Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

H Πανσέληνος στον Σκορπιό / Πανσέληνος Μαΐου


Την Κυριακή 06/05 και ώρα 06:36 π.μ σχηματίζεται η πανσέληνο στον Σκορπιό. Το ζώδιο του Σκορπιού αποτελεί θέση πτώσης για την Σελήνη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εντείνονται ανησυχίες, φόβοι και εμμονές ενώ παράλληλα κατακλυζόμαστε από αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις. Ζήλιες και πάθη φουντώνουν ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να επιβληθούμε  ο ένας στον άλλον. Αξιοζήλευτη; Η συμμετοχή της Λίλιθ, η οποία σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με την Σελήνη δείχνει πως η παρανομία, η «πορνεία» δεσπόζουν. Οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να αποκρύψουν την  καθαρότητα του κόσμου ενώ τα συναισθήματά μας αρκετά καταπιεσμένα είναι έρμαια παθών και λαθών. Η σεξουαλικότητα , ο αισθησιασμός και η λαγνεία στα ύψη. Στην Πανσέληνο συμμετέχει και ο Δίας, σε αποκλίνουσα όψη συνόδου με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τη Σελήνη. Η συμμετοχή του δρα καταλυτικά καθώς λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός που διογκώνει τη συναισθηματική φόρτιση. Κυβερνήτης της Πανσελήνου η Αφροδίτη, η οποία από την 22η μοίρα των Διδύμων σε αποκλίνων τρίγωνο με τον Κρόνο απ’ τον Ζυγό δείχνει πως ο έρωτας μπορεί να σταθεροποιηθεί. Μέτρα λαμβάνονται από οικονομικής- πολιτικής πλευράς ( Αφροδίτη εστί οικονομία) που σταθεροποιούνται (Κρόνος) και πιέζουν τον λαό μας (Σελήνη).
Κρίσιμο να σχολιασθεί: Η αντίθεση ακριβείας μεταξύ Ερμή και Κρόνου στον άξονα 6ου-12ου  προκαλεί σκληρή κριτική και ένα κλίμα απαισιοδοξίας. Συμφωνίες υπογράφονται με τρόπο μυστικό και φέρνουν λύπη, στεναχώρια και καταπάτηση του νου. Ας ελπίσουμε πως το φως δεν θα αργήσει να λάμψει….


Αναλυτικά:

Κριός: Η Πανσέληνος εντείνει οικονομικές αγωνίες και άγχη ενώ παράλληλα φέρνει έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και κυκλοθυμία. Ένα ζήτημα οικονομικό φτάνει σε κρίσιμο σημείο και ζητά άμεση λύση. Αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά, αφουγκραστείτε την λογική και επιλύστε το. Έκτακτα έξοδα στο μενού της, ενώ χρειάζεται να αποφύγετε έκτακτα περιττά έξοδα που θα προκαλέσουν απώλεια χρήματος. Ένα θέμα κληρονομικό-φορολογικό ζητά επίλυση. Ο έρωτας καλά κρατεί, είστε ερωτικοί-σεξουαλικοί. Απολαύστε τον/την σύντροφό σας οι δεσμευμένοι- οι αδέσμευτοι επιδοθείτε σε ερωτικά παιχνίδια.

Ταύρος: Στον άξονα σας σχηματίζεται η Πανσέληνος και αυτό σας χρήζει πρωταγωνιστές. Μία σχέση φτάνει σε κομβικό σημείο κα μία δυσαρμονία παίρνει διαστάσεις. Εσείς καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και με υπομονή να γυρίσετε την κατάσταση υπέρ σας. Μία ερωτική ένταση κορυφώνεται και ένας καυγάς φλερτάρει με τη μόνιμη σας σχέση. Πολλοί θα επισημοποιήσετε μία σχέση και θα δείτε πως η αναζήτηση ερωτικού/κής συντρόφου  επιφέρει καρπούς. Μία επαγγελματική συνεργασία περνάει κρίση και καλείστε να την ξεπεράσετε. Ένα επαγγελματικό σχέδιο υλοποιείται και αποφέρει καρπούς. Ο έρωτας σας συγκινεί, απολαύστε την μαγεία του, με προσοχή  οι δεσμευμένοι καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί και οι αποκαλύψεις έχουν την τιμητική τους.

Δίδυμος: Μία επαγγελματική σχέση-συνεργάσια φαίνεται πως κλειδώνει και αυτό σας αβαντάρει οικονομικά-επαγγελματικά. Αποφύγετε τις τυμπανοκρουσίες και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Έντονα κυκλοθυμικοί και με μεταπτώσεις. Διασφαλίστε ώρες για ξεκούραση και ύπνο, μην αναλώνεστε σε περιττές σκέψεις. Πολλοί παίρνετε την απόφαση να κοινοποιήσετε μία ερωτική σχέση που κατείχε παρασκηνιακή θέση στη ζωή σας. Αφήστε την ένταση της Πανσελήνου να καταλαγιάσει, αναδείξτε τη λογική και μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ. Υπομονή και όλα καλυτερεύουν προς επαγγελματικό-οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

Καρκίνος: Ιδιαίτερη ερωτική η Πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο, ο/η σύντροφό σας στέκεται δίπλα σας σε δυσκολίες επαγγελματικές ή οικογενειακές και αυτό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη. Μία ερωτική σχέση φαίνεται να σταθεροποιείται και είναι γεμάτη πάθος, κοντά στον χαρακτήρα σας και στις επιθυμίες σας. Χαρούμενες ειδήσεις από τα παιδιά σας χαροποιούν ενώ και εσείς οι ίδιοι θέλετε να αναδείξετε το μικρό παιδί από μέσα σας, να διασκεδάσετε και να αποτραβηχτείτε από επαγγελματικές-οικογενειακές υποχρεώσεις. Η διάθεση σας εξαιρετική και οι φίλοι σας στέκονται δίπλα σας. Ένα σχέδιο ζωής υλοποιείται και η ζωή σας ανανεώνεται ριζικά.

Λέων: Ένα θέμα οικογενειακό σας κατατρέχει και εσείς φορτίζεστε. Μία υπόθεση σχετικά με ένα ακίνητο σας πιέζει και οι ενδοοικογενειακές σχέσεις είναι τεταμένες. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια, τη αυστηρή κριτική καθώς η γλώσσα σας τσακίζει κόκκαλα. Καριέρα-οικογένεια οι δύο αντικρουόμενοι τομείς που σας φορτίζουν. Ένα θέμα επαγγελματικό ή οικογενειακό κλείνει οριστικά! Συνέπειες; Τραυματικές οικογενειακές σχέσεις και οξυμένη ένταση. Ας είστε διαλλακτικοί,2 ημέρες είναι, θα περάσουν και όλα θα είναι παρελθόν. Νέες επαγγελματικές προοπτικές προδιαγράφονται και όλα συνηγορούν υπέρ  νέων επαγγελματικών ενάρξεων και καλύτερων οικογενειακών σχέσεων.

Παρθένος: Η Πανσέληνος δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη για το δικό σας ζώδιο καθώς σας φέρνει στο προσκήνιο και μέσα από ένα τερέν μετακινήσεων προωθείτε τη δράση σας. Πιθανώς να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι επαγγελματικού περιεχομένου το οποίο αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Ο λόγος σας εντυπωσιάζει, είστε πληθωρικοί και φέρετε ιδέες πολυτελείας που ενισχύουν το προφίλ σας. Ευκαιρία για κοινωνική δικτύωση και socializing. Αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με τα αδέλφια σας  ή τους στενούς συγγενείς σας. Μην είστε εριστικοί καθώς χάνεται η επικοινωνιακή σας ικανότητα. Ένα θέμα νομικό κλείνει και μέσα από μία έντονη ωφελείστε. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να κλείνετε επιτυχώς έναν κύκλο σπουδών και αυτό σας φορτίζει συγκινησιακά.

Ζυγός: Η Πανσέληνος φέρνει έντονη κυκλοθυμία και ψυχολογικά ups and downs. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους. Έκτακτα έξοδα καλείστε να καλύψετε και αυτό σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Μην οδηγείστε σε σπατάλες καθώς θα ζημιωθείτε. Ένα θέμα φορολογικό-κληρονομικό διευθετείται αλλά εσείς φορτίζεστε. Μια οικονομική υποχρέωση τακτοποιείται με όρους επωφελείς  και αυτό αβαντάρει τον οικονομικό τομέα, η τελική έκβαση θα είναι υπέρ σας και σας αναδεικνύει . Ηρεμία και υπομονή! 2 ημέρες είναι θα περάσουν. Η σεξουαλικότητα και ο ερωτισμός στα ύψη. Ευκαιρίες για φλερτ και αξέχαστες ερωτικές περιπέτειες με τον/την σύντροφό σας. Ένα γεγονός σας φορτίζει και αυτό σας οδηγεί στο να αναθεωρήσετε το σύστημα αξιών σας και τις προτεραιότητές σας.

Σκορπιός: Οι πρωταγωνιστές αυτού του φεγγαριού καθώς σχηματίζεται στο ζώδιό σας – στον άξονα σας και φωτίζονται οι δικές σας επιθυμίες, τα θέλω σας πρωταγωνιστούν και μία σχέση φαίνεται να σταθεροποιείται ή να επισημοποιείται. Κάποια συμπεριφορά του/της συντρόφου σας ενδέχεται να καταπιέσει τα συναισθήματά σας ή να έρθει σε κόντρα με τα δικά σας θέλω. Δώστε τόπο στην οργή, μην θυμώνετε και απλά αφήστε το διήμερο να κυλήσει με ήπιο τόνο. Ο ερωτισμός βαθύς, τα πάθη έντονα και αναζητάτε στιγμές λυτρωτικές μέσα από την συντροφικότητα ή στην αγκαλιά του άλλου σας μισού. Ένα θέμα εργασιακό σας φορτίζει ή ένα πρόβλημα υγείας σας πιέζει. Μην ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας, αυτό/ή θα σας στηρίξει. Αποφύγετε εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, μην γίνεστε αυταρχικοί και δογματικοί ώστε να αποφύγετε ρήγματα λόγω επιπολαιότητας. Η ένταση σας αποχαιρετά και οι ισορροπίες αποκαθίστανται!!!!!

Τοξότης: Η Πανσέληνος προκαλεί εσωστρέφεια, εντείνει αγωνίες και άγχη και αυξάνει την κυκλοθυμία σας. Φροντίστε για την υγεία σας, την σωματική σας ευρωστία και εξοικονομήστε ώρες ύπνου και ξεκούρασης . Ένα πρόβλημα υγείας φαίνεται πως είναι αντιμετωπίσιμο, λόγω καταχρήσεων οξύνθηκε αλλά η λύση υπάρχει. Ένα θέμα εργασιακό σας αγχώνει, έντονα παιχνίδια εξουσίας σας τρομάζουν αλλά με την αισιόδοξη στάση σας καταφέρνετε να στρέψετε το κλίμα υπέρ σας. Ένας/μία συνάδελφος απουσιάζει και επωμίζεστε υποχρεώσεις παροδικά. Υπομονή2-3 ημέρες και οι εντάσεις καταλαγιάζουν ενώ θέματα εργασιακά-επαγγελματικά βελτιώνονται και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας και τον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερος: Ένα όνειρο ζωής, ένας στόχος ας ή ένα σχέδιό σας παίρνει σάρκα και οστά και αυτό σας χαρίζει δημοτικότητα ενώ σας εντάσσει στο κοινωνικό σύνολο καθώς γίνεστε αξιόλογη δύναμη και η άποψη σας έχει λόγο. Φίλοι είναι ιδιαίτερα επωφελείς, σας στηρίζουν και προωθούν τη δράση σας. Μέσα από ένα κλίμα συνεργατικότητας-ομαδικότητας και λιγότερο μοναχικό έχετε εύνοια. Ο έρωτας στέκεται δίπλα σας και σας συνεπαίρνει. Μία σχέση φιλική θα σας απασχολήσει, μην δώστε έκταση σε μία πιθανή παρεξήγηση ενώ παράλληλα τα όρια μεταξύ έρωτα –φιλίας είναι δυσδιάκριτα. Κερδισμένοι, όχι χαμένοι με τύχη, εύνοια και δημιουργικότητα συνεχίστε στον δρόμο της επιτυχίας με κόπο και εργασία σκληρή!!!

Υδροχόος: Λίγο επίπονη η πανσέληνος καθώς μία επαγγελματική συνεργασία βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, αποφύγετε τις εντάσεις, τις επιθέσεις, κρατείστε διαλλακτικό προφίλ και μην γίνεστε επιθετικοί, σκληροί ή κακοπροαίρετοι. Ένας /μία συνάδελφος απουσιάζει και επωμίζεστε ευθύνες, οι οποίες έρχονται σε αντιπαράθεση με οικογενειακές υποχρεώσεις που σας κατατρέχουν. Έρχεστε σε μία σύγκρουση και αυτό σας καλεί να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ των προαναφερθέντων τομέων. Αποφύγετε προστριβές με προϊσταμένους ή με άτομα της οικογένειά σας. Η ένταση είναι προσωρινή και το κλίμα βελτιώνεται από την αρχή και σας αβαντάρει πόντο πόντο…Παρόλα αυτά μία νέα επαγγελματική συνεργασία αναδεικνύεται με τρόπο ιδιόρρυθμο και μυστηριακό και αυτό σας αγχώνει αλλά να είστε σίγουροι πως μακροπρόθεσμα αυτό θα σας ενισχύσει… Αποφύγετε  την παράνομη οδό καθώς ελλοχεύουν σκάνδαλα. Νομιμότητα!!! Δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ επαγγελματικών και έρωτα!!! Αποφύγετε εμπλοκές.

Ιχθύς: Η Πανσέληνος χαρίζει εξωστρέφεια, καλή διάθεση, ερωτισμό, τραγούδι και απολαύσεις ή διασκέδαση. Πολλές συζητήσεις, πολλές μετακινήσεις ή και ένα ταξίδι σας ανανεώνουν, Μία μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους συνδυάζεται με μία ερωτική περιπέτεια και αυτό σας αποθεώνει. Γίνεστε πιο δεκτικοί σε νέες προκλήσεις-προσκλήσεις, και απολαμβάνετε τον έρωτα. Ο λόγος σας έχει δύναμη και γοητεύετε τα πλήθη. Εύνοια  δέχεστε από αδέρφια και στενούς συγγενείς. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα , μία νομική υπόθεση τη ρυθμίζεται επιτυχώς και αποφέρει οικονομικά κέρδη. Μία εμπορική-νομική σύμβαση σας αβαντάρει ενώ ειδήσεις έρχονται στα αυτιά σας και σας χαροποιούν.

                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου