Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η Αφροδίτη στους Διδύμους/Προβλέψεις


Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της συντροφικότητας, της αγάπης και των οικονομικών εισέρχεται στους Διδύμους, στους οποίους θα παραμείνει μέχρι τις 07/08 καθώς θα αναδρομήσει στο εν λόγω ζώδιο. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση αέρινη, ανάλαφρη, γοητευτική και άκρως λογική ή καλύτερα επικοινωνιακή καθώς οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα και έχουν κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Ως επί το πλείστον αναζητάμε την πνευματική διέγερση στον έρωτα και την καλή επικοινωνία. Η διάθεσή μας γίνεται εξωστρεφής, είμαστε αρκετά επικοινωνιακοί και προσεγγίζουμε με περισσότερη ευκολία τους διπλανούς μας. Είναι μία περίοδος που η συναισθηματική αστάθεια και επιπολαιότητα στέφονται νικήτριες καθώς η διάθεσή μας για φλερτ και μικρές περιπετειούλες είναι στο μενού ενός τετραμήνου. Οι σχέσεις μας αποκτάν ζωντάνια, αμεσότητα ενώ παράλληλα τα συναισθήματά μας αναταράσσονται με σχετική ευκολία καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται εύκολα. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Τοξότες ενώ χέρι χέρι ακολουθούν Κριοί και Λέοντες. Ο έρωτας έχει την τιμητική του και συντροφεύει τις ζωές των εν λόγω ζωδίων για ένα τετράμηνο. Παράλληλα, είμαστε αρκετά πιο επιπόλαιοι σε οικονομικές σπατάλες αυτήν την περίοδο και έχουμε μία ροπή να μην αποταμιεύουμε έτσι ο οικονομικός τομέας φαίνεται για άλλους να δέχεται σκαμπανεβάσματα. Τα προαναφερθέντα ζώδια έχετε εύνοια στον οικονομικό τομέα και τα έσοδά σας έχουν διόδους ανάκαμψης. Εκτός αυτού, εύνοια δέχονται και οι ωροσκόποι στα εν λόγω ζώδια, όσοι έχουν επιστροφή Αφροδίτης(γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους) ενώ παράλληλα εύνοια δέχονται και οι γενέθλιες θέσεις της Αφροδίτης στον Ζυγό, στον Υδροχόο, στον Τοξότη, στον Κριό και στον Λέοντα.  Από τις 15/05 έως τις 27/06 κινείται φαινομενικά σε ανάδρομη τροχιά, τι σημαίνει ατό; Πως επιστροφές φίλων, ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως με την ανάδρομη Αφροδίτη πάντοτε διανύουμε μία περίοδο ολίγης συναισθηματικής απομόνωσης αλλά και ενδοσκόπησης ή περισυλλογής, προβαίνουμε σε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα ή απολογισμό. Σχέσεις που έχουν φθαρεί και δεν αντέχουν περαιτέρω μας εγκαταλείπουν ή τις εγκαταλείπουμε εμείς. Παρόλα αυτά νέοι άνθρωποι εισέρχονται στις ζωές μας και εμείς δεν πρέπει να τους κλείνουμε την πόρτα μας καθώς οι εν λόγω σχέσεις χαρακτηρίζονται από την έννοια του καρμικού, έτσι υπεύθυνα και λογικά πρέπει να αφήσουμε το διάστημα που αυτή κινείται ανάδρομη να περάσει και στη συνέχεια μπορούμε να δούμε εάν όντως οι σχέσεις αυτές είναι άξιες του ρίσκου και της συνέχειας. Παράλληλα, μπορούμε να διεκδικήσουμε οφειλόμενα ποσά που μας χρωστάνε και να αποφύγουμε να δανείσουμε καθώς δύσκολα θα μας επιστραφούν. Βουτιά στο συναίσθημα λοιπόν, εσωτερικές διεργασίες και πάμε για μία συνειδητοποίηση για το ποιοι είναι κυριολεκτικά δίπλα μας και μας αποδέχονται. Ώρα μηδέν για σχέσεις και συνεργασίες. 



Πιο αναλυτικά, ας δούμε πως θα μας επηρεάσει η νέα θέση του γλυκού πειρασμού:

Κριός: Η νέα θέση της Αφροδίτης δίνει έμφαση σε επικοινωνιακές σας ικανότητες και έτσι φαίνεται πως ο λόγος σας κερδίζει έδαφος και οι ιδέες σας γοητεύουν. Ανοίγεται μία τετράμηνη περίοδος κατά την οποία θα πραγματοποιήσετε πολλές μετακινήσεις εντός συνόρων είτε για επαγγελματικούς είτε για αισθηματικούς λόγους, ο έρωτας κρύβεται στα ταξίδια και αυτό ανεβάζει τη διάθεσή σας καθώς είστε άνθρωποι της κίνησης. Διανύετε μία αρκετά εξωστρεφή περίοδο, έχετε ανάγκη να εκφράσετε τις ιδέες σας, τα πιστεύω σας και τις αντιλήψεις σας. Όσοι είστε εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να αποστείλετε βιογραφικά ή να περάσετε συνεντεύξεις καθώς δέχεστε θετικές επιρροές και αυτό λειτουργεί υπέρ σας ώστε να βρείτε απασχόληση ή ημι-απασχόληση. Είναι ιδανική η θέση της Αφροδίτης για να συσφίξετε σχέσεις με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας. Πιθανή η αλλαγή μεταφορικού μέσου ή κινητού τηλεφώνου. Δεδομένη είναι η διάκρισή σας σχετικά με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και έχετε μία μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε πως φέρετε εξαιρετικά ποιοτικές ιδέες ώστε να έχετε μία επιτυχία. Προωθήστε τα σχέδιά σας, εκφραστείτε έτσι ώστε να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη.


Ταύρος: Η νέα θέση του κυβερνήτη σας δεν είναι άσχημη για το δικό σας ζώδιο καθώς ενισχύει το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και ενισχύει και τον οικονομικό τομέα όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό την τρέχουσα περίοδο. Οφειλόμενα ποσά φαίνεται πως επιστρέφονται και αυτό αυξάνει την εισοδηματική σας δυναμικότητα, ο προϋπολογισμός σας φαίνεται να συγκλίνει σε πλεονάζοντα και αυτό προσθέτει αισιοδοξία και ηρεμία ενώ παράλληλα τονώνεται το αίσθημα ασφάλειάς σας. Μία αύξηση μισθού, μία εύνοια από έναν εργοδότη σας στο μενού της επιρροής ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να βρείτε μία συμπληρωματική εργασία, η οποία θα αυξήσει επιπλέον το εισόδημά σας. Το σύστημα αξιών και εκείνο των σταθερών στη ζωή σας φαίνεται να αναμορφώνεται και να αποκτά μία πιο γοητευτική και ευπροσάρμοστη εικόνα. Χρήματα, αισθήματα ευνοούνται για ένα τετράμηνο, η αισιοδοξία σας και η αυτοπεποίθηση σας δέχονται τονωτικές ενέσεις, επωφεληθείτε της εύνοιας της Αφροδίτης. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον αισθηματικό τομέα με εκείνο των οικονομικών, εάν είστε από τους ανεξάρτητους Ταύρους καλό είναι να διατηρήσετε ξεχωριστό ταμείο από εκείνο του/της συντρόφου σας ώστε να αποφευχθούν παράπονα.



Δίδυμοι: Πρωταγωνιστές της σεζόν, πρωταγωνιστές της άνοιξης και του καλοκαιριού καθώς η Αφροδίτη φλερτάρει με το ζώδιό σας και μάλιστα το καλοκαίρι ενισχύεται και από την διέλευση του Διός. Μία περίοδος εξωστρέφειας, ανανέωσης και αισιοδοξίας εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο και αυτό έρχεται να ανανεώσει και να αναμορφώσει όλη σας την προσωπικότητα. Στη ζωή σας έρχονται να παρελάσουν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στην μετέπειτα πορεία ώστε να ανέλθετε κοινωνικά και να αποκτήσετε αξιώματα. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες στο μενού ενός τετραμήνου χαρίζουν πινελιές χαμόγελου στο πρόσωπό σας. Ο έρωτας ακούει στο όνομα «Δίδυμοι» και είστε έτοιμοι να επιδοθείτε σε φλερτ και ερωτικές περιπέτειες, οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε μία επισημοποίηση ή συμβίωση. Οι αδέσμευτοι έχετε τον άσσο στο μανίκι σας και μπορείτε να φλερτάρετε ξένοιαστοι καθώς ο έρωτας φαίνεται να σας συντροφεύει. Η εικόνα σας προς τα έξω βελτιώνεται σημαντικά και κερδίζετε πόντους ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποκομίσετε οφέλη.  Μία αλλαγή στο στυλ σας, μία αλλαγή της εμφάνισής σας φαίνεται πως εντυπωσιάζουν. Η ομορφιά, η αρμονία και η ισορροπία έρχονται να σας αναμορφώσουν εσωτερικά και εξωτερικά, η ζωή σας αποκτά χρώμα και γίνεστε πάλι μικρά παιδιά, επωφεληθείτε της μοναδικής διέλευσης της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Στοχεύστε ψηλά και διεκδικήστε τα συμφέροντά σας προς πάσα κατεύθυνση είτε αυτή ονομάζεται επαγγελματική είτε ερωτική είτε φιλική είτε υγεία.



Καρκίνος: Δεν είναι άσχημη η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους για το δικό σας ζώδιο, δεν είναι όμως και εκείνη που θα σας απογειώσει. Φαίνεται πως είστε αρκετά εσωστρεφείς, ο έρωτας αποκτά ιδιωτικότητα και εσείς θέλετε να κρατήσετε μυστική μία νέα σχέση ή μία παράνομη σχέση. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κυριεύουν, χρησιμοποιήστε την δύναμη της Αφροδίτης του δωδεκάτου φυσικού ηλιακού σας οίκου για να αποκτήσετε ηρεμία και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και εσωτερικής συγκρότησης. Η υγεία φαίνεται να βελτιώνετε σημαντικά και παράλληλα μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής ή να ασκηθείτε και να αποκτήσετε ευρωστία. Μία νέα ερωτική σχέση φαίνεται να είναι στα σπάργανα και προετοιμάζεται μέρα με τη μέρα, ο χρόνος είναι εκείνος που θα δείξει για το πώς θα εξελιχθεί, αποφύγετε την κυκλοθυμία, τις συναισθηματικές εξάρσεις και αφήστε τον χρόνο να δώσει μορφή στο νέο ειδύλλιο. Πολλοί Καρκίνοι θα ερωτευθείτε αλλά θα θελήσετε να κατακτήσετε τον έρωτά σας κρυφό είτε από το «πρόσωπο» που σας γοητεύει είτε από την κοινωνία είτε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε δίπλα σας έναν φύλακα-άγγελο, ο οποίος σας στηρίζει στις δυσκολίες και στις κακοτοπιές έτσι έστω και την τελευταία στιγμή η κατάσταση ομαλοποιείται κάπως. Παράλληλα, η νέα θέση του πλανήτη του έρωτα μπορεί να φέρνει στη ζωή σας ανθρώπους που σας στηρίζουν σιωπηλά ή σας προστατεύουν χωρίς να το γνωρίζετε. Ποντάρετε στον Αύγουστο και ειδικότερα  μετά τις 07/08 όπου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και εσείς νιώθετε έτοιμοι να εμφανίσετε τον έρωτά σας ή οι εύνοιες-φαντάσματα θα σας χτυπήσουν την πόρτα.


Λέων: Μοναδική η θέση της Αφροδίτης για το δικό σας ζώδιο καθώς σας χαρίζει εξωστρέφεια, αισιοδοξία και αρκετές χαρές μίας και είναι φιλική και γενναιόδωρη με τον αστερισμό σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αρκετά δημιουργική, κατά την οποία θέτετε νέους στόχους για την μελλοντική σας εξέλιξη και πορεία, νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας και αυτό αναπτερώνει το ηθικό σας καθώς στηρίζουν τη δράση σας. Χρειάζεται να μάθετε να εργάζεστε σε ένα συλλογικό-ομαδικό πνεύμα καθώς βάση συνεργασιών μπορείτε να επιτύχετε πολλαπλάσια οφέλη. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στο διαφορετικό, ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ο έρωτας μπορεί να είναι ένας ομοϊδεάτης σας, με τον οποίο ασκείτε κοινή δράση και έχετε παρόμοιες κοινωνικές αναζητήσεις. Μέσα από φιλικές παρέες μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι και αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Αν μη τι άλλο διανύετε μία περίοδο εξωστρέφειας, έντονων διαπραγματεύσεων και επαφών, βγαίνετε σταδιακά από τη χειμερία νάρκη και οδηγείστε σε μία πιο απολαυστική ζωή. Να είστε προσεκτικοί μεταξύ φιλίας και έρωτα καθώς τα όρια ενδέχεται να είναι δυσδιάκριτα και καλό είναι να αποφύγετε να εμπλέξετε τους δύο προαναφερθέντες τομείς μιας και ελλοχεύουν εμπλοκές. Ένα εξαιρετικό τετράμηνο εγκαινιάζεται για εσάς φίλοι μου Λέοντες, κατά το οποίο νέοι φίλοι θα εισέρθουν στη ζωή σας και μάλιστα θα σας στηρίξουν και θα προωθήσουν κάθε σας προσπάθεια. Επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος και προωθήστε τη δράση σας και τις ιδέες σας, θέστε νέους στόχους, ονειρευτείτε και οραματιστείτε ένα καλύτερο αύριο.


Παρθένος: Σημαντική αρωγή αυτή της Αφροδίτης από τους Διδύμους καθώς λειτουργεί σαν ρεφενές για τα επαγγελματικά σας σχέδια και ενισχύει την δημόσια εικόνα σας. Σε μία περίοδο που ο Άρης είναι αρκετά απαιτητικός από το ζώδιό σας και σας κινητοποιεί έρχεται η θεά του έρωτα να σας προστατέψει σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε να εργαστείτε πιο αποδοτικά, έχετε την δυνατότητα να υιοθετήσετε έναν ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο δράσης σε επίπεδο επαγγελματικό και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην δημόσια προβολή σας. Εύνοια θα δεχτείτε από γυναίκες προϊσταμένους και ανωτέρους, εκτιμάται η δράση σας και παράλληλα μπορείτε να έχετε και οικονομικά οφέλη λόγω αυξουσών αποδόσεων της εργασιακής αποδοτικότητάς σας. Καλό είναι να αποφύγετε να εμπλέξετε τον τομέα των αισθηματικών με εκείνον των επαγγελματικών σας καθώς για ένα τετράμηνο ελλοχεύει αυτό το σενάριο, κρατήστε την αξιοπρέπειά σας, κινητοποιήστε τη λογική σας και επωφεληθείτε της εύνοιας του σύμπαντος. Ο συνεργάτης-συνάδελφος έχει διαφορετική θέση από τον/την σύντροφο, το σενάριο να ερωτευτείτε ένα άτομο μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι ζηλευτό και αξιοσημείωτο.



Ζυγός: Μία υπέροχη επιρροή εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο φίλοι μου Ζυγοί καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους χαρίζει αισιοδοξία, ανανέωση και αρκετό έρωτα. Η διάθεσή σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και είστε δεκτικοί σε ερωτικές περιπέτειες. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορείτε να έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ενδέχεται να αρχίσετε έναν νέο κύκλο σε επίπεδο απόκτησης γνώσεων. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε θέματα νομικής χροιάς που θα στηρίξουν και τον οικονομικό σας τομέα. Αποστείλετε βιογραφικά στο εξωτερικό, περάστε συνεντεύξεις καθώς η εύνοια έρχεται από μακριά και πολλοί Ζυγοί θα βρείτε μία θέση εργασίας σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Έντονη κινητικότητα, αρκετές ιδέες, εύστοχες ιδέες προωθούν την εικόνα σας, αλλάζει η γενικότερη φιλοσοφία σας για τη ζωή και αυτό σας κάνει πιο δεκτικούς σε προσκλήσεις της ζωής. Ο έρωτας κρύβεται στο εξωτερικό, σχετίζετε με διαφορετικές κουλτούρες και δεν αποκλείεται να σας γοητεύσει ένα άτομο με διαφορετικές πεποιθήσεις και ανόμοια ιδεολογία-θρησκειολογία ή νοοτροπία. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση σας και ερωτευτείτε από την αρχή τον/τη σύντροφό σας, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε ανενόχλητοι. Το σύμπαν σας χαμογελά και εσείς οφείλετε να του χαμογελάσετε με τη σειρά σας.


Σκορπιός: Σημαντική εύνοια αποτελεί για εσάς η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους καθώς ενισχύει το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας. Οφειλόμενα ποσά φαίνονται να σας επιστρέφονται, επιτυχείς οικονομικές διαπραγματεύσεις ενισχύουν την εισοδηματική σας δυναμικότητα ενώ παράλληλα μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από ένα κληρονομικό-φορολογικό θέμα ή να επιτύχετε καλύτερες διαπραγματεύσεις σχετικές με τα δάνεια. Ο ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας εκτοξεύονται, οι αισθήσεις σας είναι ευερέθιστες στις ερωτικές δονήσεις και απολαμβάνετε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Δύο σημαντικοί τομείς της ζωής σας, εκείνος του έρωτα και των οικονομικών φαίνονται να ενισχύονται σημαντικά. Έχετε περισσότερη διαίσθηση και βελτιώνονται οι στρατηγικές σας για επαγγελματική-επιχειρηματική δράση. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε στιγμές γεμάτες έρωτα, πάθους και ερωτικής σαγήνης. Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας αυτή η περίοδος.


Τοξότης: Σημαντική η επιρροή της Αφροδίτης από το απέναντι ζώδιο των Διδύμων καθώς φαίνεται να ανανεώνει το κομμάτι των σχέσεων και συνεργασιών στη ζωή σας. Νέοι άνθρωποι έρχονται να παρελάσουν στη ζωή σας, να φέρουν νότες αισιοδοξίας και να σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει, ο φιλικός σας κύκλος επίσης επεκτείνεται και γενικότερα φαίνεται πως έχετε να αποκομίσετε οφέλη σε επίπεδα σχέσεων ή συνεργασιών. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητά σας, ο εαυτός σας δεν σημαίνει πως παραγκωνίζεται απλώς είστε σε μία περίοδο που επιθυμείτε την συντροφικότητα, την ομαδικότητα και τις κοινωνικές επαφές. Ιδιαίτερα θετικοί οι δύο τελευταίοι μήνες της άνοιξης και ένα εξαιρετικό καλοκαίρι έρχονται να σας χαρίσουν εύνοια σε επίπεδο αισθηματικό και έρωτα. Το πρόσωπο που περιμένατε χρόνια έρχεται να εισβάλλει στη ζωή σας και ο πειρασμός φαίνεται να είναι γλυκός. Ιδανική περίοδος για τους αδέσμευτους ώστε να αναζητήσουν και να βρουν με επιτυχία την αδελφή-ψυχή τους. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να την επισημοποιήσετε ή να  συμβιώσετε. Μέσα από τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας φαίνεται να προωθείτε την εικόνα σας και να ανέρχεστε κοινωνικά. Η συντροφικότητα γίνεται πάγιο αίτημά σας και επιτέλους απολαμβάνετε τον έρωτα και τη ζωή. Ειδικότερα το καλοκαίρι σας αβαντάρουν Δίας-Αφροδίτη από τους Διδύμους και αυτό αναμορφώνει ριζικά όλο το φάσμα των σχέσεών σας, είναι αδύνατο να μείνετε μόνοι. Τα βέλη στη φαρέτρα και απολαύστε την μοναδική θέση της Αφροδίτης, η οποία ξυπνάει την παιδικότητα και την ανεμελιά μέσα σας.




Αιγόκερως: Αν έχετε χάσει τη δουλειά σας, εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού και ανήκετε στον αστερισμό του Αιγόκερω είστε από τους πλέον τυχερούς της περιόδου. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους αποτελεί μία ένδειξη πως υπάρχει σχετική διευκόλυνση στο να βρείτε μία θέση εργασίας. Η καθημερινότητά σας αποκτά γοητεία, ομορφιά και αρκετές διευκολύνσεις ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και με όσους συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως. Είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε ένα τσεκ απ και να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα υγείας, μέχρι τον Αύγουστο ο τομέας υγεία φαίνεται να είναι προστατευμένος. Παράλληλα, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο μεσογειακό τρόπο διατροφής, με λιγότερες τοξίνες που θα θωρακίσει τις άμυνες του οργανισμού σας, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα σύστημα διατροφής για να χάσετε βάρος και να αλλάξει όλη σας η διάθεση και ψυχοσύνθεση. Ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές θεραπείας και ενέργειας, ασκηθείτε και γίνετε οι πλέον εύρωστοι του ζωδιακού για μία περίοδο με τετράμηνη σύμβαση. Ίσως μονοπωλήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον ένα πρόσωπο από τον χώρο εργασίας σας ή από εκείνον της καριέρας, φροντίστε να μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα εργασιακά καθώς μία τέτοια εμπλοκή θα στοιχήσει ενδεχομένως την απώλεια ενός/μιας καλού/καλής συνεργάτη/συνεργάτιδας. Βρίσκετε καταφύγιο στην εργασία και στην καριέρα ξανά, η εργασία αποτελεί καταφύγιο και λειτουργεί σαν έρωτας, έτσι αυξάνετε η παραγωγικότητά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και πιθανή ενίσχυση των οικονομικών σας.



Υδροχόος: Ένα από τα πλέον ωφελημένα ζώδια για το υπόλοιπο της άνοιξης και για ένα σούπερ-ντούπερ ερωτικό καλοκαίρι αποτελεί το δικό σας καθώς ο έρωτας φλερτάρει με το δικό σας ζώδιο. Είναι αδύνατον να είστε αδέσμευτοι και να μην σας απασχολήσει ένα άτομο με τρόπο ερωτικό-γλυκό. Ο ερωτισμός σας, η διάθεσή σας κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα και εσείς είστε έτοιμοι να αφεθείτε στα μυστηριώδη μονοπάτια του έρωτα. Η αισιοδοξία διαγράφεται στο πρόσωπό σας, το χαμόγελο σας συντροφεύει και η καρδιά σας γεμίζει από παθιασμένα και φλογερά συναισθήματα. Τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας εκτοξεύονται και νιώθετε παραγωγικοί και σε εξαιρετική φόρμα. Επιθυμείτε  την διασκέδαση, το φλερτ, την καλοπέραση και τις απολαύσεις της ζωής, δείχνετε πως βρήκατε τον χαμένο σας Υδροχόο. Οι γονείς έχετε ευχάριστες εξελίξεις από τα παιδιά σας ενώ όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε απογόνους. Ειδικότερα από τις 20 Ιουνίου και όλον τον Ιούλιο ο έρωτας καραδοκεί και φαίνεται πως το εργένικο ζώδιό σας αποφασίζει την συμπόρευση και την δέσμευση. Το μόνο σίγουρο είναι πως με τόση χαρά και αισιοδοξία θα ανανεωθείτε ουσιαστικά, εσωτερικά και εξωτερικά. Απολαύστε!!!


Ιχθείς: Η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν σας αβαντάρει δεόντως σε επίπεδο ερωτικό καθώς βρίσκεται σε ένα εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και τονίζει μία νοσταλγική διάθεση αναπόλησης. Έχετε περάσει πιο ερωτικές περιόδους και πιο ερωτικά καλοκαίρια, φαίνεται πως ο έρωτας γίνεται προσωπική υπόθεση, ιδιωτικής χροιάς. Μπορείτε να απολαύσετε όμορφες-ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας ενώ παράλληλα ενδέχεται να προβείτε σε μία ανακαίνιση ή μία μετακόμιση.  Θετικές επιρροές δέχεται μία υπόθεση σχετικά με ένα ακίνητό σας, η έκβαση φαίνεται να είναι θετική και αυτό λειτουργεί υπέρ σας και σε επίπεδο οικονομικό καθώς βάζει έναν ρεφενέ ενίσχυσης. Αρκετοί Ιχθείς ενδέχεται να αποφασίσουν μία συμβίωση με ένα δεύτερο άτομο είτε αυτό είναι φίλος/η είτε σύντροφος, πάντως μέχρι τον Αύγουστο η συντροφιά στο σπίτι και η παρέα φλερτάρουν με τον αστερισμό των Ιχθύων. Είναι ξεκάθαρο πως η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους σας κάνει επιλεκτικούς στις σχέσεις σας, μερικές εκ των οποίων δένονται και αποκτούν μία αδελφική χροιά. Όσοι ενδιαφέρεστε για απόκτηση απογόνου υπάρχουν θετικές ενδείξεις με τους οιωνούς να πολλαπλασιάζονται τον μήνα Ιούλιο.



                                         









4 σχόλια:

  1. Όχι χαρά μου, δεν ξέχασα κανένα. Απλά δεν είμαι μηχανή και τα περνάω σταδιακά. Φιλάκια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ Κυριάκο,
    Χρόνια Πολλά κατ'αρχήν. Και Χριστός Ανέστη.
    Συγχαρητήρια για τη σαφήνεια, την ακρίβεια, και το χειρισμό της ελληνικής γλώσσας στο blog. Για μένα είναι το κορυφαίο αστρολογικό blog στην ελληνική γλώσσα παγκοσμίως. Το παρακολουθώ εδώ και λίγες εβδομάδες. ΄Ηταν μια ωραία έκπληξη σε ένα συνοθύλευμα από ασυνάρτητα αστρολογικά blogs που δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη τον παράγοντα άνθρωπο.
    Συνέχισε. Καλή Δύναμη.
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Δημήτρη,
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με τιμάν ιδιαιτέρως και μου δίνουν χαρά μεγάλη.
    Αγαπώ την Ελληνική γλώσσα, σε ευχαριστώ που παρακολουθείς την ιστοσελίδα μου.
    Χρόνια πολλά και από την δική μου πλευρά, Αληθώς ο Κύριος!!!
    Αγάπη, υγεία, δύναμη και φως !!!!! Μπορείς να γίνεις και διαδικτυακός φίλος στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook " Kiriakos Koktzidis" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή