Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Ζυγός

Οικογενειακή ευημερία, εύρεση ισορροπιών & μικρό αναπροσαρμογές
Το 2020 αναμένεται μία χρονιά με σαφή βελτίωση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τον οικογενειακό βίο, βοηθάει να δυναμώσουν οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας ή με όσους εσείς θεωρείτε οικογένεια σας. Ιδανική χρονιά για αγοραπωλησίες ακινήτων και για διευθετήσεις επάνω σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Πιθανό σενάριο αυτό της μετακόμισης ή της ανακαίνισης του προσωπικού σας χώρου. Πιθανό σενάριο και εκείνο της απόκτησης ενός απογόνου. Από την άλλη πλευρά, καθώς η επιρροή δρα σε άξονες δεν αποκλείεται να δείτε βελτίωση και θετικές εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας. Ο Κρόνος, εξακολουθεί να πιέζει το ζώδιο σας και να επηρεάζει αμεσότερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις & οικογενειακά βάρη, τα οποία πρέπει να επωμιστείτε. Πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ή σε κάποιον που θεωρείτε δική σας οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση, ο οικογενειακός βίος δέχεται πιέσεις, ωστόσο, παρόλα αυτά έχετε φέτος την στήριξη του Δία ώστε να παρακάμψετε δυσκολίες και να κοιτάξετε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Στο διάστημα από τις 22/3 έως την 1/7 ο Κρόνος εισέρχεται δοκιμαστικά στον Υδροχόο και φέρνει σταθεροποίηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, στους στόχους σας, στα όνειρα σας και στην καριέρα σας. Ένας άλλος τομέας που δέχεται την εύνοια και την σταθεροποίηση είναι εκείνος της αισθηματικής σας ζωής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο εν λόγω διάστημα θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια ερωτική γνωριμία. Σταθερότητα επαγγελματική αλλά και στην προώθηση ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Τα ακόμα καλύτερα νέα έρχονται στο τέλος της χρονιάς, το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου με την σύνοδο Κρόνου-Δία στα ζώδια του Αιγόκερω & του Υδροχόου. Επαγγελματικά ανοίγματα, επιτυχία, αναγνώριση, καταξίωση αλλά και θετικές προδιαγραφές στην αισθηματική ζωή. Πιθανότητα για την σταθεροποίηση ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. 

Ασφαλώς χρειάζεται να προβείτε σε κάποιες αλλαγές και ανακατατάξεις στην ζωή σας όσον αφορά τον τρόπο που εργάζεστε, όπου εκεί καλείστε να αναπτύξετε την φαντασία σας, την καλλιτεχνική σας φλέβα και τις δεξιότητες σας. Πολλές φορές δυσκολεύεστε να δείτε με τρόπο ρεαλιστικό κάποιες καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς σας. Καλό είναι να διατηρείτε χαμηλό προφίλ, να εργάζεστε στωικά και σταθερά ώστε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή στην διατροφή και στην υγεία σας. Οι ευθύνες & οι υποχρεώσεις σας κατατρώνε έτσι καλό είναι να εξασφαλίζετε χρόνο για προσωπική ξεκούραση-ανάπαυλα αλλά γιατί όχι και να προσθέσετε την γυμναστική στο πρόγραμμα σας. Ο Ουρανός από την άλλη πλευρά σε χιαστή και αυτός με το ζώδιο σας, σας καλεί να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Αλλάζει η σχέση που έχετε με το χρήμα και αλλάζει και ο τρόπος που διαχειρίζεστε το χρήμα. Υπάρχουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθείτε να βρείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, κάτι που θα τονώσει την εισοδηματική σας ρευστότητα. Ένα άλλο σενάριο αφορά στην ψυχολογία σας, όπου νιώθετε απελευθερωμένοι από δέσμιες καταστάσεις και βάρη. Η συναισθηματική αφύπνιση είναι σημαντική καθώς σας βοηθάει να κοιτάξετε μακροπρόθεσμα. Η ερωτικοσεξουαλική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ανανεώνεται και βιώνετε την απελευθέρωση από ταμπού και προκαταλήψεις. Σε κάθε περίπτωση, το ζώδιο σας δέχεται την επιρροή των Ουρανού και Ποσειδώνα κάτι που σας καλεί να αλλάξετε τρόπο δράσης, σκέψης και φιλοσοφίας. Ο Πλούτωνας εξακολουθεί να γκρεμίζει τα πάντα σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως την περασμένη διετία βιώσατε πιέσεις & απώλειες σε ενδοοικογενειακά ζητήματα. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι η σύνοδος Δία-Πλούτωνα την άνοιξη, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο φέρνουν επωφελείς οικονομικούς διακανονισμούς έτσι θα νιώσετε μια βελτίωση στις αποδοχές σας και στο εισόδημα σας. Τυχερό διάστημα για αγοραπωλησίες ακινήτων και κέρδη μέσα από επενδύσεις. 

Το πρώτο μισό της χρονιάς είναι περισσότερο ξένοιαστο, έχει περισσότερες διευκολύνσεις και εξωστρέφεια ενώ παράλληλα φέρει λιγότερες εντάσεις σε σχέσεις & συνεργασίες. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους στο διάστημα από τις 5/4 έως τις 7/8 μιλάει για εξωστρέφεια και μία έντονη κοινωνική ζωή. Ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας και να ξεχωρίσετε σε επίπεδο επικοινωνιακό. Επιπρόσθετα, μπορείτε να διευρύνετε το βιογραφικό σας με κάποια μετεκπαίδευση ή περεταίρω ειδίκευση. Το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου δεν αποκλείονται επιστροφές ερώτων από το παρελθόν, επανασυνδέσεις και αναθεωρήσεις σε σχέσεις & συνεργασίες. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι πιο απαιτητικό καθώς ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας, στον Κριό φέρνοντας εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι απαιτήσεις των άλλων στο πρόσωπο σας θα είναι πολλές και αυτό ενίοτε θα σας στρεσάρει κάνοντας σας ευερέθιστους και εκρηκτικούς. 

Οι δεσμευμένοι καλό είναι να αποφεύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο σας αλλά και με τους συνεργάτες σας όσον αφορά το εργασιακό. Αν και είστε το ζώδιο της διπλωματίας, που δύσκολα θα έρθετε σε αντιπαράθεση, μέσα στο δεύτερο μισό της χρονιάς μπορεί να νιώθετε κάπως περιορισμένοι και έτοιμοι να σπάσετε δεσμά και συνεργασίες. Το φθινόπωρο μπορεί να υπάρξουν αναθεωρήσεις σε σχέσεις & συνεργασίες τόσο στην προσωπική σας όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Επιστροφή ερώτων από το παρελθόν αλλά και ένας νέος κύκλος σχέσεων & συνεργασιών ανοίγει μπροστά σας. Η έκλειψη του Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου φέρνει εξελίξεις και αλλαγές σε ζητήματα επαγγελματικά ενώ παράλληλα η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα μπορεί να σημαίνει το κλείσιμο μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η έκλειψη ηλίου στις 24/6 μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα καρδιάς και στα αισθηματικά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου