Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Έκλειψη Ηλίου 25ης Νοεμβρίου & Ελλάδα


Η έκλειψη της 25ης Νοεμβρίου πραγματοποιείται στην 2η μοίρα του Τοξότη και βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο-κομβικό σημείο συγκριτικά με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας. Η έκλειψη αποτελεί παράλληλα και νέα σελήνη και σχηματίζεται στην ακμή του 7ου οίκου. Τι σημαίνει αυτό όμως; Ο 7ος οίκος αποτελεί τις σχέσεις της χώρας μας με τις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού και δημιουργεί ένα ενεργειακό σημείο, το οποίο αποτελεί την έναρξη ενός νέου κύκλου εμπειριών για την χώρα μας. Είναι εμφανές πως παρουσιάζεται μία ανακατάταξη συμμαχιών και αντιμαχιών, χώρες που ήταν υπέρ της Ελλάδας στρέφονται εναντίον της αλλά η χώρα μας δεν θα μείνει χωρίς συμμαχίες. Καθώς η ηλιακή έκλειψη αποτελεί παράλληλα και νέα σελήνη αυτό σηματοδοτεί πως υπάρχουν μυστικές διεργασίες και μυστικές συμφωνίες από μέρους άλλων χωρών που θα ταχθούν υπέρ μας στην πορεία. Καθώς σχηματίζεται στην ακμή 7ου οίκου επηρεάζεται και ο προηγούμενος τομέας έτσι θα σημειωθούν αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο και το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας. 


Όλα αυτά δημιουργούν όψη αντίθεσης με τον ωροσκόπο της Ελλάδας στην 2η μοίρα των Διδύμων και αυτό είναι ένας οιωνός που σηματοδοτεί την αλλαγή της εικόνας της χώρας μας προς τα έξω, προς τις υπόλοιπες χώρες. Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα καθοριστικό σημείο για την διαμόρφωσή της και την αλλαγή της. Διανύουμε το μονοπάτι της ουσιαστικής και τελικής αλλαγής. Κάποια γεγονότα διαδραματίζονται ίσως λίγο παρασκηνιακά και αυτό προκαλεί ένα κλίμα μυστικοπάθειας και περιορισμένης διαύγειας. Λίγοι αποφασίζουν και καθορίζουν αυτήν την ουσιαστική αλλαγή της χώρας μας.


Η έκλειψη σχηματίζει αποκλίνον τετράγωνο με τον Ερμή της χώρας μας πάνω στον οποίο βρίσκεται ο Ποσειδώνας αυτήν την περίοδο. Αυτό τι σημαίνει; Πως αρχίζει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, μία νέα πορεία με έναν τρόπο ασταθή που είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτος και ασταθής. Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα, το συγκοινωνιακό και οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας βρίσκονται σε έναν διαρκή αναβρασμό και εκπέμπουν αμφιθυμικά μηνύματα στους δέκτες τους. Οι τομείς αυτοί στη χώρα μας βρίσκονται σε σύγχυση και αυτό θα εξακολουθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου περίπου όπου σταδιακά θα αρχίσει να εξομαλύνεται η κατάσταση. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως θα επικρατούν διαξιφισμοί, διαμάχες και έντονες αντιπαραθέσεις στο λόγο. Το κλίμα είναι αρκετά εκρηκτικό και όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στον 10ο οίκο της χώρας μας που σχετίζεται με την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο ή οτιδήποτε άλλο έχει εξουσία στα χέρια του. Το κυβερνόν κόμμα, το όποιο κυβερνόν κόμμα βρίσκεται στην εξουσία θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και μάλιστα συγκρουσιακές καταστάσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης( ο διελαύνον Άρης στον 4ο οίκο) και αυτό θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο το έργο της σωστής διακυβέρνησης. Οι όποιες συγκρούσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολιτευτικών κομμάτων δεν βοηθούν, αντιθέτως δημιουργούν επιπλοκές και αποπροσανατολίζουν την επικρατούσα κατάσταση. Τόσο το κόμμα της διακυβέρνησης όσο και των αντιπολιτευτικών κομμάτων έχουν να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη κατάσταση εξίσου καθώς επηρεάζεται ο άξονας 4ου-10ου.

Ο ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στην 13η μοίρα του Τοξότη σε στενό φλερτ με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης και τον κλήρο της τύχης. Αυτό συνεπάγεται πως οι όποιες καταστάσεις θα διαδραματιστούν στον Ελλαδικό χώρο είναι αναπόφευκτες και αναγκαίες. Όλα αυτά δημιουργούν μία όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρη της χώρας μας και αυτό σημαίνει πως οι εξελίξεις διαδραματίζονται με τρόπο βίαιο, εκρηκτικό και ανατρεπτικό. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα μέσα στον 7ο ηλιακό οίκο της Ελλάδας και αυτό σηματοδοτεί πως οι σχέσεις μας με τα άλλα κράτη είναι αρκετά πυροδοτούμενες και τεταμένες. Οι συμμαχικές χώρες φαίνονται πως έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ανοχής με την κατάσταση στην Ελλάδα. Η χώρα μας είναι μόνο η αρχή, αποτέλεσε την αφορμή της κρίσης.

Παράλληλα, ο ωροσκόπος της έκλειψης πραγματοποιεί αποκλίνουσα όψη αντίθεσης ανοχής 8 μοιρών με τη γενέθλια Σελήνη της χώρας μας(λαός) και αυτό δείχνει πως ακόμα και οι Έλληνες είναι σε μία κατάσταση «έκρηξης». Η Ελλάδα λοιπόν έρχεται στο προσκήνιο δυναμικά και οι όποιες διαδικασίες-διαπραγματεύσεις φαίνονται επιθετικές προς τα συμφέροντά μας. Πάντα όμως κρύβονται και μυστικές συμμαχίες. Ακόμη και σε αυτήν την κρίσιμη και δύσκολη στιγμή υπάρχουν χώρες που θα σταθούν υπέρ της πατρίδας μας.

Ο Κρόνος διελαύνει σταθερά στον 6ο ηλιακό οίκο της Ελλάδας και αυτό φέρνει δυσκολίες και ελλείψεις στον τομέα της εργασίας. Οι εργασιακές συνθήκες και η συρρίκνωση των τομέων δραστηριότητας είναι ολοφάνερη. Τα επίπεδα ανεργίας και υποαπασχόλησης έχουν ανέβει κατακόρυφα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας από τον 10ο οίκο προκαλεί σύγχυση και εξαπατήσεις στις κυβερνήσεις της Ελλάδος. Πάνω στον γενέθλιο Ερμή της χώρας μας έχει προκληθεί μία υπνηλία και ένας γενικότερος αποπροσανατολισμός στην Ελληνική Βουλή αλλά και στον λαό, ο Ελληνικός τρόπος σκέψης βάλλεται και είναι μη ρεαλιστικός.

Σημαντική και ευεργετική μακροπρόθεσμα είναι η όψη τριγώνου που σχηματίζει η έκλειψη με τον «εκκεντρικό» Ουρανό. Μακροπρόθεσμα η βοήθεια και η σωτηρία της χώρας μας μπορεί να έρθει με έναν τρόπο εντελώς πρωτοποριακό, προοδευτικό και καινοτόμο, μέσα από τη μόρφωση και τη διεύρυνση των πνευματικών μας οριζόντων. Κάποιες χώρες θα γίνουν σύμμαχοι της χώρας μας από το μηδέν και θα παραχωρήσουν ένα χέρι βοηθείας στο ελληνικό χρέος. Αύξηση της μετανάστευσης και αδιαφορία της κυβέρνησης για την τύχη τους μπορεί να σηματοδοτεί ενώ παράλληλα σημαίνει πως οι Έλληνες βρίσκουν σανίδα σωτηρίας εκτός Ελλάδας. Παράλληλα, σηματοδοτεί η συγκεκριμένη όψη μία μυστηριώδη αύξηση μακροπρόθεσμα στις εξαγωγές μας ή στις εισαγωγές μας. Γενικότερα το ισοζύγιο της χώρας μας ενδέχεται να έχει σημαντικές ανακατατάξεις και από το μηδέν μπορούμε να έχουμε αύξηση των εξαγωγών.

Η έκλειψη σχηματίζει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα από τις αρχές των Ιχθύων και αυτό δείχνει πως η χώρα μας πληρώνει λάθος χειρισμούς του παρελθόντος. Οι λάθος χειρισμοί κυβερνήσεων και αντιπολιτεύσεων έχουν φέρει στην επιφάνεια πληγές και ελλείψεις του παρελθόντος. 

Τέλος, Ο Πλούτωνας σταθερά σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία της χώρας μας στον 8ο ηλιακό μας οίκο απαιτεί ριζική αλλαγή και φέρει ριζική αλλαγή στο Ελληνικό δημόσιο χρέος και στη διαμόρφωσή του. Μία λιτότητα και ένας περιορισμός στις αμοιβές αλλά και στα φορολογικά έσοδα της χώρας μας σε τρέχουσα φάση είναι ήδη εμφανής. Αυτή η λιτότητα εάν χρησιμοποιηθεί ορθά και όχι εκμεταλλευτικά από τις κυβερνήσεις της χώρας μας θα μπορέσει να έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του χρέους μας. Σηματοδοτούνται αλλαγές και στο εκπαιδευτικό σύστημα καθώς παράλληλα και στο νομικό κομμάτι που σχετίζεται με τους φορολογικούς-κληρονομικούς νόμους.  

Όχι ιδιαίτερα εύκολη η έκλειψη ηλίου της 25ης Νοεμβρίου αλλά μετά από ένα επίπεδο πλήρους αποσύνθεσης πάντα διαφαίνονται οι πρώτες ακτίνες φωτός. Τα σημαντικό είναι πως μέχρι στις αρχές Ιουλίου 2012 και καθώς ο Άρης από την Παρθένο θα ενεργοποιεί τις εκλείψεις η χώρα μας θα έχει να αντιμετωπίσει αλλαγές και ανακατατάξεις σε σχέση με τον τομέα των διεθνών συμμαχιών της, της ίδιας της της εικόνας αλλά και του πολιτικοοικονομικού της συστήματος. Εν αναμονή των εξελίξεων!!!   


                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου