Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Καρκίνος: Με κυβερνήτη σας την Σελήνη είστε άνθρωποι χαρισματικοί, γεμάτοι ευαισθησίες και συναίσθημα ικανοί να υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια σας. Δοτικοί, εύθραυστοι αλλά καθόλου αδύναμοι έχετε ανάγκη να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου έτσι χτίζετε πολύ δυνατές σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται σε ειλικρινή συναισθήματα αλλά και στην εκτίμηση. Είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί  και ερωτικοί και αναζητάτε την απόλυτη πίστη στις σχέσεις σας. Καρμικές σχέσεις; Ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Ο Τοξότης σας μοιάζει πολύ φιλελεύθερος, ελεύθερος, ανεξάρτητος αλλά και ανήσυχο πνεύμα που αναζητάει την περιπέτεια. Χαρακτηρίζεται από την ανάγκη του να δραπετεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όταν νιώσει ότι του στερείτε τις ελευθερίες σίγουρα θα αντιδράσει και πολύ πιθανόν να απομακρυνθεί. Αγαπάει τους φίλους του, τα ταξίδια και την επαφή με τους άλλους πολιτισμούς, είναι πολυπράγμον και πολυταξιδευμένος. Αυτός πάλι σας βρίσκει πολύ ευαίσθητους, έντονα συναισθηματικούς και πολλές φορές νιώθει να πνίγεται από την αγάπη σας, όταν του φέρνετε αντιρρήσεις ή προσπαθείτε να τον κλείσετε στην οικογένεια. Χρειάζεται να κατανοήσετε την ανάγκη του να νιώθει ελεύθερος και να του επιτρέπεται να αλλάζει παραστάσεις, μην εγκλωβίζοντας τον σε κάτι που εκείνος θεωρεί φυλακή. Χρειάζεται να κατανοήσει την ανάγκη σας να δεθείτε συναισθηματικά. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα καθώς και οι δύο αγαπάτε τους πειραματισμούς και είστε αισθησιακοί. Η σχέση σας πάλι με έναν Υδροχόο είναι πιο σύνθετη καθώς βρίσκετε τον χαρακτήρα του ακραίο, επαναστάτη, ανένταχτο και εκκεντρικό. Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός του σας φαίνονται ξενικά και αυτό δημιουργεί ένα χάσμα καθώς εσείς χρειάζεστε τον χρόνο σας για να ενταχτείτε σε μια ομάδα ή σε μία σχέση. Ο απρόσωπος χαρακτήρας του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει απόσταση καθώς είναι ένα στοιχείο που σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια και ότι δεν έχετε τον έλεγχο της σχέσης ή των καταστάσεων γύρω σας. Σας φαίνεται περίεργη η τόσο εξωστρεφής διάθεση του και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Εκείνος με την σειρά του πρέπει να κατανοήσει την ανάγκη σας να δεθείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον από κοινού. Ο Καρκίνος θα διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο και θα κερδίσει σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά και σε διπλωματία ενώ ο Υδροχόος θα μάθει να αντιλαμβάνεται καλύτερα το συναίσθημα και τις προθέσεις των γύρω του. 

Σκορπιός: Με κυβερνήτες σας τον Άρη και τον Πλούτωνα χαρακτηρίζεστε από πάθος, δυνατές επιθυμίες, έντονο ερωτισμό και στην αισθηματική ζωή έχετε υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας αποτελούν το μεγάλο μείον σας και σας κάνουν να αναζητάτε συνεχώς τον έλεγχο στην σχέση σας, μη αφήνοντας σας να χαλαρώσετε. Η σταθερότητα και το αδιάλλακτο του χαρακτήρα σας είναι δύο ακόμα σημαντικά χαρακτηριστικά για το δικό σας ζώδιο. Καρμικές σχέσεις; Η σχέση με τον Κριό και τον Δίδυμο. Η σχέση με τον Κριό μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Υπάρχουν πολλές αντιθέσεις στις μεταξύ σας προσωπικότητες αλλά και κοινά σημεία. Ο Κριός σας φαίνεται παρορμητικός ενώ δρα χωρίς στρατηγική, χωρίς να σκέφτεται. Εσείς πάλι δράτε έχοντας εξετάσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις που αυτές μπορεί να φέρουν. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώσετε δίπλα σε έναν Κριό αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της σχέσης. Ωστόσο, όμως και οι δύο έχετε δυνατές επιθυμίες, μπορείτε να βρείτε κοινούς στόχους και να χτίσετε κοινές φιλοδοξίες μαζί. Ένα άλλο κοινό σημείο είναι η ανάγκη σας να χτίσετε μια οικονομική αυτοκρατορία ή μια επιχείρηση. Μία σχέση που μπορεί να στηριχτεί στην από κοινού οικονομική και επαγγελματική πολιτική. Από την άλλη ο Κριός σας βρίσκει λίγο άτολμους, επιφυλακτικούς και αμετακίνητους. Μία σχέση με πολλά δυνατά σημεία, ο Κριός έχει να κερδίσει μέσα από την σταθερότητα του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός μπορεί να πάρει μία ώθηση ώστε να δράσει γρηγορότερα, με περισσότερο πάθος και αίσθημα κατάκτησης. Η ερωτική-σεξουαλική ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα, είναι απολαυστική αρκεί να μην έχετε και οι δυο ηγετικό προφίλ στην κρεβατοκάμαρα. Η σχέση με τον Δίδυμο έχει λιγότερες πιθανότητες σε σύγκριση με τον Κριό ώστε να πετύχει. Ο επικοινωνιακός Δίδυμος θα σας κουράσει με την τάση του να μιλάει, να προσπαθεί να μάθει τι έχετε όταν είστε πιο κλειστοί και εσωστρεφείς. Δυσκολεύεστε να καταλάβετε τον λόγο που διατηρεί τόσες πολλές επαφές και είναι τόσο δημοφιλής. Θεωρείτε ότι είναι ρηχός, επιφανειακός και ίσως και άπιστος. Στην αντίπερα όχθη, ο Δίδυμος σας βρίσκει απόλυτο, δογματικό, αμετακίνητο στις απόψεις σας και σταθερό στη ζωή σας. Η λύση είναι μία; Αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Μία σχέση με άκρως διδακτικό χαρακτήρα καθώς ο Σκορπιός θα διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο και θα μάθει να επικοινωνεί τα συναισθήματα του. Ο δε Δίδυμος θα γίνει πιο προσεκτικός, πιο ουσιαστικός και θα έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει στις σχέσεις του και στην προσωπική του ζωή. 

Ιχθείς: Με κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα χαρακτηρίζεστε ονειροπόλοι, έντονα συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και εύθραυστοι. Ωστόσο, όταν πληγωθείτε φοράτε ένα σκληρό προσωπείο ώστε να φυλαχθείτε. Ευέλικτοι, εύκαμπτοι σαν από πηλό αναζητάτε μία σχέση που θα σας καλύπτει συναισθηματικά και θα νιώθετε πάντα ερωτευμένοι, με την αγάπη να μην στερεύει ποτέ. Η ανάγκη σας να πιστεύετε στην αγάπη και στον έρωτα σας ωθούν να αναζητάτε την ιδανική σχέση για αυτό είναι δύσκολο να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Καρμικές σχέσεις για εσάς; Τα ζώδια του Λέοντα και του Ζυγού. Βρίσκετε τον Λέοντα αλαζονικό, επαρμένο, εγωκεντρικό, φλογερό, παθιασμένο και τρομάζετε μπροστά στην δυναμική που μπορεί να εμφανίσει. Ωστόσο, όμως είστε και οι δύο παθιασμένοι. Ο Λέοντας παθιάζεται με περισσότερη ορμή, τόλμη, θάρρος ενώ εσείς στοχεύετε στο συναίσθημα. Σε έναν Ιχθύ θα φανεί κάπως άκαμπτος ο Λέοντας και θα δυσκολευτεί να εκφράσει αυτό που θέλει. Ο Λέων πάλι δεν είναι ότι υστερεί σε συναισθηματικό επίπεδο και συναισθήματα απλά διαφέρει ο τρόπος που εκφράζει το συναίσθημα του μανιωδώς και μεγαλοπρεπώς.  Η ανάγκη του για εξόδους και να βρίσκεται στο επίκεντρο μπορεί να σας δημιουργήσει το συναίσθημα ότι σας παραμελεί αλλά θέλει να φροντίσει με αυτόν τον τρόπο. Ποιο είναι το κοινό σημείο στη σχέση σας με έναν Ζυγό; Το επικοινωνιακό και εξωστρεφές προφίλ του έρχεται σε σύγκρουση με την μαζεμένη ιδιοσυγκρασία σας. Κοινό σημείο αναφοράς; Η ανάγκη για συντροφική ζωή. Ο Ζυγός αναζητάει μια ισόρροπη & επικοινωνιακή σχέση, η οποία θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια, ο Ιχθύς αναζητάει μια γεμάτη συναίσθημα σχέση, που θα του καλύπτει την ανάγκη του να αγαπάει και να αγαπιέται. Στην σχέση αυτή ο Ζυγός θα μάθει να εμβαθύνει στο συναίσθημα και να καταλαβαίνει τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου του ενώ παράλληλα θα γνωρίσει καλύτερα και τον συναισθηματικό του κόσμο. Ο δε Ιχθύς θα μάθει να εκφράζει, να επικοινωνεί τα συναισθήματα του και αυτό θα τον βοηθήσει πολύ περισσότερο σε εκφραστικό επίπεδο. Μία σχέση που μοιάζει δύσκολη αλλά έχει προορισμό την ειρήνη, την γαλήνη και την ασφάλεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου