείς στο 28/19/2 και 1/3 έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις και κάποια ξεβολέματα, οφείλουν να είναι προσεκτικοί. Κέρδη μέσω οργάνωσης, διπλωματίας, πνεύματος πρακτικότητας και διαίσθησης έχουν να προσκομίσουν οι Παρθένοι στις 3/9 και οι Σκορπιοί στις 4/11 (οι οποίοι αποτελούν ιδιάζουσα περίπτωση) μιας και στις 3/11 έχουν να αντιμετωπίζουν μία ηλιακή έκλειψη. Καλή νέα σελήνη λοιπόν!

Κριοί: Σχέσεις, συνεργασίες βαδίζουν σε ένα εκρηκτικό τέμπο γεμάτο εκπλήξεις. Έρωτες ξαφνικοί, ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και στιγμές γεμάτες πάθος ξεπροβάλλουν. Ρισκάρετε λίγο στην προσωπική σας ζωή, οι αλλαγές φέρνουν οφέλη.Προσοχή στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά.

Ταύροι: Νέα δεδομένα στον χώρο της εργασίας και στον επαγγελματικό τομέα. Αρχίστε ένα πρόγραμμα διατροφής στηριγμένο στα μεσογειακά πρότυπα, απαλλαχτείτε από τοξίνες. Προσοχή στα παρασκήνια, ίσως αποκαλυφθούν μυστικά. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις και σε επαφές με το εξωτερικό ή στα ταξίδια.

Δίδυμοι: Δημιουργικότητα, έρωτας, ευκαιρίες στα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή. Επιχειρηματικό ένστικτο που σας αβαντάρει. Διασκέδαση, φλερτ και ζουμερές αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες μπορούν να προκύψουν ακόμα και μέσα από μία φιλία. Απόκτηση απογόνων. Προσοχή στην υγεία σας.

Καρκίνοι: Εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά-επαγγελματικά. Βρείτε την χρυσή τομή καθώς οι υποχρεώσεις πληθαίνουν και καλείστε να ανταπεξέλθετε και στους δύο τομείς. Μία αλλαγή στα επαγγελματικά μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλαγές. Οι σχέσεις ενέχουν ένταση, ζήλια, πάθος και αναμένονται θυελλώδεις, ερωτικές νύχτες.

Λέοντες: Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις σας βγάζουν δυναμικά στο προσκήνιο. Σίγουρα ο λόγος σας εντυπωσιάζει, αναζητήστε εργασία εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς τονώνονται. Προσοχή στην υγεία και στις άμυνες σας. Νομικές υποθέσεις παίρνουν μία τροπή που δεν περιμένετε. Ο έρωτας δεν λείπει, κρύβεται στις μετακινήσεις.

Παρθένος: Νέα δεδομένα αναμένονται στον οικονομικό τομέα, καλύτερες προδιαγραφές και τόνωση των εσόδων. Διεκδικήστε οφειλόμενα, ίσως διευθετηθεί κάποια οικονομική εκκρεμότητα σχετική με την εφορία, το δημόσιο ή με ένα δάνειο υπέρ σας. Στην σεξουαλική σας ζωή απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές και ανακαλύπτετε πτυχές της προσωπικότητας σας που και εσείς αγνοούσατε. Αποφύγετε τον τζόγο, τις καταχρήσεις και το αλκοόλ.

Ζυγός: Αλλαγές στην εμφάνιση, στην προσωπική σας ζωή και στην όλη εικόνα σας. Ανανεώνεστε, αλλάζετε και να είστε σίγουροι πως οι αλλαγές φτιάχνουν την διάθεση σας. Σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, στην αρχή ίσως νιώθετε πιεσμένοι αλλά μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα των αλλαγών θα είναι υπέρ σας. Προσοχή σε ενδοοικογενειακές εντάσεις, μην προκύψουν εντάσεις.

Σκορπιός: Κάτι καλό, κάτι εντυπωσιακό ετοιμάζεται στην επαγγελματική σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας, κινηθείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε στο παρασκήνιο και κερδίστε και σε υλικό επίπεδο. Αλλαγές στην καθημερινότητα σας, στην εργασία σας και κάποια μικρή προσοχή στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Κλείνουν κάποιες υποθέσεις στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά, κάτι που σας αγχώνει.

Τοξότης: Κοινωνικοποίηση, δικτύωση, νέοι φίλοι έρχονται στην ζωή σας και αυτό σας εκπλήσσει ευχάριστα. Η διάθεση σας φτιάχνει εν μέσω περιόδου περισυλλογής και ευθυνών. Σίγουρα έχετε ένα βάρος στην ζωή σας αλλά η ζωή κρύβει εκπλήξεις και φίλους που ούτε εσείς φανταζόσασταν. Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σας. Προσοχή στα έξοδα καθώς πολλαπλασιάζονται. Μην σας πιάνουν κρίσεις ανασφάλειας. Επιστροφή στα media και στον κοινωνικό ιστό.

Αιγόκερως: Τα επαγγελματικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και προδιαγράφονται νέα δεδομένα. Είστε παραγωγικοί, δυνατοί, δυναμικοί και μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες. Προσοχή στην αισθηματική και προσωπική σας ζωή καθώς μπορεί να γίνετε απόλυτοι, δογματικοί και να προκύψουν εντάσεις. Η οικογενειακή ζωή κρύβει αλλαγές, ανατροπές, χειριστείτε τες με την σοφία που σας διακατέχει. Ίσως πουλήσετε και κάποιο ακίνητο.

Υδροχόος: Αισιοδοξία, χαρά, επέκταση, διεύρυνση οριζόντων. Τα επαγγελματικά δέχονται θετικές επιρροές ενώ και ο αισθηματικός τομέας δέχεται τονωτικές ενέσεις. Δικαστικές/νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν βρίσκουν λύση. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Προσοχή στην διατροφή, στην υγεία, να ξεκουράζεστε. Κάποια αλλαγή σε σχέση με συγγενείς και αδέλφια δεν αποκλείεται. Ο έρωτας κρύβεται στις μετακινήσεις.

Ιχθείς: Νέα δεδομένα αναμένονται στον οικονομικό τομέα, πιθανώς κάποια έσοδα να φτάσουν στην τσέπη σας και από εκεί που δεν το περιμένετε. Βάλτε φρένο στην καταναλωτική σας μανία. Κάποια φιλική σχέση ίσως σας προβληματίσει, μην γίνεστε δογματικοί, απόλυτοι, δώστε τόπο στην οργή. Οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή απογειώνεται, αναζητάτε την ποιότητα αλλά και την εις βάθος ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου