Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Έκλειψη Σελήνης στον Κριό και Αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα

Τα ξημερώματα της 19ης Οκτωβρίου 2013 και ώρα 2:38 προ μεσημβρινής σχηματίζεται η τέταρτη έκλειψη του έτους. Η εν λόγω έκλειψη αποτελεί πανσέληνο και σεληνιακή έκλειψη ταυτόχρονα, εγείρει το συναίσθημα και εντείνει συναισθηματικές ανασφάλειες ή φοβίες. Κάθε έκλειψη αποτελεί δείκτη αλλαγών, οι εκλείψεις μετατοπίζονται από τον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε εκείνον Ζυγού-Κριού κάτι που σημαίνει πως τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως. Αναμένεται μία αύξηση των ποσοστών των διαζυγίων ενώ παράλληλα καθώς σε μερικές από τις εκλείψεις θα εμπλέκονται οι πλανήτες Ουρανός και Πλούτωνας δεν αποκλείονται εξεγέρσεις ανά τον κόσμο, ανατροπές στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό. Μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και τα παιχνίδια εξουσίας και επιβολής θα έχουν την τιμητική τους. Αναμένονται έντονα γεωλογικά και γεωφυσικά φαινόμενα. Σίγουρα, η κρίση φτάνει στο ζενίθ της και δεν υπάρχει παραπέρα πτωτική τάση. Επίσης, αναμένονται αλλαγές σε συμμαχίες κρατών και οι ανακατατάξεις θεωρούνται δεδομένες.


Οι αλλαγές πολλές φορές θα πηγάζουν εκ των έσω μας, θα σχετίζονται με το εγώ μας, με το είναι μας και οι ισορροπίες με τον ίδιο μας τον εαυτό μπαίνουν στην σφαίρα της αλλαγής. Αλλάζουμε την εικόνα που έχουμε γα τον ίδιο μας τον εαυτό έτσι αλλάζουν και οι σχέσεις μας. Ο Ωροσκόπος της έκλειψης ανατέλλει στην 24η μοίρα του Λέοντα και σχηματίζει θετικές γωνίες με τα φώτα κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε τον δυναμισμό ώστε να αλλάξουμε. Φυσικά, καλό είναι να ασχοληθούμε με ότι μας ικανοποιεί και μας γεμίζει πληρότητα. Κυβερνήτης από άποψη ωροσκόπου; Ο Ήλιος, ο οποίος από θέση πτωτική συμβολίζει απώλεια ενέργειας, έλλειψη ανταγωνιστικότητας, διαλλακτικότητα και παρόρμηση. Είναι ήδη γνωστό πως στις εκλείψεις υπάρχει διαρροή ενέργειας, έτσι και το εν λόγω φεγγάρι μιλάει για απώλεια ενέργειας και προσωρινή αποδυνάμωση. Άλλη μία ένδειξη απώλειας της ενέργειας, σύγχυσης, εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και χαμηλών ενεργειακών επιπέδων αποτελεί η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Οι προθέσεις μας και τα κίνητρα μας μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρη πηγή ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων, παθήσεων, γαστρικών αιμορραγιών ή παθήσεων. Χρειάζεται να επιδείξουμε προσοχή στην διάρκεια της σεξουαλικής μας επαφής καθώς υπάρχει ροπή για μολύνσεις αίματος ή εκείνος της μετάδοσης νοσημάτων. Προσεκτικά πρέπει να κινούμαστε και στην διατροφή μας και να κάνουμε έναν πιο προσεγμένο τρόπο διατροφής.

Η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον άξονα τρίτου-ενάτου. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα υπάρχουν εμπόδια και προβλήματα στην επικοινωνία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και μπορεί εύκολα να επέλθει η ανισορροπία. Μάλιστα Κρόνος και Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μαζί στον Σκορπιό μιλούν για σκληρά λόγια και αυστηρή κριτική. Ας είμαστε πιο διαλλακτικοί και ας μην γινόμαστε παγεροί ή σκληροί. Ακόμη, Ερμής και Κρόνος σε αποκλίνουσα σύνοδο εντείνουν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά ενώ έρχονται να απονείμουν δικαιοσύνη. Πιθανά σκάνδαλα ή αποκαλύψεις μυστικών και συμμαχιών στο μενού της πανσελήνου. Τέλος, το θετικό έγκειται στην αποκλίνουσα όψη τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού που μιλάει για ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στις σχέσεις. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες, ο ενθουσιασμός στις σχέσεις δίνουν χαρά, ζωντάνια και ενεργητικότητα. Οι σχέσεις είναι τεταμένες, χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε ρήξεις και διαφωνίες. Μάλιστα, τα γεγονότα θα έχουν διάρκεια και τα ρήγματα μπορεί να μην κλείσουν ποτέ. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα αναμένεται το φως στον ορίζοντα. Καλή πανσέληνο και έκλειψη σελήνης!

Αμέτοχος δεν είναι και ο Δίας στην έκλειψη, η οποία έχει απόκλιση πέντε μοιρών από αυτόν. Τι σημαίνει αυτό; Πως υπάρχει μία υπερβολή, μία υπερβολή στο συναίσθημα, στις εκφράσεις αλλά και στις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Λογική ή Ενθουσιασμός ή Συναίσθημα; Ας είμαστε ρεαλιστές, ας αποφύγουμε την συναισθηματική φόρτιση, ας κρατήσουμε την φλόγα του ενθουσιασμού, ας επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και ας τις εφαρμόσουμε.

Κριός: Αλλάζεις εσύ, αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου, τους γύρω σου ενώ παράλληλα αλλαγές αναμένονται στην προσωπική σου ζωή και σε κάθε είδους σχέσεις. Σίγουρα κάποιες σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και η ημερομηνία λήξης είναι κοντά. Μην φοβηθείς να βάλεις ένα τέλος σε σχέσεις που απορροφούν την ενέργεια σου. Σύντομα, νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου, θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να δεις την ζωή πιο θετικά, πιο αισιόδοξα. Ενδέχεται να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου, στο lookσου, μην διστάσεις. Αλλάζεις ιδεολογικό σύστημα και αντιλήψεις. Πρόσεχε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις, μην προκαλείς σχόλια γιατί θα σε βλάψει. Μερίμνησε για θέματα υγείας, να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι. Υπερωρίες και κάπως βαρύ πρόγραμμα.

Ταύρος: Αν και ο Άρης από την Παρθένο σε γεμίζει ενέργεια, σου δίνει δυναμισμό και μαχητικότητα η σεληνιακή έκλειψη στον Κριό λειτουργεί ως αντίβαρο και απορροφά την ενέργεια σου. Η ψυχολογία σου βαραίνει σημαντικά, έχεις ενοχές, φοβίες και ανασφάλειες. Απέφυγε τις αρνητικές σκέψεις, μην κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κινήσου στο παρασκήνιο και μην δίνεις λαβές για σχόλια καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που σε φθονούν. Φρόντισε την υγεία σου. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σου προκαλεί βάρος και πίεση. Θα υπάρξει αρκετή κούραση, υποχρεώσεις, ευθύνες για αυτό εξασφάλιζε ώρες για προσωπική ξεκούραση. Τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα δυσδιάκριτα, ίσως χαρακτηριστείς από χαμηλή παραγωγικότητα αυτήν την εβδομάδα. Μην εξιδανικεύσεις φιλίες ή έρωτες, να είσαι ρεαλιστής. Η απομόνωση, ο εγκλεισμός και το αίσθημα του ανικανοποίητου χτυπούν κόκκινο, μην πτοείσαι. Ενδυναμώνεις ψυχολογικά μέσα από την πίεση.

Δίδυμοι: Αλλαγές αναμένονται σε σχέσεις με φίλους ή με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα, έναν κοινό στόχο ή μία καινούρια ιδεολογία. Από την φύση σου είσαι άνθρωπος ανοιχτόμυαλος αλλά το σύμπαν σε καλεί να γίνεις ακόμα πιο προοδευτικός, αναζητώντας την εξέλιξη σου. Θέσε νέους στόχους επαγγελματικά και κατέκτησε όσα ονειρεύεσαι. Είσαι πιο κοινωνικός και αναμένονται αλλαγές και ανακατατάξεις στον κοινωνικό σου κύκλο. Φρόντισε για ένα άτομο της οικογένειας σου, ίσως έχει ένα πρόβλημα υγείας ή βαριά ψυχολογία. Άφησε αυτήν την εβδομάδα και κινήσου μετά τις 20 για ένα θέμα επαγγελματικό. Η οριστική λύση θα έλθει στα μέσα Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς εάν είσαι ελεύθερος ή να θέσεις την σχέση σου σε νέες βάσεις εάν είσαι δεσμευμένος. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται μέσα σε μία ομάδα ή μέσα από φιλίες. Γενικότερα, αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες μία δημιουργική έκφραση που θα αποδώσει ηθικά αλλά και υλικά.

Καρκίνος: Αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένονται στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως αλλάζεις χώρο εργασίας, ίσως αλλάζεις πόστο, ίσως αλλάζεις επάγγελμα ακόμα και εργοδότη ή συναδέλφους. Να είσαι συνεπής και επιμελής ώστε να μην χαρακτηριστείς ασυνεπής ή αναξιόπιστος. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τόπο διαμονής για λόγους επαγγελματικούς. Σε κάθε περίπτωση είσαι αρκετά φορτισμένος ψυχολογικά και αναζητάς μία λύση για ένα ζήτημα επαγγελματικό ή οικογενειακό. Να είσια προσεκτικός στις μετακινήσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας αντικειμένων. Πρόσεχε τις σχέσεις σου με τους συγγενείς και τα αδέλφια σου αλλά και το μεταφορικό σου όχημα, ίσως πάθει βλάβη. Να εκφράζεσαι επί των θεμάτων με ακρίβεια και σαφήνεια γιατί τα λόγια σου θα παρερμηνευτούν και θα παρεξηγηθείς.

Λέων: Δεν είναι αρνητική η έκλειψη για εσένα, σε βοηθάει να αλλάξεις τρόπο σκέψης, να δεις κάποια πράγματα στην ζωή σου με διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα έχεις πιεστεί αφόρητα από πέρσι τον Οκτώβρη αλλά τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς καταστάσεις και ανθρώπους ώστε να καταφέρεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου και στα προσωπικά σου. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα ταξιδέψεις κυριολεκτικά ή μεταφορικά, παίζει το σενάριο αλλαγής κατοικίας ακόμα και στο εξωτερικό. Θα ασχοληθείς με θέματα επικοινωνίας, διαλόγου και θα ενδιαφερθείς για την ενίσχυση του βιογραφικού σου ή των σπουδών σου. Ένα θέμα νομικό σε απασχολεί και θα έχεις εξελίξεις. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, μην δανείσεις, ίσως προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο ή κάποια αβαρία. Μην πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, απέφυγε να υπογράψεις μία οικονομική συμφωνία αυτήν την εβδομάδα. Ανέβαλλε το αν μπορείς για τα μέσα Νοέμβρη. Πρόσεχε σε θέματα εφορίας, δανείων ή κληρονομικά.

Παρθένος: Σίγουρα έχεις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και κάνεις πολλά σενάρια με το μυαλό σου αυτήν την περίοδο. Το θέμα είναι, θα προλάβεις να τα σκεφτείς; Μιας και ο Άρης από το ζώδιο σου ανοίγει πολλά μέτωπα. Διατήρησε το πνεύμα πρακτικότητας καθώς η σύγχυση θα σε αποδιοργανώσει. Μην παρασύρεσαι συναισθηματικά και μην εμπλέκεις τα συναισθήματά σου. Αναζητάς μία πιο ουσιαστική σχέση με το ταίρι σου, πιο βαθιά, πιο έντονη. Ίσως η σχέση σου για κάποιο λόγο περάσει μία καταιγίδα, χειρίσου την κατάσταση που θα προκύψει. Εσωτερικές διεργασίες και ψυχολογική ενδυνάμωση. Είσαι ερωτικός, θυελλώδης και αναμένονται πολύ παθιασμένα βράδια. Αλλαγές αναμένονται στην εισοδηματική σου δυναμικότητα. Εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορίες διευθετούνται ενώ ίσως δεχτείς κάποιο μπόνους ή κάποια κληρονομιά. Να είσαι συνεπής, οργανωτικός και να μην αφήνεσαι στο χάος. Θα υπάρξουν ασάφειες, τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσεις. Μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση για προσωπικά και επαγγελματικά αυτήν την εβδομάδα, δεν έχεις ορθή κρίση.

Ζυγός: Αλλάζουν οι άλλοι, αλλάζει ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν. Σίγουρα κάποιες σχέσεις έχουν φθαρεί και βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να βάλεις ένα τέλος και να απαλλαγείς από ανθρώπους βαμπίρ. Μην φοβάσαι γιατί σύντομα άλλοι θα μπουν στην ζωή σου και θα σου φέρουν χαρά, αισιοδοξία και κέφι. Ίσως χωρίσεις αν δεν εξελίσσεται καλά η σχέση σου, ίσως την επισημοποιήσεις εάν έχει γερές βάσεις. Σίγουρα ο κοινωνικός σου κύκλος-περίγυρος αλλάζει και περιστελεχώνεσαι από νέους ανθρώπους. Πρόσεχε τις εμπλοκές σε ίντριγκες, κόντρες και μυστικά γιατί υπάρχουν κάποιοι που σε φθονούν. Φρόντισε την υγεία σου και μην κάνεις σενάρια εκτός πραγματικότητας. Χάος στην εργασία και με κάποιους συναδέλφους, πρόσεχε τυχόν παρεξηγήσεις. Να ξεκουράζεσαι, προσοχή στις ιώσεις!

Σκορπιός: Αναμένονται κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και κάποια δεδομένα. Πιθανώς να υπάρχουν αλλαγές στην καθημερινότητα σου, στο πρόγραμμα σου ή σε σχέση με κάποιον συνεργάτη σου. Οι υποχρεώσεις αρκετές και αυτό σε εξαντλεί, να φροντίζεις την υγεία σου, να ξεκουράζεσαι καθώς αναμένεται κάποια εξασθένηση του ανοσοποιητικού σου συστήματος. Κινήσου στο σκοτάδι, στο παρασκήνιο, με προσοχή και μην κοινοποιείς τις αποφάσεις σου ή τις ιδέες σου. Σταδιακά οι σκέψεις σου βαθαίνουν, γίνονται πιο απαισιόδοξες αλλά θα οδηγηθείς σε κάποιες αναθεωρήσεις και θα δράσεις από τα μέσα Νοέμβρη ανάλογα. Πρόσεχε παρεξηγήσεις μέσα σε φιλίες ή σε ανθρώπους που ενστερνίζονται την ιδεολογία σου. Έρωτας και φιλία δεν είναι ξεκάθαρα και ίσως νιώσεις μία σύγχυση, φρόντισε μην ψυχραθείς έπειτα. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα κλείσουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή, θα πάρεις αποφάσεις ζωής αλλά πρέπει να κάνεις τον απολογισμό σου όσο και εάν κοστίζει. Φρόντισε την υγεία σου, ίσως χάσεις ενέργεια.

Τοξότης: Η σεληνιακή έκλειψη τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον έρωτα, την νεανικότητα, την φρενίτιδα και την περιπέτεια. Μυρίζει έρωτας εξ απροόπτου ή εξ αποστάσεως, ο έρωτας αυτήν την φορά είναι κάτι διαφορετικό και δεν το περίμενες ακόμα και εσύ. Τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέσεις με πρόσωπα φιλικά, θα κάνεις δυνατές φιλίες και νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σου φέροντας φρεσκάδα και ανανέωση. Αλλάζεις στοχοθέτηση και βαράς βολή από 100 μέτρα για να πετύχεις τους στόχους σου. Αναμένεται μία προσωρινή αλλαγή στις φιλοδοξίες σου, η οποία συνεπάγεται και αλλαγή κοινωνικού ιστού έμμεσα. Σίγουρα, θα γίνεις πιο κοινωνικός, πιο δημοφιλής και αρεστός στο σύνολο. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό η σχέση σου θα εξελιχθεί, θα επισημοποιηθεί και ο έρωτας θα αναζωπυρωθεί ενώ εσύ που σαι ελεύθερος αποκλείεται να μείνεις μόνος. Πρόσεχε την φήμη σου, την δημόσια εικόνα σου και το στάτους σου. Απέφυγε διενέξεις με ανωτέρους και να μην δίνεις λαβές για σχόλια. Κάποια πράγματα θα σε προβληματίσουν στον επαγγελματικό χώρο ή στην οικογενειακή σου ζωή. Νοσταλγία και αναπόληση στο παρελθόν.

Αιγόκερως: Σίγουρα αναμένεται να έχεις κάποιες αλλαγές, κάποιες ανατροπές στην ζωή σου και στον οικογενειακό σου βίο. Κάποια δεδομένα που αφορούν την οικογένεια σου αλλάζουν, πιθανώς νέα μέλη να εισέλθουν στην οικογένεια σου και να μεγαλώσει. Σίγουρα έχεις κάποια ψυχολογική αναστάτωση, ένα αίσθημα νοσταλγίας ή μελαγχολίας αλλά όλα αυτά σε ενδυναμώνουν ψυχικά-ψυχολογικά. Πιθανώς να ανακαινίσεις τον ιδιωτικό σου χώρο ή να αλλάξεις σπίτι και κατοικία ή τόπο διαμονής. Εξελίξεις αναμένονται σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ένα θέμα που σε απασχολεί θα βρει λύση. Αλλαγές και ευκαιρίες έρχονται και στον επαγγελματικό τομέα, μάλιστα θα ανέλθεις περαιτέρω και θα αποκτήσεις κάποιο αξίωμα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Πιθανή αλλαγή αντικειμένου εργασίας ή αλλαγές σε σχέσεις με εργοδότες και ανωτέρους. Πρόσεχε το μεταφορικό σου μέσο, πιθανές εμπλοκές με τον νόμο ή με άτομα συγγενικά/αδελφικά. Να είσαι ακριβής στον λόγο καθώς θα υπάρχουν παρερμηνεύσεις και σχόλια που θα σε ταράξουν. Μην είσαι αφηρημένος, πρόσεχε τις απώλειες αντικειμένων.

Υδροχόος: Η έκλειψη σελήνης προκαλεί επικοινωνιακές αλλαγές, σε βγάζει πιο δυναμικά στο προσκήνια ώστε να αναδείξεις το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο αλλά και τις ιδέες σου. Σίγουρα θα αλλάξεις ιδεολογίες και θα ξεχωρίσουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Οι σχέσεις σου με συγγενείς και αδέλφια θα μπουν σε νέες βάσεις, το αποτέλεσμα κρίνεται από την προηγηθείσα κατάσταση. Θα αλλάξεις τόπο κατοικίας για λόγους επαγγελματικούς ή για έναν έρωτα, θα αλλάξεις και μεταφορικό μέσο ή θα αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης. Αναμένονται νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ζωή. Πρόσεχε τα έξοδα καθώς κάποια έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Πρόσεχε τις παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφο σου και μην τσακωθείτε για οικονομικούς λόγους. Μην δανείσεις, μην υπογράψεις κάποια οικονομική συμφωνία, άφησε να ρθει το μέσον Νοέμβρη και προχώρα τέτοια θέματα. Σίγουρα είσαι ερωτικής/ή και η σεξουαλική σου ζωή χτυπάει κόκκινο. Πάθος, έρωτας και ευαισθησίες αναμειγνύονται γλυκά.

Ιχθείς: Αναμένονται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αλλαγές στα εισοδήματά σου αλλά και στην σχέση σου με τον εργοδότη σου. Ίσως αναζητήσεις μία νέα/εναλλακτική πηγή εισοδήματος για να έχεις ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Σε κάθε περίπτωση μπαίνεις σε μία φάση ενδυνάμωσης και εμπλουτισμού ώστε να αυξηθεί ο μισθός σου. Φυσικά αναμένονται εξελίξεις και αλλαγές σε θέματα κληρονομικά, φορολογικά ή σε χρεώσεις και δάνεια. Μην ανοιχτείς οικονομικά, να έχεις πλήρη επίγνωση της οικονομικής σου κατάστασης και τότε πράξε αναλόγως. Σίγουρα θα κάνεις μία σχέση δυνατή, παθιασμένη, ουσιαστική, η οποία θα αλλάξει ριζικά τον υδάτινο εαυτό σου και την ψυχολογία σου. Οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις θα είναι έντονες, θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου αλλά μετά θα είσαι ένα υδάτινο και δυναμικό ψαράκι. Ο έρωτας έρχεται να σε αποθεώσει και να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην ζωή σου. Πιθανώς να υπάρξει κάποιο έκτακτο έξοδο αυτές τις ημέρες, έχε το στο νου σου. Πρόσεχε τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, πιθανώς να υπάρξουν αναίτιες παρεξηγήσεις. Απέφυγε τα κουτσομπολιά γιατί θα χάσεις άτομα που ήταν δίπλα σου.

1 σχόλιο: