Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Σύνοδος Ήλιου-Δία στους Διδύμους και Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Καρκίνο

Ήλιος σύνοδος Δίας στους Διδύμους και Ερμής σύνοδος Αφροδίτη στον Καρκίνο. Μοναδικά νέα ξεκινήματα, γεμάτα αισιοδοξία, τύχη, καλή επικοινωνία, συναίσθημα, συναισθηματικό δέσιμο αλλά και θετικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά, αισθηματικά και οικονομικά.

Κριός: Τύχη στις διαπραγματεύσεις, στις εμπορικές συναλλαγές και στα επαγγελματικά μιας και είστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να χρειαστεί να κινηθείτε λιγάκι, αδράξτε τις ευκαιρίες. Ο λόγος σας είναι γοητευτικός, γλυκός και κερδίζετε εντυπώσεις. Σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και οικογένεια στα συν. Οικογενειακή θαλπωρή, τόνωση αυτοπεποίθησης. Τα φλερτ δεν λείπουν.


Ταύρος: Θετικές προοπτικές στα οικονομικά, τονώνονται και αυξάνονται. Μαζί αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση σας. Σταθεροποίηση κεκτημένων. Γοητευτικός λόγος, πειθώ, κέρδος δια του λόγου, των επαφών και δικτύωση. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες να βρείτε δουλειά. Καλύτερες σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Ο έρωτας είναι κοντά σας και κρύβεται ίσως σε μία μετακίνηση.

Δίδυμοι: Τυχερές και πολλά υποσχόμενες σχέσεις είτε αισθηματικές είτε επαγγελματικές. Ανοίγματα στην ζωή σας αλλά και καλύτερες οικονομικές προοπτικές. Ευκαιρίες για αναζήτηση εναλλακτικής πηγής εισοδήματος. Επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και έρωτας στα επάνω τους. Από τους πιο ωφελημένους.

Καρκίνος: Ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, διπλωματία, γλυκύτητα, τακτ και ικανές δημόσιες σχέσεις. Προωθήστε την δράση σας, τα σχέδια σας και αποκομίστε κέρδη και οφέλη τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά. Ευκαιρίες για έρωτα, φλερτ, τόνωση της αυτοπεποίθησης αλλά και προστασία από τα δύσκολα. Η τύχη έρχεται απροσδόκητα. Χαμογελάστε.

Λέων: Υγεία και ψυχολογία σίγουρα τονώνονται. Ένας στόχος σας υλοποιείται, ένα όνειρο μοιάζει πιο κοντά σε εσάς. Τύχη, εύνοια και κέρδος μέσα από τις φιλίες αλλά και από την επαφή σας με ομοϊδεάτες. Κοινωνικότητα, δικτύωση και διεύρυνση οριζόντων. Κάτι καλό ετοιμάζεται και στα επαγγελματικά.

Παρθένος: Επαγγελματικές ευκαιρίες, καταξίωση και κοινωνική απήχηση. Συνεργασίες επαγγελματικές τονώνονται. Οι φίλοι είναι κοντά σας και αυτό σας δίνει πόντους αυτοπεποίθησης. Ο έρωτας με την φιλία είναι δυσδιάκριτα, μην τα εμπλέκετε. Υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Δικτύωση και κοινωνικοποίηση.

Ζυγός: Αισιοδοξία, τύχη, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων και σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Η καριέρα δέχεται ιδιαίτερα θετικές επιρροές και αυτό σας χαρίζει κύρος. Πιθανή μία προαγωγή. Ανακαίνιση του χώρου εργασίας και επαγγελματικά δέλεαρ. Νομικές επιτυχίες και επιτυχίες σε σπουδές. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι.

Σκορπιός: Τα οικονομικά τονώνει η σύνοδος Ήλιου-Δία και φέρνει οικονομικές επιτυχίες ή θετικές ρυθμίσεις επί οικονομικών οφειλών, χρεών ή δανείων. Έσοδα από τρίτους και επιστροφές οφειλόμενων. Ερωτισμός, πάθος, σεξουαλικότητα αλλά και αισιοδοξία, επέκταση, τύχη. Νομικές επιτυχίες ή επιτυχίες σε σπουδές αλλά και έρωτας. Ωφελημένοι στα αισθηματικά και στα οικονομικά.

Τοξότης: Από τους πλέον ωφελημένους και εσείς. Νέες σχέσεις και συνεργασίες σας στηρίζουν, στηρίζουν τη δράση σας, τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας. Φέρνουν χρώμα στην ζωή σας. Πιθανή επισημοποίηση σχέσης ή ένας μεγάλος έρωτας. Οικονομικές ανησυχίες, φαίνεται πως έχετε μία εμμονή με τις έννοιες του χρήματος, της εξουσίας αλλά και του σεξ. Ηρεμία, γαλήνη, αυτοπεποίθηση και καλύτερη σχέση με το ταίρι σας. έσοδα-έξοδα.

Αιγόκερως: Τόνωση υγείας, ψυχολογίας αλλά και καλύτερες εξελίξεις στα εργασιακά. Η καθημερινότητα γίνεται ευχάριστη. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και φέρνουν χαρές, ικανοποίηση, διασκέδαση. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Αφεθείτε στις σχέσεις και διεκδικήστε την ευτυχία. Νέες αισθηματικές γνωριμίες και πιθανές επισημοποιήσεις.

Υδροχόος: Δημιουργικότητα, έρωτας, χαρά, διασκέδαση, ευτυχία και δυνατή επικοινωνία. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Εργασιακές ευκαιρίες, τύχη στα επαγγελματικά και μία πιο όμορφη καθημερινότητα. Εκεί που πηγαίνετε να δουλέψετε σας την πέφτουν κοινώς. Χαρές από τα παιδιά, πιθανή εγκυμοσύνη.

Ιχθείς: Η ιδιωτική ζωή γίνεται πηγή έμπνευσης και ζωής. Η αισιοδοξία και η αγάπη μέσα στο σπίτι αναπτερώνουν το ηθικό σας. Αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, τύχη και καλύτερες προοπτικές στην προσωπική ζωή, στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά. δημιουργικότητα, συναίσθημα, πάθος και καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και με τα παιδιά σας. Πιθανή συμβίωση ή επισημοποίηση, θετικές αγοραπωλησίες και εξελίξεις στα των ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου