Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1/9: Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος σε επαφές, συζητήσεις και ανοίγει έναν κύκλο επικοινωνιών και εμπορικών διαπραγματεύσεων που δομούνται σε γερά θεμέλια. Προβλήματα που έχουμε συναντήσει στον επαγγελματικό και εργασιακό τομέα μπορούν να βρουν λύση εξαιτίας εύστοχων ιδεών, οξύνοιας και ορθής κρίσης. Η επικοινωνία μοιάζει δυνατή την ημέρα αυτήν και μπορούμε να προωθήσουμε ζητήματα εμπορικών διαπραγματεύσεων συναλλαγών. Τυχεροί σε επίπεδο διαπραγμάτευσης Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

2/9: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες φέρνοντας μας αντιμέτωπους με προβλήματα που αρνούμασταν να δούμε έως τώρα. Η τρυφερότητα στις σχέσεις προσκρούει στην πεζότητα, στον ρεαλισμό, στην σκληρή κριτική και έτσι μπορεί να νιώθουμε ένα αίσθημα αποτυχίας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πιθανώς να αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε διαφορετικές αξίες από άλλους ανθρώπους και αυτό να μας απογοητεύει ή να μας κάνει να νιώθουμε ένα αίσθημα μειονεξίας & κατωτερότητας. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες, σε οικονομικά ανοίγματα, σε επενδύσεις αλλά και σε λάθος οικονομικούς χειρισμούς καθώς η λιτότητα χτυπάει κόκκινο. Επηρεάζονται αμεσότερα Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

Πανσέληνος στους Ιχθείς, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μία πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας, υγείας & διατροφής. Η επιστροφή στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα αποτελούν έντονα συναισθήματα με αυτό το φεγγάρι. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού στην πανσέληνο φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες, αιφνίδιες εξελίξεις και καταστάσεις που μπορούν να μας βγάλουν από την στασιμότητα, από το αίσθημα της μιζέριας. Το αίσθημα του "πλήττω" παροδικά υποχωρεί. Σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική αυτή ανανέωση μπορούν να παίξουν γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό ή η επαφή μας με την ανώτερη εκπαίδευση, τις επιστήμες ή με άτομα υψηλής αντίληψης. Ξαφνικές ευκαιρίες για τους εργαζομένους, αύξηση πελατολογίου για ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και εύρεση εργασίας με έναν τρόπο αναπάντεχο για τους εκτός εργατικού δυναμικού. Νέες γνωριμίες, προκύπτουν εκ του μηδενός και μπορούν να μας βοηθήσουν προσωπικά & επαγγελματικά. Τυχεροί και ευνοιημένοι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. 

3/9: Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος σε επαφές, συζητήσεις και ανοίγει έναν κύκλο επικοινωνιών και εμπορικών διαπραγματεύσεων που δομούνται σε γερά θεμέλια. Προβλήματα που έχουμε συναντήσει στον επαγγελματικό και εργασιακό τομέα μπορούν να βρουν λύση εξαιτίας εύστοχων ιδεών, οξύνοιας και ορθής κρίσης. Η επικοινωνία μοιάζει δυνατή την ημέρα αυτήν και μπορούμε να προωθήσουμε ζητήματα εμπορικών διαπραγματεύσεων συναλλαγών. Η αξιοπιστία σε επίπεδο επικοινωνίας είναι το δυνατό χαρτί της ημέρας. Ιδανική ημέρα για υπογραφές συμβολαίων, για αγορές, για διαπραγματεύσεις καθώς μπορούν να αποβούν επικερδείς. Τυχεροί σε επίπεδο διαπραγμάτευσης Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

4/9: Σύνθετη ημέρα η σημερινή με τις σχέσεις και τις συνεργασίες να δέχονται πιέσεις λόγω εγωισμού, απερισκεψίας και έντονων παρορμήσεων. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί προστριβές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε φιλικές είτε ερωτικές. Ο εγωισμός, η έλλειψη τακτ, η τραχύτητα και οι άγαρμπες κινήσεις μπορούν να πληγώσουν το συναίσθημα και να σημάνουν καυγάδες. Έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις οικονομικές αλλά και καταναλωτική μανία στο μενού της ημέρας. Ευτυχώς, η επικοινωνία καλά κρατεί και μέσα από συζητήσεις και τον διάλογο μπορούμε να βρούμε λύσεις ή να εξομαλύνουμε τις όποιες αντιθέσεις προκύψουν. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις μπορεί να μας οδηγήσει σε μία προσπάθεια...να το ξανασυζητήσουμε. Προσεκτικά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι ενώ πιο τυχεροί και ευνοημένοι κινούνται Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. 

5/9: Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό κάνοντας μας περισσότερο ισορροπιστές και επικοινωνιακούς. Η διάθεση μας για συμβιβασμό στις συζητήσεις εντείνεται και αποφεύγουμε τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις. Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε ανοιχτά για να μην παρεξηγηθούμε ή για να μην κακοκαρδίσουμε κανέναν. Η ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική ζωή αποτελεί κύρια έκφανση της νέας θέσης του πλανήτη της επικοινωνίας. Ευνοούνται σε επίπεδο επαφών, συζητήσεων, διαπραγματευσεων Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί. 

6/9: Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα. Ο έρωτας και η αγάπη γίνονται συναισθήματα μεγαλοπρεπή, μεγαλειώδη. Στον έρωτα επιθυμούμε το δράμα και γινόμαστε κτητικοί. Η ανάγκη μας να θαυμάζουμε τον/την σύντροφο μας είναι έντονη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα την αισθηματική μας ζωή εάν νιώθουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι. Στις σχέσεις μας γινόμαστε περισσότερο διαχυτικοί, εκφραστικοί, ερωτεύσιμοι και έχουμε ανάγκη από παιχνίδι. Το πάθος, ο ερωτισμός και τα γενναιόδωρα συναισθήματα μπορούν να αναθερμάνουν την φλόγα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Ευνοούνται σε αιθσηματικό επίπεδο Κριοί, Λέοντες, Τοξότες & Υδροχόοι. 
9/9: Ανάδρομος Άρης στον Κριό. Υπάρχει ολόκληρο άρθρο με την επιρροή του στις Αστρολογικές Αλχημείες. 

11/9: Ήλιος αντίθεση Ποσεοδώνας. Ο ρεαλισμός, η πρακτική πλευρά της ζωής μας συγκρούεται με τον σουρεαλισμό, την τέχνη, την έννοια του αφηρημένου. Είναι μία ημέρα που δυσκολεύει την επαφή μας με την πραγματικότητα και χρειάζεται να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια ώστε να φέρουμε εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μία όψη που ευνοεί την τέχνη, το θέατρο, το σινεμά ή την επαφή με την φύση. Η ανάγκη για διαφυγή είναι μεγάλη και αναζητάμε διεξόδους από την πεζή πραγματικότητα. 

12/9: Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω για να συνεχίσει την πορεία του φέρνοντας ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. 

14/9: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας. Μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πάθος. Το πάθος και η αποφασιστικότητα μπορούν να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε επαγγελματικά, να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο στην μέση τπυ μήνα. Μπορούν να προκύψουν πολύ παθιασμένες ερωτικές σχέσεις ενώ δεν αποκλείεται η αναθέρμανση τψν ήδη υπαρχουσών σχέσεων. 

15/9: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σημαίνει ξαφνικές εξελίξεις ή ρήξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, στον έρωτα ή στην προσωπιή ζωή. Είναι μία ημέρα με χαμηλή ανεκτικότητα και ανοχή στα θέλω και στις επιθυμίες του άλλου έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Ξαφνικές γνωριμίες, ενθουσιασμοί αλλά και αιφνίδιοι αποχωρισμοί ή χωρισμοί στο μενού της ημέρας. Η ανάγκη μας για ελευθερία, ανεξαρτησία και αποδέσμευση μπορεί να φέρει τριβές στις σχέσεις. Καλό είναι να προσέξουμε την αδιαλλαξία και να δείξουμε αίσθημα υποχωρητικότητας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. 

17/9: Νέα σελήνη στην Παρθένο. Μία νέα σελήνη ιδιαίτερα θετική, σταθεροποιητική, αναγεννησιακή που φέρνει ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Εμπόδια & προκλήσεις υπάρχουν, ωστόσο, όμως μέσα από σωστές κινήσεις, μέσα από σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχία μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, υλοποιώνας ένα σχέδιο μας. Επαγγελματικά & εργασιακά ζητήματα προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τυχεροί & ευνοημένοι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

21/9 έως 23/9: Ο Ερμής από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τους Πλούτωνα & Κρόνο δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα στην επικοινωνία, όπου υπάρχουν εντάσεις, συγκρούσεις, παιχνίδια εξουσίας & επιβολής σε επίπεδο απόψεων και ιδεών. Ο πεσιμισμός και η απαισιοδοξία μπορούν να δημιουργήσουν ένα βαρύ κλίμα. Προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε, στην σκληρότητα του λόγου αλλά και στην στείρα κριτική καθώς μπορεί να προσβάλλουμε άθελα μας κάποιον, να ον μειώσουμε ή να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση. Επικοινωνιακά βραχυκυκλώματα, προσοχή στην επικοινωνία με τον/τη σύντροφο μας αλλά και στις σχέσεις μας με άτομα της δουλειάς μας. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι δείξτε περισσότερη προσοχή. 

23/9: Ο Ήλιος στον Ζυγό. Ίση διάρκεια ημέρας, ίση διάρκεια νύχτας. Η ανάγκη μας για ενδοσκόπηση και ισορροπία είναι ιδιαίτερα έντονη αυτήν την ημέρα. Κάνοντας έναν απολογισμό κοιτάμε ποιες είναι αυτές οι σχέσεις αλλά και οι καταστάσεις που φέρνουν αρμονία και γαλήνη στη ζωή μας. Αναπτύσσόνται τα αισθήματα διπλωματίας, του τακτ αλλά μεγαλώνει και η αναποφασιστικοτητα μας. 

24/9: Ερμής αντίθεση Άρης και η ημέρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, καυγάδες και τσακωμοί. Το αίσθημα υποχωρητικότητας εξαντλείται και η αδυναμία μας να καταλάβουμε τους αλλους μπορούν να φέρουν ρήξεις και ρήγματα. Οι ημέρες από τις 21 έως τις 25/9 απαιτούν προσοχή στον διάλογο, στην επικοινωνία, στο πως εκφραζόμαστε και τοποθετούμαστε σε διάφορα ζητήματα καθώς μπορεί να υπάρξει εκνευρισμός και ένταση που να χαλάσουν την διάθεση μας. Προσοχή σε πονοκεφάλους, ημικρανίες αλλά και στην οδήγηση. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι δείξτε περισσότερη προσοχή. 

27/9: Ο Ερμής στον Σκορπιό κάνει την επικοινωνία πιο βαθιά, πιο εσωτερική. Η ένταση των προηγούμενων ημερών καταλαγιάζει και γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς και παρατηρητικοί. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα πούμε αλλά και στο πως θα το πούμε. Μας απασχολούν θέματα οικονομικά, κληρονομικά και οικονομικών διευθετήσεων. Ήδη έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια ΕΝΦΙΑ και πολλοί θα τρέξουν να ρυθμίσουν οφειλές με την εφορία και το δημόσιο. Η καλή μνήμη αποτελεί ατού των ημερών. Μπορούμε να ασχοληθούμε με την έρευνα, με την ψυχολογία και να κατανοήσουμε καλύτερα βαθύτερες σκέψεις μας και ριζωμένες πεποιθήσεις μας. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο επικοινωνιακό και διαπραγματεύσεων Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. 

28/9: Ο Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω! Το τελευταίο ταξίδι του στο υπέροχο ζώδιο του Αιγόκερω. Όρια, πρέπει, δομές, αξίες, αρχές και σταθερές σε πρώτο πλάνο. Σχέδια επαγγελματικά κα ζητήματα καριέρας αρχίζουν να προχωρούν σταδιακά. Όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου θα δούμε πολύ καλύτερες ημέρες επαγγελματικά μετά τις 15/11 και κυρίως τον Δεκέμβριο με την σύνοδο Δία-Κρόνου στον Αιγόκερω. Όποιος κοπιάσει, όποιος εργαστεί σκληρά και μεθοδικά θα αναγνωριστεί. 

28/9 & 29/9: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Επαγγελματικά σχέδια μπορεί παροδικά να βρίσκουν εμπόδια, δυσκολίες, προκλήσεις και να μην υλοποιούνται. Οι αγώνες μας και οι προσπάθειες μας μοιάζουν να πέφτουν στο κενό, νιώθουμε αδικημένοι, ένα αίσθημα κατωτερότητας και μειονεξίας σε σχέση με τους άλλους. Καλό είναι να δουλέψουμε τα αρνητικά συναισθήματα, την ματαιότητα και να δεχτούμε ότι προκλήσεις υπάρχουν, όμως η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας μπορεί να αποτελέσει το κίνητρο της προόοδου. Σε ολα αυτά ο έρωτας καλά κρατεί για αυτό πρέπει να ποντάρουμε στις σχέσεις, στον έρωτα και να μην υψώνουμε τείχη στον/στην σύντροφο μας γιατί από εκεί θα αντλήσουμε δύναμη. Πιεσμένοι αρκετά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι με τους Κριούς να βρίσκουν στήριγμα στον έρωτα ή στα δημιουργικά τους πλάνα και τους Ζυγούς να δέχονται την εύνοια των φίλων τους. 
Καλό & ευλογημένο Σεπτέμβριο φίλοι μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου