Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Αιγόκερως

Ανανέωση & Επιτυχία μέσα από προκλήσεις
Χρονιά σταθμός το 2020, μία από τις σημαντικότερες χρονιές της δεκαετίας κάνει πρεμιέρα. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει ανανέωση, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και σας βοηθάει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πολλοί θα επιχειρήσετε μια αλλαγή στην καριέρα σας και οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα θα σας οδηγήσουν σε κινήσεις για να αλλάξετε τα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. Τα επαγγελματικά σας κρύβουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, πρόοδο και αυτό θα σας δώσει προβάδισμα ισχύος. Δεν είναι λίγοι οι Αιγόκεροι που θα κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, τυχερή και γεμάτη προοπτική γνωριμία. Οι εργένηδες του ζωδιακού δεν αποκλείεται να πάψετε να είστε «single» ενώ οι έχοντες μία σχέση θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην αντίπερα όχθη, εάν διατηρείτε μία σχέση λόγω των «πρέπει» ή εντελώς συμβιβαστικά θα έρθουν στην επιφάνεια τα προβλήματα και εκεί θα κληθείτε να αποφασίσετε εάν θα συνεχίσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Την άνοιξη και τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο πραγματοποιείται η σύνοδος Δία-Πλούτωνα που φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στην προσωπική & επαγγελματική σας ζωή. Είναι μία όψη που σχετίζεται με τον «πλούτο» και αυτό δείχνει μια ιδιαίτερη δυναμική. Σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να αναγνωριστείτε επαγγελματικά, να ανεβείτε βαθμίδα ή να αποκτήσετε έναν τίτλο, κάτι που θα προσδώσει κύρος στο όνομα σας. Η επαγγελματική άνοδος μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη εφόσον είστε προσγειωμένοι, εργατικοί, στωικοί και μεθοδικοί. Ακολουθήστε ένα πλάνο ακριβείας και επωφεληθείτε των επιρροών προς το ζώδιο σας. Η όψη επαναλαμβάνεται το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου δεν αποκλείεται να δείτε κάποιες καταστάσεις να ολοκληρώνονται. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στο ζώδιο σας φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες & στην προσωπική σας ζωή. Μάλιστα, τον Ιανουάριο κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στο ζώδιο σας (επαναλαμβάνεται με μερικές μήνες ανοχή τους μήνες Αύγουστο & Σεπτέμβριο). Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ξεκαθαρίσματα & κρίσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική ζωή. Εάν υπάρχουν συνεργασίες που δεν στηρίζονται στην εκτίμηση και στον σεβασμό σίγουρα θα δοκιμαστούν και δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος σε τέτοιου είδους συνεργασίες. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό που έχει φθαρεί το αποτέλεσμα θα είναι μία ειλικρινής συζήτηση με τον/την σύντροφο σας ώστε να δείτε αν θα πορευτείτε μαζί ή μόνοι σας.
Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες & οικονομικά ζητήματα καθώς ο Κρόνος από τις 22/3 έως την 1/7 μπαίνει στον Υδροχόο και πιέζει τον τομέα των οικονομικών σας, όπου εκεί θα κληθείτε να δράσετε με ένα μέτρο & πειθαρχημένα. Την περασμένη τριετία αντιμετωπίσατε αρκετές δυσκολίες, εμπόδια, καθυστερήσεις και ήρθατε αντιμέτωποι με εμμονές, φοβίες και άρρωστες καταστάσεις, οι οποίες σας στήχισαν ηθικά και ψυχολογικά. Το νέο έτος σίγουρα είναι διαφορετικό 7 υπόσχεται ανανέωση, πρόοδο, εξέλιξη και επεκτατικότητα. Οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο & στις αρχές Ιανουαρίου δέχεστε την ευεργετική & ανανεωτική επίδραση του Ουρανού, ο οποίος φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές στην προσωπική & επαγγελματική σας ζωή. Αλλαγή καριέρας, αλλαγή πόλης, αλλαγή στις εργασιακές συνθήκες, μία νέα σχέση, ένας ξαφνικός έρωτας, ένα νέο επιχειρηματικό πρότζεκτ στο μενού της επιρροής. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές & τις ευκαιρίες που σας χτυπάνε την πόρτα. Υιοθετήστε έναν πιο μοντέρνο τρόπο εργασίας, στηριχτείτε στην τεχνολογία και αυτό σίγουρα θα αποδώσει οικονομικά και σε επίπεδο κύρους. Ο Ποσειδώνας στηρίζει εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο (8/1 έως 13/1) και γλυκαίνει την επικοινωνία στη ζωή σας. Ο λόγος σας γλυκαίνει, κερδίζει τις εντυπώσεις και ξεχωρίζετε για τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Ευνοούνται οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, από εκεί μπορείτε να βρείτε στήριξη και να έχετε την ενθάρρυνση τους στα σχέδια σας. Πολλοί Αιγόκεροι θα έχετε κέρδη μέσα από τον διάλογο, την επικοινωνία και μέσω ενός περισσότερου επικοινωνιακού προφίλ. Πραγματοποίηση ονείρων & υλοποίηση στόχων. 

Ο Πλούτωνας επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, φέρνοντας ριζικές, βαθιές, κυτταρικές αλλαγές σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή εκείνη που τα πάντα γκρεμίζονται και χτίζετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις & δεδομένα. Αλλάζετε εκ των έσω, αλλάζετε στον τρόπο που αντιμετωπίζετε επαγγελματικά-εργασιακά ζητήματα αλλά και τις σχέσεις σας. Οι σχέσεις που δημιουργείτε στηρίζονται σε νέες αξίες, σε νέες σταθερές που διαφέρουν από το χθες. Αλλαγή καριέρας, αλλαγή δουλειάς, αλλαγή σχέσης, άλλοι αποφασίζετε να τερματίσετε σχέσεις & άλλοι να κάνετε μια δυναμική επανεκκίνηση στον τομέα «συνεργασίες» ή «σχέσεις». Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, Πλούτωνας-Κρόνος & Πλούτωνας-Δίας υπόσχονται μια χρονιά που στο τέλος θα σας φαίνεται εντυπωσιακή. Τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν στην πρεμιέρα της. Ιδιαίτερη έμφαση σε εργασιακά ζητήματα αλλά και σε ζητήματα υγείας & διατροφή θα δώσετε στο διάστημα από τις 5/4 έως τις 7/8 ενώ το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς αναμένεται έντονο, απαιτητικό, με αυξημένα ωράρια, υπερωρίες και ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια κυρίως προερχόμενα από το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά. Αποφύγετε επαγγελματικές διεκδικήσεις και αλλαγές το φθινόπωρο. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων το φθινόπωρο και αναβάλλετε μια μετακόμιση ή πιθανή ανακαίνιση. Προσέχετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας ή με όσους θεωρείτε εσείς οικογένεια. Σίγουρα στο πρώτο μισό της χρονιάς τα πράγματα κυλάνε με περισσότερη ευκολία & διευκολύνσεις, έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές ενώ στο δεύτερο μισό υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε με πειθαρχία & ωριμότητα. Ο Δεκέμβριος σας αποζημιώνει με οικονομική επιβράβευση, σταθερότητα και την σταθεροποίηση ενός επαγγελτικού σχεδίου ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου