Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αναλυτικές Προβλέψεις Ηλιακής Έκλειψης 25ης Νοεμβρίου


Κριός:   Καθόλου άσχημη η έκλειψη για το δικό σας ζώδιο καθώς πραγματοποιείται στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αυτό του Τοξότη. Φέρνει αλλαγές σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και φιλοσοφίας. Δεν αποκλείεται να μεταναστεύσετε στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας και αναζήτηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και το βαθύτερο νόημά της αλλάζει και γεμίζει με ακτίνες αισιοδοξίας. Η διάθεσή σας σταδιακά αλλάζει και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε κάποια πρόοδο ή επιτυχία που σχετίζεται με κάποιο μεταπτυχιακό σας ή ερευνητικό σας. Οι σπουδές σας έχουν προφανώς ανοδική πορεία. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να μπείτε στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οδήγησης και να ανακαλύψετε μία ακόμη δύναμη. Οι σχέσεις με τα πεθερικά μπορεί να περάσουν από στάδιο αλλαγής και μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα νομικής προέλευσης ή σχετικά με τον νόμο και τους δικαστικούς αγώνες. Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες έρχονται για τους Κριούς που είναι γεννημένοι από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου με περισσότερη ευκολία, οι άλλοι ακολουθούν. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε περιττές δαπάνες και σπατάλες, ας υιοθετήσετε έναν πιο συγκρατημένο τρόπο ζωής. Κάποιες εντάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν στον χώρο εργασίας σας ή με όσους συνδιαλέγεστε επί καθημερινής βάσης. Να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της υγείας σας. Κατά διαστήματα ίσως νιώσετε απογοητευμένοι από φίλους σας και δεν αποκλείεται να νιώθετε λίγο αποπροσανατολισμένοι σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους της εξέλιξής σας. 



Ταύρος:   Η έκλειψη ενεργοποιεί τον οικονομικό σας τομέα και συγκεκριμένα τα οικονομικά που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια, εφορίες ή διατροφές. Θέματα τέτοιας προέλευσης θα τρέξουν και αναμένεται να προκύψουν κάποιοι δικαστικοί αγώνες. Μία απρόβλεπτη συγκυρία, η οποία δρα αρκετά μυστικά ή δεν την πολυσυζητάτε μπορεί να φέρει επιτυχία. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε τα αποθέματά σας και την εισοδηματική σας ισχύ. Δεν είναι ιδιαιτέρα αρνητική για το δικό σας ζώδιο η έκλειψη καθώς μπορεί να εξασφαλίσετε κέρδη από οικονομικούς αγώνες. Κοντά στις 25/11 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την εξουσιαστική σας τάση και την αυταρχικότητά σας προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις και εντάσεις που θα φανούν επιζήμιες. Αποφύγετε να είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας και στις συναισθηματικές σας εκφράσεις καθώς χάνετε την ρεαλιστικότητα σας και βαδίζετε σε μονοπάτια υποκειμενισμού και κακής κρίσης. Πιθανές απογοητεύσεις στον τομέα της καριέρας σας αλλά είναι μόνο παροδικοί. Είστε αρκετά δημιουργικοί και σημαντικά προστατευμένοι τόσο στον έρωτα όσο και σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης και φιλοσοφίας. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή και το βαθύτερο νόημα που αντιπροσωπεύει αλλάζει σταδιακά και αυτό σας χαρίζει δημιουργική έμπνευση και σας εξελίσσει σημαντικά. Με σωστή αυτοκριτική και ενδοσκόπηση εσείς οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου(γεννημένοι από 20 έως 28 Απριλίου) μπορείτε να επιτύχετε πολλά και να αυξήσετε τη δυναμική σας και το δυναμικό σας προφίλ. Επισκεφθείτε τον γιατρό σας και ελέγξτε για πιθανές δυσλειτουργίες του συστήματος αναπαραγωγής σας(προβλήματα σεξουαλικά).

Δίδυμος:   Πρωταγωνιστές της έκλειψης του Νοέμβρη και ειδικότερα οι γεννημένοι από τις 23 έως τις 29 Μαΐου καθώς έχετε αλλαγές και αναμορφώσεις στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και φέρνουν φρέσκια πνοή ανάσας. Εγκαινιάζεται μία νέα, δημιουργική περίοδος προς μία σταθερά ανοδική πορεία καθώς έρχονται νέοι φίλοι στη ζωή σας, οι οποίοι θα συνδράμουν στην περεταίρω πρόοδό σας. Η δύναμή σας σε συλλογικές ομάδες γίνεται καινοτόμος και άκρως πρωτοποριακή και αυτό σας κάνει να ξεχωρίζεται από απόσταση. Μία νέα ερωτική σχέση μπορεί να βρίσκεται στα σπάργανα και σύντομα να γεννηθεί μεταμορφωμένη από κάμπια σε πεταλούδα, θα δώσει χρώμα στη ζωή σας. Ο έρωτας είναι σταθεροποιητικός για τη δική σας ζωή. Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία επισημοποίησης μίας σχέσης ενός αρραβώνα ή ενός γάμου. Δεν αποκλείεται μία επέκταση της οικογένειάς σας και η απόκτηση απογόνων συμπεριλαμβάνονται μέσα στα πιθανά σενάρια της έκλειψης. Αναβάλλετε ταξίδια στο εξωτερικό καθώς ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν ενώ παράλληλα να είστε προσεκτικοί σε ενδοοικογενειακές συγκρούσεις καθώς ο Άρης σε δυσαρμονία προς την έκλειψη δημιουργεί μία τεταμένη εικόνα με άτομα της οικογένειάς σας. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να χρειαστεί την συμπαράστασή σας και την θετική συνδρομή σας. Η ζωή σας αλλάζει και βρίσκεται σε ένα στάδιο διεργασιών και μορφοποιημένης τροποποίησης. Αλλάζετε εσείς οι ίδιοι ενώ παράλληλα αλλάζουν και οι άλλοι απέναντί σας, μάλιστα η αλλαγή στην αντιμετώπιση από πλευράς των άλλων σας οδηγεί στην προσωπική σας αλλαγή. Οι αλλαγές αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας από το επάγγελμά σας μέχρι τον έρωτα την αντίληψή σας για τον σκοπό της ζωής. Προσεκτικοί στην οδήγηση και στην υγεία σας κοντά στις ημέρες της έκλειψης, από τις 20/11 να είστε περισσότερο συνεπείς.

Καρκίνος:   Η έκλειψη επηρεάζει θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας ή και υγείας. Εξελίξεις και δυναμικότητα στον τομέα της εργασίας σας. Ενδέχεται να βρείτε κάποια εργασίας ως συμπλήρωμα στην βασική σας απασχόληση. Όσοι αντιμετωπίσετε δυσκολίες και στην χειρότερη περίπτωση απολυθείτε, μην πτοηθείτε και παλέψτε για τις αναγκαίες αλλαγές. Μία απώλεια δεν είναι πάντα απώλεια, καθώς με το πέρασμα της συναισθηματικής φόρτισης υπάρχει πιθανότητα να σας παρουσιαστεί μία νέα εργασιακή θέση, η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει εξίσου αποδοτικούς. Οι γεννημένοι μάλιστα από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου μπορεί να έχουν κάποια ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, το οποίο θα τους χαρίσει δύναμη και δημιουργικότητα. Φαίνονται ριζικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας, οτιδήποτε είναι μπλοκαρισμένο αναμένεται να ξεμπλοκάρει και να εξελιχθεί. Εμφατικά λειτουργείτε σε σχέση με τις φιλίες σας, αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις σε αυτούς τους τομείς. Αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων οικονομικών όρων κοντά στην έκλειψη καθώς μπορεί να κρύβονται παγίδες στην οροθεσία. Προσεκτικοί να είστε κατά την οδήγηση, τον τρόπο που χειρίζεστε στο λόγο καθώς επικρατεί μία περιρρέουσα ένταση και ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήγματα σε σχέσεις και ειδικότερα στις σχέσεις σας με στενούς συγγενείς και αδέλφια. Ακολουθείστε ένα καλό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές. Κάντε ένα τσεκ απ και προσπαθήστε να ελέγξετε τις άμυνες του οργανισμού σας.

Λέων:   Καθόλου αρνητική για το δικό σας ζώδιο η ηλιακή έκλειψη της 25ης Νοεμβρίου καθώς αναζωπυρώνει τα συναισθήματά σας και ο τομέας των ερωτικών σας δείχνει να φλέγεται, μαινόμενη η έκλειψη του έρωτα! Αυξάνεται η δημιουργικότητά σας σημαντικά και καλείστε να αποδώσετε τα μέγιστα σε όλα τα φάσματα της ζωής σας. Ένας έρωτας δείχνει να γεννιέται και είστε αδύναμοι στη δύναμή του. Οι δεσμευμένοι να είστε προσεκτικοί καθώς καραδοκεί το ενδεχόμενο να διαλυθεί η μόνιμή σας σχέση, εάν δεν έχει δυνατά θεμέλια ένα δυνατό ξεκαθάρισμα θα οριστικοποιήσει την έκβαση της σχέσης σας. Οι γονείς μπορεί να έχετε χαρμόσυνες ιδέες από τα παιδιά σας και η διάθεσή σας να γίνεται παιδιά είναι έντονη. Μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικά στο εξωτερικό ή έχετε τη δυνατότητα να δώσετε συνεντεύξεις στο εξωτερικό με σκοπό να βρείτε μία θέση εργασίας εκεί. Είστε πιο δεκτικοί σε νέες και φρέσκιες ιδέες, η διάθεσή σας αναζωπυρώνεται με τη σειρά της και αυτή. Αντιλαμβάνεστε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο και γίνεστε περισσότερο προοδευτικοί και καινοτόμοι στον τρόπο ζωής που ακολουθείτε. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη για τους γεννημένους από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου ενώ προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν τα Λιοντάρια της 19ης, της 20ης, της 21 και της 22ης Αυγούστου καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων και ειδικότερα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η κρίση σας είναι υποκειμενική και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στη ζωή σας και τις αποφάσεις σας. Η καριέρα σας πηγαίνει αρκετά καλά έως δυναμικά, απλά χρειάζεται να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις, οι οποίες μόνο την ισορροπία μπορούν να διαταράξουν. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στον οικονομικό τομέα καθώς θα έχετε μία ροπή για την υπερκατανάλωση και τις περιττές δαπάνες. Έκτακτα έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος:   Χρόνια Πολλά! Όχι δεν είστε το τιμώμενο ζώδιο της περιόδου και δεν γιορτάζετε τα γενέθλιά σας απλά η έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα. Τροποποιήσεις και αλλαγές σε θέματα σχετικά με την οικογένειά σας και την ασφάλειά σας φέρνει στο προσκήνιο. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία αλλαγής σπιτιού ή μίας μετακόμισης, άλλοι πάλι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση, να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να συμβιώσετε με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφό. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού και με αυτόν τον τρόπο να συμβεί μία επέκταση της οικογένειάς σας. Μέσα στα πιθανά σενάρια περιλαμβάνονται απρόβλεπτα έσοδα από κληρονομιές ή διατροφές. Μπορεί να επιτύχετε επιτυχείς διαπραγματεύσεις όσον αφορά θέματα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κερδίσετε δικαστικούς αγώνες με οικονομικό περιεχόμενο. Η θετική στάση απέναντι στη ζωή σας έχει οδηγήσει σε μία θετικότερη σκέψη και με αυτόν τον τρόπο έχετε έρθει σε στενότερη και αμεσότερη επαφή με καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες. Είστε στο σταυροδρόμι αλλαγών γενικότερα στη ζωή σας σε πολλούς τομείς και μπορεί να έχετε αλλαγές και γεγονότα που θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε οριστικά επάγγελμα ή να βρείτε μία εναλλακτική μορφή επαγγελματικής αποκατάστασης. Να κινηθείτε λίγο προσεκτικά στον τόπο καθημερινής δραστηριοποίησής σας και αποφύγετε κάποιες συμφωνίες για εργασιακές συμβάσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Ο Άρης από το ζώδιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, λίμπιντο και αδρεναλίνη έτσι ώστε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Η έκλειψη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και να ελέγχετε τα νεύρα σας καθώς μπορείτε να εκραγείτε και να προκληθούν ρήγματα στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας.

Ζυγός:   Όχι αρνητική για το δικό σας ζώδιο η ηλιακή έκλειψη καθώς φέρνει αλλαγές και εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας και πνευματικής υπόστασης. Πολλοί από εσάς μπορεί να μπουν στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οδήγησης ή μηχανής ενώ άλλοι μπορεί να αλλάξουν το μεταφορικό τους μέσο. Αποφύγετε την αγορά λόγω του ανάδρομου Ερμή και περιμένετε μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη. Πολλοί από εσάς θα ακολουθήσουν μία εσωτερική μετανάστευση και αυτόματα θα υποστηρίξετε το σχήμα της καθημερινής παλίνδρομης μετανάστευσης όπου η μόνιμη εγκατάσταση γίνεται σε μία περιαστική περιοχή και η μονάδα εργασίας βρίσκεται σε μία μεγάλη πόλη. Δεν αποκλείεται να έχετε τροποποιητικές αλλαγές στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς, οι σχέσεις φαίνονται να είναι κάπως οξυμένες αλλά είναι λόγω της έκλειψης παροδικά τεταμένες. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να διεκδικήσετε πρωτοποριακά στο παιχνίδι της εκπαίδευσης. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται με τρόπο ανατρεπτικό και φέρνουν πνοή ανανέωσης στη ζωή σας. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ερωτικής σχέσης εξ αποστάσεως ή με ένα νεότερο άτομο σε ηλικία. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια έκτακτα έξοδα ή απώλειες από φορολογικές επιβαρύνσεις ή απώλειες κληρονομιάς. Ενδέχεται να βιώνετε μία πολύ ρομαντική ερωτική σχέση(οι γεννημένοι από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου) που σύντομα όμως θα φανεί συνηθισμένη στα μάτια σας, καλό είναι να είστε μετρημένοι για να μην απογοητευθείτε. Η ψυχολογία σας πολύ πιθανόν να είναι πιεσμένη ή κάπως νοτισμένη, νιώθετε πως σας κατασκοπεύουν και πως περιστελεχώνεστε από αντίπαλους και εχθρούς.

Σκορπιός:   Η έκλειψη Ηλίου σας επηρεάζει έμμεσα ωστόσο επηρεάζει άμεσα το πορτοφόλι σας και τον μισθό σας. Ενδέχεται να αλλάξετε εργοδότη και να παρουσιαστούν κάποιες αλλαγές στην αμοιβή σας. Η αυτοπεποίθησή σας φαίνεται να αλλάζει, ας ελπίσουμε πως αλλάζει προς το καλό μιας και βρίσκεστε σε αρκετά καλή περίοδο. Δεν αποκλείεται να έχετε μία αλλαγή στον εργασιακό σας τομέα και σε εκείνον που κινείστε σε καθημερινή βάση. Φαίνεται πως μπορεί να σας προταθεί μία νέα εργασιακή θέση που να είναι περισσότερο καινοτόμα και πρωτοποριακή. Αδράξτε την όποια ευκαιρία θα έρθει και γιατί όχι απασχοληθείτε σε δύο εργασίες αυξάνοντας τα χρηματικά σας αποθέματα και την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στη ζωή σας και φέρνουν ανανεωτική πνοή αισιοδοξίας, κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση και να συμβιώσετε. Οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι στις 19, 20, 21, 22 Νοεμβρίου μπορεί να βιώνετε το απόλυτο παραμύθι μέσα στην οικογένειά σας, μην απογοητευθείτε σε μία εξαπατησούλα και διαλύσετε την οικογένειά σας εάν δεν αξίζει. Η έκλειψη ενεργοποιεί κάπως έντονα την συμμετοχή σας σε συλλογικό επίπεδο και φέρνει έντονη κινητικότητα στον τομέα της φιλίας, αποφύγετε κάποιες εντάσεις με φίλους κοντά στις εκλείψεις και ειδικότερα σε αυτήν της 25ης Νοεμβρίου. Είναι σίγουρο πως είστε αρκετά προστατευμένοι και θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη. Προσοχή σε αλόγιστα έξοδα που μόνο απώλεια εισοδηματικής δυναμικότητας μπορούν να φέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών σας και θα έχετε αλλαγές στο εισόδημά σας και σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν τον τομέα, ας ελπίσουμε να είναι έσοδα στη σημερινή περίοδο κρίσης.

Τοξότης:   Εδώ όμως ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και δικαιωματικά καθώς η νέα σελήνη σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει σχεδόν τη δική σας γενέθλια χρονιά. Οι γεννημένοι από 23 έως 29 Νοεμβρίου βρίσκεστε σε μία μοναδική περίοδο αλλαγών σε όλα τα φάσματα της ζωής σας από τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών και τον έρωτα μέχρι τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η ζωή σας σταδιακά αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο, είστε ανανεωμένοι και ξυπνάτε από τον λήθαργο των παλιών ετών. Ο έρωτας ξυπνάει και αναταράσσει την καρδιά σας με ηφαιστειογενείς εκρήξεις, γεμίζετε λάμψη και η καρδιά σας φλέγεται. Κάποιοι Τοξότες αναμένεται να επισημοποιήσουν μία σχέση ή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι γονείς Τοξότες μπορεί να έχετε απρόσμενα ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ παράλληλα ανανεώνεστε τόσο πολύ σε σημείο που να αισθάνεστε παιδιά με τη σειρά σας. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας σταδιακά αγγίζουν πολύ υψηλά επίπεδα και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μία νέα προσωπικότητα, γεμάτη ενδιαφέρον και πολυδιάστατη. Αλλάζετε εσείς οι ίδιοι ως προσωπικότητες και αλλάζουν τα πάντα γύρω σας, ακόμα και οι σχέσεις σας. Βρίσκεστε σε περίοδο ζύμωσης και θέλουμε αυτή τη ζύμωση, είναι απαραίτητη για την πρόοδο σας. Κοντά στις εκλείψεις ίσως οι άμυνες του οργανισμού σας να είναι πεσμένες και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στη διατροφή σας, εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση και ύπνο. Προσεκτικοί και στην οδήγηση και τις μετακινήσεις σας. Οι υποχρεώσεις σας πληθύνονται και έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε, προγραμματίστε τον χρόνο σας σωστά και επιτύχετε τις εργασιακές-επαγγελματικές φιλοδοξίες. Το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο είναι έντονο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό ενώ παράλληλα ελλοχεύει ο κίνδυνος διαξιφισμών με ανωτέρους σας. Διατηρείστε ένα χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τις ρήξεις. Οι γεννημένοι από τις 19 έως τις 22 Δεκεμβρίου να είστε επιφυλακτικοί σε υπογραφές συμβολαίων, στην οδήγηση ή στην αγορά ενός νέου οχήματος. Οι σχέσεις με στενούς συγγενείς και τα αδέλφια είναι ιδεατές.

Αιγόκερως:   Η έκλειψη 25ης Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο πιο αθέατο κομμάτι του ωροσκοπίου σας και προκαλεί μία τάση για απομόνωση και εσωστρέφεια. Με αυτές τις εκλείψεις μπορείτε να εργαστείτε εσωτερικά, μπορείτε να δουλέψετε σκληρά με τον εαυτό σας και να επαναφέρετε τις αρμονίες και τις ισορροπίες στη ζωή σας. Η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη και η ψυχολογία σας κάπως στενάχωρη. Είναι παροδική η μελαγχολία καθώς μακροπρόθεσμα η έκλειψη στον 12ο οίκο σας χαρίζει ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας ενώ παράλληλα σας βάζει στη διαδικασία να γνωρίσετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας. Αλλάζετε και αντιλαμβάνεστε τη ζωή με έναν βαθύτερο και πιο μυστικό τρόπο, μπορείτε να καταλάβετε τα μυστήρια της ζωής ενώ παράλληλα μπορείτε να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος και να συμφιλιωθείτε μαζί του. Ευχάριστες ανατροπές μπορεί να συμβούν στο οικογενειακά σας περιβάλλον και μπορεί να αποφασίσετε μία συμβίωση ή την μετακόμιση. Δεν αποκλείεται για όσους είναι παντρεμένοι ή συμβιώνουν η έλευση ενός νέου μέλους. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου από τις 23 έως τις 29 δεν αποκλείεται να έχουν κάποιες ανατροπές που λίγο θα τους ξεβολέψουν και θα τους αναστατώσουν. Προσωπικά θεωρώ πως αν και ανατρεπτικές φέρουν λύσεις μακροπρόθεσμα. Βρίσκεστε σε δημιουργική και ερωτική περίοδο αλλά χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι στον έρωτα και να μην γίνεστε υπερβολικοί ξεπερνώντας το Κρόνια όριά σας. Αποφύγετε τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο. Οι γεννημένοι στο τέλος από τις 17 έως τις 20 Ιανουαρίου ας είστε λίγο προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα και στις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων καθώς μπορεί να κρύβονται παγίδες και αραχνοειδείς όροι. Μπαίνετε σε μία έντονα κινητική περίοδο όπου έχετε πολλές ιδέες για την μελλοντική σας εξέλιξη. Αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή αναβάλλετε το. Ας είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς επικρατεί ένταση και ερειστικότητα. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να επιδιώξετε την ανώτερη εκπαιδευτική σας πρόοδο και καλύτερη κατάρτιση. Αποστείλετε βιογραφικά και δώστε συνεντεύξεις καθώς μπορεί να βρείτε μία θέση εργασίας.

Υδροχόος:   Καθόλου αρνητική η ηλιακή έκλειψη καθώς σας κινητοποιεί και αναπτύσσει ακόμη περισσότερο το αίσθημα συνεργασίας και ομαδικής δραστηριοποίησης σας. Σταδιακά έρχεστε σε επαφή με το κοινό και η δύναμή σας στις ομάδες είναι υπολογίσιμη. Νέοι φίλοι κάνουν την έλευσή τους και αυτό σας δίνει ζωή καθώς ο τομέας «φιλία» είναι σημαντικό κομμάτι του Ουράνιου χαρακτήρα σας. Είστε γεμάτοι έμπνευση και πρωτοποριακές ιδέες, οραματίζεστε μία μελλοντική εξέλιξη δυναμικής και όχι στατικής μορφής. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους στενούς σας συγγενείς ανανεώνονται και γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες, στην αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος απομάκρυνσης είτε κυριολεκτικής είτε λόγω μετανάστευσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ιδέες σας είναι φρέσκιες και ξεχωρίζουν. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μετακομίσετε ή να κάνετε μία ανακαίνιση. Μέσα στα πιθανά σενάρια η απόκτηση νέων μελών για τους δεσμευμένους ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να αποφασίσουν μία συμβίωση. Ωστόσο χρειάζεται να είστε λιγότερο υπερβολικοί στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Οι γεννημένοι στις 15,16,17 και 18 Φεβρουαρίου χρειάζεται να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε όλες τις κινήσεις τους καθώς μπορεί να ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης ή εξιδανίκευσης, ας είστε επιφυλακτικοί μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2012 όπου απαλλάσσεστε οριστικά από την Ποσειδώνια επιρροή. Να κινηθείτε προσεκτικά στον οικονομικό τομέα και μάλιστα στα οικονομικά που σχετίζονται με φορολογία, κληρονομιές, διατροφές ή δάνεια καθώς μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Τσεκάρετε για πιθανά προβλήματα σεξουαλικής φύσης τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες καθώς ενδέχεται να έχετε κάποια προσωρινή δυσλειτουργία, η οποία όμως με κατάλληλη αγωγή μπορεί να ξεπεραστεί.

Ιχθείς:   Το τελευταίο ζώδιο που επηρεάζεται από την έκλειψη είναι το δικό σας καθώς η έκλειψη αγγίζει τον τομέα της καριέρας σας και της κοινωνικής προβολής σας. Αλλαγές, εξελίξεις και δυναμικότητα στον τομέα της καριέρας σας αναμένεται να εκδηλωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε επάγγελμα ή να βρείτε μία νέα θέση εργασίας σε ένα καλύτερο πόστο εργασίας. Η εικόνα σας προς το σύνολο αλλάζει και έχετε όλες τις ικανότητες να αναλάβετε θέσεις κύρους ή εξουσίας. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες και το σύμπαν σας καλεί να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το επάγγελμά σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με ανωτέρους ή προϊσταμένους σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ρήξεων και διαξιφισμών. Μπορείτε να επιδιώξετε μία αύξηση στο μισθό σας(ακούγεται λίγο τρελό για τη σημερινή εποχή) αλλά το σύμπαν σας στέλνει ευκαιρίες για εισοδηματική ανάκαμψη με έναν εντελώς απρόβλεπτο και επαναστατικό τρόπο. Μπορείτε να απασχοληθείτε σε ένα επάγγελμα σχετικό με την τεχνολογία και την επιστήμη. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς βελτιώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα φέρετε νέες, φρέσκιες ιδέες, αποφύγετε όμως τις υπερβολές. Μην αγοράσετε νέο όχημα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή και των εκλείψεων, αφήστε να περάσει το Α μισό του Δεκέμβρη. Η διαίσθηση και ο οραματισμός σας φτάνουν πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό βοηθάει τους καλλιτέχνες να αναδείξουν τα έργα τους και τη δουλειά τους. Οι άλλοι έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσάς και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις έτσι είστε αρκετά ευερέθιστοι στις σχέσεις σας, ας διατηρήσετε την ευελιξία σας και αποφύγετε ρήξεις που μόνο απώλειες μπορεί να σας προκαλέσουν. Μην ξεσπάτε στον/στη σύντροφό σας. Η ζωή σας μπαίνει σε φάση αλλαγής και τροποποίησης. Εξελίξεις και σε θέματα οικογενειακής προέλευσης.

Υ.Γ: Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στην Παρθένο θέτει συνεχώς σε ενεργοποίηση τόσο τις εκλείψεις της 1ης και 15ης Ιουνίου του 2011 όσο και τις εκλείψεις της 25ης Νοεμβρίου και 10ης Δεκεμβρίου 2011.            


                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου