Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας/Ερμής και Αφροδίτη στους Διδύμους/Προβλέψεις

Κριός: Σχέσεις οικογενειακές φαίνεται να βάλλονται ενώ παιχνίδια εξουσίας και επιβολής δεσπόζουν και στον επαγγελματικό χώρο. Η ψυχολογία σας φαίνεται να είναι εύθραυστη έως την Κυριακή καθώς νιώθετε ανασφάλειες, φοβίες που πρέπει να ξεπεράσετε. Οικογένεια ή καριέρα; Οι υποχρεώσεις πολλές, βρείτε την τομή. Ευτυχώς, διαθέτετε εύστοχες ιδέες, πειθώ και ευελιξία. Αδέλφια και συγγενείς σας στηρίζουν. Εύνοια σε σπουδές, μετακινήσεις ή μέσα από επαφές και συζητήσεις προσκομίζετε κέρδη.          

Ταύρος: Σίγουρα γίνεστε προκλητικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, μπορεί να γίνετε απόλυτοι, δογματικοί και απίστευτα πεισματάρηδες. Παιχνίδια εξουσίας και εντάσεις σε σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια. Προσοχή στην οδήγηση ή στο μεταφορικό σας μέσο. Πιθανές νευρώσεις και δυσκολία στον ύπνο. Αυστηρή κριτική. Ωστόσο, μπορείτε να προωθήσετε οικονομικές συμφωνίες, να έχετε επωφελείς διακανονισμούς και κέρδη μέσω κάποιου ταλέντου σας ή μέσω κάποιας ιδιαίτερης κλίσης σας. Αυτοπεποίθηση στα ύψη αλλά και ένα σύστημα αξιών και σταθερών που γοητεύει, αρκεί να μην εμμένετε στο δικό σας με τρόπο χιτλερικό.

Δίδυμοι: Παιχνίδια εξουσίας γύρω από θέματα οικονομικά. Το χρήμα έχει γίνει εμμονή τις τελευταίες ημέρες. Πιθανά έκτακτα έξοδα και αβαρίες. Οικονομική ρευστότητα και αβεβαιότητα προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Μην γίνεστε εμμονικοί ή πεισματάρηδες, εξάλλου είστε ευέλικτο ζώδιο εκ φύσεως. Εκμεταλλευτείτε την διέλευση της Αφροδίτης και του Ερμή από το ζώδιό σας, φανείτε διπλωμάτες, ειρηνικοί και κερδίστε εντυπώσεις. Η διπλωματία και η κοινωνικότητα σας σώζουν. Ο έρωτας είναι στο πλευρό σας, ο/η σύντροφός σας επίσης. Αναδείξτε την σχέση σας, τις σχέσεις σας και βελτιώστε και την επικοινωνία μεταξύ σας.

Καρκίνος: Συγκρούσεις, εμμονές, φοβίες στο φως και αυτό σας ταράζει. Σκηνικά και επαφή με τον θάνατο μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Η ευαισθησία πάει περίπατο, γίνεστε σκληροί, απόλυτοι, δογματικοί και πεισματάρηδες. Σχέσεις και συνεργασίες σε οριακό σημείο, ελλοχεύουν εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας ή κόντρες. Ένας έρωτας καρμικός χτυπάει την πόρτα, έντονες σκηνές ζηλοτυπίας πάθος, ερωτισμός και άφθονο σεξ. Που είναι όμως το συναίσθημα; Κλείνουν υποθέσεις επαγγελματικές με τρόπο εύκολο. Η ψυχολογία είναι εύθραυστη και έχει έντονα σκαμπανεβάσματα. Η υγεία σε καλά επίπεδα αν και μπορεί μέσα στο επόμενο τετραήμερο να προκύψει ένα θέμα. Ενδοσκόπηση, κρυφές σκέψεις που αργότερα θα αποδώσουν τα μέγιστα.

Λέων: Η καθημερινότητά σας έχει γίνει κουραστική, βραχνάς στον λαιμό σας και αυτό σας στερεί από το λαμπερό χαμόγελό σας. Συγκρούσεις, ίντριγκες, κόντρες και παιχνίδια εξουσίας συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, στον εργασιακό σας χώρο αλλά και με συνεργάτες. Η υγεία σας, η ψυχολογία σας και το νευρικό σας σύστημα κινδυνεύουν, φροντίστε την υγεία σας και εξασφαλίστε ώρες ύπνου. Οι φίλοι είναι βοηθοί σας, κοντά σας. Στηριχτείτε πάνω τους. Μπορεί να κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική σας ζωή με τρόπο έντονο, προκαλούν έναν ψυχικό θάνατο αλλά στοχεύετε στο μέλλον με αισιοδοξία μακροπρόθεσμα. Εργαστείτε ομαδικά, μην κλείνεστε, θα έχετε μία χείρα βοηθείας. Μία φιλία ενέχει ειδύλλιο.

Παρθένος: Σίγουρα κάποιοι στόχοι σας, κάποια σχέδιά σας αυτές τις ημέρες φαίνεται να εκτρέπονται. Παίζονται παιχνίδια εξουσίας μέσα σε συλλόγους, σε συλλογικούς χώρους αλλά και μέσα σε φιλίες. Μία φιλία μετατρέπεται σε ερωτική σκηνή και κρύβει πολύ βαθιά και έντονα συναισθήματα. Γίνεστε απόλυτοι, δογματικοί, αυταρχικοί με το ταίρι σας αλλά και με τα παιδιά. Η δημιουργικότητά σας και η παραγωγικότητά σας μπλοκάρουν παροδικά αλλά όλα αυτά θα καλυτερεύσουν από εβδομάδα. Μπορεί να είστε αυστηροί και απόλυτοι απέναντι στο ταίρι σας. Η επαγγελματική σας ζωή απογειώνεται, έχετε την εύνοια ανωτέρων και προϊσταμένων. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας πρότζεκτ και σχέδια, αναζητήστε εργασία εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Καλύτερη επικοινωνία με συνεργάτες και επαγγελματικές προτάσεις.

Ζυγός: Παιχνίδια εξουσίας παίζονται μέσα στον επαγγελματικό χώρο, με ανωτέρους και προισταμένους. Ο επαγγελματικός χώρος μπορεί να μετατραπεί με σχετική ευκολία σε αρένα και αυτό να σας κοστίσει (πιθανές απώλειες συνεργατών). Ωστόσο, ένταση παρατηρείται και σε οικογενειακά θέματα ή με οικείους σας και πολύ προσωπικούς σας ανθρώπους. Το θέμα είναι να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και οικογενειακών ζητημάτων. Κάποιο θέμα με το ακίνητο σας φορτίζει. Ωστόσο είστε οι διπλωμάτες του ζωδιακού, διαθέτετε έξυπνες ιδέες και φοβερό επικοινωνιακό χάρισμα έτσι μπορείτε να γεφυρώσετε τις όποιες αντιθέσεις. Επαγγελματικά ζητήματα δέχονται εύνοια. Ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό σας απαλλάσσει από τις επικείμενες εντάσεις. Φλερτ, καλή διάθεση και έρωτας δεν λείπουν, απλώς αυτό το τετραήμερο ίσως σκοτεινιάσετε λίγο.

Σκορπιός: Λίγο πιο καυστικοί στον λόγο μπορεί να γίνετε αυτές τις ημέρες. Μην εμμένετε στο δικό σας, μην φαίνεστε τόσο αδιάλλακτοι και αμετακίνητοι στις απόψεις και στα πιστεύω σας διότι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χαλάσετε το καλό κλίμα που έχετε χτίσει. Προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς αλλά και σε νομικά ζητήματα ή σε ότι άπτεται του νόμου. Το ιδεολογικό σας σύστημα μπορεί να είναι απαρχαιωμένο, χρειάζεται ανακαίνιση και νεωτερισμό. Εύνοια δέχεστε σε ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, διατροφής ή δανείων. Έσοδα έρχονται στην τσέπη σας αλλά επιθυμείτε να δαπανήσετε για να καλοπεράσετε. Η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται και βελτιώνεται και η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας. Επιχειρηματικά σχέδια και πλάνα σε υλοποίηση και προς όφελος οικονομικό.

Τοξότης: Διανύετε μία περίοδο με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και μεγάλα συναισθηματικά κρεσέντο. Είστε γεμάτοι ερωτισμό, πάθος, μαχητικότητα και ένα πνεύμα κατακτητικό ωστόσο μπορείτε να γίνετε απόλυτοι, δογματικοί, εριστικοί, αυταρχικοί και άκρως πιεστικοί ή φορτικοί. Προσέχετε τις εμμονές σας γύρω από τον/την σύντροφό σας, μην γίνεστε απόμακροι ή σκοτεινοί. Ενδιαφερθείτε για το συναίσθημα και μην σας νοιάζει μόνο η σαρκική ικανοποίηση. Μπορεί να συγκρουστείτε με το ταίρι σας. Έντονες οικονομικές ανασφάλειες και εμμονές γύρω από το χρήμα. Σίγουρα βιώνετε μία λιτότητα αλλά αναζητήστε τρόπους απόκτησης εισοδήματος. Διώξτε τις εμμονές, τις φοβίες σας και καθαρίστε την ψυχή σας από το σκοτάδι. Εξάλλου Ερμής και Αφροδίτη απέναντι σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε σχέσεις και συνεργασίες. Ανοιχτείτε, γνωρίστε κόσμο, δικτυωθείτε. Μπορείτε να εξομαλύνετε την επικοινωνία με τους άλλους αλλά και να δώσετε και να πάρετε συναίσθημα.

Αιγόκερως: Το θέμα που σας απασχολεί είναι εσείς και οι άλλοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο έρχεστε αντιμέτωποι με εντάσεις, κόντρες, ίντριγκες μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και μέσα στον γάμο σας. Προσέχετε μην γίνετε εμμονικοί με το ταίρι σας, μην θέλετε να επεμβαίνετε παντού και μην νομίζετε πως πάντα μπορείτε να χειραγωγείτε τους γύρω σας. Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο επιθετικές συμπεριφορές και κάποιοι κρυφοί εχθροί. Προσέχετε για να έχετε, φανείτε διπλωμάτες και ευέλικτοι. Η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και μπορείτε να βρείτε λύσεις για προβλήματα υγείας. Η καθημερινότητα σας έχει εξελίξεις αλλά δείχνει πως δεν βαλτώνει, υπάρχει κινητικότητα και θετικές εξελίξεις. Βελτιώνεται η επικοινωνία με συνεργάτες και συναδέλφους. Προωθήστε την δουλειά σας και τις υπηρεσίες σας. Εάν φανείτε πρακτικοί θα έχετε σημαντικό κέρδος. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο έχετε εύνοια από τους άλλους, από τις σχέσεις και πιθανώς να κάνετε μία τυχερή συνεργασία ή έναν πετυχημένο δεσμό.

Υδροχόος: Σίγουρα διανύετε μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, έχετε συσφίξει τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας. είστε δημιουργικοί, ερωτικοί, παραγωγικοί και αποφασιστικοί έτσι μπορείτε να προβείτε σε κερδοφόρες κινήσεις που θα σας πάνε ένα βήμα παραπέρα. Ωστόσο, αυτό το τετραήμερο ίσως υπάρξουν εντάσεις στην καθημερινότητά σας, στον εργασιακό χώρο, για ένα θέμα εργασιακό ή σε μία σχέση με κάποιον συνάδελφο σας. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας, μην γίνεστε υπερβολικοί με το αλκοόλ και το φαγητό. Οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο έχετε εργασιακές ευκαιρίες και εύνοια για εύρεση εργασίας. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι (αχ αυτοί οι κύκλοι) στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή και αυτό σας φορτίζει ψυχολογικά. Κάντε έναν απολογισμό όταν είστε μόνοι σας γιατί αμφιβάλλω εάν υπάρχει και πολύς χρόνος να μείνετε μόνοι σας. Κοινωνικοί, αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Παροδική, η κατήφεια.

Ιχθείς: Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτόν τον μήνα. Δίας και Ήλιος μαζί εκτοξεύουν τις μετοχές σας στα ύψη και όλοι τρέχουν να αγοράσουν λίγο μερίδιο από την καρδιά σας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα πάθος που φουντώνει όπως η φωτιά όταν ρίχνεις βενζίνη. Ο έρωτας μπορεί να μπουκάρει στην ζωή σας απότομα και να είναι μεγατόνων. Δεν αποκλείεται μία φιλική σας σχέση να αποκτήσει άρωμα ερωτικής χροιάς και αυτό θα ταράξει την ηρεμία σας. Πιθανώς, να υπάρξουν συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα ή με το ταίρι σας ή με τα παιδιά σας. Η επιχειρηματικότητά σας, η παραγωγικότητά σας και η αποδοτικότητά σας προσωρινά μπλοκάρουν αλλά έχετε την δυναμική να αντιστρέψετε το κλίμα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για ζητήματα οικογενειακά ή για θέματα ακίνητης περιουσίας. Η οικογένειά σας αποτελεί καταφύγιο στα δύσκολα. Δεν είναι ότι είστε εσωστρεφείς και κλειστοί αλλά εκεί ηρεμείτε και εφόσον ηρεμείτε εκμεταλλευτείτε τον ιδιωτικό σας χώρο για να γαληνέψετε. Ανακαινίστε το σπίτι σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ελάτε σε επαφή με τα μύχια της ψυχής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου