Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Νέα Σελήνη στον Ταύρο/Φεγγάρι Σταθεροποίησης


Κριός: Ο τομέας των οικονομικών σε προτεραιότητα με την νέα σελήνη. Μπορείτε να βρείτε μία συμπληρωματική εργασία που θα ενισχύσει το πορτοφόλι σας ενώ παράλληλα θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σας. Η σταθερότητα φλερτάρει με το ζώδιό σας, κάθε κίνησή σας γοητεύει και αποπνέει εμπιστοσύνη. Αλλάζει το σύστημα αξιών στη ζωή σας και οι σταθερές που έχετε ως σημείο αναφοράς. Θέματα εργασιακά προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είστε ανταγωνιστικοί και αποκομίζετε οφέλη. Ιδανική περίοδος για την έναρξη ενός προγράμματος διατροφής ή η υιοθέτηση ενός πιο μεσογειακού τρόπου ζωής. Είστε γεμάτοι διαίσθηση, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και προωθήστε τα επιχειρηματικά σας πλάνα, επωφεληθείτε της νέας σελήνης και χαλαρώστε. Η ηρεμία και η εσωτερική γαλήνη φλερτάρουν με το ζώδιό σας.


Ταύρος: Πρωταγωνιστές της περιόδου με τα φώτα να ρίχνουν όλο το φως επάνω σας. Οι επιτυχίες είναι δεδομένες αρκεί να μην ακολουθήσετε την οδό της ανάπαυσης και της ραθυμίας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας, ο αισθηματικός σας τομέας φλέγεται ή αναζωπυρώνονται τα συναισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευχές του σύμπαντος να προβείτε στην γνωριμία που θα σας δώσει πνοή ζωής ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας στα ύψη, κάθε σχέδιο επαγγελματικού/οικονομικού περιεχομένου αβαντάρεται ενώ παράλληλα εύνοια δέχονται ο τομές της φιλίας και η ζωή σας ανακάμπτει σθεναρά. Οι φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί για εσάς και σας παρέχουν πηγή έμπνευσης ενώ ταυτόχρονο ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Διεκδικήστε τα συμφέροντά σας προς πάσα κατεύθυνση, ανοίγεται ένας μοναδικός κύκλος εξέλιξης και εμπειριών στη ζωή σας.

Δίδυμος: Η νέα σελήνη στον Ταύρο εγκαινιάζει μία περίοδο αρκετά σύνθετη, από τη μία έχετε στο νου σας σχέδια και ιδέες που θέλετε να τις εφαρμόσετε, από την άλλη είστε εσωστρεφείς αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που σας φέρνουν σε επαφή με τον κοινωνικό περίγυρο και τις επιθυμίες σας. Έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε ιδεών, να αδράξετε ευκαιρίες αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ας είστε επιλεκτικοί στις εκφράσεις ώστε να κάνετε μία δυναμική επαγγελματική εμφάνιση εν καιρώ. Πιθανώς κάποιοι να συζητούν για μία επαγγελματική σας προαγωγή αλλά αυτή θα σας ανακοινωθεί στην πορεία. Στον επαγγελματικό τομέα καλείστε να γίνεται πιο καινοτόμοι, εφευρετικοί και ιδεαλιστές ενώ παράλληλα ανακαλύπτετε καλλιτεχνικές σας τάσεις που δίνουν γοητεία στην δουλειά σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου να είστε παρόλες τις θετικές ειδήσεις επιφυλακτικοί και ορθολογιστές σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Έρχεστε σε επαφή με το «εγώ» σας και ετοιμάζεστε για επαγγελματικές/οικονομικές ευκαιρίες. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται στην πιο γόνιμη περίοδο, γοητεύετε και ελκύετε τους γύρω σας, η εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά και αυτό χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος: Μοναδική η νέα σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου καθώς φέρνει δίπλα σας φίλους που στηρίζουν κάθε σας δημιουργικό σχέδιο και κάθε σας φιλοδοξία. Πολλά όνειρα ζωής φαίνονται να πραγματοποιούνται ενώ παράλληλα ο κοινωνικός σας κύκλος και η εξωστρέφειά σας χτυπούν κόκκινο. Δικτύωση, κοινωνικές επαφές, ένα ταξίδι στο μενού των ημερών. Μία επαγγελματική επιτυχία τονώνει τον οικονομικό τομέα ενώ φέρετε μοναδικές, πρωτοπόρες ιδέες που γοητεύουν το σύνολο και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Μία επιτυχία σχετικά με μία νομική υπόθεση σας χαρίζει αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο θετικοί και έχετε καλύτερη διάθεση στις κακοτοπιές και ταλαιπωρίες της τελευταίας περιόδου. Προωθήστε τις ιδέες σας, περάστε τα μηνύματά σας, αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις καθώς όλα συνηγορούν στην εύρεση εργασίας ή συμπληρωματικής εργασίας. Μετακινήσεις/ταξίδια και έντονη κινητικότητα στο μενού των ημερών. Τα οφέλη μέσα από τις συνεργασίες και την ομαδικότητα πολλαπλασιάζονται. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας με ένα ταξίδι ή μία γνωριμία σε ένα ταξίδι θα σας γοητεύσει. Οι αδέσμευτοι απολαύστε τον έρωτα που ελλοχεύει στα ταξίδια.

Λέων: Μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνει η νέα σελήνη στον ταύρο, διεκδικήστε όσα σας αξίζουν καθώς είναι πολλά και επιδιώξτε την κοινωνική καταξίωση ή μία προαγωγή. Ο λόγος σας έχει δύναμη και οι κινήσεις σας στον επαγγελματικό χώρο εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους συναδέλφους σας. Οι στόχοι σας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ παράλληλα μπορείτε να επιτύχετε και αύξηση στο εισόδημά σας ή στις απολαβές, αυτό δεν σημαίνει πως τα έξοδα εξαλείφονται. Είναι σταθερά στο μενού, απλά υπάρχουν και πηγές εσόδων ή σας επιστρέφονται οφειλόμενα ποσά. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα ή να εμπιστευτείτε όσους σας τάζουν το εύκολο χρήμα. Γεμάτοι διαίσθηση και ένστικτο προχωρήστε στις επιλογές σας, οι οποίες φαίνεται πως ενισχύουν τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και τον οικονομικό. Ο έρωτας δεν λείπει από το μενού, οι δεσμευμένοι ζείτε μοναδικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε ερωτικές περιπέτειες που σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος: Μοναδική η νέα σελήνη στον Ταύρο καθώς σας χαρίζει αισιοδοξία, εξωστρέφεια, δυναμισμό, μαχητικότητα και μπαίνετε σε μία φάση διεκδικήσεων προς πάσα κατεύθυνση είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε οικονομική είτε ηθική. Μπορείτε να βρείτε μία θέση εργασίας στο εξωτερικό, αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις καθώς υπάρχει εύνοια για κέρδος. Ο λόγος σας έχει αυξημένη γοητεία και μπορείτε να κλείσετε επιτυχείς συμφωνίες ή να διαπραγματευτείτε με ευνοϊκούς όρους, μία νομική επιτυχία φλερτάρει με το ζώδιό σας και αυτό σας χαρίζει οικονομική δύναμη. Εγκαινιάζεται μία μοναδική περίοδος για τα αισθηματικά σας και οι σχέσεις μοιάζουν ιδανικές ή όπως εσείς τις ονειρεύεστε, μόνο οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου χρειάζεται να είστε λίγο επιφυλακτικοί και να μην επενδύετε μονομιάς σε νέα άτομα που έρχονται στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε αρνητικοί, άλλο η άρνηση άλλο η λογική και ο ρεαλισμός. Με επιτυχία προωθείτε πάσης φύσεως δραστηριότητες επαγγελματικές και αδράττετε οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Γενικότερα το σύστημα αξιών σας, οι ιδέες σας και οι απόψεις σας τείνουν προς μία ανανέωση συνδυασμένη με έμπνευση και οραματισμό, γίνεστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι και στην πρακτικότητα αναδεικνύεται και η καλλιτεχνική σας φύση, με αυτόν τον τρόπο είστε αρκετά ευνοημένοι. Εύνοια δέχεστε και οι νεότεροι σε ηλικία που ασχολείστε με σεμινάρια επιμόρφωσης, με ξένες γλώσσες ή με σπουδές.

Ζυγός: Μοναδική η νέα σελήνη ώστε να ανασάνει ο τομέας των οικονομικών σας και να αποκομίσετε έσοδα. Θετικές εξελίξεις ή συμφωνίες/διακανονισμοί σχετικά με εφορίες, δάνεια, διατροφές, πιστώσεις και κάρτες στο μενού των ημερών. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε ευχάριστες εξελίξεις από τον οικονομικό τομέα του/της συντρόφου σας. Ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας στα ύψη, το ένστικτο και η διαίσθηση εκτοξεύονται, επωφεληθείτε των αρετών αυτών για να προωθήσετε επαγγελματικά πλάνα αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες καθώς οι εχθρικές επιθέσεις δεν λείπουν. Προσεκτικά στην διατροφή και στην υγεία οι γεννημένοι στις 22/23/24 του Σεπτέμβρη, να ξεκουράζεστε και να διασφαλίζετε ώρες για προσωπική ανάπαυλα. Η καθημερινότητά σας και η ρουτίνα σας παρόλα αυτά μπορούν να εξωραϊστούν και να γίνουν πιο αρμονικές ή φιλικές, οι αναποδιές και τα ευτράπελα περιορίζονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχτεί τονωτικές ενέσεις η αυτοπεποίθησή σας. Χρήματα και αισθήματα στα θετικά των επόμενων 28 ημερών, κερδίστε πόντους και ξεκουραστείτε.

Σκορπιός: Απέναντι σας σχηματίζεται το μοναδικό αυτό φεγγάρι και φέρνει στο προσκήνιο νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και νέους ανθρώπους που σας στηρίζουν δυναμικά. Ένα σχέδιο ζωής είναι θεαματικό και ο έρωτας παίρνει την πιο ιδανική μορφή, ο αισθησιασμός στα ύψη και η σεξουαλικότητά σας εκτοξεύονται. Όλα συνηγορούν υπέρ ενός νέου εντυπωσιακού ξεκινήματος ζωής που σας στηρίζει σημαντικά. Ένας νέος κύκλος εμπειριών ανοίγεται για το δικό σας ζώδιο, είστε περισσότερο εξωστρεφείς και η απήχηση σας στο κοινό, στους πολλούς σας αναδεικνύει περεταίρω. Οι φίλοι μοιάζουν ιδανικοί, στηρίζουν τη δράση σας, τα σχέδιά σας σχετικά με την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία εμπεριέχουν έμπνευση και οραματισμό έτσι σας οδηγούν σε επιτυχίες και ασυνήθιστες ευκαιρίες. Η δημιουργικότητα στα ύψη και η δράση σας με την βοήθεια ομάδων στέφεται μεγαλύτερης επιτυχίας. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνου ποντάρετε πόντο πόντο αυτές τις ημέρες. Ανανέωση στις σχέσεις σας και ολόκληρης της προσωπικότητάς σας.

Τοξότης: Η νέα σελήνη φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και το μόνο σίγουρο είναι πως ο τομέας της καθημερινότητας δέχεται σημαντικές διευκολύνσεις. Όσοι Τοξότες είστε εκτός εργατικού δυναμικού βγείτε δυναμικά στην αναζήτηση εργασίας, αποστείλετε βιογραφικά και περάστε συνεντεύξεις. Η καθημερινότητα εξομαλύνεται και εφόσον έχετε κοπιάσει ανταμείβεστε της όλης προσπάθειας του προηγούμενου τριμήνου. Ήρθε η ώρα να επωφεληθείτε σε επίπεδο εργασιακό-επαγγελματικό και συνάμα οικονομικό. Ιδανική περίοδος για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής απαλλαγμένο από τοξίνες και πιο κοντά στον μεσογειακό τρόπο ζωής. Ιδανική περίοδος για άθληση και εξάσκηση. Οργανωθείτε, σηκώστε μανίκια, εργαστείτε και πολλαπλασιάστε τα οφέλη. Εργασία-καριέρα στο προσκήνιο, οι ρυθμοί επιταχύνονται, οι υποχρεώσεις επίσης και μέσα σε όλα αυτά; Έχετε και την καρδιά σας να φλέγεται, οι άλλοι έχουν απαιτήσεις και σας γοητεύουν. Από τους πρωταγωνιστές, το ανερχόμενο σκάνδαλο Λεουίνσκι. Αποφύγετε μία ανακαίνιση χώρου ή μία μετακόμιση οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Οι ενδοοικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και από τους οικείους είναι που θα εισπράξετε ένα χάδι ή μία αγκαλιά, μην τους παραμελείτε και μην ξεσπάτε επάνω τους.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη φτιάχτηκε για εσάς καθώς στηρίζει κάθε σας δραστηριότητα, κάθε σας επιχειρηματικό πλάνο και σχέδιο. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας χτυπάνε κόκκινο, βιώνετε χαρές, αναβιώνετε μέσα σας ένα μικρό παιδί κάτι σπάνιο για τα δικά σας δεδομένα. Απολαύστε τη διασκέδαση, χαρείτε γιατί το σύμπαν σας ευνοεί. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές έρωτα με το ταίρι σας και να αναθερμάνετε την πορεία της σχέσης σας ενώ οι ελεύθεροι έχετε όλα τα φόντα να βρείτε το άτομο που ποθείτε και να το ερωτευτείτε. Τα θετικά συναισθήματα που βιώνετε προκαλούν θετικές συμπτώσεις και εξελίξεις, στοχεύστε και στα τυχερά παιχνίδια ή στον τζόγο. Μία νομική υπόθεση ρυθμίζεται θετικά και αυτό σας ενισχύει οικονομικά. Επιτυχίες, θετικές εγκρίσεις και έντονη κινητικότητα διαφαίνονται από το εξωτερικό όπου και μπορείτε να βρείτε μία θέση εργασίας που θα σας στηρίξει περαιτέρω. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε σπουδές ενώ παράλληλα μπορείτε να αρχίσετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή κάποια κατάρτισή σας. Είστε πιο θετικοί απέναντι στη ζωή, πιο αισιόδοξοι και αυτό προκαλεί ένα ντόμινο θετικών εξελίξεων προς πάσα κατεύθυνση. Ο λόγος σας γοητεύει και μπορείτε να κερδίσετε σε δημόσιες σχέσεις, επαφές ενώ παράλληλα έχετε εξαιρετικές διαπραγματευτικές/εμπορικές ικανότητες. Επαγγελματικά/ερωτικά/οικονομικά/επικοινωνία/σπουδές στα επάνω τους!!!

Υδροχόος: Η νέα σελήνη σας κάνει κάπως νοσταλγικούς και αναπολείτε καταστάσεις του παρελθόντος παρόλα αυτά έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και τις όποιες αντιθέσεις είχαν προκληθεί την προηγούμενη περίοδο. Μία ανακαίνιση χώρου ή μία μετακόμιση στο μενού των ημερών. Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε ένα ζήτημα σχετικό με ένα ακίνητο υπέρ σας και αυτό σας ενισχύει οικονομικά. Οι ευκαιρίες φλερτάρουν από την αρωγή των οικείων σας και εκεί είναι που στρέφεστε ώστε να αναζητήσετε συμβουλές και βοήθεια. Παράλληλα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα επαγγελματικά ανοίγματα έτσι ώστε να ανακάμψει και ο τομέας των επαγγελματικών σας. Το σύστημα αξιών σας, οι σταθερές σας αναμορφώνονται και γίνονται πιο ισχυρές έτσι χτίζετε ένα νέο εγώ. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο καθώς υπάρχει ο κίνδυνος εξαπατήσεων ή μη ξεκάθαρων οροθεσιών. Τα έξοδα δεν λείπουν αλλά παράλληλα φαίνεται πως σας επιστρέφονται οφειλόμενα ποσά, έτσι έχετε και τις βοήθειες σας. Ο ερωτισμός σας, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη, έχετε υψηλές απαιτήσεις στον έρωτα και είστε ορμητικοί. Αποφύγετε τη βιαιότητα και τις κτηνωδίες. Δεν είστε όμως τελείως μόνοι, κρατάτε τις σκέψεις σας και κάποιες κινήσεις για εσάς αλλά σχεδιάζετε και είστε δημιουργικοί, φέρετε ιδέες και επικοινωνείτε. Μην προβαίνετε σε τυμπανοκρουσίες, επωφεληθείτε από τις δημόσιες σχέσεις σας και την κοινωνικότητά σας ή τον σύντροφό σας. Η επιτυχία φαίνεται πως είναι εξασφαλισμένη αλλά χρειάζεται να νιώσετε ασφαλείς και σταθεροί.

Ιχθείς: Μοναδική η νέα σελήνη για το δικό σας ζώδιο τσιπούρες μου καθώς σχηματίζεται στον τρίτο φυσικό ηλιακό σας οίκο και αυτό προωθεί τις ιδέες σας, σας κάνει κοινωνικούς και πιο ευέλικτους και επικοινωνιακούς. Ιδανικές ημέρες για δικτύωση, socializing και επαφές. Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις καθώς υπάρχει έντονη κινητικότητα και έχετε μία εξαιρετική διαπραγματευτική/εμπορική ικανότητα. εύνοια δέχεστε από τους στενούς συγγενείς και τα αδέλφια σας, ακούστε τις παραινέσεις τους και επωφεληθείτε. Μπορείτε να προβείτε στην αγορά ενός νέου οχήματος ή μίας νέας ηλεκτρικής/ηλεκτρονικής συσκευής. Αρκετά ταξίδια στο μενού των ημερών όπου και εκεί μπορείτε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Οι γεννημένοι στις 19/20/21/22 Φεβρουαρίου να είστε προσεκτικοί καθώς ο έρωτας μπορεί να είναι απατηλός, μην επενδύετε με την μία σε νέες περιπέτειες, ονειρευτείτε και απολαύστε τις ρομαντικές καταστάσεις που βιώνετε. Η συμμετοχή του Άρεως πυροδοτεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά με τη ρητορεία σας και τις εξαιρετικές σας ικανότητες στον διάλογο εξωραΐζετε τις αντιθέσεις. Ο λόγος είναι το μεγάλο σας όπλο, ο άσσος στο μανίκι σας, χρησιμοποιείστε τον και αναδείξετε τα προσόντα σας. ευκαιρίες για εύρεση εργασίας στους εκτός εργατικού δυναμικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου