Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Γενικά: Ιδιαίτερο το φετινό φθινόπωρο του 2020 καθώς ο Άρης, ο πλανήτης που σχετίζεται με τη δράση, τις πρωτοβουλίες, τις προθέσεις, τα κίνητρα και την σεξουαλικότητα θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στον Κριό. Πρακτικά αυτό σημαίνει καθυστερήσεις, ματαιώσεις και αναβολές σε ζητήματα φύσεως του πλανήτη. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα πιθανώς να ακυρώνονται ή να βρίσκουν δυσκολίες πραγματοποίησης ή ολοκλήρωσης ενώ δεν αποκλείεται κατά καιρούς να νιώθουμε καταπιεσμένοι, έχοντας συσσωρεύσει θυμό που δεν μπορεί να εκδηλωθεί για αυτό καλό είναι να βρούμε διεξόδους εκτόνωσης καταπιεσμένων συναισθημάτων. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη καλό είναι να αποφευχθούν η αγορά ενός μεταφορικού μέσου, χειρουργικές επεμβάσεις ή επεμβάσεις κάθε είδους. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε υποπτευμένοι πως υπογραφές συμβολαίων μπορούν να τροποποιηθούν ή νέα επαγγελματικά βήματα να βρίσκουν προκλήσεις και δυσκολίες πραγμάτωσης. Δεν ενδείκνυται το διάστημα αυτό για γάμους και επισημοποιήσεις.   Το διάστημα της αναδρομής εκτείνεται από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου (28ο-15ο) ωστόσο όμως η επιρροή της αναδρομής αρχίζει από τις αρχές του μήνα. Αναθεωρήσεις σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως, διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων συμπεριλαμβάνονται στο μενού του φετινού φθινοπώρου. Τέλος, σχετικά με τον νέο Κορωνοΐό υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μας απασχολήσει μέσα στο φθινόπωρο, με εξάρσεις. Η οικονομία, οι επιχειρήσεις και τα ελεύθερα επαγγέλματα φαίνονται να δέχονται ένα ακόμα πλήγμα, με πιθανή αύξηση της ανεργίας, των απολύσεων. Η λύση διαφαίνεται τον Δεκέμβριο του 2020 ή τον Ιανουάριο του 2021 ενώ οριστικός έλεγχος του φαινομένου διαφαίνεται την άνοιξη του νέου έτους. 
Άρης & Σχηματισμοί
29/9: Ο Άρης κορυφώνει δύο όψεις, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη. Άρης-Κρόνος σε δυσαρμονικό τετράγωνο μεταξύ τους από κυρίαρχες θέσεις (Κριός-Αιγόκερως) σημαίνει καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές, ματαιώσεις σε προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Στην αντίπερα όχθη, το τρίγωνο Άρη-Αφροδίτης σημαίνει όμορφες ερωτικές ιστορίες αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις στο πεδίο έρωτας, συντροφική-κοινωνική ζωή. Περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ενώ ευνοούνται Λέοντες και Τοξότες. 

9/10: Άρης τετράγωνο Πλούτωνας σημαίνει ένα πολεμικό κλίμα, σαν σε εμπόλεμη ζώνη. Είναι μια όψη που εγείρει ανασφάλειες, φοβίες, εμμονές, καχυποψία και φέρνει ασφυξία στην ερωτική ζωή. Πιθανώς να προκύψουν σκάνδαλα και αποκαλύψεις ή παιχνίδια εξουσίας και παρασκήνια στον επαγγελματικό χώρο. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι κινηθείτε προσεκτικά καθώς επηρεάζεστε αμεσότερα. 

19/10: Άρης τετράγωνο Δίας σημαίνει υπερβολικές προσδοκίες, οι οποίες μπορεί να μην βρουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης. Οι υπερβολές, η έντονη παρόρμηση και οι κακές εκτιμήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και γύρω από ζητήματα καριέρας. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ και στηρίζετε τη δράση σας σε ρεαλιστικά δεδομένα & σε πραγματικά γεγονότα. 

23/12: Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μία όψη που έχει σχηματιστεί ξανά τον Οκτώβριο έτσι πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει στην καρδιά του φθινοπώρου. Σχέσεις, συνεργασίες δείχνουν να τεστάρονται και καλό είναι να προσέξουμε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις, φιλτράροντας τα συναισθήματα μας. Πάθος, ζήλιες, εντάσεις, κτητικότητα χτυπάνε κόκκινο και μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες. Κινηθείτε προσεκτικά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι.

Κριός: Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό φέρνει στο μικροσκόπιο ζητήματα επαγγελματικά και την προσωπική σας ζωή. Καλείστε να επανεξετάσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τα κριτήρια με τα οποία δημιουργείτε δεσμούς. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν επιστροφές ανθρώπων, ερωτικών συντρόφων και μη από το παρελθόν ενώ και εσείς οι ίδιοι αλλάζετε στάνταρ. Ένα επαγγελματικό πλάνο μπορεί να βρίσκει εμπόδια ως προς την υλοποίηση του, έτσι καλείστε να αλλάξετε τρόπο δράσης. Θέματα ερωτικής φύσεως, δημιουργικότητας τεστάρονται και δοκιμάζονται. Μέσα στο φθινόπωρο δεν αποκλείεται κατά καιρούς να νιώθετε τα επίπεδα δημιουργικότητας σας χαμηλά, υποτονικά ή να νιώθετε σαν να έχουν βαλτώσει τα σχέδια σας. Ο τομέας της καριέρας τραβάει μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας ενώ παράλληλα οι φιλοδοξίες σας για καθιέρωση και αναγνώριση χτυπάνε κόκκινο. Δεν αποκλείονται παιχνίδια εξουσίας εις βάρος σας για αυτό αποφύγετε τις εκθέσεις στον κίνδυνο και τις αντιπαλότητες. Προσοχή στην παρόρμηση, στην υπερβολή, στις λάθος εκτιμήσεις αλλά και στον συσσωρευμένο θυμό που μπορεί να κρατάτε μέσα σας. Κοντά στις 29/9 μπορεί να υπάρξει κάποια νομική επιτυχία ή χαρούμενη είδηση από το εξωτερικό. Επιτυχίες σε σπουδές ή στην εύρεση μιας θέσης εργασίας.

Ταύρος: Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό εντείνει ανασφάλειες, αγωνίες και άγχη γύρο από την προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα έντονο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας σας και αυτό να σας στρεσάρει ιδιαίτερα καθώς χάνετε από τον αυθορμητισμό σας και την δημιουργικότητα σας. Προσέχετε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και φροντίστε να είστε σίγουροι για τις συμμαχίες σας στη δουλειά. Διανύετε ένα φθινόπωρο εσωστρέφειας, στην διάρκεια του οποίου θα επανεξετάσετε στόχους και συνεργασίες. Μοιάζει σαν να ετοιμάζετε κάτι επαγγελματικό, το οποίο μπορεί να βρίσκει αντιστάσεις αλλά θα υλοποιηθεί από Δεκέμβρη και έπειτα. Προσοχή πρέπει να δείξετε στην διατροφή σας και να φροντίσετε για το σώμα σας και την ψυχική σας υγεία. Προσοχή σε ζητήματα νομικής φύσεως αλλά και σε σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας. Προσοχή στις επαφές σας με το εξωτερικό, σε ταξίδια στο εξωτερικό ή εάν απασχολείστε στον τομέα της εκπαίδευσης. Κοντά στις 29/9 υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα οικογενειακό ενώ αναμένεται κάποια βελτίωση στα του οίκου.

Δίδυμοι: Αναθεωρήσεις σε στόχους, σχέδια και πλάνα φέρνει ο ανάδρομος Άρης στον Κριό. Το φετινό φθινόπωρο θα επανεξετάσετε επαγγελματικά σχέδια ή ζητήματα σπουδών ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στον φιλικό σας κύκλο καθώς θα διαπιστώσετε διαφορές στον τρόπο που προσεγγίζετε κάποια ζητήματα. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν ή να επιστρέψουν φίλοι του παρελθόντος ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία. Η απόφαση είναι δική σας σχετικά με το αν τους δεχτείτε πίσω στη ζωή σας. Έχετε κατά νου ότι η ανάμειξη σας μέσα σε συλλογικούς χώρους και ομάδες μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις ή να σας δημιουργήσει κάποια ανησυχία. Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους και τους συλλογικούς χώρους. Αλλάζετε τρόπο προσέγγισης στις φιλίες σας και θέτετε νέα όρια και στάνταρ. Κοντά στις 29/9 μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις σε σχέση με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας. Ποντάρετε τις ημέρες εκείνες ώστε να περάσετε συνεντεύξεις και να διαπραγματευτείτε στο λόγο σας, ο οποίος φαίνεται ελκυστικός.

Καρκίνος: Αναθεωρήσεις σε ζητήματα καριέρας, επαγγελματικής ζωής και κοινωνικής καταξίωσης φέρνει το φετινό φθινόπωρο για το ζώδιο σας. Δεν αποκλείονται αλλαγές στην καριέρα σας ή κατά καιρούς να αντιμετωπίσετε εντάσεις, συγκρούσεις, διαφωνίες και διαμάχες. Κάποια επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να βρίσκουν αντίσταση και να μην υλοποιούνται, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και αυτό να σημαίνει εξασθένηση του ανοσοποιητικού σας ή έντονη κυκλοθυμία και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ακολουθήστε ένα χαμηλό προφίλ, αποδεχτείτε τα εμπόδια, οργανωθείτε, εργαστείτε σκληρά και αφήστε τον Δεκέμβριο για να δείτε τα σχέδια σας να προχωράνε. Αναμένονται αλλαγές, αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμός στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Φαίνεται πως αλλάζετε στάνταρ και τρόπο προσέγγισης γύρο από ζητήματα καριέρας. Σχέσεις και συνεργασίες μοιάζουν ιδιαίτερα απαιτητικές, με τους άλλους να έχουν υψηλές προσδοκίες από εσάς κάτι που σας στρεσάρει και σας κουράζει. Δείξτε ευελιξία στην διαχείριση των σχέσεων και φροντίστε να αποφύγετε ρήξεις, συγκρούσεις και διαμάχες. Κοντά στις 29/9 έχετε να αναμένετε κάποιο έκτακτο έσοδο ή θα υπάρξει αύξηση στις προσόδους σας, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και την «Πίστη» σας.

Λέων: Ένα θέμα σε σχέση με το εξωτερικό ή με ένα μακρινό σας ταξίδι φαίνεται να παγώνει μέσα στο φθινόπωρο. Ο Άρης κινούμενος ανάδρομος στον Κριό φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις σε ζητήματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο εξωτερικό ενώ μπορεί να σημαίνει και έναν πνευματικό συσκοτισμό, όπου φαίνεται να μοιάζουν οι ιδέες σας απαρχαιωμένες. Ιδανικό διάστημα για να αλλάξετε τρόπο σκέψης, αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Κάποια επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να βρίσκουν αντίσταση ως προς την υλοποίηση τους και αυτό σας αποθαρρύνει. Δώστε χρόνο καθώς από Δεκέμβριο το κλίμα βελτιώνεται και θα μπορείτε να προωθήσετε ζητήματα καριέρας. Αναβολές, καθυστερήσεις και ματαιώσεις αναμένονται σε ζητήματα σπουδών ή μπορεί να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο όπου θα χρειαστεί να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια για να το κατανοήσετε. Πιθανές επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν στο μενού του φθινοπώρου. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στην καθημερινότητα σας, στις καθημερινές συναλλαγές σας και στην υγεία σας που κατά καιρούς θα νιώθετε ότι πάσχει. Εξασφαλίστε χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυλα και μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας. Κοντά στις 29/9 μπορεί να προκύψει κάποια θετική εξέλιξη σε ένα θέμα ερωτικό. Η αισθηματική σας ζωή κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια με προσοχή.

Παρθένος: Έντονες οικονομικές ανησυχίες φέρνει ο ανάδρομος Άρης στον Κριό. Οικονομικές αναθεωρήσεις, αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης και στον οικονομικό σας προϋπολογισμό στο μενού του φθινοπώρου. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να φανείτε επιφυλακτικοί σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και στα ψιλά γράμματα που υπογράφονται ή να έχετε κατά νου ότι θα υπάρξουν αλλαγές και αναθεωρήσεις σε όσα λέγονται ή υπογράφονται. Ρυθμίσεις και διακανονισμοί επί χρεών, οφειλών προς τρίτους ή το δημόσιο διαφαίνονται έτσι μπορείτε να ποντάρετε σε διευκολύνσεις. Αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις κοντά στην 29/9, την 10/10 και την 23/12. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα και μην επενδύετε σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα που πιθανώς να φαίνεται μεγαλεπήβολο αλλά δεν έχει προοπτικές ανάπτυξης. Ένα φθινόπωρο όπου πρέπει να προσέξετε την οικονομική διαχείριση των πόρων σας και την σχέση σας με το χρήμα, ένα φθινόπωρο που μπορεί να έχει οικονομική στενότητα αλλά και να χρήζει κάποιας οικονομικής πειθαρχίας. Μάθετε να διαχειρίζεστε τους οικονομικούς πόρους διαφορετικά, αυτό σας διδάσκει το φθινόπωρο του 2020. Ένα άλλο σενάριο ο συσσωρευμένος θυμός που μπορεί να βιώνετε κατά περιόδους. Βρείτε τρόπους διοχέτευσης της ενέργειας σας. Κοντά στις 29/9 έχετε να αναμένετε θετικά από ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων.


Ζυγός: Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο το φθινόπωρο με την αναδρομή του Άρη στον Κριό. Πιθανές επιστροφές ανθρώπων, ερωτικών συντρόφων και μη, από το παρελθόν, αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, στον γάμο και στην αισθηματική σας ζωή. Διανύετε μια περίοδο με αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Μια αλλαγή συνεργασίας, αλλαγή σε σχέση με συναδέλφους και συνεργάτες ή αλλαγές στις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η αισθηματική σας ζωή πολλές φορές μοιάζει σαν σε κατάψυξη ενώ δεν αποκλείονται προστριβές, θυμός και επιθετικότητα κατά καιρούς ή κατά περιόδους. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί με μια νέα γνωριμία ενώ οι έχοντες ήδη μια σχέση έχετε κατά νου την πιθανή επιστροφή ενός πρώην ή μιας πρώην. Δική σας απόφαση και επιλογή είναι μία δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση το φθινόπωρο προσφέρεται για αναθεωρήσεις σε όλη την γκάμα των σχέσεων σας Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε ζητήματα οικογενειακά, σπιτιού αλλά και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις καθώς θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές, ματαιώσεις και σκληρές συμπεριφορές. Κοντά στις 29/9 έχετε να αναμένετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα ή να έχετε κάποια θετική είδηση σε σχέση με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας. Περάστε συνεντεύξεις, προωθήστε ένα βιογραφικό σας και κερδίστε σε επίπεδο επικοινωνιακό και εμπορικών διαπραγματεύσεων.

Σκορπιός: Αναθεωρήσεις, επαναπροσδιορισμό και επαναξιολογήσεις σε εργασιακό επίπεδο και επίπεδο καθημερινότητας φέρνει ο ανάδρομος Άρης στον Κριό. Ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους καθώς δεν αποκλείεται κάποιος να αποχωρήσει ή να αλλάξει πόστο. Αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζετε τους συνεργάτες σας και σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που ίσως είχατε εσφαλμένη αντίληψη για αυτούς. Αποφύγετε εργασιακές διεκδικήσεις το φθινόπωρο και μην ρισκάρετε σε επαγγελματικές αλλαγές καθώς οι νέες δουλειές θα φανούν κατώτερες των περιστάσεων. Φροντίστε για το σώμα σας, την υγεία σας εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση και ανάπαυση. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα πρόβλημα υγείας, αντιμετωπίσιμο ωστόσο. Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εμπόλεμες καταστάσεις και κόντρες. Ο τρόπος που χειρίζεστε τον λόγο μπορεί να γίνει τραχύς, άκομψος για αυτό καλό είναι να είστε μετρημένοι στον τρόπο που τοποθετείστε σε διάφορα ζητήματα. Τα οικονομικά σας φαίνονται να βελτιώνονται κοντά στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Επωφεληθείτε και προωθήστε οικονομικά ζητήματα, διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Τοξότης: Αναθεωρήσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και στα επιχειρηματικά σας πλάνα φέρνει το φθινόπωρο του 2020. Πιθανώς να χρήζει κάποιας αναθεώρησης ο τρόπος που δουλεύετε ή να χρειαστεί να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας. Επαγγελματικές φιλοδοξίες μοιάζουν να ατροφούν και ένα εγχείρημα σας δεν ολοκληρώνεται με επιτυχία. Αποσυρθείτε λίγο, οργανωθείτε, δουλέψτε σκληρά και θα δείτε τα αποτελέσματα που ποθείτε τον Δεκέμβριο του 2020. Πιθανές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τον έρωτα και φτιάχνετε ένα νέο σύστημα δόμησης αξιών ως προς την ερωτική σας ζωή. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στην αισθηματική σας ζωή και αποφασίστε εάν αξίζει να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στο πρόσωπο που την ζητάει. Μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι ή ότι έχετε χάσει την δημιουργικότητα σας το φθινόπωρο, βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε πνευματικά. Τα οικονομικά σας μπαίνουν στον πάγο και φαίνεται πως έχετε απώλεια εισοδήματος ή σταθεροποίηση σε χαμηλά επίπεδα. Καλείστε να φανείτε συγκρατημένοι στα έξοδα και στους οικονομικούς χειρισμούς ώστε να έχετε για να πορεύεστε. Ο τομέας των οικονομικών σας περνάει μέσα από μια δοκιμασία παροδικά και φαίνεται να ανακάμπτει από Δεκέμβρη και έπειτα. Σχέσεις και συνεργασίες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις στα τέλη του Σεπτέμβρη και στις αρχές του Οκτώβρη όπου ανακτάτε την εξωστρέφεια σας. Περάστε συνεντεύξεις, στείλτε βιογραφικά, ασχοληθείτε με ένα νέο πεδίο σπουδών που θα σας δώσει αβαντάζ.

Αιγόκερως: Περίοδος έντονων συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και ανασφαλειών το φετινό φθινόπωρο. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και επαγγελματικά, στα οποία θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας, με την οικογένεια σας αλλά και με όσους θεωρείτε οικογένεια σας αλλάζουν και χρήζουν σημαντικής αναθεώρησης. Αποφύγετε την ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου ή μια μετακόμιση. Μην προβείτε στην αγορά ενός ακινήτου και να είστε επιφυλακτικοί με ενοικιάσεις και πωλήσεις ακινήτων, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα επικερδείς. Επαγγελματικά δεν ευνοούνται νέα εγχειρήματα, για αυτό καλό είναι να μείνετε στην τρέχουσα δουλειά σας εάν επιθυμούσατε μια αλλαγή. Οι σχέσεις σας, προσωπικές, επαγγελματικές και διαπροσωπικές χρήζουν προσοχής και καλό είναι να αποφύγετε εντάσεις, διαφωνίες και διαμάχες. Τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται στο τέλος Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτώβρη ενώ και η αισθηματική, ερωτικοσεξουαλική σας ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις. Η επαφή με τον/την σύντροφο σας γίνεται πιο ουσιαστική, πιο βαθιά και εκεί είναι που βρίσκετε θαλπωρή και ενέργεια.

Υδροχόος: Αναθεωρήσεις ιδεών, τρόπου σκέψης, αντιλήψεων και πεποιθήσεων φέρνει η αναδρομή του Άρη στον Κριό. Πιθανές αλλαγές σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς στο μενού του φθινοπώρου. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην επικοινωνία, στο πως μεταφέρετε, τι μεταφέρετε σε τρίτους ενώ προσεκτικοί πρέπει να φανείτε σε κάθε είδους μετακίνηση. Αποφύγετε την αγορά ενός οχήματος και αναβάλλετε την για τον χειμώνα του 2020. Πολλές φορές είναι εκείνες που θα θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι και θα βρεθούν αντιστάσεις ή εμπόδια στην πραγματοποίηση του. Επαγγελματικές καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις συμπεριλαμβάνονται στο κοκτέιλ του φθινοπώρου ενώ δεν αποκλείεται να δυσκολευτείτε στην εύρεση εργασίας εάν βρίσκεστε σε τέτοια φάση. Αποφύγετε την αλλαγή δουλειάς και μην επιδιώκετε αλλαγές σταδιοδρομίας το εν λόγω φθινόπωρο καθώς θα βγουν κατώτερες των προσδοκιών. Η ψυχολογία σας φαίνεται αρκετά βαριά και μοιάζετε ψυχολογικά-συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι. Πολλές φορές θα νιώθετε πως η ενέργεια σας είναι υποτονική και δεν μπορείτε να βρείτε τρόπους σωστής διοχέτευσης της. Δυσκολίες διαφαίνονται σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης ενώ και εσείς μοιάζετε διανοητικά ατροφικοί. Τέλος, τέλη Σεπτεμβρίου , αρχές Οκτωβρίου διαφαίνεται κάποια εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, από όπου θα δεχτείτε την αρωγή τρίτων. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να κυλήσει εξαιρετικά τον Σεπτέμβριο και την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Προσοχή σε επικοινωνιακά βραχυκυκλώματα και στην διαχείριση του λόγου το φθινόπωρο του 2020.

Ιχθύς: Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό φέρνει στο μικροσκόπιο των πολύπαθο τομέα των οικονομικών σας. Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και ορθής διαχείρισης το φθινόπωρο του 2020 καθώς υπάρχουν συνεχώς έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτονται. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και ευέλικτοι προϋπολογισμοί ώστε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής. Αποφύγετε να ζητήσετε μια αύξηση μισθού και να διαπραγματευτείτε τα των οικονομικών σας πόρων και προσόδων. Ιδανική εποχή να ζητήσετε οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας. Αποφύγετε να δανείσετε και μην εμπλέξετε τους φίλους με το χρήμα καθώς τα ποσά δεν θα σας επιστραφούν εύκολα. Το φθινόπωρο είναι κάπως βαρύ για φιλίες καθώς θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα μιας και θα δείτε ότι υπάρχουν διαφορές στις μεταξύ σας αξίες και στον τρόπο ζωής. Ένας στόχος σας, ένα σχέδιο σας μοιάζει να μπλοκάρει παροδικά και να βρίσκει αντίσταση σχετικά με την υλοποίηση του. Περιμένετε τον Δεκέμβριο για να κάνετε το επόμενο βήμα σας στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας. Μην επιδιώκετε επαγγελματικές αλλαγές ή αλλαγή καριέρας ή χώρου εργασίας. Το τέλος Σεπτεμβρίου και οι αρχές Οκτώβρη βελτιώνουν την καθημερινότητα σας, την κάνουν πιο γλυκιά και νιώθετε περισσότερη γαλήνη. Υγεία, διατροφή και σώμα δέχονται τόνωση στο τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου