Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Σύνοδος Ήλιου/Δία στον Ταύρο και Σελήνη στον Υδροχόο - Προβλέψεις Σαββατοκύριακου


Το Σ/Κ 12-13 Μαΐου κορυφώνεται μία εξαιρετική όψη συνόδου Δία-Ήλιου στον Ταύρο. Ήλιος εστί κέντρο της ενέργειας, είναι η πηγή φωτός, η αιώνια δύναμη που φωτίζει και μας ζεσταίνει. Ο Δίας αποτελεί πλανήτη της τύχης, της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της χαράς και της δημιουργίας. Φλερτάρουν στο ζώδιο του Ταύρου που σχετίζεται με τη γονιμότητα και ανεξαρτήτως ζωδίου όλοι μας σε κάποιο τομέα θα λάμψουμε, θα επεκταθούμε, θα ευνοηθούμε και θα αισιοδοξήσουμε. Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, το πράσινο και να απολαύσουμε απλές, καθημερινές πτυχές αυτού του μάταιου κόσμου. Οι ημέρες είναι εξαιρετικά γόνιμες, δημιουργικές και άκρως παραγωγικές. Παράλληλα, η Σελήνη που σχετίζεται με το βασικό Mood των ημερών από το ζώδιο του Υδροχόου μας χαρίζει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση. Οι φίλοι και οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται προτεραιότητα των ημερών. Ας δούμε αναλυτικά πως μας επηρεάζει η σύνοδος Ήλιου-Δία και η Σελήνη στον Υδροχόο. Η επιρροή της συνόδου φυσικά έχει ισχύ από την Τετάρτη 9 Μαΐου έως την Τετάρτη 16 Μαΐου και γενικότερα προσδίδει ζεστασιά και ένα κλίμα απόλαυσης στην αστρολογική μας ατμόσφαιρα.


Κριός: Άνθηση παρουσιάζει ο αισθηματικός σας τομέας και ένα αίσθημα σταθερότητας γίνεται απαίτησή σας ενώ παράλληλα επιθυμείτε την επισημοποίηση μιας σχέσης η οποία δημιουργήθηκε την προηγούμενη περίοδο. Αποκρυσταλλώνετε τις σταθερές της ζωής σας και σχηματίζετε τον δικό σας γοητευτικό και φωτεινό κόσμο. Εύνοια δέχεται ο οικονομικός σας τομέας, κλείστε επωφελείς οικονομικές συμφωνίες και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας. Φίλοι είναι κοντά σας, απολαύστε όμορφες στιγμές μαζί τους. Τα έξοδα δεν λείπουν παρόλα αυτά! Πιθανό σενάριο; Πληρώνετε τα της παρέας σας.

Ταύρος: Επαγγελματικοί-Προσωπικοί στόχοι υλοποιούνται με τον εντυπωσιακότερο τρόπο και αυτό αλλάζει όλη σας την  ψυχοσύνθεση. Εύνοια προς πάσα κατεύθυνση. Γοητεία, θερμότητα, γενναιοδωρία και προσωπική αναγνώριση κόπων σας θέτουν πρωταγωνιστές, Άγχη επαγγελματικά και υποχρεώσεις σας τρέχουν αλλά η ζωή σας είναι συναρπαστική-ολοφώτεινη. Αποφύγετε την τεμπελιά. Απολαύστε χωρίς ραθυμία.

Δίδυμος: Ηρεμία, γαλήνη, εσωτερικό φως, διαύγεια και καθαρότητα πνεύματος σας οδηγούν σε προσωπικές-επαγγελματικές-οικονομικές επιτυχίες. Ένα αόρατο χέρι σαν εκείνο στη θεωρία του Adam Smith σας χαρίζει εύνοια και κέρδος. Ένα ταξίδι κεραυνός στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό σας ανανεώνει, είστε εξωστρεφείς, κοινωνικοί και οι ημέρες προσφέρονται για socializing.

Καρκίνος: Φίλοι είναι κοντά σας, νέοι άνθρωποι- φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας και ένας στόχος ζωής πραγματοποιείται, ένα όνειρο μοιάζει ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Η κοινωνικότητά σας στα ύψη, δέχεστε εύνοια μέσα από πνεύμα ομαδικής συνεργασίας, μην κλείνεστε και επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Έντονα ερωτικές ημέρες, το πάθος σας παρασύρει ενώ παράλληλα δείχνετε να έχετε μία ροπή προς τις δαπάνες και τα έξοδα. Συγκρατηθείτε.

Λέων: Επαγγελματικά κέρδη και οφέλη, εύνοια επαγγελματικού γένους χαρίζουν αυτοπεποίθηση, γοητεία και κοινωνική καταξίωση-άνοδο και τιμές. Όλα αυτά συνάδουν στην οικονομική εύνοια και επιτυχία. Ένα σκαλί παραπάνω και μία εύνοια γένους ανώτερου. Σχέσεις-συνεργασίες σας
απασχολούν. Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους. Ακολουθείστε τον/την σύντροφό σας.

Παρθένος: Αισιοδοξία, επέκταση, τύχη και κοινωνικότητα φωτίζουν την προσωπικότητά σας ενώ ενισχύεται ο τομέας των δημοσίων σχέσεων και αυτό σας αβαντάρει. Μία επιτυχία σχετική με ένα νομικό θέμα φέρνει ικανοποίηση και έσοδα. Εργασιακές απαιτήσεις, εκκρεμότητες ρουτίνας σας κουράζουν και θα πιεστείτε λόγω ξαφνικών και έκτακτων υποχρεώσεων.

Ζυγός: Χρήματα και αισθήματα δέχονται σημαντική βελτίωση. Η ψυχολογία σας φωτίζεται ολόπλευρα, νιώθετε ήρεμοι, γαλήνιοι και η διαίσθηση σας χτυπάει κόκκινο, ο ερωτισμός σας επίσης και είστε έτοιμε να επιδοθείτε σε ερωτικές διεκδικήσεις. Εύνοια από τα  οικονομικά του/της συντρόφου σας, μία ρύθμιση κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου σας χαροποιεί ενώ ο έρωτας φαίνεται ιδανικός. Δημιουργία, έρωτας, χαρά-παιδί είναι στα καλύτερά τους και εσείς απολαμβάνετε. Αποφύγετε τα έξοδα και τις αλόγιστες δαπάνες.

Σκορπιός: Σχέσεις-συνεργασίες μοιάζουν πολύτιμες και νέοι άνθρωποι έρχονται να στηρίξουν κάθε σας σχέδιο. Μία επισημοποίηση μίας σχέσης ή μία επανασύνδεση στο μενού των ημερών. Ο έρωτας σας συντροφεύει, να είστε δεκτικοί στο «νέο» και αφήστε στο παρελθόν το παρελθόν. Ένα άτομο της οικογένειας θα σας χρειαστεί και αυτό θα δημιουργήσει ένα αίσθημα αμφιταλάντευσης μεταξύ οικογένειας και προσωπικής ζωής.

Τοξότης: Εργασιακά ανοίγματα, εργασιακές ευκαιρίες και ευκαιρίες για τους εκτός εργατικού δυναμικού να γίνουν εντός εργατικού δυναμικού προσφέρει η σύνοδος , ίσως ένα αίσθημα τεμπελιάς σας κρατήσει προσωρινά αδρανείς καθώς και εσείς άνθρωποι είστε και έχετε καρδιά. Και μιας  και λέμε για καρδιά; Δεν έχετε προβλήματα καρδιάς, ούτε υγείας. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει, μία επαφή με φίλους επίσης ή η επαφή με τα αδέρφια σας. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα.

Αιγόκερως: Ο έρωτας, η δημιουργία φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Το παγωμένο σας πρόσωπο ζεσταίνεται και οι ρυτίδες χάνονται. Οι γονείς έχετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας αλλά βρίσκετε και κάτι σπάνιο για εσάς, μία αφέλεια, μία νεανικότητα. Αποφύγετε οικονομικές καταχρήσεις και έξοδα.

Υδροχόος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας καθιστά πρωταγωνιστές, δίνετε έμφαση στα δικά σας θέλω και στις δικές επιθυμίες, Εσείς και η ψυχή σας. Εύνοια δέχεστε από μία υπόθεση σχετικά με ένα ακίνητο και αυτό συνεπάγεται οικονομική επιτυχία. Αμφιταλαντεύεστε μεταξύ προσωπικής και οικογενειακής ζωής. Αυτοί οι δύο τομείς αποτελούν βασικό κομμάτι πορείας.

Ιχθείς: Εύνοια σε μετακινήσεις, σε επαφές και δημόσιες σχέσεις. Ιδανικές ημέρες για socializing , μετακινήσεις, επαφές και δικτύωση, ο λόγος σας κερδίζει πόντους και γοητεύει. Κάπως πιο εσωστρεφείς και κυκλοθυμικοί μεν, ωστόσο μην αφήσετε κανέναν να σας θαμπώσει και κυρίως στον ίδιο σας τον εαυτό. Βελτίωση σχέσεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς στο μενού των ημερών. Επωφεληθείτε δια του λόγου!!!

                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου