Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Αφροδίτη στους Διδύμους

Κριός: Γλυκαίνει ο τρόπος που επικοινωνείτε & εκφράζεστε. Κερδίζετε σε διπλωματία, δημόσιες σχέσεις & εμπορικές διαπραγματεύσεις. Βελτιώνονται σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Κέρδη & εύνοια μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις. Ποντάρετε στην επιμόρφωση, στην περαιτέρω ειδίκευση και κατάρτιση. Στηριχτείτε στην τηλεργασία και χειριστείτε κατάλληλα την τεχνολογία. Ο Απρίλιος σας ευνοεί μέσα από επαφές, συλλογικές προσπάθειες, δραστηριότητες και σας κινητοποιεί ώστε να θέσετε νέους στόχους. Εύνοια από φιλικά πρόσωπα. Από τις 15/5 έως τις 26/6 να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία καθώς η αναδρομή της Αφροδίτης μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ή ασάφειες στην επικοινωνία. Αναθεώρηση σε σχέσεις με συγγενείς & αδέλφια. Προσοχή στις υπογραφές συμβολαίων και στις μετακινήσεις. Αναθεώρηση ιδεών και πεποιθήσεων. Προσεκτικά στο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα τον μήνα Μάιο και στο διάστημα από τις 25/7 έως τις 31/7 καθώς μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος σας.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά από τις 3/4 έως τις 7/8. Είναι μία περίοδος με έντονη ενασχόληση γύρω από οικονομικά ζητήματα όπου δεν αποκλείεται να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας, των αποδοχών σας ή να αναζητήσετε εναλλακτικές-συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος. Υπό άλλες συνθήκες θα ζητούσατε αύξηση μισθού, υπό συνθήκες καραντίνας διασφαλίστε τα κεκτημενα σας. Ο Απρίλιος φέρει εύνοια γύρω από ζητήματα καριέρας, σας αναγνωρίζει, σας καταξιώνει και σας βοηθάει να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα σε ένα κλίμα αντιξοοτήτων. Οικονομικά μπορεί να σημαίνει αύξηση ή στην δεδομένη κατάσταση διασφάλιση των κεκτημένων σας. Από τις 15/5 έως τις 26/6 αποφύγετε να δανείσετε, διεκδικηστε οφειλόμενα προς εσάς και μην αφήσετε περιθώριο σε επισφάλειες. Πιθανή μια επιστροφή από το παρελθόν. Ωστόσο, όμως περνάτε μια περίοδο αναθεώρησης αξιών και σταθερών στη ζωή σας. Υπάρχει άραγε ακόμα κάτι να σας συνδέει με το άτομο που επιστρέφει; Προσοχή τον μήνα Μάιο και στο διάστημα από τις 25/7 έως τις 31/7 σε ζητήματα οικονομικά αλλά και σε φιλίες. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους, μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα!

Δίδυμοι: Στο ζώδιο σας η ωραία κοιμωμένη! Έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες! Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέες γνωριμίες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και έρχονται να σας ευνοήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Περίοδος εξωστρέφειας, δημοτικότητας, με την γοητεία σας και την διπλωματία σας να χτυπάει κόκκινο! Πιθανά νέα φλερτ, νέες γνωριμίες ή και μία νέα σχέση! Ο Απρίλιος είναι ιδιαίτερα καλός για την προσωπική και αισθηατική ζωή ενώ παράλληλα ανοίγει έναν νέο κύκλο γνωριμιών. Κέρδη μέσα από τον λόγο, τον διάλογο, την επικοινωνία. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, την κατάρτιση σας. Προωθήστε ένα νομικό ζήτημα. Προσοχή στο διάστημα από τις 15/5 έως τις 26/6 σε νέες σχέσεις και σε ανθρώπους που σας τάζουν λαγούς με πατραχήλια. Πιθανή η αναθεώρηση στην αισθηματική σας ζωή ή η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν! Αξίζει να δώσετε μία άλλη ευκαιρία; Εσείς ξέρετε! Προσοχή τον Μάιο και στο διάστημα από τις 25/7 έως τις 31/7 σε ζητήματα καριέρας, σε ότι σας τάζουν επαγγελματικά αλλά και σε νέες υπογραφές οικονομικών σμβολαίων. Προσέχετε τα ψιλά γράμματα αλλά και τους όρους των συμβάσεων! Έρωτας, φλερτ, αναθέρμανση της αισθηματικής ζωής!

Καρκίνος: Παρασκηνιακά, κρυφά, μυστικά συναισθήματα. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους μιλάει για καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν μπορείτε να βγάλετε στην επιφάνεια. Πιθανώς να υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο στον εργασιακό χώρο και να σας είναι δύσκολο να το διαχειριστείτε ή να το εξωτερικεύσετε. Ευνοείται η ψυχολογία σας, βρίσκετε καλύτερες ισορροπίες με τον εαυτό σας. Εύνοια δέχεστε και στο κομμάτι της υγείας. μπορείτε να αρχίσετε μια διατροφή, ένα πρόγραμμα άθλησης. Ο μήνας Απρίλιος μπορεί να είναι ενισχυτικός για τα οικονομικά σας ή τπυλάχιστον να σας προστατεύει αυτές τις δύσκολες ημέρες σε τέτοιου είδους ζητήματα. Θετικές και ευνοικές ρυθμίσεις σε ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων & διατροφής. Προωθήστε τις ικανότητες σας και την εργασία σας τον Απρίλιο. Από τις 15/5 έως τις 26/6 αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα εργασιακά και να είστε αμέτοχοι σε διάφορες διαπραγματεύσεις επί των εργασιακών σας.Προσοχή στις υπογραφές συμβολαίων και στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Προσοχή σε νομικά ζητήματα τον Μάιο αλλά και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αποφύγετε ταξίδια, μετακινήσεις Μάιο και την τελευταία εβδομάδα του Ιούλη. Επιπλέον, να είστε προσεκτικοί στο πως μεταφέρετ τι και στο τι σας μεταφέρουν.

Λέων: Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έντονη περίοδο εξωστρέφειας, δικτύωσης και κοινωνικών επαφών. Πολλοί είστε εσείς που θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα πιο ενεργό προφίλ σας σόσιαλ media ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να κάνετε χρήση της τεχνολογίας για λόγους εκπαιδευτικούς ή δουλειάς (καριέρας). Θέτετε νέους στόχους, έχετε νέες φιλοδοξίες και φοροδοξίες! Έμφαση στον φιλικό κύκλο, ευχάριστες στιγμές με φίλους και έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Ο Απρίλιος μπορεί να φέρει μια επισημοποίηση, έναν γάμο ή έναν αρραβώνα! Ωστόσο, όμως πρέπει να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Ο Απρίλιος ευνοεί και τα επαγγελματικά. Από τις 15/5 έως τις 26/6 δεν αποκλείονται επιστροφές ερώτων από το μακρινό παρελθόν ή και εσείς οι ίδιοι θα αναθεωρήσετε για την αισθηματική σας ζωή και τις επιλογές σας. Τι θα υπερισχύσει; Το συναίσθημα, η λογική σας ή το μεγάλο σας ΕΓΩ; Χρειάζεται ειλικρίνεια και θάρρος στις λάθος σας επιλογές! Προσοχή ενέχει ο Μάιος για οικονομικά ζητήματα, θέματα εφορίας, δανείων, διατροφών και ρυθμίσεων επί οφειλών, χρεών και διακανονισμών. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα και διεκδικήστε οφειλόμενα και ανείσπρακτα ποσά προς το πρόσωπο σας! Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Αναθεωρήσεις σε φιλικές σχέσεις αλλά και σε μακροπρόθεσμους στόχους!

Παρθένος: Έμφαση σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής & καταξίωσης. Η καριέρα φαίνεται να κινείται ανοδικά και αυτό σας βοηθάει να χτίσετε και να κερδίσετε σε φήμη & δημοτικότητα. Εύνοια από ανωτέρους και προισταμένους, βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες. Σε περίοδο προ κρίσης θα έλεγα άνοδο στους ελεύθερους επαγγελματίες, τώρα ας αρκσεστούμε σε προστασία από απώλειες. Εύνοια και σταθεροποίηση σε εργασιακά ζητήματα και συνεργασίες. Μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας, να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να αθληθείτε. Από τις 15/5 έως τις 26/6 προσέχετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στον χώρο της δουλειάς σας, δεν αποκλείονται αναθεωρήσεις σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων επαγγελματικής φύσης. Ένα άλλο σενάριο είναι η επαναδιαπραγμάτευση των όρων μιας σύμβασης εργασίας. Πιθανό ένα φλερτ, μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο από τον χώρο της δουλειάς σας. Προσοχή σε σχέσεις & συνεργασίες τον Μάη αλλά και την τελευταία εβδομάδα του Ιούλη. Οι καταστάσεις είναι θολές, δεν έχετε ξεκάθαρη κρίση και μπορεί να αποπλανηθείτε ή να εξαπατηθείτε. Προσχέσετε και τις λεπτομέρειες στην καριέρα σας και στα συμβόλαια που υπογράφετε ή σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στον χώρο της δουλειάς.

Ζυγός: Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 3/4 έως τις 7/8 σε κάνει κοινωνικό, εξωστρεφή, με ανάγκη για δημόσιες σχέσεις και δικτύωση. Μπαίνεις σε μία φάση κοινωνικοποίησης ενώ δεν αποκλείεται να ενισχύσεις το βιογραφικό σου με σπουδές, διαφόρου είδους επιμορφώσεις και καταρτίσεις που θα σε κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικό στην δουλειά σου. Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά ενώ μπορείς να ποντάρεις στην επικοινωνία, η οποία γλυκαίνει έτσι ώστε α γεφυρώσεις τις όποιες αντιπαραθέσεις. Εύνοια σε νομικά ζητήματα με εξαίρεση το διάστημα από τις 15/5 έως τις 26/6 όπου πιθανόν να προκύψουν νομικές επιπλοκές. Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να σταθεροποιείται τον Απρίλιο και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ευνοείται η έρευση εργασίας στο εξωτερικό και οι επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας & νοοτροπίας. Προσοχή σε εργασιακά ζητήματα τον Μάη με το στενό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αλλά και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Φρόντισε για την υγεία σου, μερίμνησε για το σώμα σου!

Σκορπιός: Χρήματα και αισθήματα στο προσκήνιο! Από τις 3/4 έως τις 7/8 θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, με κληρονομιές, με εφορίες, με θέματα δανείων, διατροφών και γενικότερα θα προσπαθήσετε να πετύχετε οικονομικές ρυθμίσεις προς όφελος σας ή με διευκολύνσεις. Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται, θεέλετ και επιδιώκετε την ιδιωτικότητα σας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια ιδιαίτερα παθιασμένη ερωτική γνωριμία που θα σας αλλάξει ριζικά. Εύνοια από τρίτους και οικονομικές χορηγίες. Στο διάστημα από τις 15/5 έως τις 26/6 αποφύγετε να δανείσετε ή να υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες ή τουλάχιστον εάν υπογράψετε να είστε προσεκτικοί στα ψιλά γράμματα. Διεκδικήστε οφειλόμενα ποσά προς εσάς. Εύνοια δέχεστε σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. Φυσικά, υπάρχουν πιέσεις και ευθύνες που αναλαμβάνετε αλλά αυτό σας κάνει αυτάρκεις ή αξιόπιστους, κάτι που σας ανεβάζει στα μάτια της οικογένειας σας ή όσων εσείς θεωρείτε οικογένεια σας. Ξεκαρταρίζουν σχέσεις και συνεργασίες και έχετε την ανάγκη από ουσιαστικότητα και ποιότητα. Προσέχετε ερωτικές απογοητεύσεις τον Μάη και την τελευταία εβδομάδα. Ωστόσο, όμως μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας άνθρωπος γεμάτος συναισθήματα, ευαισθησίες και ιδιαίτερα πιστεύω, κάτι που θα σας αλλάξει!

Τοξότης: Η αφροδίτη απέναντι σας φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την συντροφική-αισθηματική ζωή σας. Νέες σχέσεις & συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο για να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται μέσα στον εργασιακό σας χώρο να υπάρξει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία που σας θα συναρπάσει και θα εξελιχθεί σε ερωτική ιστορία. Σε κάθε περίπτωση η αισθηματική ζωή ανακάμπτει και οι άλλοι έχουν την μερίδα του λέοντος στην ζωή σας. Πολλοί θα κάνετε μία νέα σχέση, γεμάτη απολαύσεις και διασκέδαση. Το νέο άτομο που θα έρθει στη ζωή σας φαίνεται να έχει παρόμοιες ιδέες, ατιλήψεις, πεποιθήσεις με τις δικές σας αλλά και ένα παρόμοιο υπόβαθρο. Ο λόγος σας κερδίζει και εσείς κερδίζετε μέσα από την πειθώ σας. Σταθεροποίηση και βελτίωση αναμένεται σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Στο διάστημα από τις 15/5 έως τις 26/6 δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν. Στο χέρι σας είναι αν θα συγχωρήσετε ή αν θα δώσετε μία δεύτερη ή τρίτη ευακιρία σε αυτήν την σχέση. Οι ευκαιρίες είναι πολλές, οι γνωριμίες επίσης πολλές, μπαίνετε σε μία φάση εξωστρέφειας, δικτύωσης και κοινωνικοποίησης. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και αποφασίστε! Προσοχή τον Μάη και την τελευταία ενδομάδα του Ιούλη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων!

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει έμφαση σε ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας και καθημερινών σχέσεων-συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αγωνίες & άγχη για τα εργασιακά σας ή και αλλαγές ή θα πρέπει να μάθετε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές της περιόδου και της εποχής. Σε περίοδο προ κρίσης θα έλεγα εύνια σε εργασιακά και δυνατότητα για εύρεση εργασίας, στην τρέχουσα κατάσταση θα πω προστασία από τα χειρότερα, τις κακοτοπίες και τις δυσκολίες. Βελτίωση της καθημερινότητας σας αλλά και των σχέσεων με συναδέλφους και συνεργάτες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ειδύλλιο στον χώρο της δουλειάς. Φροντίστε την υγεία σας, αγαπήστε το σώμα σας και ενισχύστε τις άμυνες σας. Ευνοείται η ψυχολογία και η διάθεση. Εύνοια και σταθεροποίηση δέχεστε στα οικονομικά ή καλύτερα έχετε προστασία στα δύσκολα από τα δεινά της εποχής. Διαπραγματευτείτε σκληρά τα κεκτημένα σας και το τι σας αξίζει οικονομικά. Μπορεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο χόμπι σας για να έρθει ρευστότητα στην τσέπη σας. Προσέχετε στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις σας, στο πως εκφράζεστε και το τι μεταφέρετε ή σας μεταφέρουν και κυρίως τους μήνες Μάη και στο τέλος Ιουλίου. Η αναδρομή της Αφροδίτης από τις 15/5 έως τις 26/6 φέρνει εργασιακές αναθεωρήσεις, αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και άγχη για ζητήματα καριέρας!

Υδροχόος: Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα έρωτα και αισθηματικής φύσης. Μέσα σε αυτό το διάστημα, από τις 3/4 έως τις 7/8 θα αγαπήσετε, θα ερωτευτείτε, θα σας αγαπήσουν και θα σας ερωτευτούν. Ο έρωτας, το φλερτ και το δημιουργικό κομμάτι της ζωής φαίνεται να σας απασχολούν δεόντως. Προωθήστε επαγγελματικά ζητήματα, ζητήματα καριέρας αλλά και ενός πρότζεκτ που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή. Οι δεσμυμένοι θα έχετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία και με σχετικές προοπτικές σταθερότητας-μακροβιότητας. Ο Απρίλιος ενέχει έντονο τον παράγοντα τυ κάρματος και των μοιραίων γεγονότων. Θα έλεγα ότι δεν είναι εύκολος μήνας, έχει έναν βαθμό δυσκολία,ς στον οποίο πρέπει να φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε λογικοί, συνετοί, συνεπείς. Δεν αποκλείεται α ξεκαθαρίσουν σχέσεις κάθε είδους, κάθε γκάμας αλλά και στην συντροφική σας ζωή. Εάν διατηρείτε μια σχέση από συμβατικότητα δεν αποκλείεται να έρθουν τίτλοι τέλους. Αυξάνεται η ζωτικότητα σας και η αισιοδοξία σας σε μία έντονα απαιτητική περίοδο. Προσοχή τον Μάη και την τελευταία εβδομάδα του Ιούλη σε ζητήματα οικονομικά, υπογραφές οικονομικών συμβολαίων αλλά και στους οικονομικούς όρους των συμβάσεων. Δεν αποκλείονται επιστροφές ερώτων από το παρελθόν αλλά και αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Στο χέρι σας είναι τι θα αποφασίσετε και εάν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία !

Ιχθείς: Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με την οικογένεια σας ή με ένα ακίνητο σας. Δίνετε έμφαση σε ζητήματα οίκου και οικογένειας ή πολύ προσωπικών σας σχέσεων. Έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και ένα δίλλημμα μεταξύ καριέρας & οικογένειας. Σίγουρα υπάρχουν εξελίξεις και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που φέρνει αυτή η εποχή. Ο ψυχισμός σας είναι ιδιαίτερα τονισμένος και η ψυχολογία σας περισσότερο εύθραυστη. Ωστόσο, ο Απρίλιος δεν είναι κακός μήνας καθώς σας παρέχει τη Πίστη στον εαυτό σας και σε μια ανώτερη δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά. Διανύετε μια περίοδο και κυρίως έναν μήνα (Απρίλιος) προπαρασκευαστικό, όπου ετοιμάζετε κάτι μεγάλο. Η αναδρομή της Αφροδίτης από τις 15/5 έως τις 26/6 δείχνει αγωνίες, άγχη για ζητήματα σπιτιού ή ενδοοικογενειακών, πολύ προσωπικών σχέσεων! Αποφύγετε ανακαινίσεις και μετακομίσεις ή να έχετε κατά νου ότι κάποια πράγματα δεν θα βγουν όπως τα θέλετε, για αυτό κρατήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα φτιάξουν. Αφήστε τον Ιούλιο για ανακαινίσεις και αγοραπωλησίες ή προωθήστε τα θέματα αυτά έως τις 15/5. Ο απρίλιος ευνοεί εργασιακά θέματα, υγείας και στηρίζει την ψυχολογία σας σε μια κρίσιμη περίοδο. Προσοχή τον Μάη και την τελευταία εβδομάδα του Ιούλη σε απογοητεύσεις μέσα από σχέσεις και συνεργασίες ή στην ασυνενοησία με τον/την σύντροφο σας.



                                                       


                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου