Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο/Κρόνος Ορθόδρομος

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η επιστροφή της σελήνης στην μήτρα της. Η βασική όψη που σχηματίζει είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή. Ο Καρκίνος σχετίζεται με τις ρίζες μας, με τις καταβολές μας, με το παρελθόν γενικότερα. Οι μνήμη αποτελεί κύριο όνομα των αναμνήσεων, της χαράς και της λύπης. Σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό και με τον Χείρωνα προσφέρεται για ίαση πληγών και τραυμάτων. Ας αναζητήσουμε οτιδήποτε μας καλύπτει συναισθηματικά και μας γεμίζει, ας αποβάλλουμε αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις και ας θεραπεύσουμε τον εαυτό μας από κατώτερα συναισθήματα μικρότητας, αλαζονείας (όπως οι έχοντες δύναμη ή φήμη). Η ζωή θέλει ταπεινότητα. Ο Κρόνος γύρισε ορθόδρομος δίνοντας μας την ευκαιρία να γίνουμε πιο τολμηροί και διεκδικητικοί για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Ο Καρκίνος σχετίζεται με τον άξονα των επαγγελματικών και μάλιστα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος, με τον δικό του, γλυκό τρόπο. Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και οι σχέσεις δέχονται τονωτικές ενέσεις, ο ενθουσιασμός δεν λείπει. Μπορούν να δημιουργηθούν ιδιαίτερα γοητευτικές, συναρπαστικές σχέσεις αρκεί τα μέλη της σχέσης να είναι ώριμα συναισθηματικά και να είναι ικανά να προσφέρουν ότι επιτάσσει το φεγγάρι αυτό, συναισθηματικό δέσιμο και δόσιμο. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα δυνατή και μπορεί να αγγίζει ακόμα και την ψυχή μας, αρκεί να μην εμπλέκεται με το συναίσθημα. Δεν θα έλεγα αρνητικά τα επαγγελματικά ξεκινήματα, απλά ίσως τροποποιηθούν αργότερα. Καλή εβδομάδα και καλή μας ημέρα. Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Αιγόκεροι οι τυχερότεροι λόγω νέας σελήνης. Τοξότες, Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Ζυγοί, Δίδυμοι οι τυχεροί λόγω του τριγώνου Αφροδίτης-Ουρανού.


Κριός: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, στην διάρκεια του οποίου θα ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία σας. Θέματα με ενοικιάσεις, αγορές και πωλήσεις ή ανακαινίσεις καλό είναι να εφαρμοστούν μετά τις 20 του μήνα. Θέματα κληρονομικά, φορολογικά, διακανονισμών, οφειλών από ή προς εσάς τώρα διευθετούνται. Μετά από ένα διάστημα ανασκόπησης και ενδοσκόπησης τώρα βαδίζετε πιο σίγουροι. Αυτές τις ημέρες η καρδιά σας φλέγεται. Πιθανώς ένας νέος έρωτας, μία νέα σχέση έρχονται στο δυναμικά στο προσκήνιο. Χαρές από τα παιδιά και περισσότερη εσωτερική πίστη.

Ταύρος: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών,στην διάρκεια της οποίας θα επικοινωνήσετε, θα συνδιαλλαγείτε, θα κάνετε επαφές και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σε θέματα επαγγελματικά ή κοινωνικής δικτύωσης. Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις, στείλετε βιογραφικά. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας δοκιμάστηκαν αρκετά, πλέον βαδίζετε πιο σίγουροι για αυτούς που έχετε δίπλα σας. Ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά την οικογένεια σας, το σπίτι σας αλλά και την ίδια σας την ψυχολογία. Άλλο ένα ζώδιο που κερδίζει πόντους σε εσωτερική συγκρότηση.

Δίδυμοι: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, στην διάρκεια του οποίου θα ασχοληθείτε με ζητήματα οικονομικά, θα διαπραγματευτείτε τον μισθό σας και ίσως υπάρξει κάποια αναθεώρηση της σχέσης σας με τον εργοδότη. Έξοδα-έσοδα αλλά ο προυπολογισμός συγκλίνει θετικός μακροπρόθεσμα. Ανάκτηση αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης αλλά και Πίστη. Ο Κρόνος ορθόδρομος ευνοεί τον εργασιακό σας τομέα, ο οποίος εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά. Τώρα, εμπλουτίζετε την προϋπηρεσία σας και το βιογραφικό σας. Καλό ταξίδι στην ζωή σας. Πιθανή επίλυση προβλημάτων υγείας και τόνωση της άμυνας του ανοσοποιητικού. Εύνοια, τύχη και χαλάρωση μέσα από ταξίδια με φίλους. Εξαιρετικά επικοινωνιακοί.

Καρκίνος: Χρόνια πολλά στους έχοντες γενέθλια σήμερα. Νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή, νέες σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο, δυναμικές διεκδικήσεις, δράση και μεγάλα όνειρα που έχουν πιθανότητες πραγματοποίησης. Ψυχολογική ανάταση, αναδόμηση και ανασυγκρότηση. Επαγγελματικές ευκαιρίες που αποδίδουν οικονομικά και σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, της καρδιάς, σε θέματα παιδιών αλλά και στα επαγγελματικά. Ωστόσο, ότι μπορείτε να τρενάρετε, τρενάρετε το μέχρι τις 20/7.

Λέων: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου κλείνετε κύκλους στην προσωπική σας ή στην επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, η ελπίδα δεν σβήνει, έχετε όνειρα, αναμένετε και έχετε να αναμένετε τα καλύτερα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Βελτίωση της υγείας, της ψυχολογίας, εργασιακές ευκαιρίες. Κάποιοι αναθερμαίνετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε μία σχέση με χιλιομετρική απόσταση που να ενέχει και το στοιχείο της διαφορετικότητας. Ευκαιρίες για ειδίκευση, κατάρτιση και εμπλουτισμό του βιογραφικού. Αναζητήστε εργασία. Θέματα οικογενειακά που είχαν μείνει στατικά, κινούνται και εξελίσσονται. Θέματα ακινήτων που εκκρεμούν εκδικάζονται υπέρ σας.

Παρθένος: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου δίνεται έμφαση στην φιλία, στην ομαδική δράση και στους συλλόγους. Περαιτέρω κοινωνικοποίηση, παλιοί και νέοι φίλοι χτυπούν την πόρτα σας ενώ οι στόχοι σας καρποφορούν και μάλιστα μετά τις 20/7 οι εξελίξεις επιταχύνουν. Επαγγελματικές προοπτικές ανοίγονται ενώ κάποια έσοδα μπαίνουν στην τσέπη σας. Διάχυτος ερωτισμός, έντονες επιθυμίες και σεξουαλικές απολαύσεις.

Ζυγός: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου ο τομέας των επαγγελματικών παίρνει φωτιά και με τρόπο αποδοτικό. Νέα ξεκινήματα (ειδικότερα μετά τις 20), νέες επαφές και επαγγελματικές συνεργασίας δίνουν ώθηση δυναμική. Οι μη έχοντες εργασία αναζητήστε κάποια θέση, οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε χείρες βοηθείας. Κοινωνική αναγνώριση. Θέματα οικονομικά ξεμπλοκάρουν, διαπραγματευτείτε τον μισθό σας εφόσον μπορείτε, βελτίωση της σχέσης με τον εργοδότη, περισσότερη σιγουριά.

Σκορπιός: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου αναμένεται να ταξιδέψετε, να χαρείτε, να αισιοδοξήσετε. Ευκαιρίες σε θέματα σπουδών, νομικών εκκρεμοτήτων και πιθανή εύρεση εργασίας ακόμα και μακρυά. Επαγγελματικές προοπτικές που δεν έχετε ζήσει μέχρι τώρα. Οι σχέσεις καλυτερεύουν, χτίζετε την ζωή σας αργά και σταθερά, υπάρχει δομή, συνάφεια και συνοχή. Θέστε νέους στόχους και υλοποιήστε τους μετά τις 20/7. Επαγγελματικές-εργασιακές ευκαιρίες και βελτίωση της υγείας σας.

Τοξότης: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου τονίζεται ο τομέας των οικονομικών, οφειλές, χρωστούμενα τίθενται επί τάπητος. Διακανονισμοί με εφορίες, δάνεια, κάρτες, χρεώσεις και πιστώσεις. Ευκαιρίες για έσοδα μέσα από τα ταλέντα σας αλλά και κέρδη μέσω τρίτων. Περισσότερη Πίστη στον Θεό, στον εαυτό σας, στην ζωή. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος αλλά και με επαναπροσδιορισμό ή ενδοσκόπηση. Βαθιά κατάδυση στα πιο μύχια μονοπάτια. Ωστόσο, διαθέτετε πλέον ικανότητες και το βασικότερο; Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας. Επαγγελματικά ανοίγματα. Ευκαιρίες για έρωτες, διασκεδάσεις και περιπέτειες. Μία σχέση σας συναρπάζει αρκεί να υπάρχει ωριμότητα από την άλλη πλευρά.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου ο τομέας σχέσεων και συνεργασιών είναι ιδιαίτερα τονισμένος> Μάλιστα από εδώ και πέρα αναμένονται θεαματικά ανοίγματα, επανασυνδέσεις αλλά και ικανοποίηση μέσα από το εμείς. Ευκαιρίες για έρωτα, επιτέλους αφεθείτε. Οι επαφές με φίλους είναι πιο ενθαρρυντικές και πλέον ξέρετε ποιοι πρέπει να μείνουν δίπλα σας. Έσοδα, οικονομικές διευθετήσεις σας χαροποιούν. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα οφειλόμενα προς εσάς, διεκδικήστε τα. Οικογενειακές ανισορροπίες καταλαγιάζουν.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών, όπου θα ασχοληθείτε με θέματα εργασιακά. Ευκαιρίες για εύρεση εργασίας και παράλληλη εισοδηματική τόνωση μέσω αυτής. Φροντίστε το σώμα σας, ασκηθείτε και ακολουθήστε ένα νέο σύστημα διατροφής, απαλλαγείτε από τοξίνες. Τα επαγγελματικά εξελίσσονται αργά και σταθερά πλέον. Οι σχέσεις κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, περαιτέρω κοινωνικοποίηση και καλυτέρευση σχέσεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Ιχθείς: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο σεληνιακό μήνα είκοσι-οχτώ ημερών και παραπάνω όπου η δημιουργικότητα σας ξεδιπλώνεται και κατακτάτε στόχους και φιλοδοξίες. Ο έρωτας σας ξεμυαλίζει και ανοίγονται νέες προοπτικές στον αισθηματικό τομέα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ δεν αποκλείονται κάποιες επανασυνδέσεις από το παρελθόν. Επιχειρηματικότητα και επαγγελματικές επιτυχίες. Νομικά θέματα κυλούν, ενώ μπορείτε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας ώστε να είναι αξιολογότερο και πιο ανταγωνιστικό. Έσοδα δεν αποκλείονται, τόνωση της αυτοπεποίθησης και της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου