Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου-Ποσειδώνα/Προβλέψεις

Κριός: Βελτιώνονται οι ενδοοικογενειακές σχέσεις, προωθούνται θέματα ακίνητης περιουσίας ή πωλήσεων. Ανακαίνιση ή μετακόμιση; Πιθανά σενάρια. Γαλήνη, ηρεμία, εσωτερική δύναμη και αυτοπεποίθηση. Καλύτερες οικονομικές προοπτικές, κέρδη, αυξήσεις του εισοδήματος του/της συντρόφου αλλά και βελτίωση της μεταξύ σας σχέσης. Ευνοϊκές ρυθμίσεις με θέματα που αφορούν εφορία, φορολογία ή δάνεια. Κλείνουν κύκλοι στα επαγγελματικά και αποδίδουν και οικονομικά.

Ταύρος: Ρητορεία, δεινότητα και επικοινωνιακές αρετές προωθούν την εικόνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν και αποδίδουν τα μέγιστα. Επιτυχία σε θέματα σπουδών αλλά και βελτίωση των σχέσεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Σταθεροποίηση στον αισθηματικό τομέα, όλα είναι πιο απτά και εσείς πιο σίγουροι. Οι αντιξοότητες και οι προστριβές περιορίζονται σημαντικά. Οι σχέσεις με τους φίλους αναδεικνύουν την δύναμη τους. Υλοποίηση ενός κύκλου, κλείσιμο μίας υπόθεσης αλλά και αισιοδοξία. Δικτύωση και κοινωνική απήχηση.


Δίδυμοι: Σταθεροποίηση ενός στόχου, ενός σχεδίου και για εσάς, Μία αισθηματική ή επαγγελματική υπόθεση εδραιώνεται. Αύξηση εισοδήματος και εύρεση εναλλακτικής πηγής εσόδων. Αυτοπεποίθηση και ανάκτηση της πίστης στον εαυτό σας. Διαπραγματεύσεις με τον εργοδότη επί του μισθού σας. Εργασιακές ευκαιρίες και ικανότητα για εύρεση εργασίας. Επαγγελματικά μπορείτε να σταθείτε και να γοητεύσετε με τις ικανότητες σας και την ειδίκευση σας. Εξαιρετική επιρροή για τους καλλιτέχνες. Η υγεία τονώνεται.

Καρκίνος: Η ζωή είναι ωραία, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή αλλά και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Υλοποίηση ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος, δημιουργικότητα και ξεμπλοκάρισμα ενέργειας. Ιδανικό διάστημα για απόκτηση απογόνων. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας. Πιθανή επισημοποίηση ή σταθεροποίηση. Αισιοδοξία, πίστη στον Θεό και σε ανώτερα ιδανικά. Επιτυχία σε σπουδές και κέρδη μέσα από διαπραγματεύσεις και εμπορικές συνδιαλλαγές. Οι επαφές με το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα τυχερές.

Λέων: Ένας φύλακας άγγελος σας προστατεύει από τα χειρότερα αλλά και από κακοτοπιές. Πιθανώς να ανοίγουν νέοι κύκλοι για την πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα, κάποιοι σχεδιάζουν την αναβάθμιση σας χωρίς να το ξέρετε. Η αυτοπεποίθηση ανακάμπτει και το αίσθημα της Πίστης επίσης. Οι οικογενειακές αντιθέσεις και η πίεση για ζητήματα εν τω οίκω περιορίζονται. Πωλήσεις ακινήτων έχουν θετική τροπή ενώ παράλληλα διευθετούνται υποχρεώσεις επί του οικονομικά. Κυνηγήστε τα οφειλόμενα προς εσάς, κυνηγήστε καλύτερες ρυθμίσεις όσον αφορά την εφορία, ένα δάνειο. Κέρδη από τα οικονομικά του συντρόφου. Ερωτισμός, πάθος, αισθησιασμός και έντονη σεξουαλικότητα.

Παρθένος: Οι φίλοι είναι δίπλα σας και έχετε ευκαιρίες για ταξίδια, για κοινωνικοποίηση και διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων. Η έννοια του διαφορετικού, του εκκεντρικού και η επαφή με άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες σας ενθουσιάζουν. Ένας στόχος υλοποιείται και είστε ευτυχείς. Η πειθώ σας γοητεύει και μάλιστα συνδυασμένη με περισσότερη σοφία-ωριμότητα κατακτάει θετικότατες προδιαγραφές για τα επαγγελματικά σας. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αν και δοκιμάστηκαν τονώνονται. Μπορείτε να ζήσετε έναν έρωτα, ο οποίος από πλατωνικός μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Ικανοποίηση και πληρότητα μέσα από τις σχέσεις σας.

Ζυγός: Η καριέρα σας απογειώνεται και οι φιλοδοξίες σας χτυπάνε κόκκινο. Μάλιστα βιώνεται μία ιδανική κατάσταση, η οποία απογειώνει την αυτοπεποίθηση σας ενώ παράλληλα φέρνει και μία εισοδηματική ανάκαμψη στον οικονομικό τομέα, ο οποίος έχει περάσει μέσα από τις συμπληγάδες. Διαθέτετε συγκρατημένη αισιοδοξία και μέσω της εργατικότητας και της δουλειάς αδράξτε ευκαιρίες που εμφανίζονται. Θετικές επιρροές όσον αφορά τον εργασιακό τομέα, μία πιο ήπια καθημερινότητα αλλά και βελτίωση της υγείας.

Σκορπιός: Ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σας, κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές, ανακατατάξεις και αναπροσαρμογές αλλά το σύμπαν σας καλεί να γίνετε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί ώστε να αντλήσετε ικανοποίηση μέσα από νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. επιτυχία σε σπουδές αλλά και δυνατότητα για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ταξιδιού ή ενός επαγγελματικού εγχειρήματος. Οι σχέσεις έχουν περάσει πολλά αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να τις τονώσετε. Ο έρωτας στα φόρτε του και εσείς βιώνετε ένα παραμύθι που ίσως βγει αληθινό.

Τοξότης: Περισσότερη αυτοπεποίθηση, ανάταση του αισθήματος της Πίστης στον Θεό αλλά και στις ικανότητες σας. Έρχεστε σε επαφή με πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε και οι ίδιοι. Όσοι ασχολούνται με τον τομέα της πολιτικής, των οικονομικών ή της μεταφυσικής και της αστρολογίας δέχονται την εύνοια του σύμπαντος. Η σεξουαλική σας ζωή καλυτερεύει και βιώνετε ένα δυνατό πάθος, ένα μεγάλο συναισθηματικό κρεσέντο. Η οικογενειακή σας ζωή απογειώνεται και από εκεί αντλείτε μεγάλη ικανοποίηση, εξάλλου είστε άνθρωποι που λατρεύετε τους δικούς σας αν και σας έχει βγει το μάτι. Ένας κύκλος κλείνει και εσείς λυτρώνεστε. Επαγγελματικά ανοίγεται ένας νέος δρόμος. Θετικότατες επιρροές στον οικονομικό τομέα, κέρδη, έσοδα και τυχερές οικονομικές διευθετήσεις ή οικονομικές συνεργασίες. Κέρδη και στα οικονομικά του/της συντρόφου. Βελτίωση της σχέσης σας αλλά και περισσότερη συγκρότηση.

Αιγόκερως: Μία περίοδος για δυνατούς παίκτες, γεμάτη συγκινήσεις. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, κύκλοι κλείνουν και άλλοι πιο ελπιδοφόροι ετοιμάζονται να ανοίξουν. Αντλείτε φως και ικανοποίηση μέσα από τις σχέσεις ενώ η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται. Επιτέλους έμφαση στα θέλω της ζωής, οι άλλοι σας συμπαρασύρουν στο πάθος τους. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς μοιάζουν ιδανικές και αντλείτε αν όχι υλική ενίσχυση σίγουρα συναισθήματα. Επιτυχία σε σπουδές αλλά και σε μετακινήσεις όπου μπορείτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο για τα επαγγελματικά. Ο έρωτας δεν λείπει και εκεί. Οι φίλοι είναι κοντά σας, φυσικά έχουν γίνει ξεκαθαρίσματα αλλά πλέον περιτρυγιρίζεστε από πιο αξιόλογους και αξιόπιστους φίλους. Ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γενικότερα, οι απέναντι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος: Θετικότατες επιρροές όσον αφορά τον τομέα εργασία και υγεία. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε πιθανότητες για εύρεση εργασίας είτε part-time είτε full-time είτε seasonal. Η καθημερινότητα σας έχει τρέξιμο και υποχρεώσεις αλλά αντλείτε ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά έχετε ζοριστεί, οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάστηκαν αλλά πλέον απολαμβάνετε την αναγνώριση, τις τιμές ή μία προαγωγή. Ευνοούνται οι επαγγελματικές συνεργασίες και οι σχέσεις με ανωτέρους τονώνονται. Φυσικά, μπορείτε να έχετε κέρδη και έσοδα είτε μέσα από ένα χόμπι σας είτε μέσω της εκμετάλλευσης ενός ταλέντου σας. Διεκδικήστε οφειλόμενα και διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες.

Ιχθείς: Δημιουργικότητα, ρίσκο, απολαύσεις, έρωτας, ξέφρενο πανηγύρι. Σίγουρα απολαμβάνετε αξέχαστες στιγμές σε κάποια παραλία στην αγκαλιά ενός μεγάλου έρωτα. Αναθέρμανση της αισθηματικής σας ζωής και νέες περιπέτειες. Ευκαιρία για απόκτηση απογόνων. Επιχειρηματικότητα και θετικότατες προδιαγραφές στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς να ζείτε ένα όνειρο, το οποίο έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα. Ανανέωση στις σχέσεις σας, σε κάθε πτυχή των σχέσεων σας. Επιτυχία σε σπουδές, επιτυχείς διαπραγματεύσεις με το εξωτερικό ή με ανθρώπους που βρίσκονται εκεί. Νομικές εκκρεμότητες βρίσκουν λύση. Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας και διεκδικήστε μία θέση εργασίας στο μέλλον. Η ζωή αποκτά χρώμα και εσείς αισιοδοξείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου