Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Κρόνος στον Υδροχόο/Προβλέψεις

Από 21/3/2020 έως τις αρχές Ιουλίου ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου. Πριν την ανακάλυψη του πλανήτη Ουρανού, ο Κρόνος ήταν ο κυβερνήτης του Υδροχόου, έτσι στην σύγχρονη αστρολογία αποτελεί τον παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου. Ο Κρόνος στον Υδροχόο βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση, στην δεύτερη του κυριαρχία και ασφαλώς ξεφεύγει από τις παραδοσιακές αρχές του Αιγόκερω. Η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου έρχεται να δοκιμάσει φιλικούς δεσμούς και την σχέση μας με την κοινωνία, τους δεσμούς που εμείς φτιάχνουμε με φιλικά πρόσωπα αλλά και με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ιδεολογίες και πεποιθήσεις με τις δικές μας. Έχοντας δουλέψει σκληρά την προηγούμενη τριετία και έχοντας βάλει τους θεμέλιους λίθους στην επαγγελματική μας ζωή έρχεται η ώρα να επικοινωνήσουμε και να προωθήσουμε τα επιτεύγματα μας. Η νέα θέση του Κρόνου χαρίζει ιδεαλισμό και την ικανοτητα να ακολουθήσουμε μία πιο μοναχική πορεία στη ζωή μας. Οι ιδέες μας μπορεί να είναι επινοητικές, εφευρετικές αλλά κάπως άκαμπτες, παράξενες και αντισυμβατικές. Αναμένονται δοκιμασίες και ξεκαθαρίσματα με φιλικά πρόσωπα και ομοιδεάτες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταλάβουμε τι εστί πραγματικά φιλία και ποιοι είναι όντως πραγματικοί φίλοι μας. Θα καταλάβουμε πως η ποσότητα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία και θα υιοθετήσουμε το μότο *μου αρκούν 1, 2 καλοί φίλοι* που μπορούν να με καταλάβουν και να κατανοήσουν τον εαυτό μας. Επιπλέον, είναι μία θέση που μπορεί να φέρει μία *κοινωνική αποξένωση* και θα δημιουργήσει την ανάγκη μας να ξεκαθαρίσουμε τον κοινωνικό μας κύκλο, δίνοντας του την δέουσα αξία, κοντά σε άτομα που θεωρούμε εμείς ότι αξίζουν κοινωνικά. Αναλυτικότερα:

Κριός: Ξεκαθαρίσματα σε φιλικούς δεσμούς αλλά και στις σχέσεις σας με ομοιδεάτες και ανθρώπους που φέρετε παρόμοιες αντιλήψεις ή πεποιθήσεις. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και στοχεύετε στο μέλλον σας (επαγγελματικό & προσωπικό) με ρεαλισμό και πειθαρχία. Προτιμάτε την ποιότητα έναντι της ποσότητας και καταλαβαίνεται ότι ένας, δύο φίλοι είναι καλύτεροι από μια πλειάδα φίλων. Μπορείτε να θέσετε νέους στόχους, τους οποίους θα φέρετε εις πέρας με οργάνωση, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Αλλάζει η θέση σας στο κοινωνικό σύνολο, γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη.

Ταύρος: Η νέα θέση του Κρόνου φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις και προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Χρειάζεται να οργανωθείτε, να δουλέψετε σκληρά ώστε να διαπρέψετε και να ξεχωρίσετε. Είναι το διάστημα που μπορεί να επιλέξετε ένα ελέυθερο επάγγελμα εάν νιώσετε ότι έχετε τα κατάλληλα εφόδια. Πιθανώς, να δοκιμαστούν σχέσεις με εργοδότες και προισταμένους αλλά δεν αποκλείεται να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να ανέλθετε επαγγελματικά. Η άνοιξη σαφώς σας βρίσκει σε μία σχετική ταλάντευση καθώς υπάρχει ένα αποκλίνον τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Ο Κρόνος ζητά πειθαρχία, σύνεση, οργάνωση και σας καλεί να ακολουθήσετε την πεπατημένη ενώ ο Ουρανός σας καλεί να αντιδράσετε, να επαναστατήσετε. Ρισκάρετε, τολμήστε την αλλάγη αλλά μην ξεχνάτε να ακολουθείτε την σκληρή δουλειά.

Δίδυμοι: Οικονομική αναστήλωση. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Αιγόκερω μιλάει για καλύτερες ημέρες οικονομικά και μακροπρόθεσμα. Αλλάζει η ιδεολογία σας, οι πεποιθήσεις σας, οι αντιλήψεις σας, γίνεστε πιο ώριμοι, περισσότερο σόφρωνες και συνετοί. Πολλοί θα αποφασίσετε να αποκτήσετε έναν τίτλο ή να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή έναν τίτλο επαγγελματικής κατάρτισης, ο οποίος θα αναγνωριστεί και θα βελτιώσει το επίπεδο διαβίωσης σας και τις αποδοχές σας. Πρποσέχετε ζητήματα που σχετίζονται με τον νόμο, αντιδικίες και εκκρεμοδικίες. Ωρίμανση, σύνεση, πιο αξιόλογες ιδέες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε επαγγελματικά. Επαγγελματική σταθερότητα, άνοδος μακροχρόνια αλλά και σταθερότητα στην αισθηματική ζωή. Πιθανώς να κάνετε μια γνωριμία με προοπτικές στον χρόνο.

Καρκίνος: Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, όπου εκεί καλείστε να κάνετε συνετές επενδύσεις και ρεαλιστικούς προυπολογισμούς ώστε να μην φύγετε από το budget σας. Καλείστε να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων και να μην κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Η ψυχολογία σας δοκιμάζεται καθώς σχετίζεται ή εσείς συσχετίζετε την ψυχολογική σας κατάσταση με την οικονομική σας κατάσταση. Επιπρόσθετα, η νέα θέση του Κρόνου ενδέχεται να επηρεάσει την σεξουαλική σας ζωή με την έννοια της αποχής για κάποιους λόγους (απόσταση, πρακτικό θέμα, πιθανή εγκυμοσύνη).

Λέων: Ο Κρόνος απέναντι σας έρχεται να δοκιμάσει σχέσεις, συνεργασίες και την αισθηματική σας ζωή. Πιθανώς να δοκιμαστούν ή να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας με τους γύρω σας καθώς έχετε διαφορετικές αρχές, αξίες, πεποιθήσεις. Οι άλλοι πιθανώς να έχουν περισσότερες απαιτήσεις και ανάγκες από εσάς, κάτι που θα σας ξενίζει. Δεν αποκλείετεαι να βγουν άνθρωποι από την ζωή σας. Ενδιαφέρεστε για την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Ωστόσο, δεν είναι πολλοί και εκείνοι οι Λέοντες που μπαίνουν σε μία νέα φάση ζωής στα προσωπικά τους, όπου θα επιχειρήσουν έναν νέο δεσμό, το μέλλον του οποίου θα κριθεί την επόμενη διετία. πολλοί Λέοντες θα νιώσετε ένα δίλημμα, επαγγελματική ζωή και καριέρα ή προσωπική ζωή & έρωτας. Μέσα σε αυτό το τρίμηνο δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε μια σχέση αλλά το μέλλον της πορεί να μην είναι ευοίωνο λόγω των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων.

Παρθένος: Άχρωμη, άνοστη η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο καθώς αυξάνει τις υποχρεώσεις, τις επαγγελματικές ευθύνες και μειώνει τον ελεύθερο χρόνο για αναψυχή και διασκέδαση. Εργασιακά μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις, εμπόδια που θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η καριέρα καταποντίζεται, απλώς αυξάνονται οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα και να πείτε ναι σε ένα multitasking επάγγελμα που θα αναδείξει τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Πιθανώς να δοκιμαστούν σχέσεις με συνεργάτες και να καταλάβετε ποιοι είναι όντως σύμμαχοι σας. Προχοχή θα χρειαστεί να δείξετε σε ζητήματα υγείας, για την οποία θα πρέπει να μεριμνήσετε.

Ζυγός: Η νέα θέση του Υδροχόου σας ευνοεί και μπορεί να φέρει σταθεροποίηση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Δεν είναι λίγοι οι Ζυγοί που θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα χωρίσουν λόγω διαφορετικών αρχών & αξιών με τον/την σύντροφο τους. Ιδανική περίοδος για να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, αναλαμβάνοντας επαγγελματικά πρότζεκτ. Σοβαρεύετε, ωριμάζετε σε ζητήματα αισθηματικά έτσι δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε ένα πιο μοναχικό προφίλ επικεντρώνοντας στην καριέρα σας και την επαγγελματική σας άνοδο.

Σκορπιός: Κρόνος στον Υδροχόο σημαίνει οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες σε σχέση με το σπίτι σας, την οικογένεια σας και με τους ανθρώπους που εσείς θεωρείτε οικογένεια σας. Δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν σχέσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή να μπουν προσωρινά στην κατάψυξη. Χρειάζονται συνετές κινήσεις σε ζητήματα αγορών και πωλήσεων ακινήτων αλλά και σε σχέση με ότι σχετίζεται με την αποπληρωμή ενός δανείου. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο ύψος του δανείου και των δόσεων αποπληρωμών; Δεν αποκλειεται να υπάρξουν έξοδα για ζητήματα σχετικά με το σπίτι, μια πιθανή ανακαίνιση ή μετακόμιση. Πιθανώς κάποιο από τα παιδιά σας να χρειαστεί ένα χέρι βοηθείας.

Τοξότης: Ο Κρόνος από τον Υδροχόο ωριμάζει τον τρόπο που σκέφτεστε, που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Ύστερα από μία τριετία αλλαγής σε αξίες, σταθερές και αρχές στη ζωή σας έρχεται η ώρα να κοινοποιήσετε και να επικοινωνήσετε τις αξίες σας που έχουν γίνει και ιδέες σας. Πιθανώς να δοκιμαστούν σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς ή οι σχέσεις σας θα γίνουν περισσότερο ουσιαστικές. Δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός οχήματος, κάτι που αποτελεί δέσμευση για εσάς καθώς σχετίζεται με ένα κόστος συντήρησης. Επαγγελματικά αναμένονται σταθερά βήματα προόδου και αναγνώρισης και κυρίως λόγω των σοφών ιδεών σας, Η αισθηματική ζωή μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία ανάλαφρη, χωρίς δεσμεύσεις και κοντά στην προσωπικότητα σας.

Αιγόκερως: Ο Κρόνος στον Υδροχόο μιλάει για οικονομικές πιέσεις και πιο συνετούς οικονομικούς χειρισμούς που καλείστε να κάνετε. Αυξάνονται οι ανάγκες σας ή προκύπτει ένα πάγιο έξοδο, το οπόιο θα πρέπει να διευθετήσετε με σωστούς προγραμματισμούς και προυπολογισμούς. Είναι η περίδοος που εκμεταλλευόμενοι τα ταλέντα σας και κυρίως τις ικανότητες σας θα απαιτήσετε αύξηση αποδοχών. Σε κάθε περίπτωση εάν έχετε χτίσει ένα ισχυρό επαγγελματικό προφίλ ή εάν έχετε εργαστεί σκληρά θα αναγνωριοστούν οι κόποι σας και δεν αποκλείεται αύξηση στις αποδοχές σας. Πιθανώς να αλλάξει ο κοινωνικός σας κύκλος καθώς θα γίνουν περισσότερο εμφανείς οι διαφορές σας σε επίπεδο αξιών με τρίτους. Επιλέγετε την ποιότητα σε μία περίοδο εξωστρέφειας, νέων γνωριμιών, επέκτασης και ριζικών αλλαγών. Η συμβουλή μας; Μην είστε αρνητικοί σε νέες γνωριμίες και δώστε την ευακιρία σε ανθρώπους να σας πλησιάσουν καθώς δεν αποκλείεται να βρείτε συμμαχίες ή και τον άνθρωπο της ζωής σας.

Υδροχόος: Ο Κρόνος στο ζώδιο σας φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις και σας καλεί να ωριμάσετε. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, προκλήσεις και δυσκολίες σε ζητήματα καριέρας έτσι θα κληθείτε να τις αντιμετωπίσετε με πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Αλλάζει η σχέση που έχετε εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας, έτσι και οι σχέσεις σας, οι συνεργασίες σας και η αισθηματική σας ζωή μπαίνουν σε περίοδο δοκιμασίας και ξεκαρταρίσματος. Δεν είναι λίγοι οι Υδροχόοι που θα δοκιμαστεί η αισθηματική τους ζωή και θα αποφασίσουν είτε να ρίξουν τίτλους τέλους σε μία σχέση που δεν έχει προοπτικές ή να επισημοποιήσουν στην αντίθετη περίπτωση.

Ιχθείς: Ο Κρόνος στον Υδροχόο για εσάς σημαίνει *Κοινωνική Αποξένωση* και μιλάει για μία περίοδο όπου κλείνετε υποθέσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτο που μπορεί να νιώθετε ή να νιώσετε την επόμενη τριετία και ειδικότερα το 2020 είναι ότι περιτρυγυρίζεστε από πολλούς ανθρώπους αλλά στην ουσία νιώθετε μόνοι σας καθώς δεν σας καταλαβαίνουν. Σε κάθε περίπτωση διώξτε την αδιαλλαξία σας, την ξεροκεφαλιά σας και μην απορρίπτετε ανθρώπους και φίλους καθώς αυτοί θα σας στηρίξουν ή σας έχουν στηρίξει. Δέχεστε εύνοια από τρίτους και φίλους για αυτό να είστε δεκτικοί στις προτάσεις τους και στις ιδέες τους καθώς ενδέχεται να σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Διανύετε μια περίοδο εξωστρέφειας και δικτύωσης, ωστόσο, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητα σας και στην δουλεια σας που σας απασχολούν. Κλείνετε έναν κύκλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου