Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ταύρος: Με κυβερνήτη σας την Αφροδίτη έχετε την ανάγκη για ισορροπία, αρμονία και καλαισθησία στη ζωή σας. Στις σχέσεις σας έχετε ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, αντιστέκεστε στις αλλαγές και πιστεύετε στις αξίες σας, σε έναν κόσμο με περισσότερη καλοσύνη. Στον έρωτα είστε κτητικοί, παθιασμένοι, ζηλιάρηδες και πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσετε εντάσεις εάν νιώσετε ότι σας αμελούν ή ότι η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε δεύτερη θέση. Καρμικές σχέσεις για εσάς είναι αυτές με τα ζώδια του Ζυγού και του Τοξότη. Τι κοινό μπορεί να έχετε εσείς με έναν Ζυγό; Φαινομενικά ουδεμιά! Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη κυβερνά και το ζώδιο του Ζυγού άρα υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, έτσι οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες. Σίγουρα υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινή αντίληψη για την διασκέδαση και το «καλαίσθητο». Ωστόσο, όμως είναι δύσκολο στην άκαμπτη φύση σας να κατανοήσετε το επικοινωνιακό χάρισμα των Ζυγών αλλά και την ανάγκη τους για να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την ανάλαφρη διάθεση και αεράτη προσωπικότητα ενός Ζυγού ενώ η ανάγκη τους για δημόσιες σχέσεις μπορεί να σας κουράσει ή να σας κάνει παροδικά να πιστέψετε ότι σας έχει βαρεθεί. Σίγουρα έχετε να κερδίσετε πολλά σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς ένας Ζυγός θα σας βοηθήσει να ξεδιπλωθείτε επικοινωνιακά και να ανοιχτείτε, κάτι που θα διευρύνει και τον κοινωνικό σας κύκλο. Η σχέση σας με έναν Τοξότη είναι πιο σύνθετη καθώς δεν μπορείτε να δεχτείτε την επιπόλαιη φύση τους. Η αισιοδοξία του πολλές φορές μπορεί να σας φαίνεται μη ρεαλιστική ενώ η ανάγκη του για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι πράγματα που σας τρομάζουν και σας κάνουν αμυντικούς, χειριστικούς και πνικτικούς με έναν Τοξότη. Εάν καταφέρετε να δείξετε ανοχή ή ανεκτικότητα στις ελευθερίες του Τοξότη, εάν δεχτείτε την ανάγκη του για εναλλαγή παραστάσεων τότε έχετε να κερδίσετε πολλά σε επίπεδο πνευματικό και φιλοσοφικό καθώς ένας Τοξότης βρίσκεται πιο μπροστά σε θέματα έρευνας, μελέτης και πνευματικότητας έτσι θα νιώσετε ότι εξελίσσεστε πνευματικά. 

Παρθένος: Ως παιδιά του Ερμή, χαρακτηρίζεστε από λογική, σύνεση, μετριοπάθεια, ρεαλισμό και πρακτικότητα. Η οργάνωση σας και η πειθαρχία σας είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Στην αισθηματική ζωή έχετε ανάγκη από σωστή επικοινωνία και η σχέση σας πρέπει να βασίζεστε σε στέρεο έδαφος, με την επικοινωνία να είναι το Α και το Ω στη ζωή σας. Τι κοινό μπορεί να έχετε με έναν Υδροχόο ή με έναν Κριό; Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι δύσκολη αλλά όχι αναπόφευκτη και μοιραία έχετε να διδαχθείτε πολλά. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής έχει έξαρση στον Υδροχόο και έτσι μπορείτε να βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας αρκεί να καταφέρετε να καταλάβετε τον «περίεργο» και αντισυμβατικό τρόπο ιδεολογίας του. Εσείς είστε πιο πρακτικοί, πιο τεχνοκράτες, οι Υδροχόοι είναι πάρα πολύ επικοινωνιακοί αλλά φέρουν ιδέες, ιδεολογίες πολλές φορές ριζοσπαστικές κάτι που σαν αφήνει άναυδους και σοκάρει την πιο μαζεμένη προσωπικότητα σας. Ωστόσο, όμως ο συνδυασμός μπορεί να σας εξελίξει και να σας μεταφέρει ένα επίπεδο παραπέρα καθώς ένας Υδροχόος θα σας χαρίσει πρωτοπορία και η δράση σας, το έργο σας θα λάμψουν. Η σχέση με έναν Κριό είναι πιο δύσκολη. Πώς να μπορέσει ένας Παρθένος με πρόγραμμα, οργάνωση και πειθαρχία να κατανοήσει την επιπόλαιη, παρορμητική φύση ενός Κριού; Ο Κριός είναι σαρωτικός, δρα χωρίς να το καταλάβει ή καλύτερα δρα χωρίς να το σκεφτεί ενώ για τον Παρθένο η δράση είναι προιόν σωστής μελέτης και στρατηγικής. Αναπόφευκτα θα προκύψουν εντάσεις, συγκρούσεις καθώς διαφέρει πολύ η προσέγγιση στη ζωή σας. Ωστόσο, όμως έχετε να κερδίσετε από άποψη ενθουσιασμού, σε ένα επίπεδο κινητοποίησης, δράσης και λήψης αποφάσεων. Η σχέση μπορεί να μοιάζει δύσκολη αλλά σίγουρα θα εξελιχθεί εάν κατανοήσετε την ανάγκη του Κριού να δρα και να αποφασίζει άμεσα ενώ και εκείνος χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς ώστε να καταλάβει ότι και εσείς νιώθετε ασφαλείς και δυνατοί όταν έχετε ετοιμάσει κάτι στρατηγικά, με πλάνο και σωστές προοπτικές εξέλιξης. 

Αιγόκερως: Με κυβερνήτη σας τον Κρόνο είστε άνθρωποι μετρημένοι, οργανωμένοι, συνετοί, ρεαλιστές, πρακτικοί αλλά και μοναχικοί πολλές φορές. Σίγουρα χρειάζεστε τον χρόνο σας και τον χώρο σας ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές εκείνες που σας λείπει ο ενθουσιασμός και το πάθος από τη ζωή. Ένα πράγμα με το οποίο παθιάζεστε είναι η δουλειά σας αλλά η δουλειά είναι ένα κομμάτι της ζωής σας. Καρμικές σχέσεις για τον Αιγόκερω η σχέση με τους Διδύμους αλλά και με τον Λέοντα. Δύσκολη η θέση σχέση με έναν Δίδυμο καθώς δεν μπορείτε να καταλάβετε την επιφανειακή του προσωπικότητα, τον επιπόλαιο τρόπο σκέψης του. Η ανάγκη ενός Διδύμου για γνώση, μάθηση και πληροφορία μπορεί να ερμηνευτεί από εσάς σαν κουτσομπολιό, σαν περιέργεια ή αδιακρισία. Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που θα πιστέψετε ότι ο Δίδυμος είναι αδιάκριτος μαζί σας ή ότι δεν σας σέβεται. Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε την ανάγκη του Διδύμου για γνώση, μάθηση και επικοινωνία τότε έχετε πολλά να κερδίσετε. Σίγουρα σαν άνθρωποι είστε μαζεμένοι με μικρότερο κοινωνικό κύκλο αλλά μέσα από την σχέση σας με έναν Δίδυμο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό. Φυσικά οι υποχωρήσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες και να καταλάβει και εκείνος από την πλευρά του ότι έχετε ανάγκη από σταθερότητα και σοβαρότητα. Εάν είναι δεκτικός ο Δίδυμος τότε μπορείτε να γίνετε ο καλύτερος δάσκαλος του, που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδια του. Εσάς σας λείπουν οι εμπνεύσεις και οι ιδέες ενώ σε εκείνον η πρακτικότητα. Η σχέση σας με έναν Λέοντα είναι ζόρικη καθώς παίζονται παιχνίδια εξουσίας μεταξύ σας. Και οι δυο είστε ισχυροί, δυνατοί, με διάθεση για έλεγχο και επιβολή στην σχέση. Ωστόσο, όμως σε εσάς λείπουν ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αισιοδοξία. Έτσι από τον Λέοντα μπορείτε να αντλήσετε αισιοδοξία, Πίστη, ελπίδα, κάτι που θα φωτίσει τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης σας. Ο Λέοντας μπορεί να λειτουργήσει σαν έμπνευση για εσάς ενώ και εσείς με την σειρά σας μπορείτε να οργανώσετε την ζωή του. Εάν αντιληφθείτε το πάθος του για ζωή και το γενναιόδωρο προφίλ του τότε έχετε να περιμένετε πολλά στην μετέπειτα πορεία. Φυσικά, αρκεί να κατανοήσει και εκείνος την ανάγκη σας να ελέγχετε την σχέση σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου