Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Ιχθύες


Υλοποίηση στόχων & οικονομικές αγωνίες

Το 2020 αναμένεται μία ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, στην διάρκεια της οποίας θα αναγνωριστούν οι κόποι σας & οι προσπάθειες σας. Ο Δίας στον Αιγόκερω ανανεώνει τον κοινωνικό σας κύκλο, σας βοηθάει στην δικτύωση και στην διεύρυνση του κοινωνικού σας ιστού. Εύνοια δέχεστε από φιλικά πρόσωπα ή μέσα από ομάδες και συλλόγους, όπου συναντάτε ανθρώπους με παρόμοιους στόχους. Χρονιά υλοποίησης στόχων και πραγματοποίησης ονείρων. Η στενή σύνοδος Δία-Πλούτωνα την άνοιξη, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο μπορεί να σημαίνει την υποστήριξη από άτομα κύρους και ισχύος. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτείτε την εύνοια από τρίτα πρόσωπα και από φίλους, μάλιστα αυτά τα άτομα φαίνεται να έχουν περίοπτη θέση. Επαγγελματικά η νέα χρονιά αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και μάλιστα φαίνεται να παγιώνετε ή να επικοινωνείτε καλύτερα τις ιδέες σας και τους στόχους σας. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς από τον Αιγόκερω σας βοηθάει σημαντικά χαρίζοντας σας πρακτικότητα ώστε να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες σας και στην φαντασία σας. Σχέδια επαγγελματικά σταθεροποιούνται, αναγνωρίζεστε από ανωτέρους αλλά και από συνεργάτες. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται και μάλιστα έχετε όλα τα προσόντα και την ικανότητα να φιλτράρετε τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σας. Το αποτέλεσμα; Επιλέγετε αυτούς που έχουν ποιότητα και κάτι αξιόλογο να σας δώσουν. 

Στο διάστημα από τις 22/3 έως την 1/7 ο Κρόνος κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο, όπου εκεί θα φανείτε σχετικά κάπως περισσότερο εσωστρεφείς για ζητήματα εργασιακά και επαγγελματικά. Μπαίνετε σε μία περίοδο προετοιμασίας για ένα νέο πιθανό επαγγελματικό εγχείρημα, το οποίο θα πραγματοποιήσετε το 2021. Κάποιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό σας και αυτό σας κάνει συγκρατημένους για επαγγελματικά ζητήματα αλλά και γύρω από οικονομικούς χειρισμούς ή επενδύσεις. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου μοιάζουν εντυπωσιακά και έχετε να αναμένετε κέρδη μέσα από συλλογικούς χώρους, κέρδη από φιλικά πρόσωπα αλλά και στην καριέρα σας, η οποία θα περάσει σε μία περίοδο με περισσότερη σταθερότητα. Από το 2008 και έπειτα ο Πλούτωνας έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή σας καθώς έχει αλλάξει ο τρόπο που αντιλαμβάνεστε την φιλία και σας έχει βάλει σταδιακά σε έναν νέο κοινωνικό περίγυρο. Το 2020 είναι μία χρονιά καθοριστική, στην διάρκεια της οποίας θα κάνετε νέες φιλίες & μάλιστα τα πρόσωπα αυτά θα έχουν δύναμη βοηθώντας σας να εξελιχθείτε επαγγελματικά και προσωπικά. Η σύνοδος Πλούτωνα-Δία και η στενή συμμετοχή με τον Κρόνο σε μεγάλο μέρος της χρονιάς μιλάνε για σχέσεις βαθιές, ουσίας, οι οποίες έρχονται για αν μείνουν. 

Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου δέχεστε την ευεργετική επιρροή του Ουρανού, ο οποίος σας κάνει περισσότερο προοδευτικούς, εφευρετικούς και καινοτόμους. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν για την λάμψη και την επινοητικότατα τους έτσι μπορείτε να περιμένετε επαγγελματικά κέρδη ή κέρδη μέσα από εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις έχετε να αναμένετε από αδέλφια και στενούς συγγενείς ή μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Υιοθετώντας νέες μεθόδους, περισσότερο προσαρμοσμένες στην τεχνολογία και εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο που εργάζεστε μπορείτε να αυξήσετε τις αποδοχές σας καθώς η δουλειά σας θα έχει κάτι το ελκυστικό.  Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 7/3 έως τις 14/3 κάνοντας σας ευαίσθητους, ονειροπόλους και πολλές φορές εύθραυστους. Από την φύση σας φυσικά είστε άνθρωποι ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και συμπονετικοί, τώρα με την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος διελαύνει από τις μοίρες σας μπορεί να ζήσετε το απόλυτο όνειρο και την απόλυτη εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Ωστόσο, καλό είναι να μην αφήνεστε σε παραμύθια και να εκμεταλλευτείτε την ισχυρή επίδραση των πλανητών από τον Αιγόκερω που σας χαρίζουν ρεαλισμό και ευθυκρισία για να ακολουθήσετε ένα πιο πρακτικό μονοπάτι ή καλύτερα να δώσετε σάρκα και οστά στις φιλοδοξίες σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να ζήσετε το «απόλυτο» στον έρωτα ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να βιώσετε τον απόλυτο έρωτα που θα καλύψει κάθε πτυχή της ψυχής σας. Προσέχετε μην τυχόν εξιδανικεύσετε ανθρώπους, φίλους αλλά και ερωτικούς συντρόφους. 

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις αρχές Απρίλη έως τις αρχές Αυγούστου δίνει έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. Μπαίνετε σε μία διαδικασία να αλλάξετε σπίτι, να κάνετε μία μετακόμιση ή ανακαίνιση στον χώρο σας. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε τις αλλαγές και τις αποφάσεις το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου καθώς η αναδρομή της μπορεί να σημαίνει καθυστερήσεις ή λάθος επιλογές από άποψη αισθητικής. Ιδανικό διάστημα για αν βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας ή για να έρθετε κοντά με ανθρώπους που εσείς θεωρείτε οικογένεια σας. Παράλληλα, είναι ένα διάστημα όπου θα δεχτεί εύνοια και ο τομέας της καριέρας ενώ και η ψυχολογία σας θα τονωθεί σημαντικά έτσι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων, μία μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Άξια αναφοράς αποτελεί η παραμονή του Άρη στον κριό στο δεύτερο μισό της χρονιάς στον Κριό όπου θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα οικονομικά. Έκτακτα έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις και τρύπες που πρέπει να καλύψετε έρχονται στην επιφάνεια. Είναι η στιγμή που θα έχετε έντονο άγχος για τα οικονομικά σας και πρέπει να οργανωθείτε ακολουθώντας μια πολύ προσεκτική και καλά μελετημένη πορεία για έξοδα και δαπάνες. 

Η οικονομική ανασφάλεια και αβεβαιότητα σας ταλανίζουν. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων το φθινόπωρο και μην προβείτε σε επενδύσεις, οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα. Το φθινόπωρο μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς εσάς ή να επαναδιαπραγματευθείτε τους οικονομικούς όρους μιας συμφωνίας. Αποφύγετε να δανείσετε καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην πάρετε πίσω το ποσό που θα δώσετε. Οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και μιλούν για αλλαγές σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και επαγγελματικά. Πιθανά σενάρια μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, αλλαγή καριέρας ή αλλαγή πόστου στη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, η νέα χρονιά υπόσχεται αναγνώριση, καταξίωση, εδραίωση επαγγελματική αλλά και κόπων. Οι αλλαγές πηγάζουν από μέσα σας, αλλάζετε ψυχολογία και διαθέσεις. Το μόνο μελανό σημείο αποτελεί αυτό των οικονομικών, όπου φαίνεται έντονη ανασφάλεια, ρευστότητα και αρκετά έξοδα. Ωστόσο, ακολουθώντας ένα συντηρητικό προφίλ και σωστούς υπολογισμούς μπορείτε να κλείσετε με ισοσκελισμένο τον ισολογισμό σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου