Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Αστρολογική Ατζέντα Νοεμβρίου - Προβλέψεις

1/11: Ο Ερμής (ανάδρομος) από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μία όψη που δυσχεραίνει την επικοινωνία, δημιουργεί ένα κλίμα απαισιοδοξίας και δοκιμάζει τις σχέσεις και ειδικότερα τις αισθηματικές και επαγγελματικές. Αυξημένες υποχρεώσεις, απαιτητικά ωράρια, αρκετή δουλειά αλλά και επικριτική διάθεση αποτελούν μείζον θέμα των πρώτων ημερών του Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να μας ασκήσουν ή να ασκήσουμε αυστηρή κριτική, κάτι που δημιουργεί προστριβές ή και παρεξηγήσεις. Ο Ερμής στον Ζυγό δημιουργεί μία ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στην επικοινωνία και τις σχέσεις, ωστόσο, όμως το τετράγωνο βραχυκυκλώνει επικοινωνία και σχέσεις. Η όψη επηρεάζει τουλάχιστον έως τις 7/11 καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος, γυρίζει ορθόδρομος και προχωράει αργά επιταχυνόμενος. Ας δούμε την φωτεινή πλευρά της ζωής και ας εστιάσουμε σε εκείνα τα πράγματα που μας χαρίζουν αισιοδοξία και προοπτική. Προσοχή στις παρορμητικές εκφράσεις και στον «αδαή» - «άκομψο» τρόπο που εκφραζόμαστε. Ο ρεαλισμός βοηθάει στο να μείνουμε γειωμένοι και να επιλύσουμε προβλήματα και διαφορές με την λογική και τον διάλογο, όχι όμως η απαισιοδοξία και η σκληρότητα. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

3/11: Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Ζυγό. Η επικοινωνία σταδιακά αρχίζει να αποκαθίσταται. Οι αναθεωρήσεις και οι επαναπροσεγγίσεις λαμβάνουν τέλος σταδιακά και καλούμαστε να προχωρήσουμε τα σχέδια μας και τις φιλοδοξίες μας. Ωστόσο, όμως χρειάζονται μερικές ημέρες για να επανέλθει το κλίμα και να αρχίσουν να τρέχουν οι καταστάσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής κοντράρεται με τον Κρόνο και δημιουργεί ένα πιεστικό και απαιτητικό κλίμα όπως αναφέραμε παραπάνω. Οι ασάφειες αποκτούν σαφήνεια και ερμηνεία, η παραπληροφόρηση μειώνεται ή είναι ελεγχόμενη πλέον και το κλίμα στις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές βελτιώνεται σημαντικά. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βρίσκετε λύση σε ένα πρόβλημα σας, οι σχέσεις σας βελτιώνονται και η καθημερινότητα σας αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη ή λιγότερο εκνευριστική. 

9/11: Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη από τον Κριό. Άρης και Αφροδίτη παντοδύναμοι, στα ζώδια της διακυβέρνησης τους, μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της στον Ζυγό και ο Άρης στο δικό του στον Κριό. Η όψη δημιουργεί εντάσεις και διαμάχες σε προσωπικές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Η παρόρμηση, η ταχύτητα, η διάθεση μας για επιβολή και κυριαρχία διασαλεύει την ανάγκη για συντροφικότητα και μας οδηγεί στην επίθεση ή στις πολύ υψηλές απαιτήσεις-προσδοκίες από τους άλλους. Φαίνεται πως το πάνω χέρι στα σχέσεις το έχουν οι γυναίκες (Αφροδίτη στον Ζυγό) μιας και το αρσενικό στοιχείο, ο Άρης (ανδρικές φιγούρες) κινείται ανάδρομος. Η εποχή δείχνει το αίσθημα υποχώρησης των ανδρών στις απαιτήσεις των γυναικών αλλά και την ανάγκη τους να ανασυνταχθούν και να βγουν δυναμικά στο προσκήνιο μετά τις 14/11 με ορμή και νέες στρατηγικές. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της όψης είναι ο υπέρμετρος εγωισμός, ο οποίος δημιουργεί εντάσεις και χαλάει το πνεύμα συνεργασίας και από κοινού δράσης. Περισσότερο προσεκτικοί πρέπει να είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ταύροι-Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου. Ας ρίξουμε νερό στο κρασί μας, ας υποχωρήσουμε, ας δεχτούμε τον άλλον ως έχει, χωρίς να θέλουμε να επιβάλλουμε αυτό που θέλουμε εμείς, σεβόμενοι τα θέλω και τις επιθυμίες του άλλου. 

10/11: Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό. Μυστικά και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια. Η ανάγκη μας για έρευνα, ανάλυση και ψυχανάλυση είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Η νέα θέση του Ερμή κάνει την επικοινωνία πιο εσωτερική, με εμάς να μην κοινοποιούμε σκέψεις μας, ιδέες μας ή και αποφάσεις μας. Η έρευνα είναι το δυνατό σημείο με αυτήν την νέα θέση του Ερμή, καθώς προσεγγίζουμε ένα θέμα και θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για το τι συμβαίνει γύρω από αυτό. Η πληροφορία είναι πολύ σημαντική και αυτήν την περίοδο μπορούμε να αντλήσουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε ώστε να πάρουμε τις αποφάσεις που θέλουμε. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται αλλά και η επαφή με τις βαθύτερες μας ανάγκες και επιθυμίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες ευνοούνται σχέδια στρατηγικής αλλά και παρασκηνιακά σχέδια ή μυστικές συμφωνίες.  Εύνοια δέχονται σε επίπεδο επικοινωνιακό και διαπραγματεύσεων Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι. Προωθήστε τις ιδέες σας και προβάλλετε τις ικανότητες σας στον επαγγελματικό χώρο. Κέρδη και οφέλη μέσα από τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες αλλά και μέσα από τις επικοινωνίες σας. 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μία όψη που μαλακώνει την ψυχολογία μας, βελτιώνει την διάθεση μας και λειτουργεί σαν φάρμακο στις εντάσεις με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι τις προηγούμενες δέκα ημέρες. Ζητήματα οικονομικά ευνοούνται την σημερινή ημέρα ενώ και οι σχέσεις γλυκαίνουν, κάνοντας μας να αντλήσουμε θετικά συναισθήματα αγάπης, ειρήνης και συμφιλίωσης. Μία όψη που ευνοεί τις συναισθηματικές εκφράσεις, μια αγκαλιά, ένα χάδι, όλα αυτά τα πράγματα που είναι απαραίτητα για να νιώσουμε αποδοχή και ότι ανήκουμε κάπου. Πολύ πιθανόν, η όψη να σημαίνει για κάποιους την ολοκλήρωση ενός ονείρου τους ή την επίτευξη ενός στόχου τους. Ευνοείται η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μια απόδραση στην φύση και κοντά στο υδάτινο στοιχείο. Δεν αποκλείονται θετικές ειδήσεις σχετικά με την ναυτιλία και τις θαλάσσιες μεταφορές. Κερδισμένοι της επιρροής, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς στο δεύτερο δεκαήμερο. 

12/11: Δίας σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Διαβάστε το άρθρο μου για την σύνοδο των δύο πλανητών και για τις εξελίξεις εν έτη 2020. Για τις προβλέψεις πατήστε εδώ: click here:

14/11: Ημέρα σταθμός για το 2020. Ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος στον Κριό ύστερα από δύο και πλέον μήνες αναδρομής. Το φθινόπωρο ήταν γεμάτο προκλήσεις, αναβολές, ματαιώσεις, καθυστερήσεις και αλλαγές σχεδίων. Χρειάστηκε να μείνουμε «μόνοι» μας και να αναθεωρήσουμε τη δράση μας αλλά και τις αποφάσεις μας. Πολλές φορές αλλάξαμε σχέδια ή καταστρώσαμε μια αλλαγή πορείας, την οποία έπρεπε να κάνουμε. Από εδώ και πέρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Επαγγελματικά σχέδια και πρότζεκτ που είχαμε αναλάβει αρχίζουν να τρέχουν καθώς έχουμε βρει τον τρόπο να τα επεξεργαστούμε και να τα ολοκληρώσουμε. Πολλές φορές βρήκαμε αντίσταση σε επαγγελματικές μας φιλοδοξίες αλλά και σε σχέδια μας, τώρα όμως ήρθε η ώρα να δράσουμε, να αναλάβουμε δυναμικά πρωτοβουλίες και να κυνηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Θέματα που σχετίζονται με την καριέρα μας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ορθή πορεία του Άρη μας βοηθάει να ανακτήσουμε τις χαμένες μας δυνάμεις, να πιστέψουμε στις ικανότητες μας, στα ταλέντα μας αλλά και στον ίδιο μας τον «εαυτό». Φράση κλειδί; «Ανάκτηση Αυτοπεποίθησης»! Κριοί-Ζυγοί, θέματα σχέσεων-συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο και έχετε την ευκαιρία να βγάλετε τον θυμό που καταπιέσατε. Προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις αρχίζουν να διευθετούνται. Ταύροι-Σκορπιοί, η καθημερινότητα αρχίζει να τρέχει και εάν συναντήσατε δυσκολίες στην εργασία περιορίζονται. Βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες, βελτίωση υγείας. Δίδυμοι-Τοξότες, ύστερα από αναθεωρήσεις για φιλικές σχέσεις και στον έρωτα προχωράτε χωρίς ερωτηματικά, έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό που θέλετε. Επιχειρηματικά σχέδια προωθούνται. Καρκίνοι-Αιγόκεροι, υποθέσεις σχετικές με τα επαγγελματικά και το σπίτι βρίσκουν λύση, αρχίζουν να τρέχουν και αυτό απομακρύνει τον θυμό και την καταπίεση που νιώσατε. Παρθένοι και Ιχθείς, οικονομικά ζητήματα προωθούνται. Καλύτερες ημέρες για τα οικονομικά, περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. 

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μία ημέρα πριν την νέα σελήνη στον Σκορπιό, ιδανική για να κλείσουμε εκκρεμότητες και υποθέσεις που είχαν μείνει ανοιχτές εδώ και καιρό. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, πάθος, επιβολή και θέρμη, από αισιοδοξία, διαίσθηση και επιτυχία. Η δύναμη που πηγάζει από μέσα μας μπορεί να μας κάνει τόσο ικανούς ώστε να μετακινήσουμε ακόμα και βουνά. Μία ημέρα πολύ καλή για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Η ερωτική ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και εμείς βιώνουμε τον έρωτα, την αγάπη και όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας κάνουν δυνατούς και λειτουργούν ως καταλύτες στην εξέλιξη μας. Τυχεροί; Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθείς. 

15/11: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό! Μία μοναδική νέα σελήνη για νέα ξεκινήματα! Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας, νέες πόρτες ανοίγουν. Η νέα αυτή σελήνη σχηματίζει ένα θεαματικό εξάγωνο με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα. Το πάθος, ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση, η διαίσθηση, η στρατηγική και το επιχειρηματικό ένστικτο χτυπάνε κόκκινο. Ο δυναμισμός μπορεί να μας κάνει αποτελεσματικούς και ικανούς να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις στο τραπέζι της νέας αυτής σελήνης. Αρκετά τυχερές και συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Όλα είναι θέμα υπομονής, πίστης και σωστού στρατηγικού σχεδιασμού. Χωρίς αναδρομές πλανητών έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα που θα αποδώσουν οικονομικά και υλικά. Η υπευθυνότητα, ο αίσθημα ευθύνης, η οργάνωση, η σωστή στρατηγική, η πειθαρχία και η «συγκρατημένη αισιοδοξία» μπορούν να μας βγάλουν από αδιέξοδα και να μας φέρουν μπροστά σε ένα καλύτερο και ποιοτικότερο επίπεδο ζωής. 

15&16/11: Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία. Μέσα στο πολλά υποσχόμενο κλίμα της νέας σελήνης ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις σχέσεις. Οι όψεις της Αφροδίτης μιλάνε για υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας σε όλο το φάσμα των σχέσεων. Παιχνίδια δύναμης, εξουσίας και επιβολής ή κυριαρχίας μπορούν να διασαλέψουν την ισορροπία και την αρμονία των σχέσεων. Φυσικά, οι ημέρες είναι εξαιρετικές για φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια και εγχειρήματα αλλά καλό είναι να προσέχουμε κάπως τα ψιλά γράμματα στα οικονομικά συμβόλαια αλλά και τον τομέα των σχέσεων καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις, διαφωνίες και σκληρότητα στις σχέσεις. Αυτό που χρειάζεται να δούμε είναι η ουσία και τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τις υποσχέσεις των ανθρώπων που έρχονται μπροστά μας πολλά υποσχόμενοι. Προσοχή χρειάζεται και η αισθηματική ζωή καθώς η διάθεση μας για έλεγχο και χειραγώγηση μπορεί να δημιουργήσει προστριβές, συγκρούσεις και εντάσεις. Ζήλια, πάθος, κτητικότατα και εμμονές αποτελούν αρνητικά συναισθήματα των ημερών για τις σχέσεις μας. Η υπερβολή, η έλλειψη μέτρου και η ακρότητα λειτουργούν καταστροφικά για τις σχέσεις και την προσωπική μας ζωή. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο, όμως ανοίγουν νέοι κύκλοι, πολλά υποσχόμενοι για Καρκίνους και Αιγόκερους εάν διαχειριστούν τις σχέσεις σοφά, με λιγότερη επιπολαιότητα και λιγότερη παρόρμηση. 

17/11: Ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό. Μία όψη που κάνει την επικοινωνία ηλεκτρισμένη και φορτισμένη. Ο εκνευρισμός, η νευρικότητα, η αδιαλλαξία, το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη μπορούν να φέρουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και γύρω από ζητήματα οικονομικά. Η κρίση αξιών είναι άλλη μια έκφανση της όψης. Έρχεται η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι διαφέρει το σύστημα αξιών σου και οι αρχές σου από τους γύρω σου. Ωστόσο, παρόλα αυτά είναι μία όψη που ευνοεί την επαφή με την τεχνολογία και μας κάνει ιδιαίτερα ευφυείς. Μάλιστα ο Σκορπιός σχετίζεται με τα μεγάλα μυστικά αλλά και με τις μεγάλες αλήθειες της ζωής. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα έντονη, διαισθητική, εμείς διακατεχόμαστε από την ικανότητα να αναλύουμε σε βάθος και άκρως αποτελεσματικά. Προσοχή στην επικοινωνία, στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και εκφράζεστε Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου & δευτέρου δεκαημέρου. 

19/11: Ήλιος εξάγωνο Κρόνος και Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος. Έντονα Κρόνιες ημέρες, όπου υπάρχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις στη δουλειά, αυξημένες προσδοκίες αλλά και κούραση. Επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις μας κουράζουν καθώς υπάρχει αυξημένος όγκος. Εάν επιδείξουμε πειθαρχία, οργάνωση και εργατικότητα όχι μόνο θα καταφέρουμε να τις ολοκληρώσουμε επιτυχώς αλλά θα νιώσουμε και δικαιωμένοι καθώς οι κόποι μας και οι προσπάθειες μας θα αναγνωριστούν. Το πνεύμα εργατικότητας και η σύνεση μας αποδεικνύονται ατού μας. Ωστόσο, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες δεν μας βοηθάνε καθόλου καθώς δεχόμαστε αυστηρή κριτική, η οποία πολλές φορές μπορεί να είναι στείρα ή αυστηρή. Συνεργάτες οι άνθρωποι στον χώρο της δουλείας φαίνονται να μας βάζουν εμπόδια στην εξέλιξη μας και να μας κριτικάρουν. Μία ημέρα αλλά και γενικότερα ημέρες που πρέπει να εργαστούμε ατομικά, υπεύθυνα, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και ικανότητες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άλλοι πάντα θα φθονούν και δεν θα μας φέρονται με το γάντι. Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθείς επωφελείστε τα μέγιστα, εύνοια για Καρκίνους και Αιγόκερους, με την μόνη διαφορά ότι συναντάτε έναν τοίχο στις σχέσεις κάτι που σας αποθαρρύνει για αυτό πιστέψτε στον εαυτό σας και στο τι είστε ικανοί να πετύχετε μόνοι σας. 

21/11: Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, μία θέση όχι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον πλανήτη του έρωτα, της αγάπης και της ισορροπίας. Τα συναισθήματα μας γίνονται βαθιά, απόλυτα και στον έρωτα ακολουθούμε απόλυτες-δογματικές συμπεριφορές, γινόμαστε παθιασμένοι, ζηλιάρηδες και κτητικοί. Η ανασφάλεια και η έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα στις σχέσεις μας με την νέα θέση της Αφροδίτης. Η καχυποψία μας μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή να κάνει τους άλλους να ασφυκτιούν. Το πάθος, ο έρωτας, τα βαθιά συναισθήματα μπορούν να αναθερμάνουν την αισθηματική μας ζωή αρκεί να νιώθουμε ασφαλείς και ότι δεν απειλούμαστε ούτε εμείς ούτε όσα «πιστεύουμε» ότι μας ανήκουν. Στις σχέσεις μας γινόμαστε κτητικοί και έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τον/την σύντροφο μας κάτι που πολλές φορές κουράζει τους άλλους. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον σκορπιό θα σχηματίζοντας θετικές όψεις με Ποσειδώνα, Δία, Πλούτωνα και Κρόνο φέρνει περισσότερη εύνοια και αρμονία στις σχέσεις και στην ερωτική ζωή. Η ανάγκη μας για ουσιαστική ένωση και ταύτιση με τον άλλον κάνει τις σχέσεις σημαντικές. Οικονομικές συμφωνίες στέφονται με επιτυχία. Εύνοια δέχονται σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι. 

22/11: Ο Ήλιος στον Τοξότη! Τοξότες χρόνια πολλά! Οι επόμενες ημέρες, έως τα Χριστούγεννα γίνονται πιο ανάλαφρες και εμείς περισσότερο εξωστρεφείς. Περνάμε σε μία φάση πιο εξωστρεφή, έχοντας ανάγκη για επικοινωνία και διάλογο. Θα μας απασχολήσουν θέματα παιδείας, εκπαίδευσης ή θέματα που σχετίζονται με τον νόμο. Ωστόσο, όμως η αισιοδοξία αποτελεί προνόμιο των ημερών αρκεί να μην μετατρέπεται σε ματαιοδοξία και επιπολαιότητα. Χρειάζεται να στοχεύουμε στον στόχο μας προσγειωμένοι, ακολουθώντας πιστά ένα πρόγραμμα στρατηγικής, όχι όμως ηττοπαθείς, αλλά γεμάτοι ελπίδα. Ανοίγει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Μία περίοδος με περισσότερη ρευστότητα, αλλαγές και εξελίξεις σε παγκόσμιο και αισθηματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα με την παιδεία, τον νόμο, τις σπουδές, τα πανεπιστήμια, τις διεθνείς και διπλωματικές σχέσεις. 

23/11: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας! Μία όψη που γλυκαίνει την επικοινωνία, απομακρύνει εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες και μας φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που εμείς αγαπάμε. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με την τέχνη ή για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να ανοίξουμε την καρδιά μας. Εύνοια σε επικοινωνιακό επίπεδο και επίπεδο διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Κύριοι αποδέκτες της όψης Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Αίσθημα συγχώρεσης και συμφιλίωσης κυριαρχεί. Η φαντασία κυριεύει και μπορεί να οδηγηθούμε σε λύσεις ακολουθώντας την διαίσθηση μας. Τυχερές υπογραφές οικονομικών συμβολαίων, εύνοια στην ερωτική ζωή. 

27/11: Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός και Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας. Σχέσεις και συνεργασίες κρύβουν ανατροπές, εκπλήξεις και αιφνίδιες εξελίξεις ή γεγονότα. Νέες, ενθουσιώδεις σχέσεις αμφιβόλου διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης, που σκάνε σαν πυροτέχνημα. Ξαφνικές ενώσεις και συνεργασίες μπορούν να προκύψουν. Ημέρες με ευκαιρίες για νέες, συναρπαστικές γνωριμίες που φέρνουν ανανέωση στην ζωή μας. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει απόσταση στις σχέσεις, ψυχρότητα και να δημιουργηθούν ρήξεις καθώς ο Ουρανός είναι απρόσωπος. Η ανάγκη για σταθερότητα (άξονας Ταύρου-Σκορπιού) έρχεται σε σύγκρουση με τον διασπαστικό Ουρανό. Αναπτύσσεται το δίλημμα της διατήρησης των σχέσεων ή της διάλυσης τους; Έρωτα ή πόλεμο; Ωστόσο, οι νέες σχέσεις που επισυνάπτονται και δημιουργούνται μπορεί να έχουν βαθύτερα κίνητρα δημιουργίας λόγω κοινών οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων (Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας). Συνεπώς, η έκβαση στις σχέσεις μάλλον ενωτική είναι παρά διασπαστική αρκεί να προσέξουμε την διάθεση μας για ανεξαρτησία που μπορεί να μας κάνει αλλοπρόσαλλους στις σχέσεις μας. Δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών που στηρίζονται σε κοινά κίνητρα από σε ένα κοινό όραμα.

28/11: Ο Ποσειδώνας γυρίζει ορθόδρομος στους Ιχθείς. Οι εμπνεύσεις μας ξυπνάνε και είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Το εξάγωνο Ερμή-Δία υπόσχεται αισιοδοξία, μεγαλόπνοα σχέδια και ιδέες που αποδίδουν οικονομικά και επαγγελματικά. Νέες, τυχερές υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και επαγγελματικών συμβολαίων. Άνοιγμα πελατολογίου για ελεύθερους επαγγελματίες και θετικές διαπραγματεύσεις στον τομέα των επαγγελματικών. Εάν θέλετε να διαπραγματευτείτε για ζητήματα δουλειάς ή οικονομικών η ημέρα είναι εξαιρετική αλλά και το δεύτερο μισό του μήνα. Τύχη για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς. 

30/11: Ρίχνει αυλαία ο Νοέμβριος με την πανσέληνο και έκλειψη σελήνης στους Διδύμους. Θέματα επικοινωνίας, διαλόγου και επαφών στο προσκήνιο. Περνάμε σε μία περίοδο με αλλαγές, διαπραγματεύσεις, διαλόγους και συζητήσεις. Η πληροφορία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή. Ίσως φτάσουμε σε πληροφορίες σχετικές με την φύση του εμβολίου κατά του νέου Κορωνιού. Νέα κεφάλαια, νέοι κύκλοι ζωής για Διδύμους και Τοξότες, που περνάνε σε διαδικασίες αλλαγών σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική ζωή. Θα υπάρξει ειδική ενημέρωση με βίντεο καλώς εχόντων τω πραγμάτων. Ερμής εξάγωνο Κρόνος υπόσχεται επιτυχία στις επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Τυχερές ημέρες για εμπορικές συμφωνίες, συνδιαλλαγές και διεκδικήσεις. 


Νοέμβριος: Επιτάχυνση, μερική αποκατάσταση και αλλαγές! Για προσωπικές πληροφορίες αλλά και για να δούμε τι μας φέρνει το τέλος τους 2020 αλλά και το 2021 μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο kyrkok@gmail.com η στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, Kyriakos Koktzidis. 

Καλό μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου