Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ερμής Τετράγωνο Άρης/Ερμής Σύνοδος Αφροδίτη/Προβλέψεις


Την Πέμπτη 31 Μαΐου σχηματίζεται στον αστρολογικό ουρανό ένας σχηματισμός τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Άρη. Ο πλανήτης της επικοινωνίας συναντάει τον «εμπρηστή» Άρη και αυτό κάνει τον λόγο μας παρορμητικό, έντονο, εριστικό και άκρως επιθετικό. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί προκειμένου να αποφευχθούν ρήξεις και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να μην είμαστε ακραίοι και να μην οδηγηθούμε σε υπερωρίες, οι οποίες θα εξουθενώσουν τόσο το νου μας όσο και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Την επομένη ημέρα ωστόσο, ο Ερμής φλερτάρει με την Αφροδίτη σε όψη συνόδου στους Διδύμους, αυτό έχει σας αποτέλεσμα ο λόγος να είναι γοητευτικός, οι ιδέες μας χαρακτηρίζονται από κομψότητα και πνεύμα. Η επικοινωνιακή μας διάθεση κυμαίνεται σε αυξημένα επίπεδα, το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η αφέλεια καθώς είμαστε επιρρεπείς στις «γκάφες», το σύμπαν είναι σοφό, εφόσον καταφέρουμε να κάνουμε ένα νοητικό κοντρόλ μπορούν να αποφευχθούν εντάσεις και ρήξεις, χρειάζεται υπομονή, όχι βιασύνη και φυσικά έλεγχος της επιθετικής μας συμπεριφοράς. Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής είναι έντονες και οι ημέρες απαιτούν προσοχή καθώς τα λόγια μας εκτοξεύονται σαν «ρουκέτες» και μπορούν να πληγώσουν ή να θίξουν. Δεν είναι αστήρικτος παρόλα αυτά, μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις σκέψεις μας και το συναίσθημά μας, απλά χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε να εμπλέξουμε τη λογική με το συναίσθημα ή να φτάσουμε στα άκρα στερώντας στο ένα κομμάτι της προσωπικότητας μας να εκφραστεί. Η Ισορροπία συνεπάγεται την ηρεμία και την επιτυχία, εκεί κρύβεται το κλειδί των ημερών.


Ας δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσουν οι ημέρες μας από την Τετάρτη έως την Κυριακή, οι όψεις κορυφώνονται Πέμπτη και Παρασκευή(συνυπολογίστε και τον ωροσκόπο σας στις προβλέψεις):

Κριός: Χρειάζεται να κινηθείτε προσεκτικά στον τομέα της επικοινωνίας καθώς η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Γίνεστε επιθετικοί, εριστικοί και σοκαριστικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αποφύγετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή με άτομα της καθημερινής σας συναναστροφής μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Οι υπερωρίες μπορούν να σας εξουθενώσουν, διασφαλίστε ώρες ύπνου και ξεκούρασης σωματικής και διανοητικής. Προσεκτικοί στην οδήγηση και σε στις αγορές ηλεκτρικών συσκευών, ξαφνικά καψίματα ηλεκτρολογικών συσκευών στο μενού των ημερών. Παρόλα αυτά, οι ιδέες σας είναι φίνες, φινετσάτες και γοητεύουν τα πλήθη γι’ αυτό καλό είναι να περιορίσετε τις παρορμητικές σας εκφράσεις και να κερδίσετε δια του λόγου και όχι δια των μαχών του λόγου. Οι όποιες αντιξοότητες στις μετακινήσεις, στις σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς μπορούν να αποφευχθούν. Δεν αποκλείεται να δείτε ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό, όπως αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς. Έντονη νευρικότητα.

Ταύρος: Φαίνεται πως κλονίζονται παροδικά οι σταθερές της ζωής σας και οι αξίες σας, χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί, αποφύγετε τον εγωκεντρισμό στην ερωτική σας σχέση ή τον δεσποτισμό στις σχέσεις σας με τα παιδιά καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ρηγματάκια. Ας είστε περισσότερο στωικοί και λιγότερο ξεροκέφαλοι ώστε να εξασφαλίσετε την ηρεμία, την αρμονία και την σταθερότητα, οι οποίες διαφαίνονται στον ορίζοντα. Ιδανικές ημέρες για να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά που μπορούν να σας επιστραφούν, αυτό αβαντάρει τον προϋπολογισμό σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Η επιθυμία σας για δημιουργία εκτοξεύεται στα ύψη, αποφύγετε να γίνει εμμονή και μην αγνοείτε τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας ή των παιδιών σας. Απολαύστε τα δώρα της ζωής αλλά μην γίνεστε ακραίοι. Παν μέτρον άριστον, ακόμα στο μενού κάποια έκτακτα έξοδα ή δαπάνες για προσωπική ικανοποίηση αναγκών.

Δίδυμοι: Ενόψει γενεθλίων το σύμπαν σας στεφανώνει με παρρησία και γοητευτικό λόγο, εσείς ως νοήμονες οφείλετε να επωφεληθείτε της ευεργετικής συνάντησης του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας που χαρίζει γοητεία στον λόγο αλλά και στην εμφάνιση. Προωθήστε τις ιδέες σας, την γοητεία σας και βάση ομορφιάς και χάρης διεκδικήστε προς επαγγελματική ή οικονομική κατεύθυνση. Φίλοι και έρωτες του παρελθόντος χτυπούν την πόρτα ή έρχεστε σε επαφή μαζί τους, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει αυτό μία επανασύνδεση. Μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί με άτομα της οικογένειάς σας, η οικογένεια αποτελεί πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς σας εξάλλου, ας είστε λιγότερο παρορμητικοί στις εκφράσεις και πιο συγκρατημένοι στον λόγο. Μία προσωρινή ένταση σχετικά με ένα ακίνητο στο μενού των ημερών.

Καρκίνος: Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές υποθέσεις είτε επαγγελματικού, είτε ερωτικού είτε επαγγελματικού περιεχομένου καθώς οι αποκαλύψεις ή κάτι αναπάντεχο θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Έντονη η επικοινωνιακή σας δεινότητα αλλά και ο λόγος σας είναι καυτός, προκαλεί δονήσεις και καψίματα καθώς είστε επιθετικοί, εριστικοί ή σοκαριστικοί. Αποφύγετε τις τυμπανοκρουσίες και μην κοινοποιείτε τις ιδέες σας καθώς αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας. Όσο λιγότεροι γνωρίζουν τα σχέδια σας, τόσο περισσότερο ωφελημένοι βγαίνετε εσείς. Η ηρεμία, η γαλήνη είναι στο μενού των ημερών, περιορίστε την έντονα κυκλοθυμική σας διάθεση και αποφορτιστείτε από πιέσεις της περασμένης περιόδου. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις σας, στις αγορές ηλεκτρικών συσκευών και σε συσκευές ηλεκτρικές καθώς οι βλάβες ενδείκνυνται.

Λέων: Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε σε χώρους συλλογικής διαπραγμάτευσης, μέσα σε συλλόγους και ομάδες καθώς ο λόγος σας μπορεί να είναι σοκαριστικός και οι εντάσεις ή οι αντιπαραθέσεις μπορούν να προκαλέσουν πύρινη λαίλαπα. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με φίλους και ακόμα αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με τον τομέα των οικονομικών. Κάποια έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και το ταμείο είναι μείον, αποφύγετε περιττές αγορές. Ωστόσο, η σύνοδος σας χαρίζει γοητεία στους συλλογικούς χώρους γι’ αυτό αποφύγετε τα πείσματα, τις εμμονές και επωφεληθείτε δια της ομαδικότητας, δια των ομάδων και ιδιαίτερα δια των φίλων, οι οποίοι σας στηρίζουν θερμά. Ιδανικές ημέρες για να συναντήσετε φίλους από το παρελθόν, ένας στόχος σας φαίνεται να υλοποιείται και αυτό σας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης.

Παρθένος: Στην αρένα των αψιμαχιών φίλοι μου Παρθένοι, σχέσεις προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις καθώς θα είναι εις βάρος σας και είτε θα απομακρυνθείτε από έναν συνεργάτη είτε από τον/τη σύντροφό σας. Διοχετεύστε όλη την ενέργεια για έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις, η ζωή δεν είναι πόλεμος, είναι έρωτας και για να κερδίσετε μάχες θέλει συνδιαλλαγή, διαπραγμάτευση. Ισορροπία, λιγότερη παρόρμηση μπορούν να σας χαρίζουν επαγγελματική πρόοδο και εξαιρετικό υπόβαθρο όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Μία επαναπροσέγγιση με έναν συνεργάτη στο μενού των ημερών, προωθήστε τη δράση σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς ο λόγος σας και οι ιδέες σας γοητεύουν και σας χαρίζουν κοινωνική ανάκαμψη και ένα καλύτερο image.


Ζυγός: Χρειάζεται να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά και παρασκηνιακά καθώς η ένταση είναι αναπόφευκτη, το άγχος και οι πολλές σκέψεις σας κουράζουν. Μία ένταση ή επιπλοκή σχετικά με μία νομική υπόθεση σας ταλαιπωρεί προσωρινά και δημιουργεί ψυχολογική αναστάτωση, ακολουθήστε τη νόμιμη οδό καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εμπλοκής με τον νόμο, προσεκτικά στις μετακινήσεις σας και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Οι νεότεροι σε ηλικία ή όσοι διανύετε περίοδο εξετάσεων να σκέφτεστε με λιγότερη παρόρμηση και να ελέγχετε τις σκέψεις σας. Αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις, έντονη νευρικότητα. Παρόλα αυτά η σύνοδος χαρίζει θετική σκέψη, αισιοδοξία, θέρμη και έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης. Πιθανή η επανεξέταση της προαναφερθείσας νομικής υπόθεσης, αγωνιστείτε χωρίς τυμπανοκρουσίες ώστε να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα υπέρ σας ακόμα και εάν καταπονηθείτε. Ο έρωτας σας συντροφεύει και κρύβεται σε μία μετακίνηση ή σε ένα ταξίδι.

Σκορπιός: Τρέχετε να καλύψετε έκτακτες υποχρεώσεις, επιταγές ή να αποπληρώσετε ένα δάνειο σας, τα έξοδα αυξάνονται και αυτό μειώνει προσωρινά το εισόδημά σας, ωστόσο μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά που πρέπει να εισπραχθούν και αυτό σας χαρίζει μαχητικότητα. Μία ρύθμιση ενός φορολογικού ή κληρονομικού ζητήματος μπορεί να κλείσει υπέρ σας ή με επωφελείς όρους. Θετικά εξελίσσονται και οι οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας, αυτό χαρίζει νότες αισιοδοξίας και στους δύο. Αποφύγετε την επιθετικότητα με τον σύντροφό σας ή καλύτερα μην ξεσπάτε σε αυτό/αυτήν καθώς εκεί θα βρείτε μία παρηγοριά, ένα χάδι ή την ανάλογη στήριξη. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Διδύμους χαρίζει ερωτισμό διάχυτο και σας ενισχύει ώστε να βελτιώσετε το επικοινωνιακό υπόβαθρο της ερωτικής σας σχέσης. Φλερτ, ερωτισμός και διασκέδαση στο μενού των ημερών. Μην είστε επιθετικοί με τους φίλους σας, αποφύγετε να συγκρουστείτε μαζί τους ή με άτομα από έναν συλλογικό χώρο που αναμειγνύεστε, η στωικότητα είναι αρετή και η ομαδικότητα επίσης.

Τοξότης: Ερωτικός παροξυσμός φίλοι μου Τοξότες, σχέσεις επαγγελματικές, σχέσεις φιλικές, σχέσεις ερωτικές…σχέσεις….σχέσεις έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με έναν ανώτερό σας ή με έναν/μία προϊστάμενο/προισταμένη σας. Οι αψιμαχίες στον επαγγελματικό χώρο δίνουν ρέστα και εσείς καλείστε να φανείτε ευέλικτοι, διπλωμάτες και οξυδερκείς, οπλιστείτε με το χαμόγελό σας και με στωικότητα αποφύγετε να συγκρουστείτε. Η συνάντηση του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη σας οδηγεί σε μία αναθεώρηση σχετική με τον τομέα των σχέσεων, επανατοποθετείστε σε θέματα που άπτονται σχέσεων και συνεργασιών ενώ παράλληλα η αναθεώρηση αφορά και την σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας. Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και ανταλλάσετε κουβέντες μαζί τους, αυτό δεν συνεπάγεται μία επανασύνδεση απλώς διαπιστώνετε ποιοι από τους/τις πρώην σας είναι όντως αληθινοί και αξίζουν να έχετε μαζί τους μία επαφή πιο άμεση και προσωπική. Περιπετειούλες και πειρασμοί στο μενού των ημερών, αφέλεια, έντονη κινητικότητα. Enjoy!

Αιγόκερως: Προσοχή σε ένα θέμα υγείας καθώς μπορεί να υπάρξει μία μικρή-προσωρινή επιπλοκή, αποφύγετε την εργασιομανία σε επίπεδο που να καταλήγει ταλαιπωρία για την υγεία σας και τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Μην έρχεστε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα της καθημερινής συναναστροφής ή στον εργασιακό σας χώρο(συναδέλφους). Μία ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σας είναι πιθανή, διατηρήστε την ψυχραιμία σας καθώς είστε νευρικοί, παρορμητικοί και τα πνεύματα είναι οξυμμένα. Μία επιπλοκή με τον νόμο ή με μία νομική υπόθεση στο μενού των ημερών, ακολουθείτε πάντα τη νόμιμη οδό. Παρόλα αυτά, εφόσον μετριάσετε την παρόρμησή σας μπορείτε να στρέψετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας υπέρ σας, οι ιδέες σας θα τους γοητεύσουν και θα στηρίξουν κάθε σας δράση ή προσπάθεια. Ιδανικές ημέρες για να επανεξετάσετε ένα θέμα σχετικό με την υγεία σας ή να ψάξετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Αποστείλετε βιογραφικά, πιθανότητες πρόσληψης είναι ορατές. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την εργασία, είναι δύο διαφορετικοί τομείς.

Υδροχόος: Αντιφατικός παραμένει ο τομέας του έρωτα και της δημιουργίας, μία εκρηκτική κατάσταση έχει δημιουργηθεί και αυτό δημιουργεί ρήγματα στην υπάρχουσα σχέση σας, αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τα πικρά λόγια καθώς θα πληγωθούν και οι δύο πλευρές. Ίσως νιώθετε εκνευρισμένοι καθώς ένα σχέδιο σας παραμένει μπλοκαρισμένο, μην ανησυχείτε, είναι κάτι παροδικό, η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί. Αποφύγετε εντάσεις με τα παιδιά σας οι γονείς καθώς θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, δείξτε στωικότητα, αποφύγετε το πείσμα καθώς εκεί είναι που βρίσκετε ηρεμία και χαρά. Σε γενικές γραμμές διανύετε μία εξαιρετική περίοδο, όπου μπορείτε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να τελειοποιήσετε ένα σχέδιο ζωής ή έναν αγώνα σας. Ευκαιρίες για νέους έρωτες και νέες γνωριμίες στο μενού των ημερών, εξωστρέφεια και καλή διάθεση.

Ιχθείς: Σχέσεις…σχέσεις…σχέσεις και πάλι σχέσεις περνάνε κάτω από το μικροσκόπιο φίλοι μου Ιχθείς, οι άλλοι είναι απαιτητικοί από εσάς, τα νεύρα σας έχουν κλονιστεί και αυτό εκδηλώνεται με την μορφή εκρηκτικού ξεσπάσματος απέναντι στους συνεργάτες σας ή στον/στην σύντροφό σας. Αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς με άτομα της οικογένειάς σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας καθώς εκεί ρίχνετε την άγκυρά σας για να αράξετε. Οι οικείοι αποτελούν πηγή προστασίας και χαράς, μην είστε κυκλοθυμικοί και εξασφαλίστε ένα καλύτερο επικοινωνιακό κλίμα στον εν λόγω τομέα. Μία ευχάριστη συγκυρία με ένα θέμα ακινήτου στο μενού των ημερών ή καλύτερα μία επανατοποθέτηση με όρους περισσότερο βολικούς σας φτιάχνουν τη διάθεση.

                                                   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου