Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα και η Σελήνη στον Καρκίνο & στον Λέοντα / Προβλέψεις weekend


Κριός: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα ενισχύει τον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα, φέρνει ευκαιρίες για σταθεροποίηση, εξέλιξη και πρόοδο. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας, να βελτιώσετε την άμυνά σας και τις αντοχές σας. Η Παρασκευή και το Σάββατο έως τις 18:00 είναι πιο ασφυκτικές, οι σχέσεις σας προβληματίζουν, είναι απαιτητικές και έχετε στο νου σας επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Ποντάρετε να ξεκουραστείτε την Κυριακή και το Σάββατο μετά τις 18:00 καθώς έρχονται στο προσκήνιο έρωτας, δημιουργία, διασκέδαση και προσωπικές επιθυμίες.


Ταύρος: Το τρίγωνο Ήλιου/Δία σταθεροποιεί ιδιαίτερα επωφελείς καταστάσεις σε προσωπικό/επαγγελματικό/φιλικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Η αισιοδοξία, η χαρά, η εύνοια από το εξωτερικό και οι εύστοχες ιδέες προωθούν πάσης φύσεως έργο. Μία επιτυχία σχετικά με μία νομική υπόθεση ενισχύει τον οικονομικό τομέα ενώ οι νεότεροι σε ηλικία έχετε εύνοια σε θέματα σπουδών. Η Παρασκευή και το Σάββατο έως τις 18:00 σας ταιριάζουν περισσότερο καθώς βρίσκεστε σε μετακινήσεις, μπορείτε να οργανώσετε μία μίνι απόδραση-εξόρμηση, η επικοινωνιακή ικανότητα στα φόρτε της και κλείνετε ευνοϊκές συμφωνίες. Η Κυριακή και το Σάββατο μετά τις 18:00 σας βρίσκουν πιο εσωστρεφείς, πιο νοσταλγικούς με μία ροπή να απολαύσετε την ιδιωτικότητα του προσωπικού σας χώρου.

Δίδυμοι: Αρκετά εσωστρεφείς και σκεπτικοί αυτήν την περίοδο, μόνο που οι σκέψεις σας είναι ιδιαίτερα φωτεινές και μπορούν να σταθεροποιήσουν μετέπειτα επαγγελματικές νίκες που θα αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται να δέχεται τονωτικές ενέσεις και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Σταδιακά αλλάζετε τρόπο αντίληψης των πραγμάτων στη ζωή σας, θέτετε περισσότερες σταθερές και αναζητάτε ένα πιο σταθερό πλαίσιο. Ανατρέξτε στο παρελθόν…σίγουρα νιώθετε πιο στερεωμένοι. Η Σελήνη την Παρασκευή και το Σάββατο έως τις 18:00 φέρνει έξοδα και ένα θέμα οικονομικό σας αγχώνει ενώ η Κυριακή και το Σάββατο το βράδυ αβαντάρουν το socializing, τις δημόσιες σχέσεις, τις μετακινήσεις και το κλίμα είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σας. Κανονίστε μία έξοδο με φίλους, αδέλφια ή οργανώστε μία συνάντηση με τον στενό συγγενικό σας κύκλο.

Καρκίνος: Σχέσεις και συνεργασίες έχουν αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια, άνθρωποι δείχνουν να αποκτούν μόνιμη απόχρωση στη ζωή σας και νέοι φίλοι πλαισιώνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Ένα σχέδιο σας, ένας στόχος σας ή ένα όνειρο ζωής μοιάζουν ιδανικά και υλοποιούνται, δίνοντάς σας χαρά και εύνοια. Σταθεροποιητικά κινείστε και στον τομέα του έρωτα ενώ είναι ιδανικές ημέρες για να σταθεροποιήσετε την συλλογική σας συνδρομή. Η Σελήνη έως το Σάββατο (18:00) σας κάνει πρωταγωνιστές καθώς δίνετε έμφαση στα δικά σας θέλω και στις δικές σας επιθυμίες. Η Κυριακή και το βράδυ Σαββάτου σας βρίσκουν απασχολημένους με οικονομικές υποθέσεις ενώ αυξάνουν τα έξοδα.

Λέων: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και ευνοεί επαγγελματικές διεκδικήσεις ενώ σας χαρίζει γοητεία ώστε να προβληθείτε κοινωνικά και να αποκτήσετε ένα δυναμικότερο στάτους. Ιδανικές ημέρες για εύρεση εργασίας στους εκτός εργατικού δυναμικού ενώ ευνοείται μία αλλαγή στο πρόγραμμα διατροφής σας και στον τρόπο ζωής σας. Σταθεροποιήστε ένα πρόγραμμα άθλησης και μπείτε σε τροχιά αγάπης του οργανισμού σας, το σώμα σας θα αλλάξει μορφή με πείσμα, εξάλλου είστε ο Ήλιος. Η Παρασκευή και το Σάββατο έως τις(18:00) σας βρίσκουν πιο αποτραβηγμένους, πιο εσωστρεφείς και αναζητάτε την ξεκούραση, εξασφαλίστε ώρες για ύπνο. Η Κυριακή και το σαββατόβραδο σας βρίσκουν στο επίκεντρο καθώς θέτετε σε τροχιά προτεραιότητας τον εαυτό σας. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε socializing τσάρκες.

Παρθένος: Ιδιαίτερα επωφελές το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα καθώς σταθεροποιεί έναν έρωτα και ένα δημιουργικό σας εγχείρημα ενώ παράλληλα τονίζει την αισιοδοξία σας, την αυτοπεποίθησή σας και αυτό λυτρώνει την ψυχοσύνθεση σας. Κοιτάξτε στο παρελθόν; Σίγουρα έχετε απαλλαγεί από δηλητηριασμένες αντιλήψεις και έχετε οικοδομήσει ένα πιο θετικό σύστημα αξιών. Οι νεότεροι σε ηλικία ευνοείστε σε θέματα σπουδών ενώ ένα νομικό θέμα φαίνεται να επιλύεται και αυτό σιγοντάρει τον οικονομικό τομέα. Θέματα έρωτα, δημιουργία ή το θέμα «παιδί» παίρνουν θετική τροπή. Ποντάρετε στην Παρασκευή και το Σάββατο καθώς σας βρίσκουν πιο κοινωνικούς και σε ρυθμούς παρείστικους. Η Κυριακή και το σαββατόβραδο σας βρίσκουν πιο εσωστρεφείς, πιο νοσταλγικούς ενώ θέλετε λίγους και καλούς ανθρώπους σε ιδιωτική απόλαυση.

Ζυγός: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα φέρνει άνθιση και έσοδα στον οικονομικό τομέα όχι άμεσα από τον μισθό σας αλλά έμμεσα από το πορτοφόλι του συντρόφου σας ή ένα θέμα φορολογικό-κληρονομικό διευθετείται και φέρνει τονωτικές ενέσεις εισοδήματος. Η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και οι γενετήσιες ορμές σας αποκτάνε δύναμη. Βαθύς ερωτισμός, ενώ παράλληλα ένα θέμα ακινήτου σταθεροποιείται ή ένα σχετικό αδιέξοδο βρίσκει διέξοδο. Ο τομέας των οικονομικών σε κάθε περίπτωση βελτιώνεται. Σχέσεις με την οικογένειά σας βελτιώνονται και έχετε την ευκαιρία να περάσετε εξαιρετικά μαζί. Η Παρασκευή και το Σάββατο έως τις (18:00) σας βρίσκουν απορροφημένος στον επαγγελματικό στίβο ή να έρχεστε σε επαφή με συνεργάτες σας ενώ η Κυριακή και το Σαββατόβραδο προσφέρονται να βρεθείτε με φίλους και πιο εξωστρεφείς. Κοινωνικότητα, socializing και παρείστικο κλίμα σας καλούν να απολαύσετε τις ανέσεις της ζωής.

Σκορπιός: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας καθώς ο λόγος σας αποκτά δύναμη και η πειθώ σας πολλαπλασιάζετε. Οι άνθρωποι γοητεύονται από τις ιδέες σας και το λέγειν σας, προωθήστε κάθε σας επικοινωνιακή εκκρεμότητα και επωφεληθείτε. Δικτύωση, συναναστροφές και έρωτας σας ευνοούν. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται να μείνουν στο πλευρό σας και να στηρίξουν τα σχέδια σας. Μπορείτε να επισημοποιήσετε μία σχέση ή να συμβιώσετε. Η Παρασκευή και το Σάββατο έως τις(18:00) σας αλεγράρουν και σας κάνουν ακόμα πιο εξωστρεφείς ενώ μπορείτε να οργανώσετε κάποιο ταξιδάκι ή να έχετε ενασχόληση με μία νομική υπόθεση. Η Κυριακή και το σαββατόβραδο σας βρίσκουν απορροφημένους στον επαγγελματικό τομέα ή με άτομα της δουλειάς.

Τοξότης: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα είναι άκρως βοηθητικό για εσάς φίλοι μου Τοξότες καθώς σταθεροποιεί τις εργασιακές σας επιδιώξεις και το κυνήγι για την εύρεση εργασίας είναι πιο αποδοτικό/σταθεροποιητικό. Μπορεί αυτές οι ημέρες να αποτελέσουν την αρχή για μία καλύτερη επαφή με το σώμα σας και η υγεία σας να βελτιωθεί, καλοκαίρι έρχεται αναδείξτε τα προσόντα σας και γίνετε τα σεξ symbol του φετινού καλοκαιριού. Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται πως μπαίνει σε μία κούρσα αναμόρφωσης μάλλον υπέρ σας και αυτό χαρίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη. Ανατρέξτε στο παρελθόν…σίγουρα δεν έχετε καμιά ιδέα με τον Τοξότη του 2009, αποτελεί παρελθόν, το σύστημα αξιών σας έχει τροποποιηθεί. Η Σελήνη την Παρασκευή και το Σάββατο σας κάνει ερωτικούς και παθιάρηδες αλλά παράλληλα και λίγο πικρόχολους ενώ διεγείρει ανασφάλειες, φοβίες και φέρνει μία απομάκρυνση από το ταίρι σας. Η Κυριακή είναι η ημέρα σας και έχετε ευκαιρία για διασκέδαση, εξόδους, φλερτ ενώ η διάθεσή σας βελτιώνεται.


Αιγόκερως: Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα είναι άκρως δυναμωτικό καθώς σας αβαντάρει δεόντως, κάθε σας δημιουργικό ταλέντο ξεδιπλώνεται και αναδεικνύεστε ενώ και ο έρωτας είναι δίπλα σας, φλερτάρει με τον αστερισμό σας. Κοιτάξτε στο 2009;;; Σίγουρα εκείνος ο Αιγόκερως είναι νεκρός και έχει εκκολαφθεί ένας νέος, ανανεωμένος, πιο εκσυγχρονισμένος και περισσότερο εντυπωσιακό-δυναμικός. Σταθεροποιείστε τη ζωή σας σε ανοδική κούρσα και όχι σε κούρασα θανάτου. Η ζωή είναι γενναιόδωρη μέσα σε περίοδο συμπληγάδων. Πιο φορτισμένοι έως το Σάββατο το απόγευμα καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει τους άλλους πρωταγωνιστές και εσείς σέρνετε το βήμα στο χορό, βγείτε, διασκεδάστε, αποδεχτείτε προσκλήσεις είτε από φίλους είτε από συνεργάτες είτε από τον/τη σύντροφό σας. Η Κυριακή και το Σαββατόβραδο σας βρίσκουν πιο εσωστρεφείς(σχετικά) αλλά και λίγο νοσταλγικούς παρόλα αυτά ο ερωτισμός σας είναι ασυγκράτητος.

Υδροχόος: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα βελτιώνει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ενώ σας κάνει χαρούμενος κοντά στα άτομα της οικογένειάς σας ή με εκείνους που θεωρείτε πια οικογένειά σας. Παράλληλα φέρνει τη ρύθμιση(μάλλον θετική) για ένα θέμα ακινήτου και αυτό φέρνει έσοδα ενώ παράλληλα νιώθετε συναισθηματικά πιο εύρωστοι, πιο φωτεινοί. Δείτε τον Υδροχόο τους 2009…δεν μοιάζετε σίγουρα με εκείνον τον τύπο, της θλίψης. Σταδιακά θέματα οικονομικά ή ακίνητης περιουσίας ρυθμίζονται και ηρεμείτε. Η Κυριακή και το Σαββατόβραδο σας πάνε κουτί μιας και οι άλλοι γίνονται πρωταγωνιστές, μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αποδεχτείτε προτάσεις είτε από φίλους είτε από τον/τη σύντροφό σας και διασκεδάστε. Η Παρασκευή και το Σάββατο έως τις (18:00) σας βρίσκουν πιο απασχολημένους, με εργασιακά θέματα να σας κουράζουν και να θέλετε να ξεκουραστείτε, ο οργανισμός σας είναι πιο βαρύς. Ποντάρετε στην Κυριακή και το σαββατόβραδο.



Ιχθείς: Το τρίγωνο Ήλιου/Πλούτωνα σας βάζει σε ένα τερέν επικοινωνιακής διεκδίκησης, ο λόγος σας έχει λάμψη, πειστικότητα και είναι ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας ώστε να κερδίσετε συμμαχίες και φιλίες. Ένα σχέδιο ζωής, ένας στόχος φαίνεται να σταθεροποιείται και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Φίλοι έρχονται να σας στηρίξουν και να επεκτείνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις και socializing. Καρδούλες, καρδούλες, καρδούλες για την Παρασκευή και το Σάββατο έως τις (18:00) καθώς ο έρωτας σας κάνει να λάμπετε. Δημιουργικότητα, διασκέδαση και απολαύσεις στο μενού, η τσιπούρα σε προτεραιότητα. Η Κυριακή και το σαββατόβραδο σας βρίσκουν στο χώρο της δουλειάς ή να έχετε το νου σας σε θέματα εργασιακά ενώ τονίζουν και την ανάγκη σας για ξεκούραση καθώς νιώθετε πιο εξουθενωμένοι.

                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου