Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Φθινοπωρινή Ισημερία - Χρόνια Πολλά Ζυγοί !!!


Σήμερα 23/09/2011 είναι η ημέρα της Φθινοπωρινής Ισημερίας! Η ημέρα είναι ισοδύναμη της νύχτας και επέλχετει η πλήρης ισορροπία στον κόσμο και την ανθρωπότητα. Πάγια απαίτηση της ημέρας της Ισημερίας η πλήρης ισορροπία του εαυτού μας, των θέλω μας, των επιθυμιών μας, των υποχρεώσεών μας. Τα ενεργειακά επίπεδα αυξημένα και έχουμε την ευκαιρία με διαλογισμό, γιόγκα ή μία ήρεμη-μοναχική βόλτα στην παραλία ή μέσα στη φύση να οργανώσουμε τη σκέψη μας και να οδηγήσουμε τους εαυτούς μας σε μονοπάτια ισορροπίας!


Ήλιος & Αφροδίτη από το Ζυγό αναπτύσσουν το αίτημα μας, πάγιο αίτημά μας για συντροφικότητα, ειρήνη και σεβασμό. Σπάει η μονοτονία του εγώ και κινούμαστε στα χνάρια του "εμείς" !!! Ευκαιρία να αποτοξινώσουμε κάθε εγωιστική-εγωπαθή συμπεριφορά!!! Ρομαντισμός και ιδεαλισμός για μία ανθρωπότητα συμβατή και ιδεατή στα πλαίσια του Ζυγού!!!

Η Σελήνη και ο Άρης μεγαλειώδεις από το ζώδιο της διακυβέρνησης του φωτοδότη Ήλιου μας χαρίζουν πλουμιστά και μεγαλοπρεπή συναισθήματα, λαμπερά και έναν κυκλώνα διεκδίκησης καθώς ο Άρης από τον Λέοντα εκφράζει όλες του ττις αρσενικές ποιότητες για μάχη, διεκδίκηση και τιμές. Τα συναισθήματα;;; Ρωμαλαία και νιώθουμε τόση συναισθηματική δύναμη που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο κάλεσμα της ισημερίας.

Ο Ουρανός;;; Πρωτοστάτης από το ζώδιο του μονομάχου Κριού φέρνει τους σπόρους της ανατροπής, της προόδου και της διάκρισης. Εκκεντρικός και λαμπερός μας ωθεί σε ανανεωτικά μονοπάτια και πρωτόγνωρα συναισθήματα!!!

Ο Κρόνος οδεύει προς την απόλυτη μοίρα της έξαρσής του στον Ζυγό και εκπέμπει νότα και τόνους δικαιοσύνης για σεβασμό, ισορροπία και αμοιβαιότητα! Οι σχέσεις απαιτούν να οικοδομηθούν στέρεα και σοβαρά, σε βάθος και διορατικά...

Όλα αυτά υπό αρμονικές γωνίες δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με εμφατική-ανατρεπτική δυναμική! Τοιουτοτρόπως δεν έχουμε δικαιολογία να πούμε πως δεν καταφέραμε να επιφέρουμε τις ισορροπίες στη ζωή μας. Έχουμε τη δυναμική να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας, να προωθήσουμε βιογραφικά και να δώσουμε ή να πάρουμε συνεντεύξεις!!!

Η ημέρα ευνοεί τους τολμηρούς !!! Χρόνια Πολλά στους Ζυγούς !!! Ας βάλουμε σε λειτουργία το μηχανισμό της δίκαιης & Ισόρροπης ζυγαριάς !!!

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου