Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κριός: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη χαρακτηρίζεστε από ευθύτητα, ειλικρίνεια, δυνατές παρορμήσεις και επιπολαιότητα. Ως ενθουσιώδεις προσωπικότητες γρήγορα παθιάζεστε με οτιδήποτε υποκινεί ή εγείρει την φαντασία σας και την αδρεναλίνη σας. Η ανάγκη σας για δράση, πρωτοβουλία και διακρίσεις σας ωθεί στο να πράξετε πρωτού καν σκεφτείτε και δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που εγκαταλείπετε τον στόχο σας ημιτελή. Καρμικές σχέσεις για εσάς αποτελούν τα ζώδια της Παρθένου και του Σκορπιού. Η σχέση σας με έναν Παρθένο δεν έχει κανένα κοινό σημείο επαφής, ωστόσο, έχετε πολλά να διδαχτείτε από αυτόν το συνδυασμό. Η πρακτικότητα και η επιμέλεια είναι αρετές που δεν κατέχετε έτσι ο αναλυτικός και λεπτομερής Παρθένος θα λειτουργήσει σαν μέντορας σας ή σαν μάνατζερ σας. Η τάση σας να εγκαταλείπετε έναν στόχο έρχεται σε σύγκρουση με το προφίλ του Παρθένου, ο οποίος μπορεί να σας μεταπείσει και να κάνετε τις εμπνεύσεις σας πράξη. Εσείς από την μεριά σας μπορείτε να γεμίσετε με πάθος και ενθουσιασμό την πιο πεζή σκέψη του/της συντρόφου σας που υστερεί κάποιες φορές σε πάθος. Εσείς ως Κριός χρειάζεται να δείξετε ανοχή στην τάση του να ελέγχει τα πάντα στη ζωή του πόσο μάλλον στην σχέση σας ενώ εκείνος πρέπει να δείξει κατανόηση στην ανάγκη σας για δράση και γρήγορες αποφάσεις. Ωστόσο, ο Παρθένος ως γνήσιο παιδί του Ερμή, καθώς κυβερνάται από τον πλανήτη αυτόν αγαπά την ευφυΐα και την ταχύτητα έτσι δεν είναι αγεφύρωτο το χάσμα. Άλλη μια σχέση με ελάχιστα κοινά σημεία αναφοράς είναι αυτά της σχέσης σας με τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με συναισθηματικό πάθος αλλά σε βάθος. Παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης, ο οποίος είναι και δικός σας κυβερνήτης. Εσείς σαν Κριός διακατέχεστε από ένα εξωτερικευμένο πάθος ενώ ο Σκορπιός κυβερνάται από ένα πάθος εσωτερικό και άκρως συναισθηματικό. Εάν κατανοήσετε την σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού, ο οποίος χρειάζεται το χώρο του πολλές φορές και εάν δείξετε ανοχή στην τάση του να ελέγχει τις καταστάσεις γύρω από την σχέση σας τότε είναι μία σχέση πολλά υποσχόμενη. Από την μεριά του ο Σκορπιός πρέπει να καταλάβει ότι δεν είστε κτήμα του, ότι δεν του ανήκετε. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει τις ανασφάλειες που πηγάζουν από την ανάγκη του να σας ελέγχει είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Ο Σκορπιός θα σας διδάξει να εμβαθύνετε συναισθηματικά σε μία κατάσταση, κάτι που δεν είναι στα φόρτε σας καθώς διακρίνεστε από επιπολαιότητα. Η ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα φλογερή, ευχάριστη, απολαυστική αρκεί να αντέξετε την τάση του να κυριαρχεί και αρκεί να κατανοήσει και εκείνος με την σειρά του πως και εσείς θέλετε να νιώθετε ηγέτης ως Κριός. 

Λέων: Με κυβερνήτη σας τον Ήλιο διακατέχεστε από ζεστασιά, γενναιοδωρία, πληθωρικότητα, θάρρος και τόλμη. Είστε ένα μεγάλο παιδί, ένας αιώνιος έφηβος, με μεγάλη καρδιά, που αγαπάει με όλη την δύναμη της ψυχής του. Δεν αντέχετε την μιζέρια, την κακομοιριά και όταν αγαπάτε, αγαπάτε στο 100%. Το πείσμα σας, η επιμονή σας και η τάση σας να διακριθείτε σε ένα σύνολο σας κάνουν ιδιαίτερα φιλόδοξους, κάτι που σημαίνει ότι αναζητάτε τον θαυμασμό και την καταξίωση. Καρμικά ζώδια για εσάς αποτελούν ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς. Η σχέση με έναν Αιγόκερω είναι δύσκολη καθώς και οι δύο έχετε την τάση να ελέγχετε και να θέλετε να διαχειρίζεστε τα πάντα στη σχέση σας έτσι αυτό θα δημιουργήσει αναπόφευκτα συγκρούσεις επιβολής και κυριαρχίας. Ωστόσο, όμως μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τις φιλοδοξίες σας και να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές και την εμπειρία του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως κερδίζει σε εμπειρία, εάν ακούσετε τι θα σας πει και εάν πάρετε κάτι από το πνεύμα πρακτικότητας του σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στις εντάσεις. Ωστόσο και εκείνος με την σειρά του πρέπει να δείξει κατανόηση στον συνεχή ενθουσιασμό σας, στο πάθος σας και την γενναιοδωρία σας. Ο Αιγόκερως είναι ολιγαρκής, εξάλλου κυβερνάται από τον Κρόνο ενώ εσείς είστε πληθωρικότατη προσωπικότητα, γεμάτη γενναιοδωρία. Εάν καταφέρει ο Αιγόκερως να κατανοήσει το μεγαλείο της καρδιάς σας και την πληθωρικότητα σας και εάν εσείς κατανοήσετε ότι δεν είναι τσιγγούνης αλλά εγκρατής και ρεαλιστής τότε θα ανθοφορήσει η γνωριμία. Από την άλλη πλευρά ο Ιχθύς είναι τελείως ξενικός για εσάς και την ιδιοσυγκρασία σας. Η ευαίσθητη και εύθραυστη του φύση είναι κάτι που δυσκολεύεστε να καταλάβετε. Η τάση του Ιχθύ να αποδρά από την πραγματικότητα πολλές φορές σας ενοχλεί. Από την άλλη πλευρά για τον Ιχθύ φαίνεσθαι κάπως εγωιστής, αυταρχικός, πεισματάρης, σνομπ. Το παθιασμένο σας προφίλ, η τάση σας να δείχνεσθαι προς τα έξω και γενικότερα ο πομπώδης χαρακτήρας σας πληγώνουν πολλές φορές το τρυφερό ψάρι. Ωστόσο, η σχέση αυτή έχει να σας διδάξει πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς μαθαίνετε να εκφράζεστε συναισθηματικά, με περισσότερη τρυφερότητα. 

Τοξότης: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία χαρακτηρίζεστε από πληθωρικότητα, γενναιοδωρία, επιπολαιότητα και έναν πομπώδη χαρακτήρα. Η τάση σας για γνώση, μόρφωση, ταξίδια και περιπέτειες αποτελούν δύναμη σας. Το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο προφίλ σας είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου σας. Δεν αντέχετε και δεν ανέχεστε τους περιορισμούς και όταν νιώθετε ότι οι «ελευθερίες» σας περιορίζονται ή ελέγχονται αντιδράτε, εξαγριώνεστε ή την κάνετε αλλά «Γαλλικά». Το πάθος σας, ο ερωτισμός σας και ο δυναμισμός σας αποτελούν χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Καρμικά ζώδια για εσάς αποτελούν ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Η σχέση σας με έναν Ταύρο είναι ιδιαίτερα δύσκολη γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε την τάση του να σας ελέγχει ή να σας περιορίζει. Η ανάγκη του Ταύρου να ελέγχει την σχέση αλλά και εσάς τους ίδιους σας κάνει να αντιδράτε και να θυμώνετε μαζί του. Η ανασφάλεια που νιώθει ο Ταύρος μπροστά στο πάγιο αίτημα του Τοξότη για ελευθερία είναι αυτό που στέκεται εμπόδιο. Από την άλλη εάν και εσείς καταλάβετε ότι και ο Ταύρος έχει ανάγκη από ασφάλεια θα τον κάνετε λιγότερο ζηλιάρη και κτητικό. Ένας Τοξότης έχει να κερδίσει πολλά από το πρακτικό πνεύμα του Ταύρου, αρκεί ο μεν Τοξότης να μην πλήξει στους αργούς ρυθμούς του δε, και ο δε να δώσει χώρο στον Τοξότη να αναπτύξει το πάθος του. Ποιο το κοινό ενός Τοξότη με έναν Καρκίνο; Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να νιώσει ότι ανήκει κάπου, ότι είναι οικογένεια και όλο αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τον φιλελεύθερο χαρακτήρα σας γιατί σας βλέπει πολύ επιπόλαιους και συνέχεια να σχεδιάζετε χωρίς πολλές φορές να τον συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια σας. Η ευαίσθητη και συναισθηματική φύση του Καρκίνου συγκρούεται ξεκάθαρα με την πιο ελεύθερη φύση του Τοξότη, ο οποίος αγαπάει με έναν δικό του τρόπο. Εάν ο Τοξότης δώσει λίγη περισσότερη προσοχή στον Καρκίνο και εάν ο Καρκίνος εμπιστευτεί τον/την σύντροφο του τότε η σχέση θα πάει πολύ καλύτερα. Εσείς, ως Τοξότης έχετε να διδαχθείτε πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς είστε πιο επιφανειακοί, όχι ότι είστε ρηχοί. Επίσης, ο Καρκίνος πρέπει να δεχτεί την επιπολαιότητα του Τοξότη, ο οποίος κάνει συνεχώς γκάφες, κάτι που μπορεί να τον ωθήσει στα άκρα. Η ερωτική-σεξουαλική τους ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα καθώς αγαπάνε τους πειραματισμούς, με τον μεν Τοξότη να δοκιμάζει πράγματα και να είναι γεμάτος πάθος ενώ ο Καρκίνος κερδίζει σε αισθησιασμό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου