Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ & ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

5/5 αλλάζουν άξονα οι δεσμοί της σελήνης, μετατοπίζονται από τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στον άξονα Διδύμων-Τοξότη! Βόρειος δεσμός στους Διδύμους, Νότιος δεσμός στον Τοξότη! Οι δεσμοί της σελήνης σχετίζονται με το κάρμα και το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Ο βόρειος σχετίζεται με το μονοπάτι που πρέπει να φτάσουμε, εκεί που είναι δύσκολο να φτάσουμε αλλά πρέπει να φτάσουμε για να βρούμε το αληθινό νόημα της ζωής. Ο νότιος δεσμός σχετίζεται με γνώριμα πεδία, με γνώριμες τάσεις και ροπές μας. Είναι το γνώριμο για εμάς, το βιώσιμο, αυτό που γυρίζουμε και επιστρέφουμε επειδή το θεωρούμε οικείο αλλά η εξέλιξη μας βρίσκεται απέναντι, στο απέναντι, στον βόρειο δεσμό. Με τον βόρειο δεσμό στους Διδύμους πρέπει να μάθουμενα εκφραζόμαστε με ευθύ τρόπο και να επικοινωνούμε καλύτερα, η εξέλιξη βρίσκεται μόνο εάν μάθουμε να επικοινωνούμε σε ορθές βάσεις και εάν ακούμε τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Όλοι μας έχουμε τις δικές μας ιδέες, τις δικές μας πεποιθήσεις, τα δικά μας πιστεύω, την δική μας φιλοσοφία αλλά πρέπει να μάθουμε να τα επικοιωνούμε και να τα εκφράζουμε σωστά! Τώρα πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε τα όσα μάθαμε από το σπίτι μας, από την οικογένεια μας αλλά και από τις πολύ προσωπικές μας σχέσεις! Μεγάλες αλλαγές για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους & Ιχθείς!

Κριός: Πρέπει να μάθεις να επικοινωνείς σε πιο σωστές βάσεις. Έχεις την δική σου ιδεολογία, τα δικά σου πιστεύω, την δική σου φιλοσοφία αλλά πρέπει να μάθεις να ακούς τι έχουν να πουν οι άλλοι. Γίνε καλός ακροατής και εκμεταλλεύσου των επικοινωνιακών σου ταλέντων. Πιθανή μετακόμιση ή αλλαγή κατοικίας. Αλλαγές σε σχέσεις με αδέλφια & στενούς συγγενείς. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι & επικοιωνείς. Αυτό σημαίνει βόρειος δεσμός στους Διδύμους. Επίσης, θα σε βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη σου η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου!

Ταύρος: Αλλαγές στα εισοδήματα σου και στα χρήματα σου. Ο βόρειος δεσμός στους Διδύμους σε βάζει σε μια διαδικασία εύρεσης νέων, εναλλακτικών πηγών εισοδήματος που θα στηρίξουν την εισοδηματική σου δυναμικότητα. Μπαίνεις σε μία νέα φάση όπου αλλάζει ο τρόπος που διαχειρίζεσαι πόρους και χρήμα. Εκμεταλλεύσου ταλέντα σου, χόμπι σου και ικανότητες σου ώστε να αυξήσεις το εισόδημα σας. Η αλλαγή δεσμών της σελήνης και η μετακόμιση τους στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε βοηθάει να αλλάξεις αξίες, σταθερές στη ζωή σου και να χτίσεις έναν νέον κύκλον.

Δίδυμοι: Ναι είναι η εποχή των μεγάλων αλλαγών στη ζωή σου, προσωπική και επαγγελματική. Αλλάζεις εσύ, ύστερα από μία περίοδο σχετικής στασιμότητας θέλεις να φέρεις τις αλλαγές στην ζωή σου και το επιδιώκεις. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγή κατοικίας, αλλαγή σπιτιού, αλλαγή κατάστασης (από single σε σχέση και τούμπαλιν). Επαγγελματικά παίρνεις πρωτοβουλίες ώστε να εξελιχθείς και να κατακτήσεις νέες θέσεις ή ανώτερες σε ισχύ. Δεν αποκλείεται ένας μεγάλο έρωτας, μία νέα σχέση ή εάν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δεσμευτείς. Σε κάθε περίπτωση πρέπει εσύ να πάρεις τις πρωτοβουλίες σου και τις αποφάσεις σου στο πεδίο σχέσεις. Μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου έως τον Αύγουστο σχέσεις και έρωτας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος: Οι δεσμοί της σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνουν αλλαγές σε εργασιακά ζητήματα και ζητήματα καθημερινότητας. Είναι μία εποχή που θα αλλάξεις εργασία ή και επάγγελμα. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο πόστο ή να γίνουν εσωτερικές μετακινήσεις στην εργασία σου. Καλό είναι να μάθεις να δουλεύεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Επίσης, καλείσαι να κλείσεις κύκλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ενώ παράλληλα καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τα δικά σου θέλω, με τις δικές σου επιθυμίες! Περίοδος αναθεώρησης για κάποια πεπραγμένα σου, ίσως κάποιες φορές να νιώθεις μετανιωμένος για κάτι που έκανες ή δεν έκανες. Μην σε φάνε οι τύψεις, διώξε το ενοχικό αίσθημα!

Λέων: Οι αλλαγές αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο & ιστό. Οι δεσμοί της σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε βάζουν να αλλάξεις φίλους αλλά και να εμπλακείς μέσα σε έναν καινούριο χώρο με ομοιδεάτες. Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζει ςτους φίλους αλλά και τον θεσμό της φιλίας. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο θα αλλάξεις φίλους και θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το κοινωνικό αίσθημα ευθύνης. Αλλαγές έχεις να περιμένεις και σε ζητήματα έρωτα και συναισθηματικά. Φυσικά, ο έρωτας, η διασκέδαση και η χαρά της ζωής είναι κάτι που πηγάζει από μέσα σου αλλά σε αυτήν την φάση θα πρέπει να μάθεις πως ο έρωτας δεν είναι ΕΓΩ αλλά το εμείς. Καλείσαι να μάθεις να μοιράζεσαι συναισθήματα και δημιουργικά σχέδια. Το ΕΓΩ το έχεις, πως όμως θα φτάσεις στο μαζί, στο εμείς; Αυτό καλείσαι να ανακαλύψεις!

Παρθένος: Αλλαγές στο τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης φέρνει ο βόρειος δεσμός στους Διδύμους. Πολλοί Δίδυμοι θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, άλλοι θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε το ελευθέριο επάγγελμα ενώ σε γενικές γραμμές έχετε να αναμένετε αλλαγές σε σχέση με ανωτέρους και προισταμένους ή συνεργάτες. Τι μάθατε εδώ και ενάμισι χρόνο; Πως και πόσο άλλαξε η φιλοσοφία σας; Τώρα πρέπει να εφαρμόσετε τα όσα μάθατε. Το εύκολο είναι να βρίσκεστε στο σπίτι σας, στον χώρο σας ή με ανθρώπους που θεωρείτε οικογένεια σας όμως η εξέλιξη βρίσκεται στο να βγείτε προς το κοινωνικό συνολο και όλον! Πιθανή και μία μετακόμιση ήη ανακαίνιση!

Ζυγός: Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης, φιλοσοφίας και ιδεολογία για την ζωή σου αλλά και για την ζωή γενικότερα. Δούλεψες σκληρά, εργάστηκες, κόπιασες και κυνήγησες ή σε κυνήγησαν οι αλλαγές στα επαγγελματικά. Τώρα έρχεται η ώρα να αποκτήσεις εξωστρέφεια, κοινωνική συνείδηση αλλά και να προωθήσεις ή να διαφημίσεις την εργασία σου και το πόσο κόπιασες. Πολλοί Ζυγοί θα έρθετε σε επαφή με τω εξωτερικό, με πολιτισμούς και κουλτούρες πολύ διαφορετικούς. Σε κάθε περίπτωση γίνεστε οι μέντορες του εαυτού σας και σχεδιάζετε το μέλλον με αισιοδοξία, όρεξη και θετικές προδιαγραφές. Αυτό που θα διαπιστώσεις αγαπητέ μου Ζυγέ είναι η αλλαγή του τρόπου σκέψης και ιδεολογίας σου. Πιθανές μετακινήσεις ή μετακομίσεις!

Σκορπιός: Ο βόρειος δεσμός στους Διδύμους μιλάει για αλλαγές στην ψυχολογία σου και αυτό σημαίνει πως σε πολλές περιπτώσεις θα γίνεις πιο ανθεκτικός και επίμονος, νικώντας ήττες και επίπονες καταστάσεις. Αλλαγές θα δεις στα οικονομικά σου και ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με δάνεια, διατροφές, με την εφορία ή με κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο θα μάθεις να διαχειρίζεσαι διαφορετικά τα οικονομικά σου και τους οικονομικούς σου πόρους. Πολλοί Σκορπιοί θα περάσετε μέσα από αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή ενώ δεν αποκλείεται οι εργένηδες να κάνετε μια γνωριμία που θα αγγίξει το είναι σας. Η πάγια και επιτακτική ανάγκη είναι αυτή της πλήρους συναισθηματικής σας κάλυψης!

Τοξότης: Ο βόρειος δεσμός στους Διδύμους φέρνει τεράστιες αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο θα δικτυωθείς, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και ιστό και θα κάνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά, κοινωνικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Εάν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις ξανά σε μία ιστορία μή θέλοντας να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Το εύκολο είναι να κοιτάζεις το ΕΓΩ σου και την πάρτυ σου αλλά μάθε και εσύ να γίνεσαι λίγο καλύτερος ακροατής στα όσα έχουν να σου πουν οι απέναντι. Οι δεσμευμένοι ή θα προχωρήσετε εάν είστε καλά και ειλικρινείς στη σχέση σας ή θα το διαλύσετε. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη απέναντι έχεις να δεις πολλά στον τομέα σχέσεις και έρωτας!

Αιγόκερως: Οι αλλαγές έρχονται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σου, την εργασία σου, τις απλές-καθημερινές σου σχέσεις και συνεργασίες με συνεργάτες και συναδέλφους. Φαίνεται να θέλεις να ακολουθήσεις ένα ελευθέριο επάγγελμα ή να γίνεις λίγο πιο ανεξαρτητος στη δουλειά σου. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στην δουλειά με συυνεργάτες και συναδέλφους ή να αλλάξεις και πόλη. Θα μπεις σε μία φάση να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ή και να φροντίσεις για το σώμα σου και για τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν έρωτα στον χώρο της εργασίας σου.

Υδροχόος: Ο βόρειος δεσμός στους Διδύμους μιλάει για έρωτα, δημιουργία, φλερτ, παραγωγικότητα. Εάν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται ύστερα από έναν κύκλο γνωριμιών να καταλήξεις στο πρόσωπο που θα ρίξεις άγκυρα. Εάν έχεις χρόνια δεσμό θα αποφασίσεις να συμβιώσεις ή να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας στην αντίθετη περίπτωση ο χωρισμός μοιάζει η μόνη λύση. Και πρόσεχε, μην ξεχνάς ότι αυτός ο χωρισμός θα είναι η αρχή της δική ςσου ελευθεριας και λύτρωσης ώστε να χτίσεις μία νέα ζωή. Επιχειρησιακά σχέδια και επαγγελματικά πρότζεκτ βαδίζουν καλώς! Για εσένα το εύκολο είναι η κοινωνική συνείδηση, την οποία κατέχεις από την φύση σου. Στο εμείς ξέρεις και λειτουργείς καλά όμως ήρθε η ώρα να δώσεις έμφαση και στο ΕΓΩ σου και στις δικές σου ανάγκες και συναισθηματικότητες!

Ιχθείς: Ναι ναι! Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις στις αλλαγές! Ύστερα από έναν έρωτα, από έναν γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου ήρθε η στιγμή να αλλάξεις σπίτι, οικία, οικισμό! Αυτό που σε απασχολεί πλέον είναι η οικογένεια σου, η φωλιά σου και οι πολύ προσωπικές σου σχέσεις. Πλέον έχεις αλλάξει και το ξέρεις! Άλλαξες προτεραιότητες και τώρα πλέον η οικογένεια σου είναι άλλη. Πιθανή μια μετακόμιση, η αγορά ή η πλώληση ενός ακινήτου! Αλλάζει η ψυχολογία σου και η διάθεση σου. Πλεόν χτίζεις τις σχέσεις σου με άλλα κριτήρια. Τι σημαίνει αυτό; Φυσικά διανύεις μια περίοδο εξωστρέφειας, δικτύωσης και πρέπει να την εκμεταλλευτείς τα δέοντα ωστόσο όμως προτεραιότητα σου είναι η οικογένεια σου, το σπίτι σου και οι πολύ προσωπικές σου σχέσεις! Επαγγελματικά και κοινωνικά το έχεις, έχεις καταξιωθεί, έχεις χτίσει και είσαι υπολογίσιμη δύναμη ωστόσο η πραγματική ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ποιοτικέ μου Ιχθύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου