Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πανσέληνος 12ης Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς


 Γενικά για την Πανσέληνο:

Στις 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:27 μμ  πραγματοποιείται η πανσέληνος στους Ιχθύες και προκαλεί συναισθηματική φόρτιση και ταραχή σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αυτό το φεγγάρι δεν πραγματοποιεί ιδιαίτερα κόντρα όψεις με το πλανητικό σύστημα. Τα φώτα έρχονται σε εκ διαμετρική αντίθεση και προκαλούν τη γνωστή συναισθηματική φόρτιση, το κλείσιμο ή την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων σε θέματα εργασίας, υγείας ή όσων σχετίζονται με θεραπείες και μυστικές καταστάσεις. Ο Ήλιος σε ημιεξάγωνο με τον Κρόνο επιφέρει κάποιες καταστάσεις και κάποια γεγονότα στις ζωές των μεταβλητών ζωδίων που δεν είναι κόντρα στην προσωπικότητά τους και τις επιδιώξεις τους. Έχουν τη δυνατότητα αυτές οι εξελίξεις να δράσουν με έναν σταθεροποιητικό τρόπο και να αναδείξουν το κύρος τους και την υπευθυνότητά τους. Η Σελήνη σε ημιτετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει κάποια συναισθηματική αδυναμία στην αυτοέκφρασή των παραπάνω ζωδίων και ίσως αυτές οι αλλαγές προκαλέσουν κάποια συναισθηματική σκληρότητα ή ψυχρότητα. Ωστόσο σκοπός τους είναι αποκλειστικά και μόνο η συναισθηματική ενδυνάμωση και ο προορισμός προς την άνοδο.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πανσέληνος πραγματοποιείται σε κόντρα όψη τετραγώνου με τους καρμικούς δεσμούς της Σελήνης και αυτό δείχνει πως τα γεγονότα και οι καταστάσεις που θα διαδραματιστούν στις ζωές των γεννημένων κοντά στη 12η Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου και Μαρτίου έχουν καρμικό χαρακτήρα και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της προσωπικότητάς τους. Οι αλλαγές πολλές φορές έρχονται επίπονα λίγο αλλά στο τέλος μας λυτρώνουν. Οι αλλαγές κάποιες φορές έρχονται λίγο επίπονα και διαταράσσουν τις ισορροπίες στις ζωές μας, συνεπώς αυτές οι ανακατατάξεις μπορεί να προκαλέσουν κάποια συναισθηματική ένταση και μία δυσκολία ως προς την προσαρμογή μας στα νέα δεδομένα. Η πανσέληνος φέρει καρμικά γεγονότα-καρμικές εξελίξεις στις ζωές μας σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν πραγματοποιεί ιδιαίτερα αρνητικές όψεις σε προσωπικό επίπεδο και οι προσωπική μας ζωή θα κυλήσει ολίγον τι ομαλώς. Η Σελήνη από την 19η μοίρα των Ιχθύων πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από την 26η μοίρα της Παρθένου και αυτό προκαλεί συναισθηματικό αναβρασμό.  Μάλιστα η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται σε πτώση( δεν εκφράζει με άνεση τα χαρακτηριστικά της) έτσι σε αντιπαράθεση ανοχής από τη Σελήνη(συναίσθημα) εκδηλώνεται ως ψυχρότητα, ρεαλισμός, εγκράτεια και δυσκολία συναισθηματικής έκφρασης. Έχουμε ζήσει και πιο δύσκολες πανσελήνους κατά τις οποίες εμπλέκονται οι συλλογικοί πλανήτες Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας δημιουργώντας βαριές καταστάσεις. Το αξιοσημείωτο όλης της πανσελήνου έγκειται στον «σταυρό» που δημιουργείται μεταξύ των φώτων(Ήλιου-Σελήνης) και των δεσμών της Σελήνης. Αυτό συνεπάγεται εξελίξεις και γεγονότα για την παγκοσμιότητα ως σύνολο.

Ήλιος στην Παρθένο και Σελήνη στους Ιχθύες. Η πανσέληνος έχει ωροσκόπο Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της διακυβέρνησης του Πλούτωνα. Ο ωροσκόπος αποτελεί την εικόνα της πανσελήνου προς τα έξω, προς το εξωτερικό. Από το ζώδιο του Πλουτώνιου Σκορπιού δείχνει συναισθηματικά έντονη, απαιτητική και άκρως μεταρρυθμιστική. Πραγματοποιείται ένα μεγάλο τρίγωνο(αρμονική όψη) μεταξύ του ωροσκόπου(εικόνα προς τα έξω), της Σελήνης(συναισθήματα, λαός) και του Άρη(δράση, ενέργεια, κίνητρα). Η Σελήνη στον 4ο οίκο και ο Άρης από τον 8ο οίκο(στον κυβερνώντα οίκο). Ο 4ος οίκος σχετίζεται με την αντιπολίτευση και τα αντιπολιτευτικά κόμματα των κοινοβουλίων, σχετίζεται με τον 1ογενή και αγροτικό τομέα ενώ ο 8ος σχετίζεται με τα θέματα εξουσίας και αυτά τα του οικονομικού-φορολογικού-κληρονομικού-νομοθετικού τομέα. Σελήνη και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν κύματα αντίστασης, επανάστασης και εξέγερσης ανά τον κόσμο. Η εικόνα των διαδραματιζόμενων γεγονότων είναι εικόνα αλλαγής, τροποποίησης, η οποία εκδηλώνεται δυναμικά και αρμονικά από πλευράς λαού, ο οποίος έχει φτάσει σε σημείο καμπής, ανοχής. Η οικονομική στενότητα-λιτότητα εξεγείρει εστίες επαναστατικές, οι οποίες θέτουν σαν πάγιο αίτημα την αλλαγή.

Μία ακόμη αξιοσημείωτη όψη είναι αυτή μεταξύ των πλανητών Πλούτωνα-Δία-Ερμή, οι οποίο εμπλέκουν τις δυνάμεις τους υπό την αρμονική όψη τριγώνου. Ο Ερμής κατέχει το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου, βρίσκεται σε σύνοδο με το μεσουράνημα και αυτό φανερώνει πως οι όποιες εξελίξεις λάβουν χώρα  θα μεταδοθούν ανά τον κόσμο. Ο Πλούτωνας(μεταρρύθμιση), ο Δίας(νομοθεσία, εκπαίδευση, οικονομικά λόγω της θέσης του στον Ταύρο) και ο Ερμής(επικοινωνία, έγγραφα, νόμοι, παιδεία) συνδυάζονται αρμονικά και όλα δείχνουν πως σταδιακά μπαίνουμε σε μία διαδικασία αναθεώρησης, τροποποίησης και μορφοποίησης θεμάτων οικονομικών , νομοθετικών, εκπαίδευσης και ανώτερης παιδείας.

Ειδικότερα για την Ελλάδα:
Αντίρροπη η δύναμη της πανσελήνου ως προς το προσωπικό ωροσκόπιο της Ελλάδας καθώς πραγματοποιεί δύσκολες, σκληρές όψεις σε σχέση με πλανήτες και καρμικούς δεσμούς της Σελήνης. Οι καταστάσεις που θα διαδραματιστούν σε επίπεδο εθνικό θα είναι έκρυθμες και εκρηκτικές. Γεγονότα, καταστάσεις και εξελίξεις θα φτάσουν στο ζενίθ και θα πάρουν καθοριστική τροπή. Αν και σε προσωπικό επίπεδο είναι ουδέτερο προς δυσαρμονικό αυτό το φεγγάρι εάν το κατατάξουμε σε σχέση με το προσωπικό ωροσκόπιο της χώρας μας φανερώνει εκρηκτικά γεγονότα, τα οποία είναι αναγκαίο να συμβούν με προορισμό την κάθαρση.

Αναλυτικά οι όψεις της Πανσελήνου της 12ης Σεπτεμβρίου με τους γενέθλιους πλανήτες της χώρας μας:

Ήλιος 12 ης Σεπτεμβρίου από την 19η μοίρα της Παρθένου:

Α) τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη Ελλάδας από την 21η μοίρα των Διδύμων: Συναισθηματική αναστάτωση και επανάσταση του λαού της Ελλάδας( Σελήνη Ελλάδος). Γεγονότα και καταστάσεις που θέτουν σε αφύπνιση τον Ελληνικό λαό. Σύγκρουση μεταξύ πολιτείας(κυβέρνησης) και λαού.

Β) σύνοδος με γενέθλιο Βόρειο Δεσμό Σελήνης από την 19η μοίρα της Παρθένου: Αίτημα για αλλαγή συμπεριφοράς της Ελληνικής πολιτικής απέναντι στα γεγονότα. Ανάγκη για εξέλιξη και διαφορετική αντιμετώπιση της κρίσης.

Γ) αντίθεση με γενέθλιο Νότιο Δεσμό Σελήνης από την 19η μοίρα των Ιχθύων: Γνώριμη κατάσταση από το παρελθόν, η οποία καλείται να ξεπεραστεί και να εξελιχθεί ξ ελληνική κοινωνία και ο ελληνικός πολιτισμός. Προορισμός η αναδιάρθρωση της οικονομίας και όλων των κλάδων της Ελλάδας. Πιέσεις από το Λαό για δυναμική αλλαγή.

Δ) αντίθεση με γενέθλια Αφροδίτη από την 22η μοίρα των Ιχθύων: Συναισθηματική φόρτιση από πλευράς πολιτών-πολιτικών για την τρέχουσα κατάσταση.

Ε) τετράγωνο με γενέθλιο Άρη από την 15η μοίρα των Διδύμων: Έκρυθμη κατάσταση, η οποία πυροδοτεί βιαιότητα και πολεμοχαρείς καταστάσεις. Αντίδραση στη δράση της τρέχουσας πολιτικής.

Σελήνη 12 ης Σεπτεμβρίου από την 19η μοίρα των Ιχθύων:

Α) τετράγωνο με γενέθλια Σελήνη Ελλάδος από την 21η μοίρα των Διδύμων: Συναισθηματική φόρτιση-αναστάτωση του Ελληνικού πληθυσμού(Σελήνες). Αντίσταση και αντίδραση στις όποιες αλλαγές και την οικονομική κρίση.

Β) αντίθεση με Βόρειο Δεσμό Ελλάδας: ο Ελληνικός λαός καλείται να αντιδράσει απέναντι στην ωφελιμιστική πολιτική κυβέρνησης και αντιπολιτευτικών κομμάτων. Ανάγκη για πάγια αλλαγή αντιμετώπισης των προβλημάτων από μεριάς εξουσίας.

Γ) σύνοδος με Νότιο Δεσμό Ελλάδας: Ο Λαός της Ελλάδας καλείται να βρει τη δύναμη του παρελθόντος και να απαλλαγεί από απολυταρχικά καθεστώτα και συμπεριφορές. ( λαός επανάστασης 1821).

Δ) σύνοδος με γενέθλια Αφροδίτη Ελλάδας: Ο λαός έχει τις προϋποθέσεις να βρει τη δύναμη και το ψυχικό σθένος για επανάσταση.   Μπορεί να επιφέρει την οικονομική ανάκαμψη μέσω ενός τερέν διεκδικήσεων.

Ε) τετράγωνο με γενέθλιο Άρη Ελλάδας: αντίδραση κα νευρικές καταστάσεις από πλευράς του λαού.

Τα φώτα Ήλιος και Σελήνη(κυβερνώντες & λαός) έρχονται σε αντίθεση με τους τρέχοντες και γενέθλιους δεσμούς Σελήνης και έτσι δημιουργείται ένας σταυρός στα μεταβλητά ζώδια, ο οποίος είναι καρμικής προέλευσης. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις πρέπει να συμβούν για να έχουμε κάθαρση από ασυδοσίες και βανδαλισμούς. Η κρίση και η αντίδραση στην κρίση μπορεί να επιφέρει δημιουργία και άνθηση μακροχρόνια.

Πιο αναλυτικά σε προσωπικό επίπεδο:

Κριός: Ψυχολογική αναστάτωση και φόρτιση σας φέρνει αυτό το φεγγάρι καθώς σας κατασκοπεύσει από το πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Η ψυχολογία σας πολύ πιθανόν να παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα και ίσως νιώσετε τις άμυνες του οργανισμού σας πεσμένες, ακολουθείστε ένα πλήρες σε βιταμίνες πρόγραμμα διατροφής έτσι ώστε να τονώσετε το αμυντικό σας σύστημα. Θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να αναλογιστείτε κάποιες καταστάσεις, διαλογισμός και γιόγκα θα σας βοηθήσουν αρκετά να το πετύχετε και να ανακουφιστείτε. Ένταση ή ολοκλήρωση μιας κατάστασης μπορεί να προκύψει στον εργασιακό σας χώρο αλλά θα είναι κάτι παροδικό, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράτε παρορμητικά και ακαριαία γιατί πολύ πιθανόν να βγείτε ζημιωμένοι.

Ταύρος: Δεν είναι αρνητική αυτή η πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο καθώς πραγματοποιείται στους φιλικούς Ιχθύς. Σταθεροποίηση σε θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική σας δραστηριοποίηση και την κοινωνική σας συμμετοχή σε συλλόγους μπορεί να φέρει αυτό το φεγγάρι αλλά μέσω κάποιας ψυχολογικής αναστάτωσης. Δεν είναι κακό, πάντα στο κλείσιμο μιας κατάστασης είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά. Να σκέφτεστε πως το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον θετικό και έτσι ακόμα και εάν ξεβολευτείτε αρχικά, μην πανικοβληθείτε, φανείτε ευέλικτοι και αποκομίστε το όφελος. Ο ερωτισμός θα είναι αυξημένος και μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα. Οι δεσμευμένοι να είστε προσεκτικοί σε πειρασμούς και φροντίστε να διοχετεύσετε τον ερωτισμό στη μόνιμη σας σχέση, οι αδέσμευτοι ενδώστε στον γλυκό πειρασμό.

Δίδυμος: Το πρώτο ζώδιο που επηρεάζεται άμεσα από αυτό το φεγγάρι. Αναστάτωση και ολοκλήρωση κάποιας κατάστασης σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα αναδείξει αυτή η πανσέληνος, μην φοβηθείτε την όποια τροπή και αν πάρει το θέμα γιατί είναι αναγκαίο να συμβεί έτσι ώστε να εξελιχθείτε και να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Με την ευελιξία, τη διπλωματία και την οξύνοιά σας θα καταφέρετε να το διαχειριστείτε ορθά και έτσι μπορείτε να το στρέψετε υπέρ σας. Η ψυχολογική αναστάτωση δεν θα λείψει. Ποιος είπε εξάλλου πως στο κλείσιμο μιας κατάστασης ή σε κάποια αλλαγή δεν είχε άγχος και αγωνία για την εξέλιξή και την έκβασή της; Δεν αποκλείεται ένα άτομο της οικογένειάς σας να χρειαστεί τη βοήθειά σας και έτσι να πρέπει να το μοιραστείτε το πρόβλημά του, αυτό ίσως σας φορτίσει.

Καρκίνος: Η πανσέληνος της 12ης Σεπτεμβρίου δεν είναι αρνητική για εσάς. Πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μεταφορές, τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για κάποιο επαγγελματικό θέμα ή για λόγους αναψυχής. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε το κλείσιμο μιας κατάστασης σε ένα θέμα ανώτερης εκπαίδευσης, πιθανόν να είναι η έλευση του πτυχίου σας. Δεν παύει να είναι ένα σημαντικό γεγονός και αυτό θα σας φορτίσει συναισθηματικά αλλά ευχάριστα. Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε εξελίξεις στο θέμα που σας απασχολεί. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και τις μετακινήσεις σας.

Λέων: Η πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με τα οικονομικά, τα φορολογικά και κληρονομικά σας. Δεν αποκλείεται να σας έρθουν ευχάριστες ειδήσεις για κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εφορία ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα και αυτό θα δράσει σταθεροποιητικά για το εισόδημά σας και τον προϋπολογισμό σας. Το θέμα είναι πως θα σας ικανοποιήσει και θα φέρει ένα μειδίαμα στο πρόσωπό σας, ακόμη και αν δεν αδράξετε το 100% της ωφέλειάς του. Η ερωτική-σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένοι και οι δεσμευμένοι θα έχετε την δυνατότητα να διοχετεύσετε τη φλόγα που κρύβετε μέσα σας στον ιδιωτικό σας χώρο ενώ οι αδέσμευτοι ψάξτε τα παιχνίδια μιας στιγμής και που ξέρετε; Ίσως σταθεροποιηθεί και κάτι!

Παρθένος: Στον άξονα σας πραγματοποιείται η πανσέληνος και φέρνει ψυχολογική αναστάτωση, κυκλοθυμία και τη λήξη κάποιων καταστάσεων, οι οποίες πιθανώς να σας ταλάνιζαν εδώ και καιρό. Οι γεννημένοι κοντά στη 12η Σεπτεμβρίου θα έχετε εξελίξεις και γεγονότα σε σχέσεις και συνεργασίες για έναν ολόκληρο χρόνο, τα οποία είναι απαραίτητα να γίνουν έτσι ώστε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας. Ζυγίστε τα συν και τα πλην και τάξτε στο πλευρό σας όσους έχουν περάσει το τεστ της δοκιμασίας. Οι σχέσεις σας θα σταθεροποιηθούν αλλά η όλη αυτή διεργασία ξεκαθαρίσματος λογικό είναι να σας κοστίσει λίγο συναισθηματικά και να σας αναστατώσει ψυχολογικά. Φανείτε ρεαλιστές και σύντομα θα περάσει. Φεγγάρι είναι! Θα μπει σε χάση!

Ζυγός: Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την υγεία και την εργασία σας και σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας χρόνιας κατάστασης, η οποία σας ταλαιπώρησε. Σε θετικό ημιεξάγωνο  με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την κατάσταση αν και προκαλεί κάποια συναισθηματική δυσκαμψία έτσι θα χρειαστεί να φανείτε ωμοί και να κρίνετε αντικειμενικά την κατάσταση χωρίς να γίνεστε σκληροί και επικριτικοί. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να σταθεροποιήσετε κάποιο πρόβλημα υγείας και να μπει σε θετική εξέλιξη. Οι τάσεις φυγής δεν βοηθάνε, αντιμετωπίστε την κατάσταση κατάματα και η θετική  τροπή είναι κοντά σας.

Σκορπιός: Καθόλου βλαπτική για το δικό σας ζώδιο η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, αντιθέτως πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη δημιουργία, τον έρωτα και τα φλερτ, τα οποία είναι πολύ γνωστά για εσάς. Η ερωτική διάθεση αυξημένη ενώ μπορείτε να κάνετε γνωριμίες και λόγω της θετικής γωνίας Ήλιου-Κρόνου αυτές να σταθεροποιηθούν και να επισημοποιηθούν. Το κλείσιμο μιας κατάστασης στον έρωτα και η αρχή ενός νέου κύκλου εμπειριών είναι μέσα στο μενού αυτού του φεγγαριού. Μεγάλη πιθανότητα να έχετε εξελίξεις και συναισθηματική φόρτιση σε φιλικές σχέσεις ενώ η δράση σας ως προς το συλλογικό περνάει σε άλλη φάση, πιο δυνατή και ο λόγος σας έχει δύναμη.

Τοξότης: Άλλο ένα ζώδιο που βάλλεται από την πανσέληνο της 12ης Σεπτεμβρίου καθώς δημιουργεί τετράγωνο με τους δεσμούς από τον άξονά σας και φέρνει καρμικές καταστάσεις και αλλαγές σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και καριέρας. Μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει συναισθηματική ωμότητα στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ή να σκέφτεστε το σενάριο μιας μετακόμισης και αποκοπής από το πατρικό σας σπίτι. Πιθανώς ένα άτομο της οικογένειάς σας να ζητήσει τη θετική συνδρομή σας σε κάποιο πρόβλημά του και αυτό να σας αναστατώσει συναισθηματικά. Δεν αποκλείονται αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά ή το κλείσιμο μίας κατάστασης καθώς ενεργοποιείται και η έκλειψη της 15ης Ιουνίου.  Πάντως λόγω θετικής συμμετοχής του Κρόνου, οι καταστάσεις θα σταθεροποιηθούν και η κάθαρση μάλλον θα γίνει υπέρ σας, φέρνοντάς σας θετικές αλλαγές.

Αιγόκερως: Επικοινωνιακή αναστάτωση μπορεί να φέρει αυτό το φεγγάρι και κάποια συναισθηματική ψυχρότητα με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας καθώς και όταν οδηγείτε. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια σταθεροποίηση στον επαγγελματικό σας χώρο ή στη φήμη σας και την κυριαρχία σας λόγω της θετικής γωνίας Ήλιου-Κρόνου. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να επιτύχετε έναν επιτυχή διακανονισμό σε θέματα ανώτερων σπουδών ή κλεισίματος συμφωνιών. Μπορείτε να δώσετε ένα βιογραφικό, να κριθεί επαρκές και να σας προσλάβουν σε μία νέα  δουλειά εξασφαλίζοντάς σας ένα εισόδημα. Καλώς ή κακώς μετά τη συναισθηματική φόρτιση κρίνετε ρεαλιστικά και θα δείτε τα αποτελέσματα των εξελίξεων πως βαίνουν υπέρ σας.

Υδροχόος: Τον τομέα των οικονομικών και της αυτοπεποίθησής σας επηρεάζει η πανσέληνος αυτή και μπορεί να τρέξει καταστάσεις οικονομικού-φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου. Αν και οι εξελίξεις που θα διαδραματιστούν σας φέρνουν κάποια εσωτερική αναμπουμπούλα τελικά μάλλον θα δράσουν σταθεροποιητικά και θα έχετε θετική τροπή των υποθέσεών σας. Η θετική γωνία μεταξύ Ήλου-Κρόνου δρα σταθεροποιητικά για θέματα φορολογικά και ακίνητης περιουσίας. Ο νόμος μπορεί να σας δικαιώσει και εάν έχετε κάποια δίκη μπορείτε να την κερδίσετε. Το κλείσιμο μίας κατάστασης, η οποία σας κούρασε είναι κοντά και θα νιώσετε αποδεσμευμένοι έτσι ώστε να αρχίσετε από το μηδέν χτίζοντας από την αρχή, με γερά θεμέλια τον τομέα των οικονομικών σας.

Ιχθείς: Στο ζώδιό σας το φεγγάρι και στον άξονά σας η πανσέληνος αυτή φέρνουν ευαισθησία και κυκλοθυμική διάθεση αυξημένη. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι σε φάση περίεργη και εσείς χρειάζεται να κάνετε τον απολογισμό σας, να δείτε ποιοι είναι φίλοι και ποιοι όχι. Μέρες έντονες και πληγώνουν το συναίσθημά σας γιατί σας βάζουν στη διαδικασία συνειδητοποίησης. Αναλογιστείτε τι λάθη έχετε κάνει και εσείς και εάν κρίνετε ρεαλιστικά και χωρίς τα κιάλια του Ποσειδώνα ίσως εντοπίσετε τα λάθη σας και έτσι δώσετε μια ευκαιρία σε σχέσεις που όντως άξιζαν. Ενεργοποιείται η έκλειψη της 15ης Ιουνίου και σας βάζει λίγο επίπονα στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος και της αυτοενδοσκόπησης. Μην φοβηθείτε να δείτε ρεαλιστικά, οι σχέσεις σας μετά αυτό το ξεκαθάρισμα μπορούν να σταθεροποιηθούν.

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου