Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ζώδια Μαΐου / Προβλέψεις


Κριός: Την 1η εβδομάδα ο Ερμής στον Κριό προωθεί το επικοινωνιακό ταμπεραμέντο σας και σας βοηθάει να προβάλλετε τις ιδέες σας. Προωθήστε τις απόψεις σας και κλείστε επωφελείς συμφωνίες είτε επαγγελματικές είτε νομικές είτε οικονομικές. Από τις 9 έως τις 23 ο Ερμής κινείται στον Ταύρο και αυτό φέρνει έκτακτα έξοδα και ευκαιρίες να κλείσετε κάποια επωφελή οικονομική συμφωνία που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Εύνοια δέχονται θέματα εργασιακά και καριέρας, όπου το κλίμα φαίνεται να βελτιώνεται. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα πραγματοποιείτε πολλές μετακινήσεις και είστε πιο επικοινωνιακοί-εξωστρεφείς.


Ταύρος: Σταδιακά από τις 9 του μήνα παρασκηνιακές επαγγελματικές καταστάσεις έρχονται στο φως και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προβληθείτε προς πάσα κατεύθυνση ενώ ο λόγος σας έχει δύναμη, αισιοδοξία ενώ παράλληλα ο έρωτας είναι δυναμικός και βελτιώνεται το επικοινωνιακό κομμάτι. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα όπου ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και ήδη από τις 15 που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στους Διδύμους , τα έξοδα πολλαπλασιάζονται ενώ τα έσοδα καθυστερούν. Φροντίστε να έχετε.

Δίδυμος: Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ειδικά από τις 9 έως τις 23 οι σκέψεις σας είναι για τον εαυτό σας και αυτό σημαίνει πως είστε σκεπτικοί και διστάζετε να εκφραστείτε για επαγγελματικά σχέδια. Την τελευταία εβδομάδα είστε πιο εξωστρεφείς, πιο επικοινωνιακοί και κερδίζετε σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες. Ο λόγος σας γοητεύει ενώ έχετε την ικανότητα να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας. Δεσμεύσεις ερωτικού περιεχομένου καλό είναι να πραγματοποιηθούν στο πρώτο μισό του μήνα. Στη συνέχεια και από τις 15/05 αποφύγετε δεσμεύσεις επαγγελματικές-οικονομικές και ερωτικές.

Καρκίνος: Ο Ερμής από τον Κριό την πρώτη εβδομάδα του μήνα φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά στη συνέχεια και από τις 9 έως τις 23 οι στόχοι σας προωθούνται, ο λόγος σας έχει δύναμη ενώ μπορείτε να έχετε οφέλη επαγγελματικά-οικονομικά μέσα από ένα ταξίδι. Οι φίλοι σας στηρίζουν ενώ παράλληλα προωθείται η συλλογική σας δράση. Στο τέλος του μήνα γίνεστε πιο εσωστρεφείς και νοσταλγικοί. Εργαστείτε και συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα.

Λέων: Η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα σας βρίσκουν εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και με εύνοια από τις δημόσιες σχέσεις σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Φίλοι στέκονται δίπλα σας ενώ έχετε ευχάριστες ειδήσεις από θέματα σπουδών. Από τις 9 έως τις 23 υπάρχει εύνοια στον επαγγελματικό τομέα ώστε να αναδείξετε τα ταλέντα σας ενώ έρχονται θετικά νέα από ανωτέρους και οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται.

Παρθένος: Από τις 9 έως τις 23 ο Ερμής από τον Ταύρο σας κάνει εξαιρετικά κοινωνικούς-επικοινωνιακούς ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το  εξωτερικό ή ένα επαγγελματικό άνοιγμα που έρχεται από εκεί. Ολοκληρώνεται επιτυχώς ένας κύκλος σπουδών για όσους βρίσκονται σε πνευματικές αναζητήσεις ενώ κερδίζετε σε εμπορικές συναλλαγές. Έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού την 1η εβδομάδα του μήνα ενώ από την τελευταία εβδομάδα θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και επιταχύνονται οι ρυθμοί.

Ζυγός: Εντάσεις, αψιμαχίες και διαφωνίες πυροδοτούν ένα κλίμα οξύ στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια με τους συναδέλφους σας ή με το ταίρι σας. Οι σχέσεις τρίζουν και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Σίγουρα ο τομέας των οικονομικών παρουσιάζει κινητικότητα και μπορείτε να κλείσετε επωφελείς οικονομικές συμφωνίες. Το ταμείο είναι συν και τα χρήματα έρχονται σαν μάνα εξ ουρανού. Ιδανικές ημέρες για ταξίδια, συζητήσεις, επαφές και socializing. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 15 σας βάζει σε ένα κλίμα αναθεώρησης των αντιλήψεών σας. Πιθανώς να αργεί να ρυθμιστεί ένα θέμα νομικής προέλευσης.

Σκορπιός: Πρωταγωνιστές του Μαΐου, καθώς η Πανσέληνος φέρνει δίπλα σας νέους ανθρώπους , ένας εκ των οποίων προωθεί την εικόνα σας και την προβολή σας ώστε να κερδίσετε πόντους σε επαγγελματικό επίπεδο. Την 1η εβδομάδα οι υποχρεώσεις είναι υπερβάλλουσες και εσείς απαιτητικοί. Στη συνέχεια, από τις 9 έως τις 23 σχέσεις –συνεργασίες σας ευνοούν και είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί ενώ μπορείτε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας είτε να βελτιώσετε το επικοινωνιακό υπόβαθρο της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Εύνοια στα οικονομικά, τα οποία λόγω ανάδρομης Αφροδίτης καθυστερούν, υπομονή….τον Ιούλιο πόντο πόντο τσιμπάει το ταμείο….!!

Τοξότης: Τόσο η 1η εβδομάδα του Μαΐου όσο και η τελευταία ευνοούν την εξωστρέφεια σας, τις ιδέες σας και την δημιουργικότητά σας. Έρωτας-σχέσεις-συνεργασίες έχουν την τιμητική τους και σας ευνοούν δεόντως. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 15 μην οριστικοποιείται είτε σχέσεις-συνεργασίες καθώς ενδέχεται να διαψευσθείτε…Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα αλλά εσείς βάλτε Χ καθώς το φρέσκο έχει άλλη γοητεία. Από τις 9 έως τις 23 σχέδια επαγγελματικά προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ιδέες σας ξεχωρίζουν και κερδίζετε σε δημόσια εικόνα και προβολή. Οι κόποι σας αμείβονται!!! Δουλειά και φλερτ λοιπόν!!!Είστε γλυκείς και ευνοείστε από σχέσεις!!!

Αιγόκερως: Εξαιρετικά δημοφιλείς, επικοινωνιακοί, ερωτικοί και με τα δημιουργικά σας ταλέντα να προβάλλουν το δυναμικό στάτους σας μπορείτε να προωθήσετε τη δράση σας από τις 9 έως τις 23 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εντάσεις-Διαπληκτισμοί σας ταλαιπωρούν έως τις 9 του μήνα, να είστε προσεκτικοί με μέλη της οικογένειάς σας και με ανωτέρους. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας. Ο έρωτας είναι εδώ, σας καλεί αλλά μην βιαστείτε να «βαφτίσετε» σχέση ένα νέο ειδύλλιο καθώς ενδέχεται να μην έχει πορεία… Χαρές και ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας.

Υδροχόος: Από τις 9 έως τις 23 Μαΐου έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις ενώ ένα ευχάριστο νέο σχετικά με ένα ακίνητο σας σιγοντάρει οικονομικά. Νοσταλγικοί και να αναπολείτε μεν, ερωτικοί δε….νιώθετε κάπως διχασμένοι. Εύνοια σε επικοινωνιακό και εμπορικό επίπεδο την τελευταία εβδομάδα του Μάη ενώ κατά την 1η εβδομάδα αποφύγετε μετακινήσεις και την σκληρή κριτική καθώς η γλώσσα σας τσακίζει κόκκαλα.

Ιχθύς: Η 1η εβδομάδα του μήνα ενέχει έξοδα, σπάταλες και καλείστε να κλείσετε τρύπες οικονομικές. Αποφύγετε τα δάνεια ή τα οικονομικά ρίσκα καθώς θα βγείτε ζημιωμένοι. Από τις 9 και έως τις 23 η κοινωνικότητά σας εκτοξεύεται, ο λόγος σας γοητεύει και μπορείτε να προωθήσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται, ενώ  ένα ταξίδι κρύβει επαγγελματικές χαρές που αυξάνει το εισόδημά σας και έτσι εξομαλύνονται οι απώλειες της 1ης εβδομάδας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σας αποτρέπει από μία ανακαίνιση του χώρου σας καθώς το αποτέλεσμα θα είναι κατώτερο των προσδοκιών σας.

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου