Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2020 & Λέων

Εργασιακές διευκολύνσεις & αναθεωρήσεις ζωής
Το 2020 αποτελεί μια χρονιά διευκολύνσεων & ευκαιριών σε επίπεδο εργασιακό και καθημερινότητας. Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω βοηθάει πολλούς του ζωδίου να εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας ή να επιτύχουν μια ανανέωση & παράταση συμβάσεως. Οι σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και προϊσταμένους δέχονται τονωτικές ενέσεις με αποτέλεσμα να δεχτείτε πιθανώς την εύνοια τους. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ευχάριστη και φαίνεται να απολαμβάνετε τα απλά, καθημερινά πράγματα στη ζωή σας. Ιδανικό διάστημα για να αρχίσετε έναν νέο τρόπο ζωής, να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες ή να αρχίσετε κάποιο χόμπι. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα καθ όλη την διάρκεια της άνοιξης, του καλοκαιριού και τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο υπόσχεται ένα δώρο σε ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας ή και υγείας. Μπορείτε να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες ή εξαρτήσεις αλλά και να αλλάξετε άρδην την εμφάνιση σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς είναι πολλά υποσχόμενο για σχέσεις & συνεργασίες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα σχέση-συνεργασία  σε επαγγελματικό επίπεδο ή την σταθεροποίηση στην αισθηματική σας ζωή με μια επισημοποίηση ή έναν γάμο. 

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς σας καλεί να είστε συνετοί, οργανωμένοι & οργανωτικοί γύρω από εργασιακά ζητήματα ενώ παράλληλα σας καλεί να είστε συνεπείς στην διατροφή σας ή προσεκτικοί αποφεύγοντας διατροφικές υπερβολές. Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα τον Ιανουάριο φέρνει πιέσεις σχετικά με ένα εργασιακό ζήτημα καθώς φαίνεται να σας προβληματίζει έντονα. Η χρονιά κάνει πρεμιέρα με αστάθεια ή κάποιες επιπλοκές ή προκλήσεις, τις οποίες θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε με στωικότητα αλλά και με σκληρή δουλειά ή πειθαρχία. Στο διάστημα από τις 22/3 έως τις 30/6 ο Κρόνος κάνει μια πρώτη δοκιμαστική πτήση απέναντι σας, στον Υδροχόο κάτι που φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις-συνεργασίες ή στην αισθηματική σας ζωή. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό από ανάγκη ή συμβιβασμό δεν αποκλείεται να κλείσετε αυτόν τον κύκλο ενώ άλλοι δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε ή να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή. Ιδανικό διάστημα για να προωθήσετε θέματα εργασιακά ή ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω την άνοιξη, το καλοκαίρι και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου κάνουν τα εργασιακά ζητήματα νούμερο ένα τομέα προς έμφαση. Όλα μα όλα για την εργασία. Αποφάσεις ζωής, νέα ξεκινήματα, αλλαγή καριέρας ή μια μετακίνηση σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό στο μενού του 2020. 

Ο Ουρανός από τον Ταύρο επηρεάζει εσάς του Ιουλίου και των αρχών Αυγούστου φέρνοντας αλλαγές, ανατροπές και αιφνίδιες εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας. Αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας, πόλης ή ακόμα και χώρας στο πλάνο της επιρροής του Ουρανού. Δεν ρισκάρετε να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις που να ενέχουν αστάθμητους παράγοντες ως προς την επιτυχία. Ωστόσο, όμως διανύετε μια περίοδο που θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στην καριέρα σας, να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε ώστε να ξεχωρίσετε. Δεν είναι λίγοι οι Λέοντες που θα αποφασίσετε να αλλάξετε κατάσταση στην προσωπική σας ζωή και να προτιμήσετε την ανεξαρτησία σας, την ελευθερία σας στον βωμό της φιλοδοξίας σας. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 8/8 έως τις 14/8 καλώντας σας να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα. Χρειάζεται να είστε αντικειμενικοί και να έχετε ξεκάθαρα τα δεδομένα ώστε να προβείτε σε μία επένδυση, σε ένα δάνειο ή σε έναν οικονομικό διακανονισμό. Διατηρείστε ξεχωριστό πορτοφόλι από την/τον σύντροφο σας. Στην αντίθετη περίπτωση, ευνοείστε οι Λέοντες που ασχολείστε με την ψυχολογία, τα χρηματοοικονομικά, την ψυχανάλυση, την χημεία ή οι καλλιτέχνες του ζωδίου. Εκμεταλλευόμενοι τις ικανότητες σας μπορείτε να αυξήσετε τις αποδοχές σας και την ρευστότητα σας. Οι γεννημένοι από τις 12/8 έως τις 17/8 βιώνετε βαθιές, ριζικές, κυτταρικές επιρροές σε ζητήματα εργασιακά ή καθημερινότητας. Πιθανά σενάρια η αλλαγή της καθημερινότητας σας και μια τεράστια αλλαγή στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. 

Το διάστημα Απριλίου-Αυγούστου είναι ιδιαίτερα εξωστρεφές με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Η αναδρομή της Μάλιστα τους μήνες Μάιο & Ιούνιο μπορεί να σημαίνει επανασυνδέσεις με φιλικά πρόσωπα ή την επιστροφή του ερωτικού παρελθόντος σας. Πιθανό σενάριο η αλλαγή σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και η επανατοποθέτηση για κάποια ζητήματα στην επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα ή σε συλλόγους. Το δεύτερο μισό του 2020 εξακολουθεί να σας βρίσκει εξωστρεφείς, με έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Πολλοί Λέοντες θα πάρετε μια απόφαση να μετακομίσετε στο εξωτερικό για λόγους επαγγελματικούς & οικονομικούς. Αποφύγετε ένα τέτοιου είδους εγχείρημα το φθινόπωρο του 2020 με την αναδρομή του Άρη. Ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό και για νέους στόχους. Πολλοί Λέοντες θα αποφασίσετε μια νέα μετεκπαίδευση ή εξειδίκευση με απώτερο σκοπό την αύξηση των αποδοχών σας. Οι μεγάλες αλλαγές στην εργασία έρχονται τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2020 ενώ ο τελευταίος μήνας είναι πολλά υποσχόμενος για ζητήματα καρδιάς και αισθηματικής ζωής. Οι εκλείψεις περνάνε στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και θα δείτε τη ζωή σας να βγαίνει από το τέλμα και να διευρύνεται η κοινωνική σας ζωή και ο κοινωνικός σας ιστός. Αλλαγές σε ζητήματα καρδιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου