Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

2012 & Majas – Συμπαντική Ευθυγράμμιση - Ευθυγράμμιση Πλανητών


Το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι καθαρά αστρολογικό καθώς περιέχει και κάποιες αστρονομικές θεωρίες-πληροφορίες. Οι Majas ήταν μία φυλή, η οποία είχε υψηλό δείκτη ευφυΐας και βασιζόμενοι σε εμπειρικές παρατηρήσεις και γεγονότα εξήγαγαν κάποιες θεωρίες και συμπεράσματα για τη φύση, το σύμπαν, τη διαδοχή της ημέρας και της νύχτας καθώς και όλα τα σχετικά με τη συμπαντική δραστηριότητα. Με ακρίβεια σαν επιστημονικά εργαλεία μπορούσαν να προσδιορίσουν αστρονομικά και αστροφυσικά γεγονότα.
Οι Majas  έγιναν γνωστοί για το περίφημο ημερολόγιο τους, το οποίο ξεκινάει να μετρά από το 3144 Π.Χ αν δεν απατώμαι. Σύμφωνα με αυτό ο χρόνος σταματάει το 2012 και συγκεκριμένα την 21η Δεκεμβρίου του 2012. Η ημέρα αυτή, όπως κάθε έτος γραμμικά και περιοδικά συμβολίζει το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Η νύχτα είναι στο αποκορύφωμά της και υπερνικάει την ημέρα καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι του 24άρου. Από εκείνη τη χρονική στιγμή και σταδιακά η ημέρα αρχίζει να ανακτά δυνάμεις και να μεγεθύνεται παραγκωνίζοντας σταδιακά τη νύχτα. Είναι κάτι σαν σημείο θανάτου προσωπικά, σημείο θανάτου, προσωπικής και ολικής αποσύνθεσης.

Το γεγονός πως το ημερολόγιο των Majas σταματάει δεν σημαίνει πως ο χρόνος σταματάει και η ζωή παύει να υπάρχει. Πολλές θεωρίες και εικασίες περί καταστροφής και δευτέρας παρουσίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η σκανδαλολογία και η παραφιλολογία γύρω από την 21η Δεκεμβρίου 2012 είναι καλπάζουσα και πολύς κόσμος τρομοκρατείται. Σαφώς ο παράγοντας αβεβαιότητας είναι υπαρκτός και τα σενάρια είναι όλα ανοιχτά όμως προσωπικά πιστεύω πως ο κόσμος μας δεν θα
καταστραφεί και η ζωή θα συνεχιστεί περνώντας μέσα από μία κρίση και αποδυνάμωση.

Η 21η Δεκεμβρίου 2012 λειτουργεί σαν σημείο καμπής όπου από το κατώτατο σημείο μπαίνουμε σε μία φάση σταδιακής ανόδου και κλιμάκωσης. Εάν αποσυμβολίσουμε και τη χρονική περίοδο, κατά την οποία η νύχτα από το μέγιστο και παντοδύναμό της σημείο αρχίζει και χάνει έδαφος παραχωρώντας τη θέση της στη διάδοχό της, ημέρα μπορούμε κα εξάγουμε το συμπέρασμα πως η ανθρωπότητα περνάει από ένα φάσμα σε ένα άλλο. Το σημείο θανάτου και αποσύνθεσης κορυφώνεται και παραχωρεί τη θέση του σε μία άλλη εποχή, πορεία αναγέννησης και σύνθεσης. Κάθε οργανική σύνθεση-υπόσταση
έχει αποσυντεθεί πλήρως και αναμένεται να αναγεννηθεί και να αναπλαστεί.

Ακόμα και από τη θρησκεία μας να το πάρουμε, από την Ορθόδοξη-Χριστιανική πλευρά αυτό συμβολίζει. Το σκηνικό λαμβάνει χώρα κοντά στην ημέρα γέννησης του Θεανθρώπου. Ο Θεάνθρωπος είναι μία από τις πιο φωτεινές και δυναμικές υπάρξεις σε όλη την ιστορία. Η ημέρα της γέννησής Του είναι το χρονικό σημείο του πλήρους φωτός και της πλήρους σύνθεσης. Συνεπώς μπορούμε να συμπεράνουμε πως η κοινωνία από μία περίοδο συσκότισης και αποσύνθεσης περνάει δυναμικά σε μία φάση αναγέννησης και λάμψης.

Από αστρονομική άποψη τώρα την 21η Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιείται η λεγόμενη αντιστροφή των ηλιακών πυλών. Ο Ήλιος, φωτοδότης του σύμπαντος εκπέμπει ενεργειακά σωματίδια και ακτινοβολία σε ποσοστό μεγαλύτερο του κανονικού και αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερενεργειακή δραστηριότητα, αύξηση της κίνησης θερμότητας και ηλιακών σωματιδίων, τα οποία μπορεί να έχουν ένα ντόμινο επιπτώσεων σε φυσικό, οικονομικό γεωλογικό επίπεδο. Αύξηση της θερμοκρασίας, λιώσιμο των πάγων, υπερφόρτωση ηλεκτρικών δικτύων δεν αποκλείονται.  Ηφαιστειακή δραστηριότητα και ότι σχετίζεται με τον ηλεκτρισμό, τη θερμότητα και τη φωτιά μπορεί να κλιμακωθεί. Κάτι αντίστοιχο είχε σημειωθεί κατά το 2001-2002. Το φαινόμενο έχει μία περιοδικότητα και επαναλαμβάνεται με απόσταση 10-11 ετών. Η επόμενη ενεργοποίησή του αναμένεται το 2012-2013 και πιθανώς να δημιουργήσει εντάσεις, αλλαγές και ανακατατάξεις.

Δεύτερο αστρονομικό φαινόμενο, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί είναι το επονομαζόμενο της αντιστροφής των μαγνητικών πόλων της γης και ενδέχεται να προκαλέσει περιβαλλοντικές αλλαγές, ατμοσφαιρικές, ηφαιστειογενή και σεισμική δραστηριότητα, ανακατάταξη της έκτασης
ηπειρωτικής-θαλάσσιας έκτασης.

Προσεγγίζοντας σταδιακά την αστρολογική προσέγγιση αν και ακόμα περιλαμβάνει και αστρονομικό περιεχόμενο ήρθε η ώρα να αναφέρω για την «Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση». Η Γη και ο Ήλιος βρίσκονται στο ίδιο σημείο και μάλιστα συνευθειακά με το κέντρο του γαλαξία μας. Το πλανητικό μας σύστημα κεντράρεται γαλαξιακά και αυτό μπορεί να προκαλέσει δονήσεις σκληροπυρηνικές ή μη, αλλαγές στις κλιματολογικές-περιβαλλοντικές συνθήκες, μεταλλάξεις και αλλοίωση του DNA. Η αλλαγή μπορεί να είναι και συνειδησιακή ως προς τον άνθρωπο έτσι να αλλάξει τα επίπεδα συνείδησης του.

Όλοι οι πλανήτες πλην του Δία βρίσκονται σε μία διαδοχική σειρά, η οποία θα καλύπτει ένα τόξο 150ο και αυτό δημιουργεί μία δυνατή αστρολογική επιρροή-δόνηση που θα λειτουργήσει μάλλον αφυπνιστικά για την ανθρωπότητα και το συλλογικό. Όπως προαναφέρθη η 21η Δεκεμβρίου συμπίπτει με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και τη μέγιστη χρονική διάρκεια της νύχτας. Από εκείνο το σημείο και μετά η ημέρα κερδίζει έδαφος και οδηγούμαστε σταδιακά μέχρι την εαρινή Ισημερία κατά την οποία κάνουμε μία ενδοσκόπηση και προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε τα θέλω με τα πρέπει. Η μέρα είναι εξίσου ισοδύναμη με τη νύχτα και καλούμαστε να ισορροπήσουμε τους εαυτούς μας. Έπειτα η διάρκεια της ημέρας κλιμακώνεται μέχρις το σημείο κορεσμού της, αυτό του Θερινού Ηλιοστασίου κατά το οποίο είναι σε παντοδυναμία και έχει τη μέγιστη χρονική διάρκεια. Εκείνη την ημέρα καλούμαστε να αδράξουμε την ενέργεια του Ήλιου και να γεμίσουμε τν οργανισμό μας και το πνεύμα μας με ακτίνες Ήλιου, φωτεινές. Σταδιακά η διάρκεια της ημέρας αποκλιμακώνεται έτσι ώστε να έρθουμε στην Φθινοπωρινή Ισημερία και να εξισορροπήσουμε πάλι τα θέλω μας με τα πρέπει μας. Σταδιακά η διάρκεια της νύχτας μεγαλώνει και φτάνει μέχρι το μέγιστό της, αυτό του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται επ άπειρο και προσωπικά πιστεύω πως δεν σταματάει με το ημερολόγια των Majas.
Η Εαρινή ισημερία συμπίπτει με την νέα αστρολογική χρονιά και τα γενέθλια του 1ου  ζωδίου στο ζωδιακό, αυτό του Κριού.
Το Θερινό Ηλιοστάσιο πραγματοποιείται με την έναρξη των γενεθλίων του 4ου   ζωδίου στο ζωδιακό, αυτό του Καρκίνου.
Η Φθινοπωρινή ισημερία συμπίπτει χρονικά με την έναρξη της γενέθλιας χρονιάς του 7ου ζωδίου στο ζωδιακό, αυτό του Ζυγού.
Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο εμπίπτει χρονικά με την έναρξη των γενεθλίων του 10ου ζωδίου, του Αιγόκερου.

Η ζωδιακή διάταξη την 21η/12ου/2012 έχει ως εξής:

Ήλιος: 0.00 του Αιγόκερου

Σελήνη: 14 Κριού

Ερμής: 14 Τοξότη

Αφροδίτη: 7 Τοξότη

Άρης: 26 Αιγόκερου

Δίας: 8 Διδύμων

Κρόνος: 8 Σκορπιού

Ουρανός: 4 Κριού

Ποσειδώνας: 0.00 Ιχθύων

Πλούτωνας: 8 Αιγόκερου

Βόρειος Δεσμός: 24 Σκορπιού

Νότιος δεσμός: 24 Ταύρου

Όλοι οι πλανήτες εκτός του Διός καταλαμβάνουν ένα διαδοχικό Τόξο των 150ο στο ζωδιακό κύκλο και συσσωρεύουν ένα ισχυρό ενεργειακό δυναμικό. Λέγεται πως τα ζώδια από τον Ζυγό και κάτω έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πιο βαρύ κάρμα συγκριτικά με τα ζώδια μέχρι την Παρθένο. Αυτή η διαδοχική διέλευση πλανητών ξεκινάει από τον Σκορπιό και καταλήγει στον Κριό. Κριός και Σκορπιός κυβερνώνται από τον Άρη, πλανήτη της ενέργειας, της δραστηριότητας, της μάχης, των εκρηκτικών καταστάσεων και του πολέμου. Είναι η δράση στην αντίδραση. Ο Δίας ξεφεύγει και βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, στους Διδύμους. Η διάταξη αυτή είναι σπάνια και θα συζητηθεί.

Ευθυγραμμίσεις έχουν συμβεί και παλαιότερα. Το 2000 έξι πλανήτες στον Ταύρο, το 1963 έξι πλανήτες στον Υδροχόο και το 2011 επτά πλανήτες στον Κριό ήταν γεγονός. Την 21η Δεκεμβρίου 2012 όψεις συνόδου, τετραγώνου, αντίθεσης και εξαγώνου θα πραγματοποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα:

Ήλιος: Ο Ήλιος θα βρίσκεται στη μηδενική, κρίσιμη μοίρα του Αιγόκερω. Το ζώδιο του Αιγόκερου σχετίζεται με την εξουσία, τη δύναμη, τη γη και την ισορροπία. Ο άξονας Καρκίνου-Αιγόκερου ονομάζεται άξονας της Γης και ο Ήλιος στο σημείο αποσύνθεσης, φτάνει στο σημείο θανάτου και αναγεννάται αναγράφοντας μία νέα πορεία για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Σελήνη: Η Σελήνη κοντά στην πύλη της 16ης μοίρας του Κριού, μίας σημαντικής μοίρας, ύψιστης ενεργειακής δύναμης. Η Σελήνη θα βρίσκεται στη 14η μοίρα του Κριού σε στενή σύνοδο με αυτήν την ηγετική πύλη. Σύνοδος σχεδόν συγκλίνουσα, καθώς η ανοχή είναι μικρή(μόλις 2ο). Η Σελήνη σχετίζεται με τη μάζα, το λαό και τα λαϊκά συναισθήματα. Στο ίδιο ζώδιο με τον Ουρανό(πλανήτης επανάστασης, ανατροπής, ακαριαίου, υψηλής νοημοσύνης) δείχνει πως οι λαοί θα βρεθούν σε ένα συναισθηματικό παραλήρημα και θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους ανατρέποντας καταστάσεις και γεγονότα. Τα αισθήματα υποδούλωσης θα εξαφανιστούν και οι μάζες θα αφυπνιστούν διεκδικώντας τα δικαιώματα τους και τα κεκτημένα τους. Ένα αίσθημα λύτρωσης, απελευθέρωσης και πρωτοπορίας είναι πιθανό. Ο λαός θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για την ανατροπή καθεστώτων χουντικών, αυταρχικών και απολυταρχικών.

Πλούτωνας: Ο Πλούτωνας( αναγέννηση, θάνατος, καταστροφή, εξουσία, σεξουαλικότητα, χρήματα) βρίσκεται στην 8η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα facies στο σημείο θανάτου. Είναι μία μοίρα που δείχνει πως από την πτώση πηγαίνεις στην άνοδο και από την άνοδο στην πτώση. Μιλάμε για το σημείο θανάτου και της πλήρους αποσύνθεσης, όπου προβληματικές, βαμπιριστικές καταστάσεις φτάνουν στο τέλος τους και οδηγούμαστε σε μία άλλη πορεία παγκοσμιότητας και ανθρωποκεντρικότητας. Στον άξονα της γης ο Πλούτωνας, που σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα για γεωλογικές αναταραχές και ενεργή δράση του περιβάλλοντος όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως από το 1984-1995 το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο της διακυβέρνησης του, αυτό του Σκορπιού προκάλεσε την έξαρση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, του AIDS και τα ταμπού κλονίστηκαν και ανατράπηκαν. Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα εξαπλώνονταν ραγδαία και το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας(AIDS ή SIDA) αποτέλεσαν μάστιγα του αιώνα. Η ψυχοθεραπεία ανέκτησε έδαφος και η ψυχολογία. Ο Πλούτωνας εκεί, στο βασίλειό του λειτούργησε δεσποτικά και φαινόμενα σεξουαλικής-οικονομικής εκμετάλλευσης-βαμπιρισμού έκαναν την εμφάνισή τους. Ακολασίες και ασυδοσίες οικονομικού-σεξουαλικού περιεχομένου κάλπασαν ενώ ο θάνατος λόγω ασθενειών σεξουαλικώς μεταδιδόμενων πήρε φωτιά.

Στη συνέχεια, από το 1995-2008 ο Πλούτωνας στον Τοξότη λειτούργησε με ασυδοσία σε θέματα θεωριών, τυχερών παιχνιδιών και τζόγου. Ο ιδεαλισμός κέρδισε έδαφος και οι θεωρίες και οι φιλοσοφικές προσεγγίσεις άκμασαν. Προσπάθεια για νομικές-νομοθετικές-νομοθεσιακές ρυθμίσεις τέθηκαν υπό συζήτηση. Θέματα παιδείας και εκπαίδευσης ήρθαν στο προσκήνιο. Ο Τοξότης κυβερνάται από το Δία και εδώ ο Πλούτωνας εξακολούθησε να λειτουργεί βαμπιριστικά και ασύδοτα. Έτσι δημιουργήθηκε μία «πλασματική άνοδος» και ανάκαμψη της ζωής και όλων των φασμάτων που συμπεριλαμβάνει αυτή.

Από το 2008 -2022 ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Κρόνου, τον Αιγόκερω και από εκεί θέτει σε εφαρμογή τον μηχανισμό της λιτότητας. Τα θέματα που έγιναν μάστιγα με τον Πλούτωνα στον σκορπιό και τον Τοξότη έρχονται στο προσκήνιο. Ο άνθρωπος, ο ασύδοτος και βαμπιριστής άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις λάθος επιλογές του, με τους λάθος οικονομικούς, σεξουαλικούς και πνευματικούς του χειρισμούς. Δημιούργησε μία πλασματική κοινωνία, μία πλασματική οικονομία, η οποία φαίνεται από τη διανύουσα οικονομική κρίση πως ήταν μία φούσκα. Απαιτεί λιτότητα και εγκράτεια σε όλους τους τομείς κυρίως στα θέματα του Πλούτωνα, του Κρόνου, του Σκορπιού, του Αιγόκερου, του Δία και του Τοξότη. Η ημέρα της 21ης Δεκεμβρίου του 2012 είναι η ημέρα θανάτου όλων αυτών των μαύρων γεγονότων, ο άνθρωπος όχι ατομικά αλλά μαζικά και εν συνείδησή του θα κάνει το μεγάλο come back, τη μεγάλη του επάνοδο και θα προσπαθήσει να πάρει το τιμόνι της ζωής στα χέρια του αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν καθετί σαθρό, βρώμικο, μαύρο, σκοτεινό και βιοποριστικό. Οι κυβερνήσεις και οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο θα περάσουν μία μεγάλη και δριμύτατη κρίση λόγω της εκμετάλλευσης των ανθρώπων. Το πολιτικό σκηνικό θα ανατραπεί πλήρως και όλα τα απολυταρχικά και χουντικά καθεστώτα θα διαλυθούν.

Άρης: Ο Άρης επίσης από τον Αιγόκερω σε θέση έξαρσης και μάλιστα η 26η μοίρα του βρίσκεται στην απόλυτη έξαρσή του κοντά στη μοίρα του θανάτου και της φθοράς, αυτήν την 27η. Κακεργέτης και παντοδύναμος από εκεί πολεμάει καθεστώτα και «δημοκρατικά- βασιλικά» καθεστώτα, τα οποία έχουν εκμεταλλευτεί την ανθρώπινη ύπαρξη. Η πύλη της έκτασης και της διόρασης. Πολύ πιθανόν να ενεργήσουν κάποιοι άνθρωποι οραματιστικά και να παρασύρουν τη μάζα σε ένα κάλεσμα για απελευθέρωση και λύτρωση.  Σε στενή σύνοδο(3 μοίρες ανοχής) από την 23η μοίρα του Αιγόκερω και τη μοίρα της πορνείας ο Άρης προσφέρει οραματισμό και διαίσθηση. Πολύ δυνατή-παντοδύναμη η θέση του.

Αφροδίτη: Η Αφροδίτη στην 7η μοίρα του Τοξότη(θέση ουδέτερη για τη φύση της) σε αντίθεση με τον Μέγα ευεργέτη Δία από την 8η μοίρα των Διδύμων(θέση αδυναμίας για τον Δία) περιορίζει τη θετική δυναμική των δύο αυτών πλανητών. Οι πλανήτες αυτοί στην αστρολογία παραδοσιακά θεωρούνται ευεργέτες. Έρχονται σε διάμετρο και συγκρούονται. Παρόλα αυτά οι όψεις του Δία δεν είναι αρνητικές παρά μόνο λειτουργούν σαν ένα μικρό αγκαθάκι. Ο Δίας σε σύνοδο με έναν αστέρα τον  Aldeburan, πολεμικής φύσεως περιορίζει την θετική επίδρασή του.

Το αξιοσημείωτο είναι πως Κρόνος και Πλούτωνας από τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα σχηματίζουν μεσοδιάστημα στην 8η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Δία. Έτσι παρατηρούμε ότι οι ευεργέτες πλανήτες μπλοκάρονται και δημιουργείται ένα βαρύ πέπλο και άκρως εκρηκτικό. Μπαίνουμε δυναμικά σε μία φάση αλλαγής για την παγκόσμια κοινωνία. Ένωση λαϊκή και μαζική τα πάγια αιτήματα.

Ο Κρόνος ένας ζόρικος πλανήτης σε ένα ζόρικο ζώδιο, αυτό του Σκορπιού θέτει σε κλονισμό ζητήματα σεξουαλικά, εξουσίας και οικονομικά. Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, βαθιά και αψυχολόγητη ψυχολογία. Δύσκολη εποχή φανερώνει ο Κρόνος εκεί. Έρχεται να θέσει υπό αμφισβήτηση όλα αυτά τα ζητήματα. Ο Κρόνος εκεί που κυβερνάει ο Πλούτωνας και ο Πλούτωνας εκεί που κυβερνάει ο Κρόνος, βρίσκονται σε θέσεις αλληλοσυμπληρωματικές και έρχονται να τσεκάρουν και να ανατρέψουν αντιλήψεις περί οικονομικής, σεξουαλικής και εξουσιαστικής εκμετάλλευσης.

Ποσειδώνας: Ο κοσμοσείστης Ποσειδών(θάλασσα, έμπνευση, εξιδανίκευση, όραμα, εξαπάτηση) παντοδύναμος και αυτός στο ζώδιο της διακυβέρνησής του αυτό των Ιχθύων σχηματίζει όψη τετραγώνου 45ο με τη Σελήνη από τον Κριό και αυτό φέρνει σύγχυση συναισθηματική, μολύνσεις, εξάπλωση επιδημιών και μολυσματικών ασθενειών. Απεύχομαι την εμφάνιση ενός νέου κύκλου ασθένειας, παρόμοιας του AIDS. Πλημμύρες και ναυάγια επίσης σενάρια πιθανά.

Ουρανός: Ο Ουρανός στον Κριό, στην 4η μοίρα του σε θέση ουδέτερη για την φύση του αλλά προς θετική φέρει νέους σπόρους που θα σώσουν την ανθρωπότητα. Σχηματίζει όψη τετραγώνου με το Μεσοδιάστημα Ήλιου-Πλούτωνα και προκαλεί με τη σειρά του αστάθμητα γεγονότα, τα οποία θα ταράξουν την υφήλιο. Κακεργέτης ο Πλούτωνας με την ενέργεια του Ήλιου πυροδοτείται και κοντράρεται με την έκρηξη του Ουρανού. Προσοχή σε φωτιές, πυρκαγιές και εμπρησμούς. Αίσθημα μοιραίου, κάρμα και καταστροφής δεσπόζουν.

Βόρειος Δεσμός στην 24η Σκορπιού – Νότιος Δεσμός στην 24η Ταύρου: Ο νότιος δεσμός σχετίζεται με προηγούμενες ζωές και μετενσαρκώσεις, είναι το εύκολο μονοπάτι. Πάνω σε έναν απλανή τον Admetus(θάνατος) μας καλεί να πετάξουμε από πάνω μας το αίσθημα της εξάρτησης από την ύλη και να μεταπηδήσουμε σε αυτό του Σκορπιού, του παραγωγικού χρήματος και της μη εξάρτησής μας από αυτό. Χρειάζεται να αποδεσμευτούμε της ύλης και του χρήματος και να διεισδύσουμε σε θέματα μεταφυσικής, οραματισμού και διαίσθησης. Ο βόρειος δεσμός σχετίζεται με το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, το δύσκολο κάρμα. Τα δύο κάρμα χρειάζονται εξισορρόπηση για ισορροπία.

Οι δεσμοί της σελήνης σχηματίζουν ο Βόρειος εξάγωνο με τον Άρη και ο Νότιος τρίγωνο μαζί του. Η όλη δυναμική θα εκφραστεί δυναμικά και μάλλον υπάρχουν τάσεις ικανοποιητικές. Η ανθρωπότητα μάλλον θα καταφέρει να δράσει ομαδικά(Δεσμοί Σελήνης) και να αποχωριστεί ασυδοσιών και βαμπιριστικών καταστάσεων.

Το 2012 δεν συνεπάγεται καταστροφή του πλανήτη μας, είναι η έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής για την ανθρωπότητα. Η παγκοσμιότητα θα μπει σε νέα προοπτική ανάκαμψης και προόδου. Ας ελπίζουμε πως οι άνθρωποι θα δράσουν ομαδικά και θα συνειδητοποιήσουν το ουσιαστικό νόημα της ζωής. Μπορεί η ανάλυση να ακούγεται σοκαριστική και τρομακτική αλλά εμείς οι άνθρωποι δημιουργήσαμε μία σαθρή και σκοτεινή κοινωνία γεμάτη εκμετάλλευση, εγκληματικότητα, σκοτεινότητα και δολοπλοκία. Η ανθρωπότητα φαίνεται να ενώνεται ενόψει ενός κακού, απρόβλεπτου και μοιραίου. Εύχομαι να μην υπάρξουν καταστροφές, αρρώστιες και θάνατοι και να περάσουμε αρμονικά σε αυτό το νέο στάδιο της ανθρωπότητας.

Ζούμε το τώρα, δημιουργούμε τη ζωή μας και ας αφήσουμε το Θεό και τον χρόνο να είναι οδηγός μας…

Ο Θεός είναι η Δύναμης. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και πιστεύω στη θρησκεία μου.

                                               


3 σχόλια:

  1. Ας εκφραζόμαστε με πιο κόσμιο τρόπο, όχι για το άρθρο βέβαια. Δεν με θίγει προσωπικά το σχόλιό σας, γι' αυτό και το κοινοποιώ. Ας έχουμε ευλάβεια για την μυθολογία και τις επιστήμες. Καλές σας γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή