Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πανσέληνος στον Υδροχόο/Μία Ξεχωριστή Πανσέληνος

Δευτέρα 22/7/2013 και στον αστρολογικό ουρανό λαμβάνουν χώρα σπουδαία γεγονότα. Στις 10:35 ο Άρης βρίσκεται στην καρδιά του Δία και αυτό προσδίδει μία αίσθηση αισιοδοξίας, ελπίδας, ανάσας, δροσιάς και συναισθηματικής αναγέννησης-αναδόμησης. Ευνοείται ο οικογενειακός βίος, η ενασχόληση με τα του οίκου, με αγορές, με πωλήσεις αλλά και με πιθανές ανακαινίσεις χώρου. Μία όψη υπερτυχερή, που προσφέρεται για την ενδυνάμωση των σχέσεων αλλά και για την ανάκαμψη της αυτοπεποίθησης μας. Μην ξεχνάτε πως στον αστρολογικό ουρανό δεσπόζει το τρίγωνο μεταξύ Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα (στο οποίο συμμετέχει και ο Άρης αυτές τις ημέρες). Επαγγελματικά, οικονομικά πρότζεκτ προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι η απαρχή μιας μεγάλης εποχής. Ιδιαίτερα τυχερά τα παιδιά που γεννιούνται υπό αυτόν τον σχηματισμό. Θέλουμε να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και να ξενοιάσουμε. Στις 15:41 η Αφροδίτη εισέρχεται σε ζώδιο πτωτικό, στην Παρθένο. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι άσχημη; Όχι, βέβαια! Απλώς δεν αισθάνεται άνετα στο συντηρητικό περιβάλλον της Παρθένου και έτσι δεν μπορεί να αποδώσει όλες τις ποιότητες της. Στον έρωτα γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί, πιο συγκρατημένοι και εκλογικεύουμε τις καταστάσεις. Η ανάγκη μας για την τελειότητα στις σχέσεις μπορεί να μας οδηγήσει στην υπερανάλυση των συναισθημάτων, του/της συντρόφου μας αλλά και μέσα στις σχέσεις μας. Γι' αυτό καλό είναι να μην υπεραναλύουμε το καθετί και να είμαστε λιγότερο επικριτικοί στις σχέσεις μας. Στις 19:00 ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα, μπαίνει στο σπίτι του. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο ενθουσιασμός, η υπερηφάνεια, η εξωστρέφεια, η επιθυμία μας να απολαύσουμε οτιδήποτε βρίσκεται γύρω μας κορυφώνονται. Τέλος, στις 21:16 σχηματίζεται η πανσέληνος στην 0.06 μοίρα του Υδροχόου. Ακολουθεί η ανάλυση της....Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!


Η πανσέληνος σχηματίζει έναν τετράγωνο ανοχής πέντε μοιρών με τον Κρόνο, έτσι δημιουργείται ένα ταυ-τετράγωνο ανοχής μεταξύ Κρόνου και φώτων. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν εμπόδια, περιορισμοί, ευθύνες, δυσκολίες ή μία μικρή μελαγχολία στην ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχει απόκλιση και κάπως την σκαπουλάρουμε. Μην ξεχνάτε πως στον αστρολογικό ουρανό δεσπόζει το τρίγωνο στα ζώδια του νερού που χαρίζει συναίσθημα και βοηθάει στην δημιουργία όμορφων, γοητευτικών σχέσεων όπου κυριαρχεί το συναίσθημα και η κατανόηση. Το μεσουράνημα στις αρχές του Τοξότη και τα φώτα σε θετική συμμετοχή συμβολίζουν ευχάριστες εξελίξεις για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Η έννοια του μέτρου δεν λείπει, στην ζωή μας όλα χρειάζονται μέτρο και η αγάπη απαιτεί χειροπιαστές αποδείξεις. Χαρακτηριστικό της πανσελήνου το ταυ-τετράγωνο του Ερμή με του Ουρανό και τον Πλούτωνα. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και στην μεταφορά μηνυμάτων καθώς ο εκνευρισμός, η επιθετικότητα, η χαμηλή ανεκτικότητα και η ευθιξία είναι στο μενού των ημερών. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ, θέλουμε να διεισδύουμε στο βάθος ενός θέματος αλλά καλό είναι να προσέχουμε μέχρι που εισχωρούμε ώστε να μην γινόμαστε αδιάκριτοι. Με ανοχή λειτουργούν και οι αντιθέσεις Άρη-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Οι αντιπαραθέσεις, η βιαιότητα, η εγκληματικότητα και οι απότομες συμπεριφορές δεν θα λείψουν. Παιχνίδια εξουσίας, επιβολής και ελέγχου στο προσκήνιο. Στις σχέσεις χρειάζεται να είμαστε μετρημένοι, προσεκτικοί ώστε να μην απογοητευτούμε, ο Ποσειδώνας εγκυμονεί εξιδανικεύσεις ή ωραιοποιήσεις στον έρωτα αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Φυσικά και εδώ υπάρχει ανοχή μοιρών και η επιρροές μέρα με την ημέρα εντείνονται.

Επηρεάζονται της Πανσελήνου Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αλλά και Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του τελευταίου πενθημέρου. Πιο ειδικά; Ταύροι στις 20/4, Σκορπιοί στις 24/10, Λέοντες στις 23/7, Υδροχόοι στις 20/1, Καρκίνοι στις 22/7, Αιγόκεροι στις 19/1, Κριοί στις 19/4 και Ζυγοί στις 23/10. Στα σταθερά δίνω ανοχή έως τρεις ημέρες, στα παρορμητικά έως 2 ημέρες.

Κριοί: Μία φιλική σχέση ή ένα σχέδιο σας φαίνονται να σας απασχολούν. Μην θίγετε τα κακώς κείμενα μέσα στις φιλίες ώστε να αποφύγετε ρήγματα. Οικονομικά αδιέξοδα, προσοχή στις αγορές σας αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Ειδικότερα, δείξτε προσοχή στα επαγγελματικά ή σε μία σχέση-συνεργασία στον εν λόγω τομέα οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει καλυτέρευση της υγείας αλλά και των εργασιακών συνθηκών. Αναζητήστε εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού.

Ταύροι: Προσοχή σε θέματα επαγγελματικά, ίσως νιώσετε πως πιέζεστε σε μία σχέση εκεί. Δείξτε υπομονή, στωικότητα και αποφύγετε την ρήξη ή την απομάκρυνση-παρεξήγηση. Προσέχετε το γόητρο σας και την δημόσια εικόνα σας. Προσοχή σε ότι έχει να κάνει με τον νόμο ή με το μεταφορικό σας και στις μετακινήσεις σας. Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και η ασιθηματική σας ζωή απογειώνεται, ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Ωστόσο, να είστε κάπως προσεκτικοί και να μην καταθέτετε την καρδιά σας μονοξιάς. Τα εξάγωνα με τους Δία, Άρη, Κρόνο απογειώνουν τον έρωτα, ο οποίος ίσως κρύβεται σε ένα ταξίδι.

Δίδυμοι: Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στο μεταφορικό σας αλλά και σε θέματα που υπάγονται του νόμου. Υπερωρίες και κάποια ολίγη κούραση στην αρχή της εβδομάδας. Δεν αποκλείονται κάποια έκτακτα έξοδα και επιβαρύνσεις για κάποιους του ζωδίου και ειδικότερα στο τέλος των εκπροσώπων. Ο έρωτας ίσως κρύβεται σε μία μετακίνηση ή σε ένα ταξίδι, πιθανώς να έχει χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή. Ο οικογενειακός σας βίος καλυτερεύει και μπορείτε να έχετε κέρδη από αγορές-πωλήσεις ή από την προσωπική σας δουλειά. Αν μη τι άλλο, η νέα θέση της Αφροδίτης με τους σχηματισμούς εξαγώνου τονώνει την ψυχολογία σας και την τσέπη σας.

Καρκίνος: Έκτακτα έξοδα και οικονομικές επιβαρύνσεις αλλά και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει για τους έχοντες γενέθλια σήμερα, ώστε να ανοίξει ένας νέος, πιο υγιής και ευτυχισμένος. Η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται και είστε ερωτικοί, βαθυστόχαστοι και πιο σίγουροι για τις επιλογές σας. Οι στην αρχή του ζωδίου ίσως βιώνετε μία απογοήτευση στα αισθηματικά, ένα αίσθημα ματαίωσης ή κενότητας. Μην ξεχνάτε πως εμείς ευθυνόμαστε για τις εξελίξεις στη ζωή μας.

Λέων: Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και μάλιστα για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο ίσως εγκυμονεί ο κίνδυνος μίας διαμάχης, μιας διαφωνίας ή ενός συναισθηματικού κρεσέντο. Προσοχή σε θέματα οικογενειακά, σε θέματα αγοραπωλησιών αλλά και σε ότι σχετίζεται με την διατροφή ή την ψυχολογία σας. Εργασιακά βάρη αλλά από μεθαύριο ηρεμείτε και εσείς. Αρχίζει η εβδομάδα κάπως πιεσμένα αλλά έπειτα όλα στρώνουν. Χρόνια σας πολλά Λιονταράκια, γενέθλια όλη η χρονιά! Η νέα θέση της Αφροδίτης από την Παρθένο φέρνει έσοδα μέσα από την δουλειά σας ή μία μίνι αύξηση μισθού.

Παρθένος: Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου ξεκινάτε την εβδομάδα σας με έντονους ρυθμούς αλλά και με εργασιακές υποχρεώσεις. Προσοχή στην διατροφή σας και στην άμυνα του οργανισμού σας. Φροντίστε μην δημιουργηθεί κάποια ένταση με έναν συνεργάτη ή με αδέλφια και συγγενείς. Να μην είστε σκληροί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας. Προσοχή στο όχημα σας και στις μετακινήσεις σας. Κάποιοι, ίσως έχετε ένα αισθηματικό θέμα (ειδικότερα οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου). Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας γλυκαίνει τη ζωή σας και ομορφαίνει και εσάς. Προσοχή στις αρχές της διέλευσης της καθώς ενδέχεται να εξαπατηθείτε οικονομικά ή να εξιδανικεύσετε στον έρωτα.

Ζυγός: Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου έχετε ένα θέμα αισθηματικό και μάλιστα θα πάρει και ευχάριστη τροπή. Η αισιοδοξία, η χαρά, η δημιουργικότητα και η ευτυχία δεν λείπουν. Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται να σας αναστατώσει γλυκά. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου ίσως έχετε κάποιες εντάσεις σε θέματα οικογενειακά ή και σε θέματα αγοραπωλησιών και ακίνητης περιουσίας. Προσοχή σε θέματα επαγγελματικά επίσης αλλά και στις σχέσεις να είστε πιο διαλλακτικοί.

Σκορπιός: Πιέσεις σε θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας και αγορών ή πωλήσεων. Προσοχή και σε θέματα επαγγελματικά (ειδικότερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου). Κάποια σχέση περνάει κρας τεστ αλλά όλα ηρεμούν αργότερα. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου έχετε επαφές με αδέλφια αλλά και τους συγγενείς σας, αποφύγετε να εμπλακείτε και προσοχή στις μετακινήσεις σας, ίσως ταλαιπωρηθείτε. Οι φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί και θετική στην ζωή σας.

Τοξότης: Μετακινήσεις, ταξιδάκια, επαφές συζητήσεις και δικτύωση στα φόρτε τους. Σενάριο; Πηγαίνετε ένα ταξιδάκι και εκεί σας φλερτάρουν ή φλερτάρετε. Πηγαίνετε την βόλτα σας και εκεί σας φλερτάρουν (και εσείς ρίχνετε χυλοπίτες). Προσοχή σε ότι σχετίζεται με τον νόμο. Δεν είναι άσχημη η πανσέληνος, φέρνει ευκαιρίες, ανοίγματα και δικτύωση. Οι φίλοι και πολλοί άλλοι είναι δίπλα σας. Ίσως η εβδομάδα ξεκινάει μουδιασμένα αλλά στην συνέχεια φτιάχνει και υπόσχεται πολλά σε αισθηματικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας συναντάει τον Άρη και η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, ερωτικοί και συγκλονίζετε με την αυτοπεποίθηση σας. Κάποιοι ίσως έχετε έκτακτα έξοδα, τι να κάνουμε; Η καλοπέραση θέλει και έξοδα.

Αιγόκερως: Η πανσέληνος εγείρει ίσως κάποιες ανασφάλειες και φέρνει κάποια έκτακτα έξοδα ή υποχρεώσεις. Μην διαπραγματεύεστε τον μισθό σας με τον εργοδότη σας αλλά ούτε τις παροχές υπηρεσιών σας. Κάποια παρεξήγηση με ένα φιλικό πρόσωπο είναι στο μενού του διημέρου. Οι γεννημένοι στο τέλος τέλος του ζωδίου προσέχετε μία σχέση και συνεργασία καθώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε ανοίγματα στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, επωφεληθείτε και μην είστε επιπόλαιοι στις επιλογές σας, εξάλλου είστε Κρόνιοι, επιδείξετε σύνεση.

Υδροχόος: Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο είστε σε μία ψυχολογική φόρτιση και όσο περνάει η ημέρα η νευρικότητα, η κυκλοθυμία κορυφώνεται. Το βράδυ μάλιστα αποφύγετε εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες ή με ανωτέρους και προϊσταμένους. Φροντίστε την υγεία σας, τραφείτε σωστά. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου είστε κάπως πεσμένοι ψυχολογικά και ίσως έχετε υπερβάλλουσες ευθύνες και υποχρεώσεις! Εργασιακές ευκαιρίες, οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία. Υιοθετήστε ένα πιο καλό πρόγραμμα διατροφής, ασχοληθείτε με το σώμα σας και την ψυχολογία σας. Προσοχή στα οικονομικά και σε πιθανές συμφωνίες, ερευνήστε τους όρους προσεκτικά!

Ιχθείς: Ίσως κάπως πιεσμένοι ψυχολογικά, ίσως λίγο άκεφοι στην αρχή της εβδομάδας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας στριμώχνουν κάπως και εσείς θέλετε να δραπετεύσετε. Μην είστε και άπληστοι! Το Σαββατοκύριακο τι κάνατε; Προσέχετε την διατροφή σας και εξασφαλίστε ώρες για ύπνο και ξεκούραση. Μην αντιβαίνετε του νόμου και φανείτε νομοταγείς. Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται, είστε δυνατοί, δυναμικοί και ανανεωμένοι. επιχειρηματικές κινήσεις. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου ίσως περάσετε μία κρίση σε μία φιλική σχέση, διαχειριστείτε την καταλλήλως. Η Αφροδίτη απέναντι σας τονώνει τα αισθηματικά σας αλλά και τις σχέσεις. Ωστόσο, τις πρώτες ημέρες να είστε συγκρατημένοι σε συναισθήματα, μην απογοητευτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου