Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1/10: Ο Οκτώβριος κάνει πρεμιέρα με μία πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού και ειδικότερα στο ζώδιο του Κριού. Φαινομενικά είναι μία πανσέληνος χωρίς ιδιαίτερους σχηματισμούς ωστόσο, όμως στο φαινόμενο της πανσελήνου συμμετέχει ο Χείρωνας, ο οποίος σχετίζεται με πληγές και τραύματα, τα οποία καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Θέματα της πανσελήνου; Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και η επαφή με τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι μία πανσέληνος που φέρνει στην επιφάνεια ένταση και προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες, στον έρωτα, στην συντροφική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Με αυτό το φεγγάρι καλούμαστε να ξεπεράσουμε τραύματα που έχουμε βιώσει σε σχέσεις του παρελθόντος. Ο φόβος, τα αρνητικά συναισθήματα και η επιφυλακτικότητα μπορούν να μας κάνουν επιθετικούς ή δύστροπους στην διαχείριση των σχέσεων. Έχουμε να κάνουμε με τραυματικές εμπειρίες που έχουν λαβώσει το συναίσθημα μας αλλά και την διάθεση μας για μια από κοινού πορεία. Ο εγωισμός, ο θυμός και η διάθεση για ρήξη των σχέσεων πηγάζει από ένα αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.                                                                                      
2/10: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην ευαίσθητη και συναισθηματική της φύση. Ο έρωτας γίνεται μια υπόθεση εγκεφαλική όπου η λογική κυριαρχεί απέναντι στο συναίσθημα. Κατανοούμε την αγάπη μέσα από την έννοια της προσφοράς, της βοήθειας, της παροχής υποστήριξης. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητας, διεκπεραίωσης εκκρεμοτήτων ενώ παράλληλα η νέα θέση του πλανήτη της ομορφιάς λειτουργεί υποστηρικτικά σε ζητήματα διατροφής και άθλησης. Πολλοί θα φροντίσουν το σώμα τους, την υγεία τους και θα αποφασίσουν να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες. Εύνοια αναμένεται σε ζητήματα εργασιακά ή υγείας. Αντιλαμβανόμαστε την αγάπη μέσω της βοήθειας, έμπρακτα, με την παροχή ενός χεριού βοηθείας και σε ότι εμείς κρίνουμε ωφέλιμο. Οι συναισθηματικές εκφράσεις είναι λιγοστές, περισσεύουν καθώς έχουμε να κάνουμε με μία ολιγαρκή Αφροδίτη. Μπορούμε να οργανωθούμε, να επικεντρωθούμε στην λεπτομέρεια και να κερδίσουμε έδαφος όπου αντιμετωπίζαμε ελλείψεις. Καλό είναι να αποφύγουμε την κριτική στις σχέσεις, η οποία πολλές φορές κουράζει και μας κάνει αντιπαθητικούς. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. 

3/10: Ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω. Έχοντας προηγηθεί η ορθοδρόμηση του Δία και του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο κινούμαστε με τους πλανήτες της πολυαστρίας στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία. Η γη σχετίζεται με την υλοποίηση, με την γονιμοποίηση και ο Αιγόκερως με ζητήματα επαγγελματικά. Το υπόλοιπο τρίμηνο αναμένονται εξελίξεις σε ζητήματα εργασιακά, καριέρας και επαγγελματικής καταξίωσης. Πολλοί, ανεξαρτήτως ζωδίου θα δουν πρόοδο στις φιλοδοξίες τους. Το μοναδικό αγκάθι, που μας καλεί να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα είναι ο ανάδρομος Άρης στον Κριό. Κριοί περιμένετε τις εξελίξεις στον τομέα της καριέρας να τρέξουν, μην θυμώνετε με το παραμικρό, κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Ζυγοί θέματα σπιτιού, οικογένειας βρίσκουν λύσεις. Καρκίνοι & Αιγόκεροι παίρνετε αποφάσεις για σχέσεις ζωής αλλά και στην προσωπική σας ζωή. 

7/10: Ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό. Μία όψη που κάνει την επικοινωνία ηλεκτρισμένη και φορτισμένη. Ο εκνευρισμός, η νευρικότητα, η αδιαλλαξία, το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη μπορούν να φέρουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και γύρω από ζητήματα οικονομικά. Η κρίση αξιών είναι άλλη μια έκφανση της όψης. Έρχεται η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι διαφέρει το σύστημα αξιών σου και οι αρχές σου από τους γύρω σου. Ωστόσο, παρόλα αυτά είναι μία όψη που ευνοεί την επαφή με την τεχνολογία και μας κάνει ιδιαίτερα ευφυείς. Μάλιστα ο Σκορπιός σχετίζεται με τα μεγάλα μυστικά αλλά και με τις μεγάλες αλήθειες της ζωής. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα έντονη, διαισθητική, εμείς διακατεχόμαστε από την ικανότητα να αναλύουμε σε βάθος και άκρως αποτελεσματικά. Προσοχή στην επικοινωνία, στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και εκφράζεστε Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου & δευτέρου δεκαημέρου. 

9/10: Ο Άρης από τον Κριό σε δυνατό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μία όψη που φέρνει στην επιφάνεια βία, θυμό, δυνατά συναισθήματα πάθους που μπορούν να διαταράξουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Παιχνίδια εξουσίας, κόντρες, ίντριγκες και κανόνες επιβίωσης συμβαίνουν στον επαγγελματικό στίβο. Δεν αποκλείονται προστριβές με ανωτέρους, έχοντες εξουσία αλλά και με συνεργάτες μας. Ο εγωισμός, ο θυμός, η εγωπάθεια αλλά και το αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας μπορούν να μας κάνουν επιθετικούς, απότομους και κυνικούς. Η ημέρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και καλό είναι να βρούμε διεξόδους ώστε να συσσωρεύσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

10/10: Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός και η ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σε επίπεδο συναισθηματικό, στον έρωτα αλλά και γύρω από οικονομικές συμφωνίες. Μία επιρροή που φέρνει ανανέωση στον κοινωνικό μας κύκλο και ευκαιρίες για δικτύωση, καλοπέραση και διασκέδαση, με μέτρο φυσικά καθώς το τρίγωνο σχηματίζεται σε ζώδια της γης. Μπορούμε να ανανεώσουμε την αισθηματική μας ζωή προσφέροντας ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που αγαπάμε ή στον/στη σύντροφο μας. Ξαφνικές, αναπάντεχες γνωριμίες, τυχαίες συναντήσεις μπορούν να σημάνουν έναν νέο κύκλο σχέσεων, ο οποίος θα φανεί καταλυτικός στην μετέπειτα πορεία μας. Εύνοια σε ζητήματα που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά. Κύριοι αποδέκτες της όψης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκερου του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. 

11/10: Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία. Μία ημέρα που χρήζει προσοχής καθώς μπορεί να είμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας και κυρίως γύρω από ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και επαγγελματικά. Καλό είναι να επιδείξουμε σύνεση, σωστό προγραμματισμό και να μην εγκαταλείπουμε τον στόχο μας με την πρώτη δυσκολία. Επίσης, χρειάζεται να μην υποτιμούμε ή να μην υπερεκτιμούμε κινδύνους ή καταστάσεις και να στηριζόμαστε σε ρεαλιστικά δεδομένα ή αποδείξεις. Ένα άλλο σημείο που καλούμαστε να προσέξουμε είναι η επιπολαιότητα μην τυχόν εκτεθούμε σε κινδύνους για την υπόληψη μας και το κύρος μας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. 

12/10: Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Μία όψη, η οποία επηρεάζει καθ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς οι δύο πλανήτες είναι αρκετά αργοί. Μία όψη που δεν επηρεάζει σήμερα αλλά δίνει χρώμα στην χρονιά που διανύουμε και συγκεκριμένα στον μήνα. Ο Ποσειδώνας ισχυρότατος στο ζώδιο της διακυβέρνησης του σχετίζεται με όνειρα, με προσδοκίες, με την τέχνη, με την φιλανθρωπία σε θετική γωνία με τον πλανήτη της επέκτασης, τον Δία από τον Αιγόκερω μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε σχέδια, εμπνεύσεις, στόχους και φιλοδοξίες πολλών. Ευνοείται ότι άπτεται της τέχνης. Ωστόσο, όμως για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να έχεις δουλέψει σκληρά. Ιχθείς και Αιγόκεροι με γενέθλια κοντά στις 9/1 και στις 9/3 μπορείτε να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα. 
Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Μία όψη που βελτιώνει την επικοινωνία, την κάνει πιο γλυκιά έτσι ξεπερνιούνται εμπόδια και παρεξηγήσεις που είχαν προκληθεί από την ένταση των ημερών. Θέματα εργασιακά, υγείας, οικονομικά δέχονται εύνοια. Η διαλλακτικότητα μπορεί να βοηθήσει αυτήν την ημέρα. Οι προσπάθειες για κατανόηση της απέναντι πλευράς μπορούν να αποδώσουν και να μας φέρουν μπροστά σε κέρδη και ωφέλειες. Η επικοινωνία είναι άκρως διαισθητική και αντιλαμβανόμαστε συναισθήματα πάρα πολύ εύκολα. Η συναισθηματική ακαμψία και η επικριτικότητα στις σχέσεις μπορούν να ελεγχθούν για αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτούμε της επιρροής. Ιδανική ημέρα για γάμους και συμφωνίες με την Σελήνη από τον Λέοντα σε εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Ζυγό, μία άλλη όψη που ευνοεί στην μακροημέρευση και στις διαθέσεις. 

13/10: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ήλιο έρχεται να πυροδοτήσει εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες σε σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική ζωή. Η ανάγκη μας για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις, η ανάγκη για συμπόρευση και ομαδικότητα έρχεται σε σύγκρουση με τις εγωιστικές διαθέσεις των άλλων. Πολλές φορές και η δική μας επιθετική ή θυμική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε απότομες ρήξεις. Προσοχή σε διαφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, με ανωτέρους αλλά και στην προσωπική μας ζωή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και εύκολα η κατάσταση μπορεί να εκτροχιαστεί. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Προσοχή σε μικροατυχήματα, κοψίματα και καψίματα. 

14/10: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό στην 11ο. Ιδανική περίοδος για ενδοσκόπηση, ψυχανάλυση και αναθεωρήσεις. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο εσωτερικό και ο καθένας χρειάζεται να δουλέψει μέσα του, σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να αποφύγουμε ενάρξεις, εκκινήσεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή να είμαστε προσεκτικοί στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είμαστε θετικοί σε μία επαγγελματική πρόταση που θα μας γίνει; Ασφαλώς όχι! Είμαστε δεκτικοί, απλά έχουμε κατά νου ότι κάποια πράγματα στην συνέχεια μπορεί να τροποποιηθούν. Καλό διάστημα να διεκδικήσουμε οφειλόμενα ποσά προς εμάς ή να αποφύγουμε να δανείσουμε σε τρίτους. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι τις 28/10 θα μας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, διατροφών και οικονομικών ρυθμίσεων ή οφειλών βλέπε εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ και διάφορες υποχρεώσεις. Δεν αποκλείονται διευκολύνσεις και άνοιγμα δόσεων για ρυθμίσεις. Προσοχή στην αδιαλλαξία, στις αμετακίνητες απόψεις και στο πείσμα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην επικοινωνία, στο τι λέτε και πως το λέτε. 

15/10: Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας μια όψη που μας θυμίζει εκείνη της 9ης του Οκτώβρη. Μία όψη που φέρνει στην επιφάνεια βία, θυμό, δυνατά συναισθήματα πάθους που μπορούν να διαταράξουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Παιχνίδια εξουσίας, κόντρες, ίντριγκες και κανόνες επιβίωσης συμβαίνουν στον επαγγελματικό στίβο. Δεν αποκλείονται προστριβές με ανωτέρους, έχοντες εξουσία αλλά και με συνεργάτες μας. Ο εγωισμός, ο θυμός, η εγωπάθεια αλλά και το αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας μπορούν να μας κάνουν επιθετικούς, απότομους και κυνικούς. Η ημέρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και καλό είναι να βρούμε διεξόδους ώστε να συσσωρεύσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ας προσθέσουμε την διαλλακτικότητα στη ζωή μας, την ανάγκη για συμβιβασμό και συμφιλίωση ώστε να αποφύγουμε προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. 

16/10: Νέα σελήνη στον Ζυγό. Μία σχέση που αναδεικνύει νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες αλλά μέσα από έναν τρόπο δύσκολο και απαιτητικό. Τα μέλη των σχέσεων πρέπει να διαθέτουν ωριμότητα και να δείχνουν σεβασμό και ανοχή στην διαφορετικότητα του άλλου. Το αίσθημα της δικαιοσύνης και του δικαίου είναι ιδιαίτερα τονισμένα. Χρειάζεται να είμαστε μετρημένοι και να στοχεύουμε αποκλειστικά στον στόχο μας, χωρίς να παρεκκλίνουμε. Η σκληρή δουλειά, η δικαιοσύνη, οι κόποι, οι σωστές στρατηγικές μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στις χειριστικές διαθέσεις και στην τάση μας να χειραγωγούμε τα πάντα γύρω μας. Προσοχή στην αυστηρή κριτική που θα δεχτούμε ή θα ασκήσουμε. Οι Κρόνιες ποιότητες είναι ιδιαίτερα δυνατές καθώς ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση στον Ζυγό επομένως όσοι θα ακολουθήσουν την νόμιμη οδό, όσοι είναι δίκαιοι και εργαστούν αποτελεσματικά θα δικαιωθούν. Δίδυμοι, Υδροχόοι κάνετε νέα ξεκινήματα με προσοχή. Οι Ζυγοί δέχεστε ποικίλες επιρροές, εξαρτάται από εσάς πως θα κριθεί το πράγμα.

18/10: Αφροδίτη αντίθεης Ποσειδώνας και Ήλιος τετράγωνο Κρόνος. Δύο αντίρροπες επιρροές. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξουμε σε ζητήματα σχέσεων και οικονομικά καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης, απογοήτευσης ή ματαίωσης. Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συναισθηματικά και συγκινησιακά φορτισμένοι έτσι μπορούμε να χάσουμε την έννοια του μέτρου. Η ανάγκη μας να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα και την πεζότητα είναι έντονη αλλά νιώθουμε αμήχανα στο να αφεθούμε. Ο φόβος μπροστά στο συναίσθημα και στην εκδήλωση του μπορεί να μας τρομάζει. Από την άλλη πλευρά είναι μία ημέρα με αρκετή δουλειά, έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν και να τακτοποιηθούν. Καλό είναι να αποφύγουμε την σκληρή κριτική, να μην τσεκουρώνουμε τους γύρω μας τονίζοντας τις αδυναμίες τους. Σχέσεις και συνεργασίες περνάνε μέσα από κρας τεστ και δοκιμάζονται. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και σε λάθος συναισθηματικές επενδύσεις Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. 

19/10: Ποικίλες οι επιρροές της ημέρας. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία αλλά και ο Άρης σε χιαστί με την Αφροδίτη. Η ημέρα χρήζει προσοχής για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους σε επιπόλαιες, βιαστικές κινήσεις, στην παρόρμηση αλλά και στον θυμό. Η εργατικότητα, η επίδειξη πειθαρχίας μπορούν να σώσουν καταστάσεις. Προσοχή σε θέματα εγωισμού και επίδειξης ισχύος. Εύνοια σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Οι Αιγόκεροι μέσω της στάσης σας μπορείτε να έχετε εξομάλυνσης στις πιέσεις. Τα ερωτικά καυγαδάκια δεν θα λείψουν. Πιθανές σκηνές ζήλιας. Χρειάζεται να δείξουμε σεβασμό στην διαφορετικότητα του άλλου, στις διαφορετικές επιθυμίες, στα διαφορετικά θέλω. Ο σεβασμός στον χώρο του άλλου είναι πάγιο αίτημα, ο κάθε άνθρωπος έχει τους χρόνους του. 

23/10: Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό έτσι τις επόμενες ημέρες θα μας απασχολήσουν ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, διευθέτησης οικονομικών υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και αυτό που αναζητούμε είναι το βάθος και η ένταση στις σχέσεις. Έχουμε ανάγκη να γίνουμε ένα με τον άλλον, είτε αυτός είναι σύντροφος μας είτε συνεργάτης μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκύψουν νέες οικονομικές συνεργασίες αλλά και νέες αισθηματικές σχέσεις. Η ανάγκη μας για έλεγχο των καταστάσεων αλλά και των συναισθημάτων μας μπροστά στην στο αίσθημα του φόβου είναι εμφανές σημάδι των ημερών. 

24/10: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο μία όψη που σταθεροποιεί σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες. Οι σχέσεις κερδίζουν σε αξιοπιστία και μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γύρω μας με περισσότερη ευκολία. Εύνοια και σταθεροποίηση σε ζητήματα οικονομικά, επαγγελματικά και αισθηματικά. Οι σχέσεις που στηρίζονται στην προσφορά μπορούν να εξελιχθούν. Η εργασία, η μέθοδος, η επιμονή και η στόχευση στην λεπτομέρεια μπορούν να ξεχωρίσουν την πορεία μας και να κάνουν ένα έργο μας ή ένα πρότζεκτ μας να ξεχωρίσει. Εύνοια για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. 

25/10: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο. Μία όψη που φέρνει ένταση, η οποία δεν είναι έκδηλη και φανερή ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, καυγάδες και διαφωνίες και μάλιστα γύρω από ζητήματα οικονομικά αλλά και ερωτικά. Ιδανικές ημέρες για αναθεωρήσεις σχέσεων ερωτικών αλλά και οικονομικών συμφωνιών. Ιδανική ημέρα για να διεκδικήσουμε οφειλόμενα προς εμάς και απαιτήσεις. Ημέρα με ανακαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και ψυχολογικά σοκ. Η ψυχανάλυση και οι συζητήσεις με τον ίδιο μας τον εαυτό αποδίδουν τα μέγιστα. Προσοχή στην αδιαλλαξία, στις αμετακίνητες απόψεις και στο πείσμα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

28/10: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, στον Ζυγό. Σχέσεις, συνεργασίες θα δεχτούν τονωτικές ενέσεις. Τις επόμενες ημέρες έχουμε ανάγκη για συμπόρευση, για να χτίσουμε το «Ευ Αγωνίζεσθαι». Μία περίοδος με έμφαση στην έννοια της συνεργασίες και της συνύπαρξης είναι αυτή που ακολουθεί. Η ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις είναι διάχυτη, ενώ μας διακατέχει ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί. 

31/10: Ο μήνας κλείνει με μια πανσέληνο, η δεύτερη πανσέληνος του μήνα. Πανσέληνος στον Ταύρο με τον Ήλιο απέναντι στον Σκορπιό. Θέματα οικονομικά, ασφάλειας, πόρων και διαχείρισης έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μία άκρως δυναμική και ανατρεπτική πανσέληνος καθώς συμμετέχει ο Ουρανός σε σύνοδο. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και αποχωρισμοί, ξαφνικές ενώσεις στο φινάλε του μήνα. Ο παράγοντας του απρόοπτου και αστάθμητου παράγοντα είναι εμφανής. Η μόνη σταθερά της εποχής είναι η αλλαγή. Προβλέπονται ανατροπές, αλλαγές σε οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια. Αυτή η πανσέληνος χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση των πόρων καθώς μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Μία άλλη έκφανση της πανσελήνου οι απότομες, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Χρειαζόμαστε ελευθερία, άνεση και το δικαίωμα της επιλογής σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου