Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ζωδιάκια για το Σαββατοκύριακο

Κριός: Η Σελήνη στο ζώδιο σας, μέσα στους περίεργους σχηματισμούς. Προσοχή στις σχέσεις, στις συνεργασίες σας, στις οικογενειακές και στις επαγγελματικές. Οι ισορροπίες λεπτές, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. προσοχή στα θέλω σας και στο πως τα εκφράζεται. Πιθανώς ο τρόπος να είναι απόλυτος, σοκαριστικός. Λύση; Η απόδραση κοντά στην θάλασσα ή στο βουνό. Προσοχή στις σχέσεις με τους άλλους παρορμητικούς.


Ταύρος: Εσωστρέφεια το weekend, τάση για απόσυρση και χάσιμο σε ένα μέρος ιδανικό. Η φύση είναι αυτή; Το βουνό; Η θάλασσα; Στα γούστα σας κρίνεται αυτό. Καλύτερα μακρυά από οικείους, στενούς συγγενείς, αδέλφια και από το ταίρι σας το Σ/κ. Οι φίλοι φαίνονται μία επιλογή. Αϋπνίες και δυσκολία στον ύπνο. Προσέχετε στις μετακινήσεις, στην οδήγηση και μην χάσετε κάποιο αντικείμενο αξία.

Δίδυμοι: Οι φίλοι φαίνεται να αποτελούν διέξοδο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είστε εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, κοινωνικοί και έχετε ευκαιρίες να περάσετε καλά. Προσέχετε τα επιπλέον έξοδα και μην εμπλέξετε χρήμα με έρωτα. Ακόμα και εάν έχετε ευθύνες και υποχρεώσεις, οργανώστε κάτι μαζί με τα φιλικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος: Προσοχή σε κάθε είδους σχέσεις. Στις επαγγελματικές, στις αισθηματικές, στις προσωπικές, στις φιλίες. Υπάρχει κυκλοθυμία, νευρικότητα, ένταση, λόγια και είστε οξύθυμοι. Προσέχετε σε κάποια επιπλέον έξοδα αλλά και στην σχέση με το ταίρι σας. Προβλήματα ίσως και στα αισθηματικά ή πάγωμα στην σχέση.

Λέων: Καλούτσικο το Σαββατοκύριακο για εσάς. Η Σελήνη τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Λέμε ναι σε ένα ταξίδι είτε με φίλους είτε με το ταίρι σας. Φυσικά, η ψυχολογία σας πέφτει ενίοτε αλλά να σκέφτεστε θετικά. Δυσκολία στον ύπνο ή ο ύπνος γίνεται οδός φυγής. Οικογενειακά άγχη και αγωνίες επιτείνουν το στρες.

Παρθένος: Ιδιαίτερα έντονο το Σαββατοκύριακο σε αισθηματικό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε συναισθηματικές εκρήξεις και δυνατές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους. Η σχέση με το ταίρι βελτιώνεται. Προσοχή ειδικότερα το Σάββατο σε φιλικές σχέσεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος διαμάχης. Αποφύγετε αδέλφια και συγγενείς.

Ζυγός: Σχέσεις, συνεργασίες, γάμος, οικογένεια αλλά και επαγγελματικά θέλουν προσοχή. Είστε ειρηνοποιοί, εξασφαλίστε την αρμονία. Βέβαια θέλει και κόπο και τρόπο, τον οποίο διαθέτετε. Τώρα στο χέρι σας είναι να αποφύγετε τις κόντρες. Κάποια έξοδα αναμένονται για ένα event ή για φίλους. Μην εμπλέκετε φιλίας με χρήμα.

Σκορπιός: Το Σαββατοκύριακο δεν είναι και ιδιαίτερα ξεκούραστο καθώς έχετε επαγγελματικά-εργασιακά άγχη. Προσέχετε την διατροφή σας αλλά και στην οδήγηση, μην είστε επιπόλαιοι ή βιαστικοί. Μην παραβιάζετε τον κ.ο.κ, προσέχετε μικρά ατυχηματάκια. Μάλλον οι ευθύνες σας παιδεύουν.

Τοξότης: Η Σελήνη στο κομμάτι της χαράς, της διασκέδασης, του έρωτα, του φλερτ. Ιδανικό το Σαββατοκύριακο για μία απόδραση και για επαναφόρτιση μπαταριών. Αποφύγετε τα έξοδα, τις παρορμητικές αγορές. Το πάθος φουντώνει και η ερωτική διάθεση εκτοξεύεται. Το Σάββατο προσοχή στην σχέση με το ταίρι σας, καλύτερα να μείνετε ίσως μακρυά γιατί υπάρχει ροπή για διαφωνίες. Μην παραβιάζετε τον κ.ο.κ

Αιγόκερως: Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο και στις οικογενειακές σχέσεις. Είστε νευρικοί, οξύθυμοι, αγχώδεις. Δραπετεύστε στην θάλασσα ή διαβάστε ένα βιβλίο. Φροντίστε τον νου σας, ο οποίος μπορεί να φέρει ιδέες για να γλυτώσετε τις εντάσεις. Οι σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέλφια σας σώζουν, αρκεί να μην υπάρχει ευθιξία και από τις δύο πλευρές.

Υδροχόος: Σίγουρα μία απόδραση σε κοντινό προορισμό σας προστατεύει. Αποδράστε με φίλους, συγγενείς, αδέλφια, ξαδέλφια. Εάν πάλι έχετε υποχρεώσεις και δεν καταφέρετε τίποτα από όλα φροντίστε να βρεθείτε με τον παραπάνω κύκλο, κάτι καλό θα εισπράξετε. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην ζωή σας κάπως άτσαλα. Επαγγελματικές ευθύνες και προσοχή στον γάμο, σε μία συνεργασία ή στην σχέση σας.

Ιχθείς: Σίγουρα αναμένονται κάποια έξοδα για να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να χαρείτε. Αποφύγετε να δαπανήσετε υπέρογκα ποσά. Ευκαιρίες για αναψυχή υπάρχουν. Μην εμπλέκετε τον έρωτα με το χρήμα. Προσοχή σε μία φιλική σχέση, ίσως παρεξηγηθείτε. Ο έρωτας και η φιλία πάνε μαζί; Μην τα μπερδεύετε. Προσοχή σε απώλειες αντικειμένων ή στην αφηρημάδα. Η θάλασσα, είναι το καταφύγιο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου