Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Γενέθλια Χρονιά ΖυγούΧρονιά ευκαιριών, αλλαγών, προκλήσεων, ωρίμανσης,  εξέλιξης, ουσιαστικής μεταμόρφωσης αλλά και με προστασίες το 2012 και στα δύο εξάμηνα καθώς το πρώτο 6μηνο η παραμονή του πλανήτη της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων σώζει πολλές καταστάσεις, προσφέρει αισιοδοξία, αποδράσεις και εξελίξεις σε επίπεδο γνώσης και διεύρυνσης οριζόντων. Στο δεύτερο εξάμηνο έρχεται ο Δίας από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων και σας προστατεύει από κακοτοπιές και αναποδιές. Στο όλο κλίμα πίεσης φέρνει επέκταση, τύχη, αισιοδοξία και γενικώς μία πιο ανάλαφρη διάθεση. Πιεστική; Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία σας φέρνει εσωστρέφεια και τάσεις απομόνωσης. Ο Κρόνος φέρνει κούραση, υποχρεώσεις, αγώνες αλλά παράλληλα καταξίωση και ωρίμανση. Ο δε Ουρανός προκαλεί αναστάτωση σε σχέσεις, συνεργασίες και γάμο καθώς δρα εκκεντρικά, επαναστατικά και ανατρεπτικά. Ο Πλούτωνας από την άλλη προκαλεί σκληρές και ουσιαστικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας.
Πιο αναλυτικά:

Αφροδίτη:  Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της κομψότητας και των οικονομικών έχει μία ιδιάζουσα συμπεριφορά μέσα στο 2012 καθώς παραμένει ένα 4μηνο στο ζώδιο των Διδύμων. Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του αέρα, αρμονικό προς το δικό σας και από εκεί λειτουργεί προστατευτικά καθώς εκφράζει ποιότητες σχετικά όμοιες με το δικό σας. Από το ζώδιο των Διδύμων τονίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τη μόρφωση σε ανώτερο επίπεδο, τη φιλοσοφία και τα ανώτερα ιδανικά. Δίνει έμφαση σε θέματα με διεθνείς υποθέσεις, μακρινά ταξίδια και σχετίζεται με τις πνευματικές αναζητήσεις. Ευεργέτης πλανήτης φέρνει εύνοια σε όλα τα σχετικά θέματα και μπορείτε να έχετε επιτυχία και πρόοδο. Χαρακτηριστικό της θέσης αυτής είναι πως λειτουργεί άκρως ενισχυτικά για την αυτοπεποίθησή σας και προσδίδει πινελιές χαμόγελου στο πρόσωπό σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους επιθυμεί την πνευματική διέγερση, είναι γοητευτική-επικοινωνιακά γοητευτική αλλά έχει μία ροπή προς το ασταμάτητο φλερτ και συχνά χαρακτηρίζεται ψυχρή, μη εκδηλωτική και απόμακρη. Ελκύεται από πνευματικούς συντρόφους και απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία μίας σχέσης είναι η καλή επικοινωνία. Η διάθεσή σας θα είναι πιο ανάλαφρη και επικοινωνιακή, ενώ παράλληλα θα έχετε επιτυχία σε θέματα μεταπτυχιακών ή ακαδημαϊκών σπουδών οι νεότεροι σε ηλικία. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορεί να θελήσετε να καθίσετε ξανά στα έδρανα και να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως χαρίζει μία νότα αισιοδοξίας στη ζωή σας και δρα προστατευτικά.

Αφροδίτη στους Διδύμους: 03/04/2012 ώρα:15:17 έως 07/08/2012 ώρα: 13:41
Ανάδρομη: 15/05/2012 ώρα:14:32 έως 27/06/2012 ώρα 15:05

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης παρατηρούνται αναβολές, καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα σε ζητήματα καρδιάς και οικονομικών. Ο έρωτας έχει τάσεις στασιμότητας ενώ οφειλόμενα ποσά αργούν να επιστραφούν. Αναβάλλετε αισθητικές επεμβάσεις, μετακομίσεις και ανακαινίσεις πεπαλαιωμένων χώρων.

Άρης:  Άλλη μία ιδιάζουσα πορεία είναι αυτή του Άρη, πλανήτη της λίμπιντο, της ενέργειας, της δράσης, της δραστηριότητας, της αποφασιστικότητας και της πρωτοβουλίας, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τον Ιούλιο του 2012 διανύει το ζώδιο της Παρθένου. Το ζώδιο της Παρθένου αποτελεί για το ζώδιό σας τον 12ο οίκο, ο οποίος σχετίζεται με κρυφές, μυστικές καταστάσεις και τη βαθύτερη σας ψυχολογία. Αυτό προκαλεί τάσεις εσωστρέφειας και πεσμένου αμυντικού συστήματος. Η δράση σας έχετε την επιθυμία να είναι παρασκηνιακή και να κινείστε με απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να φυλαχτείτε από εχθρούς, οι οποίοι προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα σας. Ίσως νιώθετε εξαντλημένοι κάποιες φορές γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή ξεκούραση, ελαφριά γεύματα και πλήρη σε βιταμίνες ή ιχνοστοιχεία. Καλό είναι να παίρνετε βιταμίνες ενδυνάμωσης για το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Κάποιοι από τον επαγγελματικό σας χώρο ή στην προσωπική σας ζωή μπορεί να μιλάν για το πρόσωπό σας, όχι απαραίτητα άσχημα. Πολλές καταστάσεις και γεγονότα διαδραματίζονται σε ένα παρασκηνιακό πλαίσιο κατά το πρώτο εξάμηνο και η δυναμική τους είτε θετική είτε αρνητική θα ξεδιπλωθούν από τον Ιούλιο και μετά. Πιθανότητα για έντονους συναισθηματικούς πόθους, οι οποίοι σας δημιουργούν εσωτερικές συγκρουσιακές καταστάσεις και έντονη νευρικότητα. Προστατέψτε την ψυχολογία σας και μην οδηγείστε σε καταθλιπτικές συμπεριφορές. Είναι μία θέση λίγο αγχωτική αλλά όχι ανυπέρβλητη. Να θυμάστε πως έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη, η οποία είναι προστάτιδά σας άρα δεν είστε μετέωροι στην τύχη.

Άρης στην Παρθένο: 01/01/2011 έως 03/07/2012 ώρα:12:31
Ανάδρομος: 24/01/2012 ώρα:00:53 έως 14/04/2012 ώρα:03:53 

Κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη παρατηρούνται αναβολές, καθυστερήσεις σε θέματα δράσης, δραστηριότητας. Νιώθουμε κάπως ενεργειακά μπλοκαρισμένοι και δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Επίσης δεν αποκλείονται προβλήματα υγείας κυρίως στα γεννητικά συστήματα στους άνδρες και τις γυναίκες. Προσεκτικά και στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Δίας:  Από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 11/06/2012 και ώρα 17:22 ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της γενναιοδωρίας κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και το 8ο ηλιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου, την ακίνητη περιουσία  και τη σεξουαλικότητά σας. Θέματα τέτοιου είδους φαίνεται να έχουν θετική τροπή. Μπορείτε να προβείτε στην αγορά ενός ακινήτου ή ενδέχεται να αποκτήσετε κάποια κληρονομιά. Μπορεί να έχετε ευκαιρίες και επιτυχίες σε θέματα νομικά φορολογικού-κληρονομικού περιεχομένου ή σε δικαστικούς αγώνες με θέμα τέτοια περιεχόμενα. Η αδρεναλίνη σας και ο δυναμισμός σας κυμαίνονται σε καλά επίπεδα ενώ η σεξουαλικότητά σας βελτιώνεται. Μπορείτε να ανακαλύψετε ένα πρόβλημα σεξουαλικής προέλευσης και να το αντιμετωπίσετε με ιατρική αγωγή. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και επιθυμία είναι ορατά αλλά να κινείστε προσεκτικά καθώς και η υπερβολή προκαλεί προβλήματα.


Από τις 11/06/2012 και ώρα 17:22 έως τις 25/06/2013 ο Δίας κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μία θέση αρκετά ευνοϊκή προς το δικό σας ζώδιο καθώς ευνοεί την ανώτερη εκπαίδευση σας, την ιδεολογία σας και τη φιλοσοφία σας. Ενισχύει την αισιοδοξία σας και αυτό βελτιώνει σημαντικά τη διάθεσή και την ψυχολογία σας έτσι μπορείτε να γίνεται πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί σε όποιον τομέα  επιθυμείτε. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία σε σπουδές, μεταπτυχιακά ή διδακτορικά ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορείτε να καθίσετε πάλι στα έδρανα αναζητώντας νέους πνευματικούς ορίζοντες. Στείλτε βιογραφικά γιατί η εύνοια να σας προσλάβουν είναι σημαντική.

Κρόνος:  Από την αρχή του έτους, ο πλανήτης της ωρίμανσης, των δοκιμασιών, της πρόκλησης και της σοφίας, Κρόνος διατρέχει το ζώδιό σας και φέρνει δεσμεύσεις και φορτωμένο πρόγραμμα. Περνάει από το μικροσκόπιο σχέσεις-συνεργασίες και το γάμο σας και καλεί να διορθώσετε τα κακώς κείμενα παλαιότερων εποχών. Όσες σχέσεις δεν είναι γερά θεμελιωμένες διαλύονται και τη θέση τους έρχονται να καταλάβουν άλλες. Είστε σε μία εποχή ξεκαθαρισμάτων και «προϋπολογισμού» σχέσεων. Κάνετε την αυτοκριτική σας και ζυγίζοντας όπως συμβολίζει και ο Κρόνος από τον δικό σας αστερισμό παίρνετε αποφάσεις ζωής. Οι δοκιμασίες, τα εμπόδια και οι προκλήσεις σας έχουν σε συνεχή εγρήγορση και έναν ακατάπαυστο μαραθώνιο αλλά με σύνεση, οργάνωση και υπομονή μπορείτε να ανεβείτε σκαλιά επιτυχίας και να καταξιωθείτε. Ο Κρόνος και η σωστή διαχείρισή του φέρνουν τιμές και καταξίωση. Σε περιόδους που ο Κρόνος διανύει το ζώδιό μας οφείλουμε να ακολουθούμε τη νόμιμη οδό γιατί αλλιώς προκαλεί σκάνδαλα και πτώση. Ο νόμιμος δρόμος και ο αγώνας φέρνουν το δάφνινο στεφάνι. Παραδείγματα επιτυχημένων Ζυγών, οι οποίοι γνώρισαν την επιτυχία με την διέλευση του Κρόνου από το ζώδιό τους είναι η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη(τηλεοπτική Νταίζη) των Μυστικών της Εδέμ και η Μαίρυλιν Διόνα(τηλεοπτική Μαρίλια) των Μυστικών της Εδέμ.  

Στις 05/10/2012 και ώρα 20:34 εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας και εισέρχεται στο επόμενο από το δικό σας ζώδιο, αυτό του Σκορπιού. Από εκεί έρχεται να δοκιμάσει τον τομέα των οικονομικών σας, του εισοδήματός σας και της αυτοπεποίθησής σας. Χρειάζεται σύνεση και οργάνωση ο τομέας των οικονομικών , όχι υπερβολικές δαπάνες γιατί μπορείτε να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού και με το ταμείο άδειο. Νιώθετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου όσον αφορά την οικονομική σας δύναμη και αυτό προκαλεί δονήσεις αρνητικές για την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να δεχτείτε μία μείωση μισθού ή να αναγκαστείτε να υιοθετήσετε έναν πιο λιτό και λιγότερο δαπανηρό τρόπο ζωής. Με σκληρή δουλειά και αγώνα μπορείτε όμως να επιτύχετε και τα αντίθετα αποτελέσματα όπως αύξηση της αποταμιευτικής σας δύναμης και αύξηση στην κατανάλωση και τις επενδύσεις σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται να είστε συνετοί και ώριμοι με την διαχείριση του οικονομικού σας τομέα.

Ουρανός:  Ο Ουρανός πλανήτης της επανάστασης, της καινοτομίας, των ουρανοκατέβατων καταστάσεων, της εκκεντρικότητας και του χάους κινείται όλη τη χρονιά στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, αυτό του Κριού. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και φέρνει απρόοπτα, ουρανοκατέβατες αλλαγές που και εσείς οι ίδιοι δυσκολεύεστε να συνειδητοποιήσετε. Ο αστάθμητος παράγοντας σημαντικός και χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί και μετριοπαθείς σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς η ανατρεπτική σας διάθεση μπορεί να προκαλεί ρήξεις. Έχετε την τάση να τινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει και αυτό λειτουργεί συγκρουσιακά το πρώτο 8μηνο καθώς ο Κρόνος από το ζώδιό σας καλεί να δεσμευτείτε. Πιθανότητα να δημιουργήσετε σχέσεις ή δεσμό με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή νοοτροπίας ενώ παράλληλα ευνοούνται και οι διαδικτυακές γνωριμίες. Κεραυνοβόλοι έρωτας είναι στο μενού της θέσης αυτής και αυτό καλεί τους δεσμευμένους να είναι προσεκτικοί έτσι ώστε να μην τινάξουν στον αέρα μία σχέση ζωής.

Ανάδρομος: 13/07/2012 ώρα 09:48 έως 13/12/2012 ώρα 12:02

Ποσειδώνας:  Από την αρχή του έτους μέχρι τις 03/02/2012 και ώρα 19:03 κινείται στον Υδροχόο. Στη συνέχεια εγκαταλείπει οριστικά το πνευματώδες αυτό ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, αυτό των Ιχθύων. Από τους Ιχθύες μπορεί να εκφράσει εύκολα τις οραματιστικές του ιδιότητες και να ενισχύσει τις καλλιτεχνικές μας αναζητήσεις. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το τελευταίο στο ζωδιακό και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, είναι σύνθετο και πολύπλοκο. Ζώδιο μαζικό και ομαδικό, πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα αναπτυχθούν υπό εμβρυακή μορφή και με την πάροδο του χρόνου θα παίρνουν σάρκα και οστά.
Τον πρώτο μήνα του έτους από τον Υδροχόο και τον 5ο ηλιακό σας οίκο κλείνει οριστικές καταστάσεις που σχετίζονται με τη δημιουργία, τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη χαρά της ζωής. Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι τις τελευταίες 5ημέρες του Ζυγού και μάλιστα συμπαθητικά ευνοϊκά. Ένας ιδανικός έρωτας, η δημιουργία ιδανικής οικογένειας και ιδανικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων επηρεάζονται. Υπό θετική γωνία μάλλον τα αποτελέσματα είναι ευτυχή παρά δυστυχή και ανεπιτυχή. Δεν παύει όμως ο Ποσειδώνας να είναι «Κοσμοσείστης» και να προκαλεί καταστάσεις απατηλές, νεφελώδεις συνεπώς οφείλετε να είστε εγκρατείς και μετριοπαθείς στον έρωτα και τη δημιουργία. Μην επενδύεται συναισθηματικά μονομιάς μην απογοητευτείτε.

Από τις 03/02/2012 και ώρα 19:03 εισέρχεται οριστικά στο ζώδιο των Ιχθύων και το 6ο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο συσχετίζεται με θέματα εργασίας και υγείας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα νέο καλλιτεχνικό επάγγελμα, λιγότερο γραφειοκρατικό και να αποκομίσετε δέουσα απόλαυση και ικανοποίηση. Η φαντασία σας στον εργασιακό χώρο αναβαθμίζεται και μετουσιώνεστε από Ποσειδώνιες ποιότητες έτσι ένα επάγγελμα καλλιτεχνικής προέλευσης θα σας ταίριαζε δεόντως. Ο Ποσειδώνας όμως είναι πλανήτης δίκοπο μαχαίρι και οφείλετε να διατηρήσετε την αντικειμενικότητά σας και τη λογική σας αποφεύγοντας να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο εργασίας σας γιατί μπορεί να κρύβουν πράγματα και να σας ρίξουν σε παγίδες αράχνης. Χρειάζεται προσοχή και στον τομέα της υγείας καθώς μπορεί να προκαλέσεις μολύνσεις εντερικού και γενικότερα τάσεις μείωσης της άμυνας του οργανισμού σας. Αποφύγετε καταχρήσεις και τοξίνες γιατί μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργίες.

Ανάδρομος: 04/06/2012 ώρα 21:04 έως 11/11/2012 ώρα 07:53

Πλούτωνας:  Ο Πλούτωνας, πλανήτης της μεταμόρφωσης, της αναμόρφωσης, της φθοράς, του θανάτου και της αναγέννησης σε όλη τη διάρκεια του έτους διατρέχει το ζώδιο του Αιγόκερου, το οποίο αποτελεί και 4ο γωνιακό σας σπίτι. Σχετίζεται με την οικογένεια, τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και το σπίτι ως οίκημα και χώρο ασφάλειας. Γκρεμίζει προβληματικές καταστάσεις ουσιαστικά και εκ βαθέων. Τα σαθρά θεμέλια μετουσιώνονται σε δυναμικά και οι σχέσεις αλλάζουν ποιόν. Μπορεί να οδηγείστε σε μία αλλαγή κατοικίας ή μία ριζική ανακαίνιση. Η σχέση μας με τη μητρική γη ή τη φύση μπορεί να αλλάζει και να αποφασίσετε να στηρίξετε το σχήμα «καθημερινής παλίνδρομης μετακίνησης» κατά το οποίο εγκαθίσταντο άνθρωποι στις περιαστιακές, πιο αγροτικές περιοχές(ακολουθώντας ένα πιο φυσικό lifestyle) κατευθυνόμενοι στο κέντρο της πόλης. Παραδείγματος χάριν. Τόπος μόνιμης κατοικίας Χαλάστρα νομού Θεσσαλονίκης με τόπο μόνιμης εργασίας το κέντρο της Θεσσαλονίκης(απόσταση 20 χιλιόμετρα). Το μόνο σίγουρο είναι πως δέχεστε και κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου συγκρουσιακές καταστάσεις, οι οποίες θέτουν ως στόχο την μεταμόρφωση και την ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας. Ριζικές αλλαγές που πολλές φορές έρχονται απροσδόκητα και ακαριαία, χωρίς να τις περιμένετε.

Ανάδρομος: 10/04/2012 ώρα 16:24  έως 18/09/2012 ώρα 05:07

Ερωτικά-Σχέσεις: Έχετε προστασία στον έρωτα και τις σχέσεις καθώς η Αφροδίτη από τις αρχές Απριλίου μέχρι αρχές Αυγούστου διατρέχει ζώδιο αρμονικό προς το δικό σας, αυτό των Διδύμων. Από τον Ιούνιο και μετά τα πράγματα είναι σαφώς ευνοϊκά καθώς ο Δίας είναι προστάτης και φέρει νέες σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερα ερωτικός ο Ιούλιος και το 1ο μισό του Αυγούστου καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας καθιστά τις προσωπικότητές σας ακαταμάχητες. Καθόλου άσχημος και ο Οκτώβρης μέχρι μέσα Νοεμβρίου με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη.

Οικονομικά: Εύνοια και προστασία το πρώτο εξάμηνο καθώς ο Δίας στον τομέα των οικονομικών που σχετίζονται με κληρονομιές και εφορίες φέρνει έσοδα και επέκταση. Προσεκτικά από μέσα Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο ενώ παράλληλα με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό φανείτε λογικοί και εγκρατείς καθώς προκαλεί μειωμένη αυτοπεποίθηση και έσοδα. Στοχεύστε σε αποταμιεύσεις μέχρι τα μέσα Αυγούστου έτσι ώστε να εξασφαλίσετε αποθεματικά ή ρευστοποιήσιμα και μη.

Επαγγελματικά: Εύνοια τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Η γενέθλια χρονιά ενός ζωδίου είναι ένας δείκτης πρόγνωσης για το πως θα κυλίσει η χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλια.


                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου