Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

O/H Ιδανικός/ή Σύντροφος

Αστρολογική προσέγγιση περί σχέσεων και ιδανικού/ιδανικής συντρόφου. Εκτός από τα χαρακτηριστικά του απέναντι ζωδίου μας ή του ωροσκόπου του ζωδίου μας χρειαζόμαστε και ένα ταίρι με τα χαρακτηριστικά του ογδόου οίκου μας. Αυτό, ώστε να νιώθουμε πλήρεις και συναισθηματικά αλλά και ψυχικά πέραν από το καθημερινό κομμάτι.


Κριός: Όσο δυναμικός, ενθουσιώδης, παρορμητικός, εγκάρδιος και εάν είναι στην αισθηματική του ζωή αναζητάει το πάθος, το βάθος και την ουσία. Δεν στέκεται μόνο στην επιφάνεια αλλά θέλει να μπαίνει και στις ρίζες της σχέσης. Όσο φιλελεύθερος, ανεξάρτητος, πρωτοποριακός και ηγετικός και εάν είναι γίνεται κτητικός, ζηλιάρης και θέλει να έχει τον έλεγχο ώστε να νιώθει συναισθηματική ασφάλεια.


Ταύρος: Όσο πιστός, κτητικός, ζηλιάρης και εάν είναι πάντα θέλει να βιώνει ένα είδος ελευθερίας μέσα στην σχέση του. Φυσικά, όταν αισθανθεί συναισθηματική ασφάλεια, πληρότητα και πως το ταίρι του δεν διεκδικείται τότε μπορεί να το ενθαρρύνει στις δραστηριότητες του. Κινητοποιεί τον/την σύντροφο του/της και του παρέχει ελευθερία. Ιδανικός σαν εραστής-φίλος.

Δίδυμος: Αν και είναι φιλελεύθερος, ανεξάρτητος, αν και αντιπαθεί την δέσμευση και πνίγεται μέσα σε αυτήν αναζητάει ένα ταίρι που θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει στο πρακτικό κομμάτι της καθημερινότητας. Νιώθει υπερηφάνεια όταν έχει μόνιμη σχέση με ένα ιδιαίτερα έξυπνο άτομο, που δεν στερείται κοινωνικής καταξίωσης και φήμης. Στέκεται δίπλα σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικά ταίρι. Αν και θεωρείται άπιστος όταν νιώσει ότι καλύπτεται συναισθηματικά είναι πιστός και το αποδεικνύει με πράξεις.

Καρκίνος: Ο αισθηματίας του ζωδιακού, χρειάζεται συναισθηματική κάλυψη και πληρότητα. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και πως έχει τον έλεγχο του/της συντρόφου του/της αλλιώς γίνεται ένας πάγος. Παρόλα αυτά μπορεί να γίνει πολύ εξτρεμιστής στις σχέσεις του, φιλελεύθερος, επαναστατικός, καινοτόμος και πρωτοποριακός. Μόνο έτσι θα εξελιχθεί και θα φτάσει στον προορισμό του. Ενθαρρύνει το ταίρι του/της και μπορεί να γίνει εξαιρετικός φίλος/ή φίλη εάν νιώθει σταθερότητα στη σχέση.

Λέων: Ο γενναιόδωρος, ο large εραστής. Έχει μία χ φιλαυτία αλλά αγαπάει το έτερον του/της ήμισυ και καταλήγει να το εξυμνεί ή να το επαινεί. Θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του/της. Επιτακτική ανάγκη είναι να τον/την θαυμάζει. Κάτω από όλη αυτήν την βιτρίνα κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά που έχει την ανάγκη να ενωθεί συναισθηματικά με τον άλλον, να αφεθεί και να ευτυχίσει. Στην ερωτική του σχέση ένα Λιοντάρι δίνει κήπους συναισθημάτων. Απαιτεί πίστη, κατανόηση και θέλει το κομπλιμέντο του. Έχει ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη και ένα ευαίσθητο ταίρι.

Παρθένος: Κάτω από το συντηρητικό, επικριτικό, αυστηρό προφίλ του κρύβεται ένα ευαίσθητο και περιποιητικό πλάσμα που έχει στο επίκεντρο του/της το έτερον του/της ήμισυ. Έχει ανάγκη να νιώθει χρήσιμο και να προσφέρει στον άλλον. Χρειάζεται έναν/μία σύντροφο δυναμικό/ή, που να ηγείται και να τον/την ωθεί στην δράση και στην λήψη πρωτοβουλιών. Έχει ιδιαίτερα μεγάλη λίμπιντο και εξαιρετικές επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα. Χρειάζεται ενθάρρυνση ώστε να εφαρμόσει το έργο του/της άρα αναζητάει έναν τέτοιο σύντροφο.

Ζυγός: Κάτω από το αναποφάσιστο προσωπάκι του κρύβεται η επιθυμία για ασφάλεια, συναισθηματική και υλική. Διαθέτει εξαιρετικό επικοινωνιακό χάρισμα και μπορεί να γεφυρώσει οποιαδήποτε διένεξη με το ταπεραμέντο του. Αναζητάει την πίστη, την συναισθηματική και υλική κάλυψη. Θέλει την πολυτέλεια και την χλιδή έτσι θα αναζητήσει ένα ταίρι τέτοιας διάστασης. Ψάχνει έναν/μία πρακτικό/ή σύντροφο που θα τον/την βοηθήσει να υλοποιήσει ή καλύτερα να εφαρμόσει τις ιδέες του/της. Είναι αισθησιακός και αναζητάει ένα εξίσου αισθησιακό ταίρι.

Σκορπιός: Κάτω από το ασφυκτικό, κτητικό, απαιτητικό πέπλο του κρύβεται μία ανάγκη για επικοινωνία τόσο επιφανειακή όσο και ουσιαστική. Θέλει ένα ταίρι που να του παρέχει συναισθηματική και υλική ασφάλεια ή κάλυψη αλλά χρειάζεται και ένα ταίρι συνάμα που να προάγει την επικοινωνία και να τον κάνει να νιώθει λιγότερο εσωστρεφής. Υστερεί στο επικοινωνιακό κομμάτι ή σε εκείνο της επισύναψης σχέσεων σε ένα ευρύ κοινωνικό πλαίσιο έτσι αναζητάει ένα ταίρι κοινωνικό, επικοινωνιακό που θα επεκτείνει τον κύκλο του. Θέλει να θαυμάζει τον άλλον για τις ιδέες του, την ταχύτητα του και την οξυδέρκεια του.

Τοξότης: Κάτω από το αέναο, αεικίνητο πρόσωπο του, κάτω από τις φιλελεύθερες και ανεξάρτητες ιδέες του περί σχέσεις έχει ανάγκη από βαθιά ένωση, ταύτιση και ένωση ψυχών. Δεν αρκείται στην επιφάνεια της σχέσης, αναζητάει την ουσία και βουτάει βαθιά στην σχέση. Χρειάζεται ένα στοργικό ταίρι, που θα νιώσει πως είναι η οικογένεια του, το σπίτι του. Όταν πιστέψει πως έχει κοινή ρίζα με το ταίρι του, ίδιες ρίζες και καταβολές τότε αφήνεται. Είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός/ή ως ταίρι, ενθαρρύνει και προάγει τα ανώτερα ιδανικά αρκεί ο άλλος να του δίνει αέρα να αναπνέει και να καταλαβαίνει την ανάγκη του για ποικιλία ή αλλαγή. Ο πιο ανικανοποίητος του ζωδιακού. Αισθησιακός, παθιάρης και ιδιαίτερα ερωτικός.

Αιγόκερως: Κάτω από το παγερό, αυστηρό, σκληρό ή αδιάφορο προφίλ του κρύβεται μία λάβα, ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Χρειάζεται να θαυμάζει τον άλλον, να τον έχει ψηλά και φυσικά να έχει κάποιο κοινωνικό στάτους ή φήμη. Μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δοτικός, πληθωρικός, στοργικός ως σύντροφος. Θέλει να προσφέρει και είναι γενναιόδωρος. Μπορεί να μην το δείχνει αλλά η σχέση του ή ο γάμος του και η εξέλιξη του μονοπωλούν το ενδιαφέρον του. Εξάλλου δύσκολα χωρίζει γιατί συνεχώς προσπαθεί να υψώσει τον/την σύντροφό του. Ψάχνει ένα ταίρι ενθουσιώδες που θα τον κινητοποιεί και θα τον ενθαρρύνει, αναζητάει πινελιές αισιοδοξίας.

Υδροχόος: Κάτω από το εξτρεμιστικό, φιλελεύθερο, ανένταχτο προφίλ του κρύβεται η επιθυμία του να βάλει την άτακτη ζωή του σε τάξη. Αυτός είναι και ο λόγος που αναζητάει έναν/μία σύντροφο πρακτικό/ή, ρεαλιστή/στρια ώστε να φέρει εις πέρας την καθημερινότητα του. Έχει υπερβολικά μεγάλο πάγιο αίτημα για ελευθερία αλλά στην ουσία έχει ταμπού, φοβάται την διάλυση της σχέσης. Χρειάζεται ένα ταίρι που θα το θαυμάζει για την αυθεντικότητα των ιδεών του αλλά και που θα είναι φίλος του. Αναζητάει ένα φιλήδονο ταίρι και άκρως επικοινωνιακό, που εκλογικεύει τις καταστάσεις γύρω του. Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθημα, απλά δυσκολεύεται να το εκφράσει.

Ιχθείς: Κάτω από το μυστηριώδες, ονειρικό και ταξιδιάρικο πέπλο του αναζητάει ένα άτομο που θα αφουγκραστεί τις ιδέες του, τα πιστεύω του και τα θέλω του. Θέλει να νιώσει ασφάλεια, τοιουτοτρόπως θα ανοιχτεί και θα αφεθεί. Χρειάζεται ένα ήρεμο, αρμονικό περιβάλλον χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς. Είναι υπέρ του δέοντος αισθησιακό και αναζητάει ένα εξίσου αισθησιακό ταίρι. Αρέσκεται στα απλά, καθημερινά πράγματα και είναι ολιγαρκές ζώδιο. Ιδιαίτερα ανικανοποίητο, πιστεύει πως δεν μπορεί να βρει την αγάπη. Χρειάζεται να εμπιστευτεί ένα άτομο και να νιώσει οικειότητα ή ασφάλεια όσον αφορά την ιδεολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου