Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ανάδρομος Ερμής - Προβλέψεις



Το άρθρο μου για τον ανάδρομο Ερμή θα το βρείτε εδώ:

Κριός: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη φέρνει στη ζωή σας μία επικοινωνιακή παραζάλη καθώς δημιουργεί διαρκώς παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση του λόγου σας καθώς άλλα μπορεί να αντιλαμβάνονται οι άλλοι και αυτό να δημιουργεί παρεξηγήσεις. Η αφηρημάδα είναι στο μενού του ανάδρομου γι’ αυτό να ελέγχετε τα πράγματά σας. Τσεκάρετε πιθανόν φουσκωμένους λογαριασμούς. Καλό είναι να αναβάλλετε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό καθώς μπορεί να σας ταλαιπωρήσει στη μεταφορά του, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις αποσκευές σας ενώ προσεκτικά πρέπει να κινηθείτε όσοι οδηγείτε κάποιο όχημα καθώς θα επικρατεί ένας εκνευρισμός. Ελέγξετε τη μπαταρία, τα λάδια του οχήματός σας και επιβεβαιωθείτε πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή βλάβη. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια νομικής χροιάς και αναβάλλετε εάν μπορείτε κάποιους δικαστικούς αγώνες. Είναι καλή περίοδος για να αναθεωρήσετε τους όρους σε συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Επανεξετάστε τους στόχους σας οι νεότεροι σε ηλικία όσον αφορά την ανώτερη εκπαίδευση και σκεφτείτε για συμφέρουσες λύσεις στο μέλλον. Καλή περίοδος για να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και τις σπουδές σας. Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε αποφάσεις σε όλα τα παραπάνω ζητήματα καθώς μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές στη συνέχεια.



Ταύρος: Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού-κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου συνεπώς καλό είναι να αναβάλλετε τέτοιου είδους συμβόλαια καθώς μπορεί να κρύβονται παγίδες στην οροθεσία των συμβολαίων. Θέματα ακίνητης περιουσίας, διατροφής και δανείων έρχονται στο προσκήνιο. Αποφύγετε δοσοληψίες με το δημόσιο αλλά αποφύγετε και δοσοληψίες με φυσικά πρόσωπα, κοινώς; Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε. Καλό είναι να επανεξετάσετε τους όρους των συμβολαίων και να δείτε εάν είναι προς όφελός σας. Μπορεί να έχετε επιστροφές από το παρελθόν όσον αφορά τα ερωτικά σας ενώ παράλληλα μπορεί να επανεμφανιστεί ένα πρόβλημα σεξουαλικής προέλευσης. Αποφύγετε να γίνεται εμμονικοί και χειριστικοί στις σχέσεις σας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν προστριβές που μόνο αρνητική επίπτωση και φθορά στις σχέσεις μπορούν να επιφέρουν.

Δίδυμοι: Χα! Χα! Ο Ερμής κυβερνήτης σας πουλάκια μου και επηρεάζεστε σε κάθε ανάδρομη πορεία του. Απέναντί σας αυτή τη φορά προκαλεί ένα γενικότερο κλίμα ασυνεννοησίας και ευτράπελων στη ζωή σας και συγκεκριμένα στον τομέα των σχέσεων ή συνεργασιών σας. Άλλα λέτε άλλα καταλαβαίνουν, άλλα λένε άλλα καταλαβαίνετε. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό της γλώσσας και να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι μπορείτε. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας μέσα στο γάμο σας ή στην ερωτική σας σχέση. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί με τον/τη σύντροφό σας και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση καθώς ζημιωμένοι θα βγείτε εσείς και η σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε είδους διαπραγμάτευση, κατά την οδήγησή σας ενώ παράλληλα χρειάζεται να έχετε τεταμένη την προσοχή σας σε υπογραφές συμφωνητικών πάσης φύσεως. Τσεκάρετε και εσείς με τη σειρά σας πιθανούς φουσκωμένους λογαριασμούς. Προσοχή που στέλνετε τα μηνύματά σας μην τυχόν φύγει κάποιο ερωτικό μήνυμα στην ερωμένη-εραστή αντί της μόνιμής σας σχέσης και δεν ξέρετε πώς να τα μπαλώσετε. Μέσα στους πρωταγωνιστές του εκνευρισμού, ψυχραιμία! Ένα εικοσαήμερο είναι, θα περάσει!

Καρκίνος: Στο κομμάτι που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας ο ανάδρομος Ερμής, έτσι δημιουργεί ένα γενικότερο κλίμα ασυνεννοησίας στην καθημερινότητά σας και με άτομα που συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως. Αποφύγετε να τσακωθείτε στον χώρο της δουλειάς σας με τους συναδέλφους σας και κρατήστε ένα πιο διαλλακτικό-μετριοπαθές προφίλ. Είναι καλή περίοδος για να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ μήπως αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ευνοείται η ιατρική διάγνωση παθήσεων και οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα διατροφής και υγιεινής. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα πρόβλημα υγείας από το παρελθόν σας, εξετάστε το και φροντίστε γι’ αυτό. Η καθημερινότητά σας θα έχει μικρό-ευτράπελα αλλά υπομονή, μέρες είναι θα περάσουν και όλα θα καταλαγιάσουν.

Λέων: Επιστροφές-Καταστροφές Λιονταράκια μου! Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι κακός για το δικό σας ζώδιο καθώς βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αυτό του Τοξότη. Ίσως επανεξετάσετε θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο  κάποιο ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν σας να επιστρέψει και να σας χτυπήσει την πόρτα. Κάτι μου λέει πως η πόρτα μάλλον από τη μεριά σας θα είναι κλειστή καθώς η έντονη συσσώρευση πλανητών στον οίκο του έρωτα φέρνει νέες ερωτικές περιπέτειες και σκιρτήματα στη ζωή σας συνεπώς δεν είστε και τόσο πρόθυμοι σε μία πιθανή επανασύνδεση ή δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή που στέλνετε τα μηνύματά σας μην τυχόν μπερδέψετε τον αριθμό του εραστή ή της ερωμένης σας με αυτόν της μόνιμής σας σχέσης. Χρειάζεται να είστε λίγο προσεκτικοί καθώς η επιστροφή ενός/μιας παλαιού/παλαιάς συντρόφου από το παρελθόν μπορεί να προκαλέσει δεσμό με την τρέχουσα σχέση σας. Να είστε ανοιχτοί στο σενάριο επιστροφής φίλων από το παρελθόν.

Παρθένος: Το δεύτερο κατά σειρά ζώδιο που βάλλεται αρνητικά λόγω ανάδρομου Ερμή, ο οποίος επηρεάζει θέματα οικογενειακά ή ασφάλειας. Κάποια ενδοοικογενειακά προβλήματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια και να αναμοχλεύσουν κάπως αρνητικά συναισθήματα. Χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί και όχι εριστικοί με τα άτομα της οικογένειάς σας ή όσα θεωρείτε εσείς οικογένεια. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Κλίμα ασυνεννοησίας όχι μόνο στον οικογενειακό χώρο αλλά και κάποιες ανατροπές στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής αναμένονται. Αν μη τι άλλο, κυβερνήτης σας είναι ο Ερμής και κάθε ανάδρομη πορεία του σας επηρεάζει σημαντικά, αυτήν τη φορά επηρεάζει οικογενειακά ζητήματα και αυτά της καριέρας. Πιθανότατα να χρειαστείτε ένα άτομο της οικογένειάς σας τη βοήθειά σας και να συνδράμετε με την αρωγή σας στην επίλυση του θέματος που το απασχολεί. Υπομονή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου που ορθοδρομεί και επανέρχεται η ηρεμία στη ζωή σας.


Ζυγός: Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση καθώς ο εκνευρισμός δε θα λείπει και αυτό μπορεί να σας κοστίσει. Τσεκάρετε εάν είναι εξοπλισμένο το μεταφορικό σας μέσο με τα κατάλληλα λάδια ή εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απευθυνθείτε σε έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων και επιδιορθώστε τις όποιες ελλείψεις. Προσεκτικά χρειάζεται να κινηθείτε στη γενικότερη επικοινωνία σας καθώς θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αυτό θα σας ενοχλεί και θα σας χαλάει τη διάθεση. Αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς καθώς ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ένα κλίμα παρεξηγήσεων μαζί τους. Μην υπογράφετε συμβόλαια σχετικά με νομικά και νομοθετικά περιεχόμενα, να είστε προσεκτικοί με τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας καθώς ενδέχεται να σας έρθει κάποιος φουσκωμένος λογαριασμός. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και τα πλάνα σας για το μέλλον σας αλλά μην οριστικοποιείτε τις αποφάσεις σας. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή καθώς άλλα σας λένε και άλλα καταλαβαίνετε ή άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν. Είστε αφηρημένοι και συνεπώς χρειάζεται να είστε σε ετοιμότητα μήπως χάσετε ή ξεχάσετε αντικείμενά σας.

Σκορπιός: Θέματα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και αναμοχλεύεται η ψυχολογική σας κατάσταση. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε καθώς τα χρήματα αυτά δεν επιστραφούν ή δεν θα τα επιστρέψετε. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου καθώς οι οροθεσίες μπορεί να είναι «οροθεσίες παγίδες». Εξετάστε προσεκτικά τους όρους και εάν εντοπίσετε δολιότητες μετατρέψτε τες υπέρ σας. Κάποια χρήματα που περιμένατε να σας επιστραφούν πιθανότατα να αργοπορήσουν και να μην επιστραφούν στην ώρα τους. Καλό είναι να κάνετε μία ενδοσκόπηση και να αναλογιστείτε καταστάσεις και γεγονότα της ζωής σας, που συνέβησαν στη ζωή σας. Ο διαλογισμός, η γιόγκα και ένα σπα θα σας βοηθήσουν να αποτοξινωθείτε από βλαβερές σκέψεις και να οδηγηθείτε σε ανόρθωση ψυχολογίας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στο προσκήνιο θέματα σου σχετίζονται με κληρονομιές, εφορίες ή δάνεια. Αποφύγετε ή αναβάλλετε δοσοληψίες με το δημόσιο.

Τοξότης: Τραλαλά & τραλαλό, θέλεις παγωτό;;; Πρωταγωνιστές του ανάδρομου Ερμή καθώς αναδρομεί στο δικό σας ζώδιο και φέρνει ένα ντόμινο παρεξηγήσεων, παρερμηνεύσεων και λαθών. Η μνήμη σας λίγο ελλιπής, η αφηρημάδα σας στα ύψη και εκπέμπετε αμφιθυμικά μηνύματα ως πομποί στους δέκτες σας έτσι δημιουργείται το γνωστό αλαλούμ. Ακόμη και ως δέκτες αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα που σας αποστέλλονται με άλλον τρόπο. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να περιορίσετε την επιρροή του ανάδρομου. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, κατά την οδήγηση και να έχετε το μυαλό σας σε πιθανές απώλειες αντικειμένων σας ή αποσκευών σας όσοι πρόκειται να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι. Προσοχή σε φουσκωμένους λογαριασμούς, σε αγορές ενδυμάτων ή αντικειμένων για το σπίτι σας. Έχετε το νου σας σε ενδεχόμενες λάθος αποστολές μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα όσοι έχετε «λερωμένη τη φωλιά σας» καθώς μπορεί να ξεσκεπαστεί κάποιο μυστικό σας και να τραβάτε τα μαλλιά σας. Οι σχέσεις σας είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές δέχονται την επιρροή των παρεξηγήσεων. Ανάδρομος είναι, θα περάσει!

Αιγόκερως: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη σας προκαλεί μια πιο εσωστρεφή διάθεση και επικρατεί ένα παρασκήνιο (όχι απαραίτητα κακό) που πολύ πιθανόν να δημιουργείτε και εσείς οι ίδιοι. Θέλετε να κρατήσετε κρυφές τις σκέψεις σας και σταδιακά από την έναρξη των γενεθλίων σας να κάνετε το μεγάλο come back σας με καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως ευάλωτη και να έχετε κάποιες παράλογες φοβίες. Επεξεργάζεστε κατά πάσα πιθανότητα θέματα επαγγελματικά με τρόπο παρασκηνιακό και με την διέλευση των πλανητών στο ζώδιό σας αναμένεται να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να εντυπωσιάσετε με μία πολύ αξιόλογη εργασία. Μπορείτε να αποτοξινωθείτε από τις εμμονικές φοβίες με γιόγκα, διαλογισμό, χαλαρή μουσική και ένα ήρεμο περιβάλλον. Πιθανότατα να θέλετε να κρατήσετε μυστική κάποια δελεαστική ερωτική πρόταση και να βρεθείτε σε ένα δίλημμα σχετικά με την επιλογή ερωτικού/ερωτικής συντρόφου. Υπαρκτό το σενάριο όχι μόνο σε αυτό τον τομέα αλλά και στον επαγγελματικό όπου επιθυμείτε επαγγελματικό μυστικισμό σε μία συνεργασία.

Υδροχόος: Πιο βατή για το δικό σας ζώδιο η θέση του ανάδρομου Ερμή από τον Τοξότη καθώς δεν σας ξεβολεύει ιδιαίτερα. Πιθανό ένα κλίμα ασυνεννοησίας με τους φίλους σας μπορεί να σας προκαλέσει μικροεκνευρισμούς αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό, δείξτε υπομονή και θα περάσει. Μπορεί να έχετε παρεξηγήσεις με άτομα από μία ομάδα στην οποία δραστηριοποιήστε. Ενδεχομένως να νιώσετε ένα βάλτωμα ως προς τους μελλοντικούς σας στόχους και ως προς την υλοποίησή τους. Ευκαιρία να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και να επανεξετάσετε το τι είναι καλύτερο για το μέλλον σας και τις καλύτερες προδιαγραφές του. Μέσα στα πιθανά σενάρια; Η επαφή με φίλους από το παρελθόν σας που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως μιας και είστε ζώδιο που θεωρεί ιερή τη φιλία. Μέσα στο όλο κλίμα μπορεί να έχετε κάποια επαφή με ένα άτομο που σας απασχόλησε ερωτικά στο παρελθόν. Προσέξτε έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον τρέχοντα/την τρέχουσα σύντροφό σας. Δεν είναι κακό να είστε και εσείς λίγο προσεκτικοί στον χειρισμό του λόγου σας. Κατά γενική ομολογία δεν βάλλεστε ιδιαίτερα της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Ιχθείς: Το τελευταίο ζώδιο που επηρεάζεται δυσαρμονικά από την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι το δικό σας. Θέματα επαγγελματικής φύσεως περνάνε μέσα από καλοκαιρινό «μελτέμι» και σας προκαλούν μία σύγχυση καθώς επικρατεί ένα κλίμα γενικότερης ασυνεννοησίας και αναταραχής. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ένα πιο διαλλακτικό προφίλ με συναδέλφους σας στον επαγγελματικό στίβο ή με ανωτέρους και προϊσταμένους σας. Τα μηνύματα που αποστέλλετε και αυτά που λαμβάνετε μπορεί να παρερμηνεύονται και αυτό να δημιουργεί παρεξηγήσεις χωρίς ουσία, λόγο και αφορμή. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο για μικροπροβλήματα και στον χώρο της οικογένειάς σας. Σε κάθε περίπτωση να είστε ήπιων τόνων και όχι εριστικοί. Αποφύγετε να αγοράσετε πράγματα για το γραφείο σας, τον επαγγελματικό σας χώρο ή για το σπίτι σας και τον εαυτό σας καθώς δεν αποκλείεται να είναι ελαττωματικά ή στη συνέχεια να μην σας αρέσουν.

                                                             

                                                                     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου