Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου-Ποσειδώνα/Ταυ-Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού-Πλούτωνα/Προβλέψεις

Κριός:  Σίγουρα αναμένεται κάποιο έσοδο μέσα από μία κάπως μυστική ή παρασκηνιακή δράση. Επωφεληθείτε. Η αγάπη υπάρχει στον οικογενειακό βίο η συνεννόηση όμως υπάρχει; Μην είστε εριστικοί, απόλυτοι και δογματικοί. Αποφύγετε τις εμπλοκές με ανωτέρους, υφισταμένους και προισταμένους. Εξασφαλίστε ότι καλύτερο με ηρεμία, λιγότερη παρόρμηση. Να σκέφτεστε πριν εκφραστείτε ώστε να κερδίσετε σε επίπεδο επαγγελματικό-οικονομικό. Θέματα επαγγελματικά και οικογένειας σας απασχολούν δεόντως, υπάρχει η δυνατότητα να εξομαλυνθούν οι αντιθέσεις. Πιο πιεσμένοι όσοι έχουν πλανήτες στις 9,10,11,12 μοίρες του Κριού, τυχεροί όσοι έχουν πλανήτες στην 3,4,5,6,7 μοίρα του Κριού.


Ταύρος:  Σίγουρα βρίσκετε εύνοια μέσα από τους φίλους αλλά και μέσα από τις επαφές σας με συλλόγους και ομοϊδεάτες. Ένας στόχος που έχετε θέσει εδώ και καιρό υλοποιείται. Σίγουρα οι σχέσεις σας είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές έχουν κριθεί αλλά έρχεται η ώρα να εισπράξετε την αμοιβή σας. Μπορεί να σας περιστελεχώνουν λιγότεροι αλλά είναι πιο εκλεκτοί, πιο γκουρμέ και επιλεκτικοί. Κοινωνικοποίηση, εξωστρέφεια, δημόσιες σχέσεις και προώθηση των υπηρεσιών σας με περισσότερη αναγνώριση. Έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε αγάπη από τους στενούς συγγενείς και από τα αδέλφια σας, μην είστε εύφλεκτοι και οξύθυμοι. Εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δεν λαμπαδιάσετε θα έχετε καλύτερες στιγμές. Έντονες αϋπνίες και δυσκολία στην συγκέντρωση ή στον ύπνο. Προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια αλλά και σε ότι σχετίζεται με τον νόμο.

Δίδυμοι:  Κερδίσετε σε επίπεδο επαγγελματικό και εργασιακό, εκεί είναι που πρέπει να στοχεύσετε μιας και προδιαγράφονται θετικότατοι οιωνοί. Τα αγαθά κόποις κτώνται! Έχετε εργαστεί σκληρά αλλά εφοδιάζεστε με ικανότητες, τις οποίες αργότερα θα πουλήσετε ακριβότερα και θα αποκτήσετε οικονομική άνεση και υπεροχή. Οικονομικές ανησυχίες, αναζητάτε κάτι που θα αποδώσει οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα αλλά πρέπει να φανείτε έξυπνοι και ευέλικτοι ώστε να μην χάσετε ευκαιρίες. Η υγεία καλυτερεύει. Προσεκτικοί στις οικονομικές συμφωνίες και στις υπογραφές, στα ψιλά γράμματα κυρίως. Αποφύγετε διενέξεις και διαπληκτισμούς με ένα φιλικό πρόσωπο. Η ανασφάλεια και η σιγουριά βαδίζουν παράλληλα αλλά ας ελπίσουμε να υπερισχύει η ασφάλεια και οι καλύτερες οικονομικές εξελίξεις. Έκτακτα έξοδα στο μενού των ημερών αλλά και κάτι μπαίνει στην τσέπη, δεν είναι κακή περίοδος.

Καρκίνος:  Ποικίλες οι επιρροές. Η Αφροδίτη με το τρίγωνο της φέρνει ανανέωση, φρεσκάδα στην αισθηματική σας ζωή, μία σταθεροποίηση ή ένα όνειρο που σταδιακά πραγματώνετε. Οι έχοντες σχέση θα έχετε την ευκαιρία να γλυκάνετε την επαφή με το ταίρι σας, οι μη έχοντες σχέση ίσως είστε πιο βαρύθυμοι και σας ξύνονται πληγές. Αναθεωρήσεις στα αισθηματικά. Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στα επαγγελματικά, το οποίο θα αποδώσει και οικονομικά. Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, είστε απόλυτοι, δογματικοί, επιθετικοί και εριστικοί έτσι χάνετε το δίκιο σας. Μην είστε ανταγωνιστικοί και σκληροί με το ταίρι σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Οι επαγγελματικές ανατροπές και οι ανατροπές στις σχέσεις δεν λείπουν. Πιο πιεσμένοι όσοι έχουν πλανήτες στις 9,10,11,12 μοίρες του Κριού, τυχεροί όσοι έχουν πλανήτες στην 3,4,5,6,7 μοίρα του Κριού.

Λέων:  Κάτι καλύτερο φαίνεται πως εξασφαλίζετε στο εισόδημα σας και έσοδα φτάνουν στην τσέπη σας, έστω και καθυστερημένα ή μετ εμποδίων. Επίσης μπορείτε να γλυκάνετε και τον οικογενειακό σας βίο. Θετικές πωλήσεις με ακίνητα. Η αισθηματική σας ζωή έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, οι ανατροπές και οι ανασφάλειες υπάρχουν ακόμα αλλά όλα εξομαλύνονται σταδιακά. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο και στην συγκέντρωση. Εργασιακές υποχρεώσεις, υπερωρίες και ένταση στον χώρο της εργασίας σας. Πιθανές ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις ή και εμπλοκές με τον νόμο. Εξέλιξη σχετική με μία νομική υπόθεση που εκκρεμεί. Να χειρίζεστε τον λόγο λιγότερο επιθετικά.

Παρθένος:  Σίγουρα βελτιώνονται οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς, ο λόγος σας γλυκαίνει και έχετε πειθώ συνδυασμένη με σοφία και ωριμότητα. Μία ευχάριστη έκπληξη ξεπροβάλλει στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες. Νέα πρόσωπα σας στηρίζουν και ανανεώνουν την δυναμική σας. Ο φιλικός τομέας κρύβει ευχάριστες στιγμές, έχει να προσφέρει αρκετές όμορφες στιγμές αρκεί να μην είστε απόλυτοι, δογματικοί και εριστικοί. Συναισθηματικό κρεσέντο στον έρωτα, πάθη, λάθη, τύψεις και ενοχές στην φόρα. Μην γίνετε σκληροί με το ταίρι σας ή με τα παιδιά σας. Εργασιακή κούραση, ανατροπές στην καθημερινότητα αλλά και κέρδη δια της αύξησης της παραγωγικότητας. Προσοχή στην υγεία σας!

Ζυγός:  Σίγουρα κάτι κερδίζετε και αποκομίζετε στον τομέα των οικονομικών αλλά και της αυτοπεποίθησης. Η εργασία προσφέρει ικανοποίηση και ανταμοιβή συναισθηματική. Σας παρέχετε η συναισθηματική κάλυψη μέσω της επαφής με την καθημερινότητα. Ευκαιρίες για καλύτερες επαγγελματικές εξελίξεις και καλύτερες προοπτικές που σας σιγοντάρουν και οικονομικά. Θα δείτε σίγουρα εξελίξεις και κινητικότητα αλλά οφείλετε να είστε λιγότερο παρορμητικοί στις εκφράσεις, λιγότερο δογματικοί, επικριτικοί ή επιθετικοί. Αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα της οικογένειας σας ή με ανωτέρους και προισταμένους. Μην επαναστατείτε έναντι στο ταίρι σας ή στις σχέσεις σας. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, υπάρχουν ενδείξεις και άνοδο επαγγελματική και οικονομική αλλά με ψυχραιμία και λιγότερο επιθετική συμπεριφορά. Πιο πιεσμένοι όσοι έχουν πλανήτες στις 9,10,11,12 μοίρες του Ζυγού, τυχεροί όσοι έχουν πλανήτες στην 3,4,5,6,7 μοίρα του Ζυγού.

Σκορπιός:  Σίγουρα ευνοημένοι στην προσωπική σας ζωή, στον έρωτα, μέσα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Βελτιώστε την σχέση σας με το ταίρι σας και τα παιδιά σας. Ιδανικό διάστημα ώστε να αναζητήσετε εργασία ή να κινητοποιηθείτε στον εν λόγω τομέα. Πιθανές διαμάχες-διαφωνίες με τα αδέλφια, τους στενούς συγγενείς αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητα σας. Φανείτε ευέλικτοι και εσείς να είστε λιγότερο δογματικοί ή επιθετικοί στις σχέσεις σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα, γεμάτο συναίσθημα και ρομάντζο, μην το χαλάσετε στον βωμό μιας συζήτησης μάταιης. Πιο πνευματικοί, πιο δυναμικοί. Αναζητάτε την τελειότητα.

Τοξότης:  Σίγουρα μπορείτε να αντλήσετε οικογενειακή θαλπωρή που σας αρέσει(αν και σας έχουν παρεξηγημένους). Είστε πιο δυναμικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ξέρετε που βαδίζετε. Αποφασιστικοί και αγέρωχοι. Η ενδοσκόπηση μάλλον καλό σας έκανε. Προδιαγράνονται θετικές επαγγελματικές εξελίξεις μακροπρόθεσμα που θα τονώσουν και τα εισοδήματά σας. Ο οικονομικός τομέας; Επίκαιρος. Έσοδα-έξοδα αντιμάχονται ποια θα υπερβούν. Σίγουρα βρίσκετε τρόπους να αποκτήσετε κέρδος και όφελος αλλά οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται έτσι καλείστε να τις κλείσετε. Πιο ουσιαστική επαφή με το ταίρι σας. Συναισθηματικά κρεσέντο, πάθη, λάθη, λάδι στην φωτιά αποτελεί η αισθηματική σας ζωή. Ο ερωτισμός στα ύψη αλλά και η σεξουαλικότητα. Αποφύγετε τις αδυσώπητες δαπάνες και μην εμπλέκετε τον έρωτα με το χρήμα. Κεραυνοβόλοι έρωτες άνευ σημασίας σας παρασύρουν. Μην είστε επιθετικοί με το amore σας. (Μια χαρά μου τα είπα).

Αιγόκερως:  Αλλαγές, ανακατατάξεις και ποικίλες επιρροές. Σίγουρα έχετε την υλοποίηση ενός στόχου, ενός σχεδίου αλλά και εύνοια μέσα από τις φιλίες και τους ομοϊδεάτες σας. Ευχάριστες στιγμές με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Εάν σας το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις κάντε ένα ταξίδι, θα σας ανανεώσει. Οι επιρροές στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες είναι σύνθετες. Αγάπη υπάρχει, συναίσθημα επίσης!Η επικοινωνία όμως υπάρχει; Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, την σκληρή κριτική αλλά και την αδιαλλαξία στον λόγο. Οι άλλοι ίσως πληρώσουν τα σπασμένα μιας και σας πιέζουν ή έχουν παράλογες απαιτήσεις. Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να ανατραπεί, ανταλλάσσετε λόγια και κουβέντες για αυτό ρίξτε νερό στο κρασί σας να αραιώσει. Κάντε τσουλήθρα! Πιο πιεσμένοι όσοι έχουν πλανήτες στις 9,10,11,12 μοίρες του Αιγόκερω, τυχεροί όσοι έχουν πλανήτες στην 3,4,5,6,7 μοίρα του Αιγόκερω.

Υδροχόος:  Σίγουρα μπορείτε να έχετε κέρδος επί του οικονομικού αλλά και του επαγγελματικού σας τομέα. Οι υποχρεώσεις αρκετές, η καθημερινότητα απαιτητική και εσείς σε κρίση πανικού. Το κλίμα είναι όμορφο και γλυκό, ενώ αντλείτε ικανοποίηση και ευχαρίστηση μέσω της καθημερινότητας εκεί είναι που έρχεται η ανατροπή και οι ισορροπίες ανατρέπονται οδηγώντας σας σε διαπληκτισμούς και διαφωνίες. Φροντίστε να μην γίνεστε απόλυτοι, δογματικοί με τους συνεργάτες σας. Μην επιβάλλεστε με το έτσι θέλω. Πιθανές ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό σας. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς. Προσέχετε την υγεία σας, η έντονη ψυχολογική πίεση, οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας και τα εξαντλητικά ωράρια είναι κόκκινο πανί.

Ιχθείς:  Σίγουρα μπορείτε να υλοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο ζωής τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η ατμόσφαιρα φτιάχνει, ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο και η διάθεση σας να αγαπήσετε, να ερωτευτείτε αμφίδρομα είναι διάχυτη. Δημιουργικοί, παραγωγικοί και ανανεωμένοι βαδίζετε με αέρα αυτοπεποίθησης και δυναμικό προφίλ. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα, ενδέχεται να προκύψει κάποια έκτακτη οικονομική επιβάρυνση. Μην δίνετε έδαφος στις διαφορές με φιλικά πρόσωπα, οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά και εύκολα μπορούν να ανάψουν τα αίματα. Φανείτε διαλλακτικοί, δείξτε κατανόηση. Η σχέση σας με το ταίρι σας αλλά και με τα παιδιά σας βελτιώνονται σημαντικά, μην δίνετε έκταση στις διαφορές και στις διαφωνίες, γεφυρώστε το χάσμα. Το σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί σας, επωφεληθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου