Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου


Ο Απρίλιος είναι αντικειμενικά ένας καλός μήνας, όχι εξαιρετικός φυσικά καθώς έχει τις δικές του παγίδες και τα δικά του ευτράπελα. Θετικοί οιωνοί αποτελούν ο Ερμής και ο Άρης, οι οποίοι γυρίζουν σε ορθή πορεία, ο πρώτος από τους Ιχθείς και ο δεύτερος από την Παρθένο. Τι σημαίνει η ορθοδρόμηση των εν λόγω πλανητών; Πως το επικοινωνιακό κλίμα βελτιώνεται, οι παρεξηγήσεις αρχίζουν να περιορίζονται και η καθημερινότητά μας σταδιακά ομαλοποιείται και αποκτά μία δυναμική μορφή, η στατικότητα μας αποχαιρετάει και οδεύουμε προς μία περίοδο που η δράση μας θα ανακάμψει έτσι ώστε να θέσουμε σε εφαρμογή διάφορα σχέδιά μας, διάφορες ιδέες σας. Ο ανάδρομος Άρης μας είχε βάλει σε μία διαδικασία αναθεώρησης της δράσης μας, των κινήτρων μας και των προθέσεων μας, σταδιακά και από τις 14/04 η ενεργειακή μας ροή ξεμπλοκάρει και θέματα εργασιακά αρχίζουν να τρέχουν ενώ παράλληλα οι ιώσεις θα περιοριστούν σημαντικά καθώς ο ανάδρομος Άρης συνέβαλλε στην εξασθένιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.  


Πιο αναλυτικά και μέρα με τη μέρα:

3 Απριλίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, στους οποίους θα παραμείνει μέχρι τις 07/08 καθώς θα αναδρομήσει στο εν λόγω ζώδιο. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση αέρινη, ανάλαφρη, γοητευτική και άκρως λογική ή καλύτερα επικοινωνιακή καθώς οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα και έχουν κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Ως επί το πλείστον αναζητάμε την πνευματική διέγερση στον έρωτα και την καλή επικοινωνία. Η διάθεσή μας γίνεται εξωστρεφής, είμαστε αρκετά επικοινωνιακοί και προσεγγίζουμε με περισσότερη ευκολία τους διπλανούς μας. Είναι μία περίοδος που η συναισθηματική αστάθεια και επιπολαιότητα στέφονται νικήτριες καθώς η διάθεσή μας για φλερτ και μικρές περιπετειούλες είναι στο μενού ενός τετραμήνου. Οι σχέσεις μας αποκτάνε ζωντάνια, αμεσότητα ενώ παράλληλα τα συναισθήματά μας αναταράσσονται με σχετική ευκολία καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται εύκολα. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Τοξότες ενώ χέρι χέρι ακολουθούν Κριοί και Λέοντες. Ο έρωτας έχει την τιμητική του και συντροφεύει τις ζωές των εν λόγω ζωδίων για ένα τετράμηνο. Παράλληλα, είμαστε αρκετά πιο επιπόλαιοι σε οικονομικές σπατάλες αυτήν την περίοδο και έχουμε μία ροπή να μην αποταμιεύουμε έτσι ο οικονομικός τομέας φαίνεται για άλλους να δέχεται σκαμπανεβάσματα. Τα προαναφερθέντα ζώδια έχετε εύνοια στον οικονομικό τομέα και τα έσοδά σας έχουν διόδους ανάκαμψης.

4 Απριλίου: Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στους Ιχθείς και αυτό βελτιώνει το επικοινωνιακό κλίμα. Σταδιακά οι παρεξηγήσεις και το κλίμα ασυνεννοησίας δίνουν τη θέση τους στην ηρεμία και την συνεννόηση. Φυσικά, η θέση των Ιχθύων είναι θέση πτώσης και αυτό κάνει τη σκέψη μας ασαφή και αφηρημένη. Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθείς δέχεστε την θετική επιρροή της ορθοδρόμησης του καθώς σταδιακά οι παρεξηγήσεις που σας ταλαιπώρησαν την προηγούμενη περίοδο είναι με ημερομηνία λήξης.

                                                                     

6 Απριλίου: Η πανσέληνος στον Ζυγό, σχηματίζεται στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει το κλείσιμο ενός κύκλου εμπειριών ή την ολοκλήρωση αποτελεσμάτων και γεγονότων για τις ζωές Κριών-Ζυγών-Καρκίνων και Αιγόκερων ειδικότερα του δευτέρου δεκαημέρου. Η πανσέληνος δεν σχηματίζει ακριβείας όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες στον παρορμητικό σταυρό και αυτό δημιουργεί λιγότερες εντάσεις, λιγότερα απρόοπτα και λιγότερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά λόγω της διέλευσης της σελήνης από τον Ζυγό οι: Ουρανός, Πλούτωνας και Κρόνος ενεργοποιούνται και αυτό απορρυθμίζει τις ζωές των προαναφερθέντων ζωδίων. Σχετικό άρθρο θα αναρτηθεί κοντά στην πανσέληνο του μήνα.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει δυσαρμονική γωνία τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και χρειάζεται να δείξουμε προσοχή σε εξιδανικεύσεις ατόμων, στον έρωτα και στις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις. Ροπή των ημερών; Η αναζήτηση της ιδανικής αγάπης, της ανιδιοτελούς αγάπης και του/της ιδανικού/ής συντρόφου αποτελούν χαρακτηριστικό των ημερών. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος, η διάθεσή μας ονειροπόλα ενώ παράλληλα χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί με ανθρώπους που εισέρχονται στη ζωή μας καθώς μπορεί να μην έχουν ανιδιοτελείς προθέσεις, στην πορεία τα κίνητρά τους θα αποκαλυφθούν. Ας διατηρήσουμε την αντικειμενικότητά μας, τον ρεαλισμό μας και ας αποφύγουμε να δημιουργούμε είδωλα και κάτοπτρα. Προσεχτικά οφείλετε να κινηθείτε Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθείς, ειδικότερα η γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή κάποιον προσωπικό πλανήτη στις πρώτες δέκα μοίρες των ζωδίων.

8 Απριλίου: Άρης και Αφροδίτη σχηματίζουν ένα τετράγωνο δυσαρμονίας, οι δύο εραστές έρχονται σε αντιπαράθεση και αυτό δημιουργεί ερωτικά καβγαδάκια, ζήλιες, ίντριγκες, κόντρες και αντιπαραθέσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίας. Οι ημέρες είναι σύνθετες, αρκετά δύσκολες καθώς μπορεί να υπάρξει μία απόκλιση μεταξύ συναισθήματος και λογικής ή συναισθήματος και του τρόπου με τον οποίο διεκδικούμε στις σχέσεις μας ή στον έρωτα. Στο μενού των ημερών οικονομικές σπατάλες καθώς η Αφροδίτη σχετίζεται με τα οικονομικά. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και υπέρμετρος, ας είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που διεκδικούμε καθώς οι προσωπικές μας επιθυμίες και τα θέλω μας μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με τα θέλω, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα των άλλων. Οι ημέρες ενέχουν εγωκεντρισμό και ωμότητα ή βιαιότητα. Ποιοι πρέπει να προσέχετε στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας είτε αυτές βαφτίζονται ερωτικές είτε βαφτίζονται φιλικές είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές; Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι! Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι και Ιχθείς, ειδικότερα οι του πρώτου δεκαημέρου έχετε το νου σας καθώς οι ημέρες ενέχουν εμπλοκές.

9 Απριλίου: Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της συντροφικότητας συναντάει τον επαναστάτη Ουρανό, ευτυχώς σε θετική γωνία εξαγώνου και αυτό φέρνει απρόοπτες επιτυχίες στον έρωτα και σε οικονομικές συμφωνίες για Κριούς, Διδύμους, Τοξότες και Ζυγούς στο πρώτο δεκαήμερο. Ο έρωτας, ο κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται στη ζωή σας και τα συναισθήματά σας αναζωπυρώνονται. Σε κάθε περίπτωση χρήματα και αισθήματα ευνοούνται, η επιτυχία έρχεται ως μάνα εξ’ ουρανού.

Υστερόγραφο: Το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη είναι εν ενεργοποίηση ένας σχηματισμός στον αστρολογικό ουρανό(ας έχει απόκλιση) το Ταυ-Τετραγώνου μεταξύ Άρη-Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Ο έρωτας, η δράση μας και γενικότερα οι προθέσεις μας βρίσκονται σε σύγχυση και δύσκολα μπορούμε να αποφανθούμε των συναισθημάτων μας και των προθέσεών μας. Στον έρωτα, στις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και στην όλη μας δραστηριότητα χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί καθώς ενδέχεται να πέσουμε θύματα ερωτικής-οικονομικής ή σεξουαλικής εξαπάτησης. Προσεκτικά χρειάζεται να κινηθούμε στον έρωτα και στις επιθυμίες μας ή στις ερωτικές συνευρέσεις μας καθώς υπάρχει κίνδυνος για προσβολή από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ένα κλίμα αποπροσανατολισμού, μία έντονη ονειροπόληση και σύγχυση κάνουν την καθημερινότητά μας θολή και απατηλή.

10 Απριλίου: Ο Πλούτωνας, πλανήτης του θανάτου, της αναμόρφωσης, της φθοράς και της αναγέννησης γυρίζει ανάδρομος. Η εσωστρέφεια και ο σκεπτικισμός είναι διάχυτα συναισθήματα. Είναι ιδανική περίοδος για να απαλλαγούμε από εμμονές, φοβίες, ψυχοσωματικές δυσαρμονίες και δηλητηριασμένα συναισθήματα. Μεγάλη εβδομάδα πλησιάζει και ο ανάδρομος Πλούτωνας συμβάλλει στο να εγκλιματιστούμε στο κλίμα των ημερών.

14 Απριλίου: Ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος στην Παρθένο και προετοιμάζει την ανάστασή μας κυριολεκτικά καθώς η δράση μας, τα κίνητρά μας και οι προθέσεις μας ξεμπλοκάρονται. Είναι η περίοδος που αρχίζουμε να θέτουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας ώστε να υλοποιηθούν και να αποκομίσουμε οφέλη. Εξελίξεις στις ζωές Διδύμων-Τοξοτών-Παρθένων και Ιχθύων, η στατικότητα σας αποχαιρετάει, οι αναθεωρήσεις μία από τα ίδια και αρχίζετε τον δικό σας αγώνα για επιβίωση και διάκριση.

15 Απριλίου: Χρόνια Πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!! Το αναστάσιμο ας φωτίσει τις ζωές μας και ας μας οδηγήσει σε σωστές επιλογές!!!!!

Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο δημιουργούν ένα κλίμα λιτότητας, περιορισμών και μελαγχολίας. Μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας, να εισπράξουμε αγάπη!!! Ας βρεθούμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, ας γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και η λύτρωση είναι δεδομένη. Ταπεινότητα, προσευχή και αξιοπρέπεια στις ζωές μας. Περιορισμοί και λίγο δύσκολο το κλίμα για Κριούς-Καρκίνους-Αιγόκερους και Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, η πίεση και το στρες στερούν λίγο από το χαμόγελό σας.

16 Απριλίου: Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και η επικοινωνία γίνεται αμεσότερη, πιο παρορμητική και εκδηλωτική, ο λόγος μας αποκτά αυτοπεποίθηση, είμαστε πιο εμπρηστικοί στη χρήση του και υπερασπιζόμαστε τις απόψεις μας με πάθος και δύναμη. Θέματα Μαρτίου έρχονται στο προσκήνιο για όλους μας. Εύνοια δέχονται τα ζώδια της φωτιάς. Κριοί-Λέοντες-Τοξότες προωθήστε τις ιδέες σας και διεκδικήστε τα συμφέροντά σας, ο λόγος σας έχει δύναμη. Αποκτάτε πειθώ και αυτό σας χρήζει πρωταγωνιστές.

19 Απριλίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και εγκαινιάζει τη δική τους γενεθλιακή χρονιά!!! Ταύροι Χρόνια σας Πολλά!!! Θα παραθέσουμε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις ως δώρο.  Επικεντρωνόμαστε σταδιακά σε θέματα πρακτικής φύσης, είμαστε περισσότερο σταθεροί και οπλισμένοι με υπομονή ώστε να προωθήσουμε τη δράση μας και τα σχέδιά μας με στρατηγική και μέθοδο. Η ενέργεια ευνοεί Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους και Σκορπιούς ενώ μαζί ενισχύεται και η αυτοπεποίθηση Καρκίνων-Ιχθύων.

21 Απριλίου: Μοναδική νέα σελήνη στην 1’ και 36’’ μοίρα του Ταύρου. Ερμής-Άρης ορθόδρομοι πλέον, σε θετική γωνία ο Ποσειδώνας με τη νέα σελήνη. Όνειρα πραγματοποιήσιμα και προσδοκίες στο μενού των ημερών. Ο Άρης σε θετική γωνία με το νέο αυτό φεγγάρι στηρίζει να νέα ξεκινήματα και την υλοποίησή τους. Θα αναφερθούμε αναλυτικά στην επιρροή της νέας σελήνης στον Ταύρο εν καιρώ.

22 Απριλίου: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε θετική γωνία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δημιουργού ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα ενώ παράλληλα γοητευόμαστε από την πνευματική διάσταση της ζωής. Μοναδικές στιγμές, που δεν τις χωράει η απλή λογική για Ταύρους και Ιχθείς των πρώτων ημερών.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής φλερτάρει για πολλοστή φορά με τον Ουρανό στον Κριό, οι ημέρες είναι νευρικές, εκρηκτικές, ο λόγος είναι έντονος και χρειάζεται να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε καθώς μπορεί να είμαστε λίγο άκομψοι στις εκφράσεις. Ωστόσο, η όψη χαρίζει πνευματική καθαρότητα, διαύγεια και εξαιρετικά φαεινές ιδέες για Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών. Οι ιδέες είναι σούπερ και για Κριούς-Ζυγούς μόνο που έχουν απρόοπτα στην καθημερινότητά τους. Καρκίνοι-Αιγόκεροι φλερτάρετε με τις ανατροπές και την αστάθεια. Προσοχή στην οδήγηση, στις ηλεκτρικές συσκευές γιατί θα καούν.

23 Απριλίου: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει ευχάριστες ειδήσεις για Τοξότες και Κριούς  του πρώτου δεκαημέρου. Προωθήστε τις ιδέες σας, κλείστε μία επιτυχή συμφωνία. Ευχάριστες ειδήσεις φέρνουν χαρά στις ζωές σας.

24 Απριλίου: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη μας χαρίζουν ενέργεια και μας κάνουν δυναμικούς-δραστήριους. Μπορούμε να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας, είμαστε γενναίοι, τολμηροί και έχουμε υψηλά αποθέματα ενέργειας και σωματικής δύναμης. Εύνοια για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους ειδικότερα στο πρώτο δεκαήμερο. Οι ημέρες ενέχουν πάθη και έντονες σεξουαλικές απολαύσεις.


25 Απριλίου: Ο Ερμής από τον Κριό τετραγωνίζει του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτό φέρνει μελαγχολία, θλίψη, αρνητικές σκέψεις μεταπτώσεις στη διάθεσή μας, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, σκληρή χρήση του λόγου, προκλητική συμπεριφορά και φανατικές απόψεις. Διαλλακτικότητα λοιπόν ώστε να αποφύγουμε ρήξεις και εντάσεις. Προσεκτικά οφείλουν να κινηθούν οι γεννημένοι στις αρχές Απριλίου- Ιουλίου- Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου των ζωδίων του Κριού- του καρκίνου – του Ζυγού και του Αιγόκερω.


29 Απριλίου: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε θετική γωνία με τον Πλούτωνα από τον αιγόκερω στηρίζουν Ταύρους-Παρθένους και Αιγόκερους στις 29/04, 29/08 και 29/12. Επιτυχία, δυναμισμός και ικανότητες να προβληθούν οι εν λόγω.

Καλό μήνα !!!

                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου